Jump to content

Äänestys!


ÄÄNESTYS  

28 members have voted

  1. 1. Katsotaan mitä mieltä käyttäjät ovat äänestyksen kautta.

    • Vetochatti auki, moderointi kuntoon ja asiallinen käytös!
    • Vetochatti voi pysyä kiinni, ei ole sivustolle mitään hyötyä!
    • Vetochatin kehittäminen Discord-alustalla


Recommended Posts

Jatkan Discordilla. Olen itse ollut tyytyväinen että siellä on keskustelun saanut eri kanaviin, vedonlyönti ja paskanjauhanta erikseen 👍 Pysyy kärryillä pienemmälläkin moderointitiimillä. Vanha vetochat myös rasitti sivustoa raskaudellaan yllättävän paljon, eli nyt ei auta kun tottua uuteen alustaan 😶

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites
1 tunti sitten, PätkäPölkkyNeste said:

Äänestys kertoo et chatti uusiks. 

Tämä on kuin suomessa eduskunta. Vaikka kuinka lukee sana Demokratia kirjoissa ja kansissa niin silti päätökset tehdään kuin halutaan. Sillä erotuksella toki, että täällä päätöksillä on yleensä jokin järki ja tarkoitus. Kuten tässäkin tapauksessa. 

Link to post
Share on other sites
On 23.7.2019 at 13.29, Bannion said:

Ei voi äänestää, koska vaihtoehdot on muotoiltu huonosti. Lähinnä "moderointi kuntoon" on ylimalkainen heitto, koska tuolla toisessa ketjussa jo käytiin läpi se, ettei kellään ole satsata aikaa riittävästi moderointiin. Samoin "asiallinen käytös" on tuuleen heitetty utopia.

Fakta on, että jos/kun chat aukeaa vähän aikaa ehkä tsempataan sitten perseily jatkuu.

Bannion hyvin kiteytti tämän äänestyksenkin ongelman. Tottakai chatin käyttäjät haluavat chatin takaisin, mutta tuskin mitään muutosta olisivat valmiita tekemään. Haluan antaa VihjeParatiisin vihjaajille rauhan vihjata ja selkeyttää VihjeParatiisin linjaa nimenomaan vihjausfoorumina. Discordissa sitten Vetochat eri kanavissa :thumbup: Tämä on mielestäni loogisin ratkaisu. Jokatapauksessa kaikki aktiiviset chattaajat on sinne jo löytäneet, ja varmasti pian tottuvat alustaan ja sen monikäyttöisyyteen.

 

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites
33 minuuttia sitten, Hernekeittopurkki said:

En ole vielä löytänyt. Onko täällä joku madonreikä maagiseen discordiin? Toisaalta en tiedä haluanko löytää.

Sen linkin voisi laittaa esimerkiksi etusivulle.

Tuolta Vetochat välilehdestä löytää kutsulinkin https://www.vihjeparatiisi.net/vetochat/

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball KBO klo 12.30 NC Dinos - Hanwha Eagles 1x2:1 2.00 (Bet365)   Eilen Dinot hävisivät 4-7, joten tänään on revanssin paikka. Dinon alotussyöttäjä on voittanut 3 matsia ja hävinnyt yhden, kun vieraiden vastaavat statsit on 1 voitto ja 2 tappiota. Syöttäjäedun vuoksi ja eilisestä tappiosta sisuuntuneina Dinot voittavat tänään.
    • Pöytätennis, Setka Cup Gudimenko - Babenko Babenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.20 Alkamisaika: 20:20 - Gudimenko sekä Babenko kohtaavat Setka Cupin puolella. Babenko lähtee tähän otteluun kertoimissa pienoisena altavastaajana 2.25 kertoimella mutta en näe kyllä ollenkaan Babenkoa tähän otteluun tultaessa altavastaajana, Gudimenko ei ole viime otteluissaan ollut parhaimmillaan eikä ansaitsisi olla suosikki tähän otteluun, näen Babenkon vievän tämän ottelun sekä avauserän. 1-3 mutta avauserä Gudimenkolle
    • Pöytätennis, Setka Cup Zhurba - Honchar Honchar Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.10 Alkamisaika: 20:00 - Zhurba  sekä Honchar kohtaavat Setka Cupin puolella. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.61 - 2.20 Zhurban hyväksi mutta itse näkisin ottelun ihan tasabookkina tai jopa Honcharin pienoisena suosikkina tähän otteluun tultaessa. Honchar tulee tähän otteluun 2 hyvää voittoa alla ja voittanut viime päivinä Zhurban kahdesti suoraan 3-0 luvuin joten näen tässä kyllä Honcharilla hyvät saumat jatkaa hyviä otteita heti alusta lähtien ja voittaa koko ottelu. 1-3 mutta avauserä Zhurballe
    • Jääkiekko Mestis klo 18.30 IPK - Ketterä 1.erä 1x2: 2 3.45 (Unibet)   Ketterän eka erän voitto lapulle. Se on kausi ohi jos ei tänään voittoa napsu, joten toiveissa vahva ottelun alku ja eka erässä johtoon ja matsin voittoon.
    • League 1 / Jalkapallo Englanti Portsmouth - Barnsley Both Teams To Score: Yes @ 1.71 Marathonbet Alkaa 21:45 Portsmouthin(1.) seitsemässä viimeisessä sarjassa pelatussa kotiottelussa nähtiin molempien joukkueiden maali. Vastaavasti Barnsleyn(5.) kahdeksassa viimeisessä vierasottelussa tehtiin maali molempien joukkueiden toimesta. Portsmouth ja Barnsley tekivät molemmat vähintään yhden maalin joukkueiden neljässä viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa. Marathonbetillä tarjolla markkinatoppi (esim. William Hill 1.61).
×
×
  • Create New...