Jump to content

Recommended Posts

NFC North divisioonasta löytyvät Chicago Bears, Detroit Lions, Green Bay Packers sekä Minnesota Vikings.

Chicago Bears

bears.thumb.png.21149afe017b137455cf2efa2c4677e3.png

Chicago Bears pelasi viime kaudella erinomaisen kauden 12-4 rekordilla, playoffeissa Wild Card kierroksella Eagles oli niukasti pisteellä parempi. Bearsin hyökkäys sai viime kaudella ottelua kohden 12. vähiten jaardeja ja teki ottelua kohden 9. eniten pisteitä, 26.3. Bearsin puolustus puolestaan oli viime kaudella erinomainen ja joukkueen puolustus antoi vastustajilleen ottelua kohden 3. vähiten jaardeja ja pisteitä ottelua kohden vähiten koko liigassa. Viime kauden erinomainen puolustus sai vielä vahvistuksen HaHa Clinton-Dixin muodossa joten puolustus näyttää kyllä pelottavan hyvältä. Joukkueen hyökkäys QB Trubiskyn johdolla oli ihan ok hyvä joukkueen puolustuksen voittaessa otteluita. Trubisky on hyvin nopea QB ja juoksikin itse yli 400 jaardia viime kaudella. 2019 Draftista 3. kierroksella numerolla 73. RB David Montgomery tulee vahvistamaan Bearsin juoksuhyökkäystä, WR osasto on ihan hyvässä mallissa myöskin ja kun puolustus on timanttia tulee joukkue taas pärjäämään tälläkin kaudella.

Raja on vedonlyöntimarkkinoilla asetettu 8.5/9 voittoon, kalenteri on yksi NFL kovimmista mutta Bearsin joukkue on myöskin hyvä, puolustus yksi liigan parhaimmista ellei parhain joka vielä paranee entisestään hiukan viime kaudesta, hyökkäys on myös ihan ok hyvä joten povaan Bearsille 9-10 voiton kautta ja playoffeihin pääsyä vaikka kalenteri onkin todella kova.

Detroit Lions

lions.jpg.93a92a0b2681d6fab9c6988261f01b49.jpg

Viime kaudella Detroit Lions pelasi suhteellisen heikon kauden 6-10 rekordilla. Detroit Lionsin hyökkäys sai viime kaudella ottelua kohden 9. vähiten jaardeja ja teki ottelua kohden 8. vähiten pisteitä, 20.3. Lionsin puolustus puolestaan antoi vastustajilleen ottelua kohden 10. vähiten jaardeja ja pisteitä ottelua kohden 16. vähiten, 22.5. Patriotsissa pitkään puolustuksen koordinaattorina toiminut nykyinen Lionsin päävalmentaja Matt Patricia ei saanut viime kaudella Lionsin hyökkäystä hyvään kuntoon mutta puolustus oli ihan kohtuullisen hyvä. Lionsin QB Matthew Stafford pelasi selvästi heikoimman kautensa NFL:ssä startterina, jääden alle 4000 jaardin. Joukkueen puolustus vahvistui täksi kaudeksi kun DE Trey Flowers tuli Lionsiin Patriotsista. Joukkueen puolustus oli viime kaudella jo kohtuullisen hyvä ja kun Flowers tulee joukkueeseen voi Lionsin puolustusta pitää ihan hyvänä, hyökkäys sen sijaan on todella heikko ja jos Stafford jatkaa yhtä heikossa vireessä kuin viime kaudella tulee Lions olemaan kyllä vaikeuksissa.

Raja on vedonlyöntimarkkinoilla asetettu 6/6.5 voittoon. Lions kohtaa suhteellisen kovan kalenterin ja joukkue ei ole kovinkaan kummoinen, puolustus on ihan hyvä mutta kun hyökkäys ei saa pisteitä taululle ei tule joukkue riittämään. Povaan Lionsille 5-6 voiton kautta.

Green Bay Packers

packers.jpg.c4edd0b0f8ccacd43292e2c98c24a509.jpg

Viime kaudella Green Bay Packers pelasi suhteellisen heikon kauden 6-9-1 rekordilla. Green Bay Packersin sydän Aaron Rodgers pelasi hyvän kauden 25/2 TD/INT ratiolla saaden yli 4400 jaardia, silti Rodgersin kautta pidettiin vain kohtuullisen hyvänä sillä useimpina kausina nähty Rodgersin saavuttavan helpostikin yli 30 Touchdownin raja, 2008 kun Rodgers rupesi pelaamaan starter QB:na on Rodgers saanut kaikkina vuosina voittavan rekordin paitsi 2008 vuonna ja nyt viime vuonna 2018, se kertoo Rodgersin hyvyydestä ja taidosta. Joukkueessa aloittaa tällä kaudella uusi päävalmentaja kun Titansin hyökkäyksen koordinaattori Lafleur tulee Packersin päävalmentajaksi, varmasti uusia juonia punotaan hyökkäykseen Rodgersille heittopeliin mutta kun katsotaan niin Titansin hyökkäys oli viime kaudella yksi surkeimmista kokonaisuudessaan ja toiseksi surkein heittopeliltään. Joukkueen puolustus tulee täksi kaudeksi vahvistumaan mm. LB positionin Za'darius Smithillä, LB positionin Preston Smithillä sekä S positionin Adrian Amosilla. 2019 Draftista Packers varasi 1. kierroksella numerolla 12. DE positioniin Rashan Garyn vielä tuohon puolustukseen. Packersin hyökkäys sai viime kaudella ottelua kohden 12. eniten jaardeja ja teki ottelua kohden 14. eniten pisteitä, 23.5. Packersin puolustus puolestaan antoi vastustajilleen ottelua kohden 15. eniten jaardeja, pisteitä ottelua kohden 11. eniten, 25.0. Packersin O-Line oli viime kaudella hyvä ja sitä se tulee olemaan nytkin, Rodgersille jää aikaa riittävästi hyökkäysen johtamiseen. 

Raja on vedonlyöntimarkkinoilla asetettu 8.5/9 voittoon. Packers pelaa keskiverto kovaa kalenteria vastaan, joukkue on kuitenkin ihan hyvä ja kun puolustuskin on vahvistunut viime kaudesta on joukkueella mahdollisuudet playoffeihin 2 kauden tauon jälkeen. Povaan 8-9 voiton kautta Packersille ja on parista tiukasta ottelusta kiinni pääseekö joukkue playoffeihin vai ei. 

Minnesota Vikings

vikings.jpg.6556c49b737a8235955b0074d183d9b4.jpg

Viime kaudella Minnesota Vikings pelasi ok hyvän kauden 8-7-1 rekordilla, kova oli tosin pudotus edelliskaudesta jolloin joukkue pelasi 13-3 kauden. Vikingsin puolustus oli edelleen viime kaudella kova ja ihan top 5 puolustuksesta voidaan puhua edelleen, se ei ole pahemmin muuttunut viime kaudesta Vikingsin puolustus jätti vastustajansa alle 25 pisteen viime kaudella 11 kertaa 16 ottelusta. Hyökkäykseen sen sijaan ollaan puututtu enemmänkin, ja etenkin hyökkäyksen linjaa koitettu petrata paremmaksi, linjaa joka oli viime kaudella todella heikko ja Cousinsiin päästiin turhankin helposti käsiksi, silti QB Cousins pelasi 30/10 TD/INT ratiolla kauden. Vikingsin hyökkäys sai viime kaudella 13. vähiten jaardeja ottelua kohden ja teki pisteitä ottelua kohden 14. vähiten, 22.5. Vikingsin puolustus puolestaan antoi vastustajilleen 4. vähiten jaardeja ottelua kohden ja pisteitä ottelua kohden 9. vähiten, 21.3. Vikingsin hyökkäyksen juoksupeli omaa Dalvin Cookin, Dalvin Cook RB joka draftattiin 2017 vuonna, 2. kierroksella numerolla 41. loukkaantumiset ovat kuitenkin olleet iso ongelma ja Cook on nyt kahtena viime kautena missannut 15 peliä yhteensä. Vikingsin juoksupeli olikin viime kaudella yksi heikoimmista koko liigassa. Cook saalisti viime kaudella 11 peliin, 615 jaardia, ehjällä kaudella pystyy Cook jopa 1000 jaardin rajan rikkomaan mielestäni, sen verran dynaamisesta RB pelaajasta on kyse. 

Raja on vedonlyöntimarkkinoilla asetettu 8.5/9 voittoon. Vikingsin kalenteri näyttää muutamaa peliä lukuunottamatta helpolta. Joukkue omaa top 5 puolustuksen joka tulee olemaan iso osa Vikingsin joukkuetta tälläkin kaudella, hyökkäys on kuitenkin suhteellisen heikko ja etenkin jos Cook loukkaantuu jälleen on aika tukalat paikat Vikingsilla, etenkin jos O-Linen petraus yrityksestä huolimatta se vuotaa edelleen ja Cousinsiin päästään helposti käsiksi. Vähän kaksi jakoiset tunnelmat Vikingista, puolustus on todella kova mutta hyökkäys ei niin kovin hyvä, puolustuksella kuitenkin Vikings tulee pärjäämään ja jos hyökkäys pystyy yhtään jeesaamaan on Vikingsilla mahdollisuudet palata playoffeihin, povaan Vikingsille 8-9 voiton kautta ja pari tiukkaa peliä ratkaisee playoffeihin pääsyn, terveystilanne avainasemmassa, jos tärkeät pelaajat loukkaantuvat on Vikingsin kausi jälleen siinä.

 

NFC North divisioona läpikäyty ja näen sen itse menevän näin.

1. Chicago Bears

2. Green Bay Packers

3. Minnesota Vikings

4. Detroit Lions

NFC North yksi vaikeimmista divisioonista veikata sillä ainoastaan Lions erottuu joukkueista selvästi heikoimmaksi. Todella tasainen 3 hyvän joukkueen välillä mutta laitetaan joukkueet tuohon järjestykseen, Bears erottuu mielestäni hiukan edukseen laajuudellaan molemmilla pallonpuoliskoilla, kertoimia kun katsoo niin Bears on suosikki 2.8 kertoimella  Packers toisena 2.9 kertoimella ja Vikings 3.1 kertoimella voittamaan tämä divisioona, todella vaikeasta ja tasaisesta divisioonasta siis puhutaan mutta näen Bearsin vievän.

NFC Northista ei lähde yhtään kausivetoa matkaan.

Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 39
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

NFL Kausi lähestyy ja tänne pistetään seurantaa pystyyn. Tarkoituksena laittaa kausivetoja kuin myös NFL kierroksilta vetoja, alkuun lähetään käymään joukkueita läpi. @Kemmu tehnyt sen verran upeaa ty

AFC Eastin divisioonasta löytyvät Buffalo Bills, Miami Dolphins, New England Patriots sekä New York Jets. Buffalo Bills Viime kaudella Bills pelasi ihan ok hyvän kauden, 6-10 rekordill

Seuraavana vuorossa sitten AFC North, aloitin tämän topicin kyllä aika myöhään kun kauden alkuun vähän vajaa viikko aikaa. Divisioonia on 8 kappaletta jossa jokaisessa 4 joukkuetta niin täytynee katso

Posted Images

NFC South Divisioonasta löytyvät Atlanta Falcons, Carolina Panthers, New Orleans Saints sekä Tampa Bay Buccaneers.

Atlanta Falcons

falcons.jpg.1f3f2c0f3ed66965bf175bf993687bfd.jpg

Atlanta Falcons pelasi viime kaudella suhteellisen heikon kauden 7-9 rekordilla, pudotus oli suhteellisen kova 2016-2017 kauden 11-5 ja 2017-2018 kauden 10-6 rekordista. Falconsin hyökkäs sai viime kaudella 6. eniten jaardeja ottelua kohden ja teki ottelua kohden 10. eniten pisteitä, 25.9. Falconsin puolustus puolestaan antoi vastustajilleen ottelua kohden 5. eniten jaardeja ja pisteitä ottelua kohden 8. eniten, 26.4. 2011 Draftista 1 kierroksella numerolla 6 varattu WR Julio Jones on ollut Falconsin hyökkäykselle kultaakin kalliimpaa, Julio Jones on yksi parhaimmista ellei parhain WR koko liigassa ja on saalistanut yli 1400 jaardia viidellä viime kaudellaan, viime kaudella Julio Jones saalisti 1677 jaardia ja teki 8 jaardia. QB Matt Ryan pelasi viime kaudella myöskin erinomaisen kauden jääden nipin napin alle 5000 jaardin 35/7 TD/INT Ratiolla, Ryanin kausi oli todella lähellä olla yhtä hyvä kuin 2016 jolloin Ryan johdatti Falconsin Super Bowliin. Falconsin kova hyökkäys heikkeni viime kaudesta auttamatta kun RB Tevin Coleman lähti Buccaneersiin, Coleman saalisti viime kaudella yli 800 jaardia tehden 4 touchdownia. Hyvä RB Devonta Freeman kyllä löytyy vielä joukkueesta, Freeman kuitenkin pystyi pelaamaan viime kaudella vain 2 ottelua joten kysymysmerkkejä on ilmassa tuohon suuntaan. 2017-2018 kaudella Freeman saalisti yli 800 jaardia tehden 7 touchdownia. Joukkueen puolustus oli viime kaudella surkea, yksi NFL heikoimmista, loukkaantumiset olivat todella iso osa Falconsin viime kauden puolustusta kun S positionin Keanu Neal missasi 15 ottelua ja LB positionin Deion Jones missasi 10 ottelua, molemmat pelaajat ovat todella tärkeitä Falconsille. Falconsin O-Line oli viime kaudella hyvä ja tulee sitä olemaan tälläkin kaudella.

Raja on vedonlyöntimarkkinoilla asetettu 8/8.5 voittoon, Falconsin kalenteri on muutamaa ottelua lukuunottamatta ihan hyvän näköinen menestyksen kannalta. Kunhan joukkueen terveystilanne pysyy etenkin puolustuksen osalta hyvänä on Falconsilla hyvä joukkue kasassa, povaan joukkueelle 9-10 voiton kautta ja mahdollista playoffeihin pääsyä, parista tiukasta pelistä on playoffeihin pääsy kiinni mutta näen siihen kuitenkin hyvät mahdollisuudet, sen verran potentiaalia on etenkin joukkueen hyökkäyksessä joka osaa tarpeen tullen olla todella tuhoisa.

Carolina Panthers

panthers.thumb.jpg.7e37387bbb78d19b38b0cf4e0060ae65.jpg

Viime kaudella Carolina Panthers pelasi suhteellisen heikon kauden 7-9 rekordilla, kova oli pudotus 2017-2018 kaudesta kun Panthers pelasi 11-5 kauden. Carolina Panthersin hyökkäys sai viime kaudella ottelua kohden 10. eniten jaardeja ja teki ottelua kohden pisteitä 15. eniten, 23.5. Panthersin puolustus puolestaan antoi vastustajilleen viime kaudella ottelua kohden 15. vähiten jaardeja ja pisteitä ottelua kohden 14. eniten, 23.9. Carolina Panthersin QB Cam Newton 2011 draftin 1 kierroksen numero 1, pystyi viime kaudella pelaamaan 14 ottelua mutta taisteli edelleen olkapää vaivan kanssa, Panthers itseasiassa aloitti kauden todella vahvasti 6-2 rekordilla mutta sitten alkoi kova alamäki. Newton on hyvä QB mutta auttamatta vähän ongelmia tulossa kun heittokäden olkapäätä joudutaan hoitamaan, ja onhan se jouduttu leikkaamaankin kaksi kertaa viimeisen 3 vuoden aikana. Panthersin hyökkäys omaa tulivoimaa mm. WR positionin D.J. Mooren muodossa joka draftattiin 2018 1. kierroksella numerolla 24. TE Greg Olsen löytyy myös joukkueesta mutta on parilla viime kaudella ollut paljon loukkaantumisten takia sivussa, ei osallistunut maanantain harjoituksiin mutta loukkaantumisesta ei ole kuitenkaan mitään ilmoitettu joten toivon mukaan vain 'lepuutetaan'. Myös erinomainen RB positionin pelaaja löytyy Christian McCaffreyn muodossa joka draftattiin 2017 1. kierroksella numerolla 8 Viime kaudella oli todellinen läpimurto kausi McCaffreylla toisella kaudellaan ja 1000 jaardin rajakin ylitettiin.. Panthersin hyökkäys oli loppukaudesta kuitenkin aika heikko kun taisteltiin Newtonin olkapään kanssa. D.J. Moore oli viime kaudella jo erinomainen ja kun Newton toivon mukaan pysyy terveenä ja on saanut rytmiään takaisin odotan kyllä Moorelta yli 1000 jaardin kautta toisella kaudellaan, myös McCaffrey pystyy ottamaan painetta pois Newtonilta. Panthersin O-Line on ollut keskitason luokkaa, pari vahvistusta nyt hankittu joten pitäisi olla hiukan parempi.  Puolustukseen odotetaan parannusta kun 2019 draftista 1. kierroksella numerolla 16. varattiin DE positioniin Brian Burns, myös DT positioniin tuli Gerald Mccoy sekä LB positioniin Bruce Irvin. Joukkueesta löytyy jo ennestään yksi NFL:n parhaita LB pelaajia Kuechly jolta odotetaan jälleen todella paljoa.

Raja on vedonlyöntimarkkinoilla asetettu 7.5/8 voittoon. Joukkueen kalenteri näyttää muutamaa ottelua lukuunottamatta suhteellisen hyvältä menestyksen kannalta vaikka onkin kovuudeltaan NFL tämän kauden keskitasoa, joukkueessa on paljon hyvää ja kunhan joukkueen terveystilanne pysyy hyvänä on lupa odottaa menestystä, joukkue pelaa kuitenkin tiukassa NFC South divisioonassa joka laskee vähän odotusarvoa, uskon että joukkue pystyy 8-9 voittoon jos terveystilanne pysyy hyvänä, playoffeihinkin on mahdollisuus mutta kertoimet alkavat sinne 3.20 luokasta. Panthersiin on kyllä kova luotto itsellä ja on ns oma 'musta hevonen' tällä kaudella pääsemään playoffeihin vaikka haasteita kyllä riittää, joukkueesta löytyy potentiaalia kunhan pysytään terveenä, etenkin jos Newton pysyy terveenä ja pystyy palaamaan kovaan totuttuun formiinsa on joukkueella hyvät mahdollisuudet.

New Orleans Saints

saints.thumb.png.d453d64685db207e740914cd943ed71f.png

Saints pelasi viime kaudella erinomaisen kauden 13-3 rekordilla runkosarjassa, playoffeissa NFC Championship pelissä hävisi tiukasti Ramsille. Joukkue jatkaa todella samanlaisena viime kaudesta, joukkueen hyökkäys tulee jälleen olemaan eliittiä ja yksi liigan parhaista Breesin, Thomasin ja Kamaran johdolla. Viime kaudella nähtiin peräti 6 peliä missä Saints teki yli 40 pistettä. Joukkue omaa myös erinomaisen ja mielenkiintoisen pelaajan Taysom Hillin jota tullaan peluuttamaan tällä kaudella enemmän hyökkäyksessä, pystyy pelamaan todella monea eri pelipaikkaa joten puolustuksen on vaikea tietää Hillin ollessa kentällä että mitä tapahtuu. Saintsin puolustus oli aika heikko etenkin secondaryn osalta. Joukkue on muuten kyllä erinomainen ja tulee jälleen olemaan playoffeissa ja mahdollisesti NFC Championship pelissä. Joukkue on todella kova ja voittaa otteluita tuolla hyökkäyksellä.

Raja on vedonlyöntimarkkinoilla asetettu 9.5/10 voittoon. Povaan Saintsille 11-12 voiton kautta, sen verran erinomainen  joukkue on vaikka puolustus ei olekkaan kummoinen, ei sen tarvitse ollakkaan tällä hyökkäyksellä joka kantaa joukkuetta. motivaatio pitäisi olla myös kohdillaan kun ollut 'epäonnea' mukana playoffeissa kun kyseisillä calleilla hävitty tiukat pelit parina viime vuosina.

Tampa Bay Buccaneers

buccaneers.jpg.48e2f8a3dc4c9c9a9d7b04f31897ce37.jpg

Buccaneers pelasi viime kauden 5-11 rekordilla. Joukkueen heittopeli hyökkäyksen osalta oli erinomainen ja yksi liigan parhaista mutta kun puolustus oli yksi liigan heikoimmista niin se kyllä näkyi tuloksessa, joukkue pelasi luonnollisesti paljon over pelejä. Uusi päävalmentaja tulee olemaan tällä kaudella, joukkue ei ole hirveämmin muuttunut viime kaudesta ja kalenteri on tälle vuodelle todella kova. Raja on vedonlyöntimarrkinoilla asetettu 6/6.5 voittoon. Kalenteri kova ja joukkue pysynyt hyvin samanlaisena, povaan 5 voiton kautta Buccaneersille ja katsetta tulevaisuuteen ja hyvää draft pickiä tulevassa draftissa.

Näen NFC South Divisioonan itse menevän näin joukkueiden osalta.

1. New Orleans Saints

2. Atlanta Falcons

3. Carolina Panthers

4. Tampa Bay Buccaneers

Saints selvästi kovin joukkue ja yksi kovimmista suosikeista voittamaan Super Bowl, Buccaneers selvästi heikoin joukkue. Falcons ja Panthers tasaisessa mittelössä kakkospaikasta mutta näen Falconsin olevan aavistuksen parempi.

Yksi kausiveto lähtee matkaan myös NFC Southista. Carolina Panthersin WR pelaajan D.J. Moore yli 875.5 kiinniottojaardia runkosarjassa 1.91 Unibet 2018 Draftin 1. kierroksen varaus pelasi rookie kaudellaan erinomaisesti 'puolikuntoisen' Newtonin kanssa, tällä kaudella kun Newton toivon mukaan pysyy terveenä tulee D.J. Moore luonnollisesi saamaan enemmän kiinniottoja ja kiinniottojaardeja sillä hän tulee olemaan Newtonin #1 target. odotan D.J. Mooren toisesta NFL kaudesta todellista läpimurto kautta ja 1000 jaardin raja pitäisi mennä rikki. 

Link to post
Share on other sites

NFC West Divisioonasta löytyvät Arizona Cardinals, Los Angeles Rams, San Francisco 49ers sekä Seattle Seahawks.

Niinkuin nähtiin niin ylemmästä NFC Southista kaksi joukkuetta käytiin heikosti ja mahd. nopeasti läpi kun kausi alkaa jo ensi yönä ja aika vain loppui kesken, sen takia tämä viimeinen käymättä oleva Divisioona mennään pelkällä lopullisella Divisiiona järjestyksellä.

1. Los Angeles Rams 

2. Seattle Seahawks

3. San Francisco 49ers

4. Arizona Cardinals

Tämä on mielestäni yksi liigan helpoimmista divisioonista predictaa AFC Eastin kanssa. Cardinals selvästi heikoin, 49ers hiukan Cardinalsia parempi, Rams selvästi parhain ja yksi suosikeista voittamaan Super Bowl, Seahawks ihan hyvä joukkue ja tullaan mahdollisesti näkemään playoffeissa.

Link to post
Share on other sites

NFC saatiin pakettiin vaikka lopussa loppuikin aika kesken ja jäi lopusta hiukan vajaanaiseksi..

Todella varmasti nähdään Rams ja Saints playoffeissa, selvästi NFC:n parhaat joukkueet. Muuten kun katsotaan niin NFC mielestäni selvästi tasaisempi ja mielenkiintoisempi kun AFC, mahdollisia jengejä playoffeihin huomattavasti enemmän kun niitä joilla ei mahdollisuuksia sinne.

Kausivedot NFC puolelta

D.J. Moore yli 875.5 kiinniottojaardia

Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä)

Los Angeles Rams

New Orleans Saints

Mahdollisesti Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä)

Dallas Cowboys

Philadelphia Eagles

Chicago Bears

Green Bay Packers

Minnesota Vikings

Atlanta Falcons

Carolina Panthers

Seattle Seahawks

Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä)

Washington Redskins

New York Giants

Detroit Lions

Tampa Bay Buccaneers

Arizona Cardinals

San Francisco 49ers

Link to post
Share on other sites

Kausivedot ja NFL Week 1 pickit

D.J. Moore yli 875.5 kiinniottojaardia 1.91 Unibet

New York Jets alle 7.5 voittoa 2.10 Unibet

Houston Texans playoffeihin 2.40 Nordicbet

Pittsburgh Steelers playoffeihin 1.97 Nordicbet

4 kausivetoa löytyi lopulta ja näillä mennään, seurataan kauden aikana miten ne menee parin kolmen kierroksen välein.

Week 1 (Kertoimet toppeja)

Bears ML 1.62 Tulos: 3-10

Detroit Lions ML 1.72 Tulos: 27-27

Kansas City Chiefs -2.5 1.74 Tulos: 26-40

Los Angeles Rams -2.5 1.95 Tulos: 27-30

Link to post
Share on other sites

Week 1 vedot menivät ihan hyvin, 2 osumaa 1 voidi ja 1 häviö. Harmittava Lionsin sulaminen kyllä 6-24 tuloksesta.. 

Haetaan nyt parempaa viikkoa ja otetaan vähän enemmän kohteita poikkeuksellisesti tällä kertaa.

Week 2 (Kertoimet toppeja)

Carolina Panthers yli 27.5 pistettä 1.89 Tulos: 14-20

San Francisco 49ers ML 2.05 Tulos: 17-41

Los Angeles Chargers -2.5 1.92 Tulos: 13-10

Dallas Cowboys -4.5 1.99 Tulos: 21-31

Seattle Seahawks +3.5 2.03 Tulos: 26-28

Oakland Raiders - Kansas City Chiefs yli 53.5 pistettä 1.96 Tulos: 10-28

Link to post
Share on other sites
  • 2 weeks later...

Week 3 (Kertoimet toppeja)

New England Patriots yli 31.5 pistettä 1.93 Tulos: 30-14 Patriots teki jo 3q 30 pistettä mutta viimeisellä sitten lopetettiin yrittäminen jo vallan.

Indianapolis Colts ML 1.86 Tulos: 27-24

Minnesota Vikings -9.5 2.02 Tulos: 34-14

Buffalo Bills -6.5 2.10 Tulos: 21-17 Bills johti ottelua jo 14-0 mutta sitten alkoi vaikeudet ja mm. turnoveri tuli Bengalsin maalialuetta lähellä josta olisi hyvin voinut tehdä TD, epäonnea tässäkin kuten Patriots kohteessa

Los Angeles Rams -6.5 2.38 Tulos: 13-20

Tampa Bay Buccaneers -6.5 2.16 Tulos: 31-32

Link to post
Share on other sites

3 Viikkoa pelattu NFL:ällää yhtä ottelua vaille, otetaan vähän tilastoja vedoista ja kausivedoista vaikkei tilastot kovinkaan hyvältä näytäkkään tällä hetkellä. 

Osuneet: 8

Hävityt:  7

Void: 1

Kausivedot

D.J. Moore yli 875.5 kiinniottojaardia: 3 ottelua pelattuna ja 217 jaardia kasassa, eli noin 72.3 ottelua kohden. Jos pysyy ehjänä ja suorittaa vähänkään samalla tasolla tai hitusen heikompana niin kohde tulee osumaan, hyvältä näyttää siis tähän mennessä

New York Jets alle 7.5 voittoa Jets aloittanut kauden 0-3 rekordilla, otteet eivät ole näyttäneet hyviltä vaan juuri niin heikoilta kun povata osasinkin. En usko että Jets seuraavaan kolmeen viikkoon ottaa voittoakaan joten eiköhän Jets aloita kauden 0-6 rekordilla jolloin kohde näyttää todella hyvältä, ellei jopa osuneelta hyvin todennäköisesti. Hyvältä näyttää myös tämä kohde.

Houston Texans playoffeihin Texans aloittanut kauden 2-1 rekordilla, avausottelussa oli johdossa myös 40 sekuntia ennen loppua mutta siitä ottelusta tuli tappio. Texansin peli näyttänyt hyvältä ajoittain ja mahdollisuuksia on, seuraavaksi kaksi kotiottelua Panthersia ja Falconsia vastaan josta Texansin pitäisi kyllä näillä otteilla pystyä 2 voittoa ottamaan. Ihan hyvältä näyttää siis myös tämä kohde. 

Pittsburgh Steelers playoffeihin Steelers aloittanut kauden 0-3 rekordilla, Pelinrakentaja Ben Roethlisberger loukkaantui toisessa ottelussa ja tulee olemaan koko kauden sivussa. Tämä hyvin todennäköisesti tulee menemään väärin, Steelersin kausi paketissa aikalailla jo nyt. 

Lukemat viikkopickeiltä ei ole kovin kummoiset, suunta on ylöspäin ja toivon mukaan saadaan enemmän osumia tulevaisuudessa, kausivedot menossa nyt 3/1 hyvin joten niistä voi olla tyytyväinen

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...