Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 13.8. - HK Vitjaz vs Pelicans (poronvoima) [OIKEIN]

Recommended Posts

HK Vitjaz - Pelicans

Vihjaaja: poronvoima
Liiga: Jääkiekko, Ystävyysottelu

Alkamisaika: 18:30

Suomalaisittain hyvin edustettu Vitjaz aloittaa seuraavan Suomen rundin. Joukkueen edellisessä ottelussa ei juuri staroja kentällä näkynyt, mutta tästä huolimatta joukkue kaatoi Jukurit. Vitjaz pelaa kolme ottelua kolmeen päivään ja viimeisenä vastassa on SKA Pietari. Pelsujen lisäksi joukkue kohtaa Saipan liigasta. Älytöntä kiertoa ei mielestäni voi enää ringissä olla ja jotenkin luotan siihen että Saipa-peliin päästetään vielä irti muutama kaveri, jotka painii paikasta avaukseen. Toisaalta vaikkei Vitjaz tänään ihan parastaan löisikään pöytään, on se silti selvä suosikki. Ja onhan tässä heilläkin jo otteluita alla. Henkilökohtaisia näyttöjä siis antaa osa ja kyllä voidaan myös odottaa pelillisiä elementtejä lisää. KHL-taso on korkeampi liigaan verrattuna ja piste. 

Pelicans. Hyvä ottelu Sibiriä vastaan, ehkä vähän novosibirskinkin avustuksella. Sibir näytti loppua kohden sen minkä Vitjaz näyttää tänään alusta asti. Liike ja kiekkovarmuus on korkealla tasolla. Pelicansin tavoite on nimenomaan saada lisää infoa joukkueen tilanteesta ja etenkin parannuskohteista. Samalla joukkue näkee sen mihin heidän oma pelaaminen tällä hetkellä riittää. Mikään heittopussi Pelicans tässä tuskin on, mutta useammalla osa-alueella joukkue kuitenkin tulee perässä. Lahtelaisten edellinen ottelu kerhoa vastaan voidaan jättää huomiotta, sillä kolmella ketjulla tuo ottelu nippailtiin läpi. Hyvää oppia ja kokemusta on luvassa kuitenkin liigatiimille, mutta voittoon saakka ei kyllä rahkeet riitä. 

Kohde menee oikein kun HK Vitjaz voittaa ottelun varsinaisella peliajalla

Valinta: HK Vitjaz
Kerroin: 2.45
Vedonlyöntitoimisto: MobileBet (300% bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat MobileBetille 300% bonuksen 20€ talletukselle +10€ ilmaisvedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

MobileBet_vertical_colour-275135-no-bgr.png.9917d469b90ed534661355944825c63b.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...