Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

KHL 

KLO 17.00

 

Severstal -  Torpedo 

 

Valinta Torpedo ML

Kerroin :  1,62 ( PAF ) 

 

Liigan pohjasakka Vs playoff joukkue on kyseessä tässä ottelussa. 

Severstal alkukausi on mennyt odotetusti.  2/8 voittoa kerännyt.   Huima Omsk voitto löytyy,  mutta ne on osastoa "suonenveto ".  Joukkue on kahden ottelun tappioputkessa ja niin tällaisen joukkueen pitääkin.   Kovaa luisteleva "Pihlström " tyylisiä koohottajia joukkue täynnä.  Välillä paikoista tehdään maaleja ja pärjätään, mutta usein se jää vain kohoottamiseksi ilman tulosta.  

Torpedo on tuttu näky sijoilla 5-7, jonka peli aikalailla suuntautuu vahvaan kotipelaamiseen. Joukkueen vierassaldo näyttää tällä hetkellä synkkä.  1/5 voittoa vieraissa ei varmastikaan tyydytä.   Kuitenkin vahva kotipeli pitää tuloksen ja mielen korkealla,  joten vaikeuksia ei ole. Toki täytyy katsoa tarkemmin,  niin huomataan kyllä yksi seikka. Joukkue on ollut vieraana Omsk,  Dinamo Riika, Lokomotiv,  Dynamo Moskova , Sochi vieraana,  jotka tunnetaan vahvasta kotipelaamisesta.   Tuo lista kertoo kyllä ja antaa tappiot anteeksi.   Tänään vastus ei ole tuota luokkaa. 

Torpedo lähtee paperilla ennakkoon ansaitusti suosikkina otteluun.  Keskinäiset ovat olleet tasaisia otteluita Severstal kotiluolassa,  mutta silti Torpedo on pystynyt voittamaan 7/10 viimeistä vierasotteluaan Tserepovetsissä.  Kotijoukkue tulee kovaa päälle,  mutta kyllä hieman parempi Torpedo tulee lopulta mielestäni voittamaan tämän.  

 

Kunhan Torpedo voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 14.30

 

Avtomobilist Jekaterinburg -  Spartak Moskova 

 

Valinta Avtomobilist Jekaterinburg 

Kerroin :  1,63 ( PAF ) 

 

Viime kaudella 18 ottelun voittoputkeen yltänyt Avtomobilist on jälleen hienossa kahdeksan ottelun voittoputkessa.  Alkaako joukkue olemaan sellainen kivikova runkosarja joukkue,  joka lähtee lauluun heti tosipelien alkaessa.   Hienosti joukkue etenee toki voittoputkessa ja kun joukkueessa on Sexton,  Dawes,  Platt , Macek, Holland kaltaisia hyökkääjiä,  niin ei ole ihme että joukkue tekee sen kolme maalia per ottelu tyylillä maaleja,  jolla päästään oikeasti puhumaan Jääkiekko ottelun voittamisesta.   Puolustuksessa kun on Vishnesvsky, Gurkin,  Mamkin,  Bodrov tyylisiä, niin ei ole ihme,  ettei oma pää vuoda oikeastaan yhtään.  Maalissa viimeisenä lukkona toimii Kovar, joka on liigan eliittiä,  niin ei ihme, että joukkue päästää vain sen 1-2 maalia ottelu.   Kun teet kolme ja päästät kaksi  keskiarvoltaan,  niin voitat usein otteluita yksinkertaisesti. 

Spartak Moskova on keskikastiin kuuluva kiusankappale,  joka pystyy haastamaan kaikki tässä sarjassa.   Joukkue on nyt kolmen ottelun tappioputkessa,  joten mikä sen hienompaa kuin katkaista se juuri Avtomobilist putkea vastaan.  Vieraspelaaminen ei vakuuta voittojen suhteen, sillä joukkue on vieraissa voittanut vain 1/5 ottelua.  Toki 2/4 tappiota on tullut vasta jatkoilla,  joten sikäli tämä joukkue osaa roikkua pelissä. 

Avtomobilist on paperilla kovempi joukkue ja on ansaitusti suosikkina.   Joukkue on nyt voittanut kotonaan jo pari ottelua ja molemmat jatkoilla,  joten sikäli en oikein Nyt jaksa pelätä tasuria.  Spartak on nyt jäänyt viimeisessä kolmessa ottelussa peräti kaksi kertaa nollille,  niin jotenkin haisee maalinteko vaikeus.   Se on vaikeeta tehdä maali Avtomobilist tasoiselle joukkueelle,  niin on se vaikeampaa vielä enemmän jos joukkue ei pysty siihen edes Sochi,  Barys vastaankaan.   Jotenkin kotijoukkue tuntuu tässä liian kovalta ja sen peli on uomissaan,  niin kyllä on pakko ottaa kotivoitto ja eiköhän se ole taas varsinaisella peliajalla,  kun se tulee. 

 

Kunhan Avtomobilist voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Tennis Kaohsiung challenger klo 09:30

Ferreira Silva, F - Polmans, M

Pelivalinta: Ferreira Silva, F

Kerroin: 1,83 William Hill

Ferreira Silva ollut viime aikoina hyvässä vireessä ja etenkin tässä Kaohsiungin turnauksessa peli on kulkenut erinomaisesti. Ferreira Silva menestyi viime vuonna hyvin tässä samaisessa turnauksessa, joten pelialusta sopii hyvin Ferreira Silvan pelityyliin. 

Polmans on nuori ja ihan ok tason pelaaja. Lähinnä haastajatasolla menestystä tullut. Polmans parhaimmillaan kovilla kentillä, nyt pelataan sisäkentällä, josta Polmansilla ei kovin paljon kokemusta. Polmans pystynyt pärjäämään myös ATP tasolla ja potentiaalia löytyy, mutta pidän Ferreira Silvaa Polmansille vaikeana vastustajana. Ferreira Silva on vasenkätinen pelaaja, joka jaksaa pelata pitkiä palloralleja. Polmans ei ole parhaimmillaan pitkissä palloralleissa ja uskonkin Polmansin hakevan läpilyöntejä pienellä riskilläkin. 

Mielestäni Ferreira Silvan pitäisi olla selkeä ennakkosuosikki tässä ottelussa. 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL,  Harjoitusottelu 

KLO 21.00

 

:bluejackets: Columbus Blue Jackets  - :penguins: Pittsburgh Penguins 

 

Valinta :bluejackets: Columbus Blue Jackets ML 

Kerroin :  1,92 ( NordicBet ) ...

 

Suomen aikaa hienosti illalla on nähtävissä Viasat/ Viaplay palvelusta hyvään aikaan NHL Harjoitusottelu, jossa nähdään suomalaisia pelaajia. 

 

Columbus lähtee otteluun tasapainoisella rosterilla.  Sieltä löytyy Atkinsson,  Dubois, Jenner,  Foligno,  Anderson,  jotka on tuttuja jo NHL- seuraajille.   Sitten löytyy hyökkäyspaikkoja hakeville nuoria. Suurin nimi on varmasti Alexandre Texier, joka on 2017 vuoden varaus numerolla 45. Hän on hyvin mennyt eteenpäin ja kolkuttelee hyvin NHL ovia.  Muita näyttöjä antavia on Sherwood,  Robinson,  Fix - Wolansky , Stenlund.  Kaikilla on näyttöhaluja.   Puolustuksesta löytyy tuttuja nimiä, kun Harrington,  Savard,  Murray,  Nutivaara ovat kentällä.   Maalissa nähdään Korpisalo / Kivlenieks,  jotka torjuivat jo Sabres voitto ottelussa.   Mielenkiintoinen joukkue on kentällä ja kiva nähdä kuinka kemiat pelaa. 

Pittsburgh vaihtaa tähän otteluun miehistöä kunnolla edelliseen otteluun.   Tänään kentällä nähdään Aston-Reese, McCann,  Bjugstad , Kahun, jotka on tunnetuimpia.  Sitten loput taistelee pelipaikoista,  jotka on käytännössä jo täytetty,  sillä Penguins oikea rosteri on jo niin kova,  ettei todellisia paikkoja ole jaossa.  Suomalaisittain kannattaa seurata #20 Kasper Björkqvist,  joka on ollut kohtalainen näissä otteluissa.  Hän teki viime ottelussa jopa 0+2 tehot.    Puolustuksesta löytyy kelvollisesti pelaajia tuttuja.  Ruhwedel,  Riikola,  Gudbranson , Warsofsky.  Maalissa ovat tänään DeSmith sekä Larmi saisi toivottavasti myös jääaikaa.  

 

pari päivää sitten nämä joukkueet kohtasivat Penguins kotiluolassa.   Tuolloin Pittsburgh oli odotetusti parempi 4-1 numeroin.   Tämän ottelun takia vieraat ovat ennakkosuosikki ainakin alkuun,  mutta saa nähdä miten kertoimet elää.   Tuo ottelu oli sillain erilainen,  kun Hörnqvist,  Guentzel,  Malkin sekä Murray oli maalissa.  Myös kaksi maalia tehnyt Legare oli silloin kehissä.  Nyt nämä kaikki pelaajat ovat poissa ja se antaa paljon etua kotijoukkue Columbus suuntaan.    Nyt maalivahdit ovat tasan ja pieni kärkietu menee tällä kertaa Columbus suuntaan.   Kotietu on pieni ja rosteri on kotijoukkueen puolella parempi vs vieras,  niin kyllä minä uskon nyt että Columbus tulee voittamaan tämän.

 

Kunhan Columbus  (:bluejackets:voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 3
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

Klo:14. 30

Jekaterinburg-Spartak moskova

Pelivalinta: yli 4.5 maalia

Kerroin: 1.91(william hill) 

 

Kemmu availikin tätä peliä jo tuossa ylempänä ja tartutaanpa ottelun maaleihinkin. 

Jeka siis jatkaa sarjassa tappiotta ja liitää 8 ottelun voittoputkessa. Joukkueen hyökkäys on toiminut hienosti, tehtyjä maaleja löytyy 29 kappaletta ja varsinkin ykköskentän miehet(Macek ja Dawes) ollut oivassa vireessä. Molemmilla 8 peliin kasassa 11 pistettä. Jekan puolustuskin toiminut ihan mukavasti, joskin kotonaan se on päästänyt 6pelissä jokaisessa vähintään kaksi omiin ja viime pelissä kunlunia vastaan 4.

Spartak pelaa erittäin ailahtelevasti ja on hävinnyt viimeiset 3 peliään. Viime pelissä magnin vieraana se koki shokki alun kun magni iski hieman reilu kahteen erään 4-0 taululle. Spartak toki toipui tuosta ja kiri 4-3 mutta aivan voittoon asti ei riittänyt. Vaikka spartakin hyökkäys välillä takkuileekin pahasti, on heillä täydet edellytykset laittaa jekan puolustus ahtaalle. 

Uskonkin että spartak myös pystyy sen 2 maalia jekan verkkoon iskemään ja jekan hyökkäys on osoittanut että siltä maalinteko onnistuu. Kyllä tämä overilta haiskahtaa. Muut bookkerit tarjoaa kerrointa sinne 1.7 tienoille, joten tuo william hillin 1.91 on täysin pelattava. 

 

Oikein! 

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Liiga

Klo:17.00

KooKoo-Kalpa

Pelivalinta: Kalpa

Kerroin: 2.8(nordicbet)

 

KooKoo aloittanut kauden yhdellä voitolla ja kolmella tappiolla. Maaliero näissä 12-16. Hyökkäyspeli kouvolalaisilla toiminut hyvin mutta vastaavasti omassa päässä on vaikeuksia ja kiekkoja saa kaivaa liian useasti omasta verkosta. Eilen Kookoo hävisi Jukureille niukasti 3-2 vieraissa. 

Kalpa pelannut 3 peliä tähän kauteen ja niistä 2 voittoa(toinen jatkoajalla) ja yksi tappio. Nämä se on toki päässyt pelaamaan kaikki kotona ja tänään siis ensimmäinen vieraspeli. Kalpa pelasi eilen hyvän pelin ja voitti Jypin kotonaan lukemin 5-2.

Kalpa materiaaliltaan hieman parempi ja ratkaisu voimaa tuntuu löytyvän vähän joka ketjusta, kun taas kookoolla tehot painottuvat aika pitkälti ykköskentän varaan. Ylivoimapeli on tänään isossa roolissa, jos Kalpa pysyy pois boksista on se lähellä voittoa. Kalpa ollut Kookoolle hankala vastus, viimeisistä 5 pelistä kouvolassa kalpa on voittanut 4 ja kaikki varsinaisella peliajalla. 

 

Väärin! 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Superpesis klo 14:00

Joensuu - Sotkamo

Pelivalinta: Joensuu (suora voitto) 

Kerroin: 1,80 Nordicbet

Joensuu lähtee suurena ennakkosuosikkina 4. Finaaliin. 

Joensuu ollut joka finaalissa parempi joukkue ja viime ottelussa pienet virheet avausjaksolla maksoivat otteluvoiton. Tänään Joensuu tulee varmasti kotikentällä pelaamaan tarkkaa ulkopeliä ja voitto on hyvin lähellä. 

Sotkamon ulkopeli ei ole vakuuttanut ja sisäpelissäkin joukkue on selvästi Joensuuta perässä. Sotkamon peli tuskin on viikossa merkittävästi parantunut ja Sotkamolta vaaditaan tänään huippuonnistumista otteluvoittoon. 

Joensuu ollut kotikentällä todella kovassa vireessä ja kotikentällä Joensuuta vaikea voittaa. Joensuun kärki toiminut hyvin ja kotiutuspelissä monipuolisuutta on löytynyt. Uskon, että Joensuu voittaa ottelun suoraan 8 vuoroparin jälkeen. 

VÄÄRIN 

 

Link to post
Share on other sites

Tennis, Glasgow Challenger

Alexandre Muller - Ramkumar Ramanathan

Vihje: Ramkumar Ramanathan -1.5 erää

Kerroin: 2.18

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 15:30

- Glasgow Challenger turnauksen välierissä kohtaavat Rankingin 278. Muller ja Rankingin 179. Ramanathan.  Ottelu alkaa vartin sisään joten vähän pikaisempaa vihjettä. Ramanathanin 2-0 voittoa haetaan. Ramanathan on huomattavasti kokeneempi ja varmempi pelaaja ja enemmän tullut tunnetuksi turnauksista ATP tasolta kuin myös Challenger turnauksista. Kova kenttä sopii paremmin Ramanathanille kuin Mullerille ja Ramanathan tulee tähän otteluun selvästi paremmassa vireessä voitettuaan kaikki tämän turnauksen ottelunsa 2-0 luvuin. Muller on paininut kaksi 3 eräistä ottelua ja on massaspesialisti, nyt kun pelataan kovalla kentällä ei mahdollisuutta ole Ramanathania vastaan joka tulee tämän ottelun hoitamaan rutiinilla 2-0 luvuin selvästi heikompaa Mulleria vastaan.

Avauserässä oli jo breikin edellä mutta sitten sulettiin kun lumiukko kesällä.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tennis, Glasgow Challenger

Emil Ruusuvuori - Jurij Rodionov

Vihje: Emil Ruusuvuori -1.5 erää

Kerroin: 1.70

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 17:10

- Glasgow Challenger turnauksen välierissä kohtaavat Rankingin 165. Ruusuvuori ja Rankingin 308. Rodionov. Lyhyin perusteluin tämäkin kohde kun ei ole mitään epäselvää hirveämmin. Ruusuvuori pelasi eilen jälleen mahtavasti kun häntä vihjasin ja vihjekin osui helppoon tyyliin. Ruusuvuori on erinomaisessa vireessä ja jatkaa loistavia otteitaan kentällä. Rodionov puolestaan selkeästi heikompi kuin Ruusuvuori eikä Rodionovilla ole samaa kokemusta eikä flowtilaa mitä löytyy Ruusuvuorelta. Ruusuvuori selvästi parempana pelaajana tulee hallitsemaan alusta loppuun ottelun kulkua ja voittaa tämän välierän helpohkoon tyyliin 2-0 luvuin ja valmistautuu tämän turnauksen finaaliin. Se olisi sitten jo toinen turnausvoitto lyhyen ajan sisään Ruusuvuorelle jos tämänkin voittaa, mihin uskon kyllä vahvasti.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Liiga.

Ässät - Ilves

valinta, Ilves kertoimella 2.4 Unibet. 

alkamisaika: 17.00

 

Tupsukorvat on edelleen ilman avaus voittoa ja tänään sille avautuu mahdollisuus heti uudelleen eilisen tappion Kärppien jälkeen pestä kasvoja.

Ilves oli kausi ennakoissa povailtu aivan kärki kahinoihin, mutta tosiaan sen piste sarake näyttää ainoana joukkueena nollaa. Pitää kumminkin muistaa, että kautta oli pelattu vasta sen neljä peliä ja tuo otos on niin lyhyt, että onnen merkityskin on suuri siihen, miten pisteitä on kiertynyt ja itseasiassa Ilves on tähän asti ollut sarjan yksi epäonnekkaimista joukkueista, kun sen PDO lukema on 92.2 ja pitkässä juoksussa tuo hakeutuu sataan ja alle sadan olevat lukemat kertoo huonosta onnesta ja päälle hyvästä onnesta.

Ilveksen muut tunnusluvut ovat kohtalaisia, se on ollut hieman peleissä hallitsevampi keskimäärin ja ylivoima on ollut kohtalaista, jollei eilistä kärppä peliä lasketa mukaan.

 

Ässien kausi on alkanut kolmella pelillä ja kahdesta ensimmäisestä pelistä tuli voitto, mutta kolmannessa pelissä Tapparaa vastaan joka nousi otsikoihin muista asioista, kuin itse pelistä, se sai tylysti 0-5 löyöytyksen Tapparalta kotonaan ja valmentajan kommentti pelin jälkeen oli "pelattiin paskasti"

Tänään tietysti on kasvojenpesun paikka, kun se pääsee levänneenä peliin, mutta tässä kohtaa kautta lepoedulle en anna niin suurta vaikutusta, kuten monesti näissä vihjeissä, vaan voi jopa olla hyväksi Ilveksen kohdalla, että uusi peli ja mahdollisuus tulee vastaan näin nopeasti. Ilveksellä on hiukan enemmän minuutteja tältä kaudelta alta, kun haetaan pelituntuntumaa ja vieläpä eiliseltä illalta, niin Ilveksen peli voi hyvinkin olla paremmin kasassa kuin Ässien.

 

Eli kunhan Ilves voittaa varsinaisella peliajalla, niin veto osuu.

 

Pelionnea.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Melnik - Hil Hil Voittaa 1. Erän & Häviää Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:25 - Melnik sekä Hil kohtaavat Setka Cupin puolella. Melnik lähtee tähän otteluun varsin suurehkona suosikkina 1.30 kertoimella ja täysin ansaitusti, Melnik on näistä kahdesta pelaajasta parempi lähes jokaisella osa-alueella ja näen kyllä Melnikin tämän ottelun voittavan 3-1/3-2 luvuin, Hil:illä lienee parhaimmat mahdollisuudet ottaa otteluun vahva startti voittamalla avauserä tavaramerkkinä mutta kyllä ottelun edetessä tulee hallinta siirtymään Melnikille joka tulee tämän ottelun voittamaan, usein Melnik kuitenkin häviää avauserän eikä ole alussa ihan parhaimmillaan joten näen tässä hyvän sauman Hillin voittaa avauserän mutta ottelun kuitenkin lopulta tulee parempi pelaaja Melnik voittamaan.
    • Pöytätennis, Setka Cup Kuzmych - Sydorak Kuzmych Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:05 - Kuzmych sekä Sydorak kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.66 - 2.10 Kuzmychin hyväksi mutta näen Kuzmychin selvästi suurempana suosikkina tähän otteluun tultaessa ja voittavan ottelun selvästi, uskon heti avauserässä Kuzmychin ottavan luulot pois Sydorakilta ja voittavan avauserän vähintään 11-6 luvuin todistaen paremmuutensa.
    • Mlb, baseball Royals - White Sox Vihje : Royals -1,5 1,89@ Unibet 21:15 (Game 1) Soxilla aloittaa Rookie syöttäjä ja Royalssilla ihan kelpo tekijä. Royalssi on ollut ihan hyvä täällä kaudella ja itse ainakin uskon että tästä he voiton ottavat.   
    • Baseball MLB klo 20.10 NY Mets - Pittsburgh Pirates 1x2:2 2.36 (Veikkaus) E: EI IHAN, PÄÄTTYI 9-1 Kolmas peräkkäinen kohtaaminen ja Mets vei 2 ekaa. Nyt on Piratesin vuoro ja tätä tukee Pittsburgin syöttäjä joka pelannut kerran ja voittanut sen pelin.
×
×
  • Create New...