Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

KHL 

KLO 17.00

 

Magnitogorsk -  SKA PIETARI 

 

VALINTA SKA PIETARI 

KERROIN : 2.08  ( Veikkaus ) 

 

SKA on edelleen liigan kovimpia joukkueita.   Joukkue, kun saa päälle kakkosen kertoimia, niin peleille lähtee heti.   Joukkueessa on paljon tekijämiehiä Lehterä,  Kemppainen,  Karpov,  Barabanov ja koko joukkue voisi tähän laittaa, kun jokainen on kovia tähtiä tähän liigaan.   Magnitogorsk on kiva joukkue,  jonka parhaat kirkkaat vuodet onko takana.   Vähän semmoinen "Chicago " tässä liigassa,  eli hyvä rosteri, mutta se Dynastia meni jo.  Kozun, Mozyakin,  Parshin on tekijämiehiä ja rosteri myös hyvä,  mutta on tässä nyt liian kova vastus. SKA on kovempi ja kun saa päälle kakkosen kertoimia,  niin pakko se on ottaa peleille ja siksi sen otan nyt tähän. 

 

Kunhan SKA Pietari voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 7
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 19.30

 

Dynamo Moskova -  Torpedo 

 

Valinta :  Yli 4,5 Maalia 

Kerroin :  1,80 ( Veikkaus ) 

 

Dynamo Moskova on suosikki, mutta niin vain tämäkin jätti floppasi viime kauden alussa.  Oikein urakalla.   Kuitenkin kurssi kääntyi ja pudotuspeleihin menivät ja kaatoivat nauraen narrit.   Joukkue on varmasti hitsaantunut yhteen nyt, kun ovat jo kauden olleet yhdessä.   Torpedo on yllätysvalmis.  Joukkue on aina tylsä joukkue, mutta kuitenkin valmis yllättää kaikki.  Lindback maalissa on ihan kohtalaisen hyvä. Toki hikisiä iltoja tulee monta tällä kaudella ja ei se aina riitä. 

Kauden avaus kyseessä,  niin joukkueet eivät ole vielä niin tiiviitä.  Kummatkin ovat pelanneet iso maalisia otteluja harjoituskaudella.  Torpedo saattaa hyvällä pelillä yllättää tänään,  mutta en viitsi lähteä koittaa, kun heilläkin on ollut alakerta vuotavana nyt kesän aikana.   Kotijoukkue saattaa ylivoimallaan muutaman tehdä,  mikä vie pelin kotijoukkueelle.   Joukkueet ovatkin jo toisiaan vastaan pelanneet elokuun alussa ja silloin päästiin kolmeen että viiteen maaliin.   Nyt sarjan avaus. Hieno hetki aloittaa kotona, mutta vieraat saattavat olla valmiimpia,  kun avausottelu on usein helpompi pelaa vieraissa.   Erikoistilannepelaamisessa odotan muutamaa maalia ja kun avaus kyseessä ja taitopelaajia myös kentällä., niin ei se viisi maalia kaukana ole, vaikka on puolustus joukkueet vastakkain.   Mielestäni oiva kohde illan otteluun,  jossa voi käydä mitä vain. 

 

Kunhan ottelussa nähdään varsinaisella peliajalla  yhteensä ainakin Viisi maalia,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Ligue 2.

Paris FC - Chambly

valinta Paris FC kertoimella 2.6 Comeon.

alkamisaika: 20.00

 

Ranskan kakkos liigaa, joka jossa kotijoukkue Paris FC:n kauden alku on ollut hankala, kun sillä on viidestä pelistä vielä voitto tili avaamatta.

Paris FC:n viidestä pelistä, kumminkin kolme on ollut vieraissa ja perinteiseen etelä-eurooppalaiseen tapaan, kotietu on suuri. Paris FC on tehnyt vasta kaksi maalia ja päästänyt kahdeksan, mutta tuossakin tilastossa katseeni kääntäisin katseet vieraspeleihin, enkä tuijoittaisi noita liika tässä. Paris FC on yleensä ollut hyvä kotijoukkue ja viime kaudella se hävisi ainoastaan yhden kotipelin.

 

Chamblyn kausi on alkanut sekin viidellä pelillä ja sen peleissä on syntynyt ainoastaan kaksi maalia, kun se on itse onnistunut tekemään kaksi maalia ja sille ei ole vielä tehty yhtään maalia.

Tänään sen puolustus kumminkin joutuu varmasti kovan haasteen eteen, kun Paris FC janoaa kauden avaus voittoa, joka ei ole ollut vastaantulija, vaan osittain otteluohjelman takia vielä ilman sitä avaus voittoa ja tällä kertoimella Pariisilaisia voi vähän lapulle laittaakin.

 

Pelionnea.

Link to post
Share on other sites

MLB klo 21:20

Chicago Cubs - Seattle Mariners

Pelivalinta: Chicago Cubs -1,5

Kerroin: 1,76 Marathonbet 

Cubsilla on erinomainen mahdollisuus palata voittojen tielle muutaman heikomman ottelun jälkeen. 

Cubsilla aloittava syöttäjä on Hendricks, joka on pelannut hyvän kauden. Hendricksin syöttöpeliin Cubs ei ole kaatunut, mutta ajoittain Cubsin lyöntipeli ollut vaisua, jonka vuoksi Hendricksin tilastot eivät ole parhaat mahdolliset. 

Seattlella aloittava syöttäjä on Sheffield, joka on pelannut vasta muutamia MLB matseja heikoin tuloksin. Cubsilla on laadukas lyöntiosasto ja uskon Cubsin onnistuvan tässä ottelussa heikkoa syöttäjää vastaan. Seattlen lyöntiosasto on melko heikko ja Hendricksiä vastaan Seattle ei montaa juoksua saa. 

Cubs lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina. 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tennis, WTA US Open

Kristie Ahn - Elise Mertens

Vihje: Kristie Ahn 

Kerroin: 3.80

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 22:30

- WTA US Openin neljännesvälierissä kohtaavat Rankingin 141. Ahn ja Rankingin 26. Mertens. US Openin avauskierroksella vihjasin Ahnia vastaan, Ahn tosiaan siis ITF tason pelaajana tunnettu, nyt kuitenkin tällä hetkellä todella kovassa lennossa ja peli kulkee erinomaisesti, tässä turnauksessa voittanut mm. Kuznetsovan ja Ostapenkon. Mertens myös pelannut hyvin tässä turnauksessa eikä kumpikaan pelaajista ole vielä hävinnyt erääkään US Openissa. Kristie Ahn on asetettu kertoimissa todella suureksi altavastaajaksi vaikka pelaa tällä hetkellä todella erinomaisesti, näen ottelun kertoimista huolimatta hyvin tasaisena ja kun otetaan vielä huomioon että Ahn voitti juuri Mertensin kovalla kentällä 1.8 2-0 luvuin niin kyllä tällä kertoimella täytyy kokeilla hyvä vireistä Ahnia. 

Ahn palasi omalle tasolleen pilvilinnoista. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...