Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

KHL 

KLO  16.00

 

Jokerit  -  Avtomobilist Yekaterinburg 

 

VALINTA :  Avtomobilist Yekaterinburg ML 

Kerroin :  1,99 ( NordicBet ) 

Kerroin-Raja :  1,80  

 

Jokainen voi sitten vihjata oman näkemyksensä tähän otteluun,  niin ei tarvitse perustella valintaansa moneen ketjuun.   Oma näkemykseni :

 

 Saku Mäenalainen , jos saa (ja luultavasti  saakin ) pelilupa asiat kuntoon,  niin hän tulee vahvistamaan kotijoukkue Jokereita. Hyvä hankinta,  sillä Nichlas Jensen ,  kun on poissa Tammikuuhun asti,  niin saatiin hyvä korvaaja tilalle.  Marjamäki sekä Mäenalainen tuntee toisensa Oulusta,  joten se helpottaa ketjuihin istuttamista.  Mäenalainen tulee antamaan näyttöjä amerikan suuntaa ja nyt saat niitä todellisuudessa näyttää, kun joukkue mihin tulet on ihan sekasin.   CSKA voitti ansaitusti ja selvästi 1-5 . Ottelua kuvasti hyvin se, että Antti Niemi oli joukkueen paras pelaaja yhdessä Steve Moses kanssa ja Silti tulee 1-5 turpaan.   Joukkueen suurin ongelma on puolustuspelaaminen.   CSKA teki yhden maalin ylivoimalla ja kaksi maalia tuli heti ylivoiman jälkeen.   Jokerit pelasi ottelusta hyvin vain toisen erän ekat 10 min,  johon tuli ansaittu yksi maali.   Jos vielä tarkempaa kuvaa haluaa,  niin 1,erä CSKA vei 100-0 pelillisesti ja voitti erän 0-2, kun Niemi otti tyhmän jäähyn lopussa,  mikä kostautui.   2,erä oli aluksi erittäin hyvä ja tasoitus ei ollut kaukana.  Kuitenkin Sami Lepistö päätti ottaa keskialueelta korkean mailan ja heti tuon jäähyn jälkeen CSKA iski 1-3, mikä oli niitti.  Tuo maali oli nukahdus kaikilta,  sillä poikittaissyötön aikana kiekko meni maalivahtialueen läpi ja silti Antti Niemi ei ehtinyt kiekon eteen.   3,erä CSKA voitti 0-2 jälleen ja kuvaavaa oli muistaakseni 1-5 maalia,  joka tuli siitä,  kun Jokerit hyökkäsi neljällä ja kun tehokkuus on huonoa, niin se johti läpiajoon omaan päähän,  josta ei tullut heti maalia,  mutta kun CSKA pelaaja oli se joka tuli seuraavana paikalle,  niin sai tehtyä tyhjää maaliin maalin.  

Avtomobilist saapuu otteluun kolmen ottelun tappioputkessa.  Se mikä paistaa läpi on se, että eka Spartak Moskova tappio tuli sen takia, kun päästivät kolme maalia minuutin sisällä.   Kaksi viimeistä tappioo päättyi 1-0 tappioon.   Nyt jokainen voi miettiä pään sisällä kuinka monta prosenttia on todennäköisyys sille, että A) Jokerit voittaa 1-0?  B  )  Jokerit tekisi 2-3 maalia yhden minuutin sisällä?    Itse en näihin skenaarioita usko.   Vieraat on tappiosta huolimatta pelanneet hyvin ja varsinkin puolustuspäässä peli toimii ja se antaa edun tähän otteluun.  Vierailla on myös pelimiehiä.  Löytyy hyökkäyksestä Datsjyk,  Holland,  Sexton,  Dawes , Platt,  jotka kyllä usein tekee paikoista maalin.   Joukkueen on hyvä hyökätä, kun puolustus toimii.   11 otteluun vain 23 päästettyä tekee kaksi per ottelu keskiarvon pyöreästi.   Kotijoukkue,  kun taas on päästänyt  9 otteluun jo 31 maalia. Eli jokusen kolme reppua,   niin kyllä mielestäni On oikein sanoa, että puolustuksen kautta vieraat on ennakkosuosikki tänään myös.

TILASTOJA 

Jokerit,  kun on hävinnyt ottelun 3-tai useammalla maalilla,  niin seuraavan ottelun ovat voittaneet 34/44  kerrasta KHL aikakaudella,  kun mukana myös harkat,  Sprenger cupit. 

Avtomobilist on voittanut Hartwall Arenalla pelatut keskinäiset Ottelut 3/4 kerrasta.  

Keskinäiset Ottelut näiden joukkueiden välillä on päättyneet kaikkiaan Kotivoittoon 3Kpl  sekä Vierasvoittoon 6 Kpl   ELI  vierasjoukkue on voittanut keskinäisen ottelun 6/9 kertaa.

 

Yhteenveto 

Saku Mäenalainen vahvistaa hyökkäystä ja ihanaa että Marjamäki pelaa hyäkkävää jääkiekkoa.  Ilo seurata tuota, kun puolustajat tukee kiekollista peliä ja Oliver Lauridsen on hyökkäyksen kärkenä aina välillä.    Vielä kun tehtäisiin kaikista paikoista maalit,  niin voidaan tehdä helposti kymmenen maalia ottelua kohden.   Sitähän yleisö haluaa.. maaleja. Harmi, että jääkiekossa mestaruudet voitetaan myös puolustamalla.  Siksi jääkiekossa on näitä Avtomobilist,  CSKA,  St.Louis tyylisiä joukkueita,  jotka pelaa tiivistä 5 vs 5 peliä ja  iskee jossain kohtaa sen 1-3 maalia ja hitto kun ne päästää vain sen 0-2 maalia ja voittaa mestaruuksia.   Tylsää sellainen.  Mieluummin juuri hyökätään innolla ja kun ei tehdä,  niin joudutaan rikkomaan keskialueella,  kun ei ehditä enää puolustamaan.  Sitten ottelun suunta kääntyy taas. 

Avtomobilist on ollut kova vierasjoukkue narreille.  Myös keskinäiset Ottelut menee usein vierasjoukkueen hyväksi.    Jokerit on ihanasti aina petrannut tappio ottelun jälkeen ja voittaneet.   Kuitenkin minun silmääni tänään ei niin tapahdu.   Avtomobilist vaikka on tappioputkessa ja vieraskiertueella,  niin omaan silmään heidän pelillinen puoli on paremmin kunnossa ja varsinkin puolustuspäässä asiat toimii,  niin sen takia on ihan pakko pelaa vierasjoukkuetta.   Vielä kun saa ihan kivaa kerrointa,  niin otetaan testiin.   Yksi noppi on vielä se,  että Jokerit on hävinnyt kaikilla isoille Omsk,  Kazan,  SKA Pietari,  CSKA Moskova ottelut ja puolestaan Avtomobilist on voittanut SKA,  Magnitogorsk,  Ufa,  Omsk, joten senkin puolesta on pakko ottaa vieraat kupongille.   Ei mikään kuin halu uskoa ja yksi tilasto puolla kotivoittoa.  Kaikki muut melkeinpä vierasvoittoa. 

 

Kunhan Avtomobilist Yekaterinburg voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Venäjän GP Aika-ajot

15:00 (kohde sulkeutuu 12:00!)

cf76275ccc5d0df9a9d4380d953e051d.png  Hamilton - Bottas e516a2ac8fe2dd963f3579a40fabaf50.png

Bottas | 2,75 | bet365

 

  • F1-kausi jatkuu Venäjän kisaviikonlopun merkeissä. Lauantain aika-ajot määrittävät lähtöruudukon joten vauhdikkaita kierroksia on tarjolla. Mercedes-kaksikko Lewis Hamilton ja Valtteri Bottas ovat taas paalupaikkataistelussa mukana, jossa lähdetään suomalaiskuskin kelkkaan.
    • Venäjän osakilpailu ajetaan Sotshin katuradalla, joka on radan lyhyen historian aikana ollut erittäin suotuisa rata Bottakselle. Suomalaisässä voitti uransa ensimmäisen kisan juuri tällä radalla vuonna 2017, nappasi paalupaikan viime kaudella ennen Hamiltonia ja olisi voittanut kyseisen kisan ilman tallimääräystä. Hamilton on syystä tai toisesta ollut radalla vaisu eikä hänelle tuttua dominointia ole oikeastaan millään kaudella nähty tällä radalla.
    • Perjantain harjoitukset sujuivat Mercedekseltä yllättävän tahmeasti. Kaikki aikaisemmat Sotshin radalla ajetut kilpailut voittanut talli ei ollut parhaimmillaan vaan tallin autot jäivät toisissa harjoituksissa sekä Ferrarin Charles Leclercistä ja Red Bullin Max Verstappenista. Joka tapauksessa Bottas oli molemmissa harjoitussessioissa Hamiltonia nopeampi muutaman kymmenyksen erolla.
    • Kaikkien aikojen paras aika-ajaja Hamilton on toki ollut tälläkin kaudella erittäin kova aika-ajoissa, mutta Bottas on pystynyt laittamaan ajoittain hyvin hanttiin, mistä kertoo aika-ajojen H2H-rekordi, joka on tällä kaudella Hamiltonin eduksi "vain" lukemin 9-5. Lisäksi Hamiltonin ja Bottaksen todellinen keskiarvoinen aikaero aika-ajoissa on vain 0.077 sekuntia.

 

YHTEENVETO

  • Venäjän aika-ajoihin on vaikea veikata ennakkosuosikkia, mutta Mersu-kuskit ovat luultavasti paalupaikkakahinoissa mukana. Hamiltonilla on etunaan huima venymiskyky aika-ajoissa ja tilastot, jotka mairittelevat brittikuskia. Bottas puolestaan on nostanut tasoaan täksi kaudeksi ja ajanut muutamia mahtavia aika-ajotuloksia, mutta loppujen lopulta ollut hieman Hamiltonia hitaampi. Mikä kuitenkin kääntää vaakakuppia Bottaksen suuntaan on Sotshin rata, jossa Bottaksen suoritukset ovat olleet poikkeuksellisen erinomaisia. Viime kaudella Bottas löi Hamiltonin ja sama meno jatkui perjantain harjoituksissa. Mielestäni tämän kohteen kerroinasettelu kuuluisi olla tasabookki, joten Bottakselle tarjottu kerroin kelpaa varsin mainiosti peleihin lauantaipäivän jännäriksi. Kohde menee oikein, kun Bottas sijoittuu aika-ajossa paremmin kuin Hamilton.

 

TULOS: HAMILTON 2., BOTTAS 5.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Liiga

Klo: 17.00

Saipa - Jukurit

Pelivalinta: Saipa

Kerroin: 2.02(unibet)

Dodiin kotoista liigaa joka kusee aina mutta jatketaan! 

Jukurit aloittanut taas tyypilliseen tapaansa kauden hyvin ja keikkuu 6 pelatun ottelun jälkeen sarjan sijalla 4. Vieraat liitelee tällä hetkellä 3 ottelun voittoputkessa joka on harvinaista herkkua sille. Eilen se kaatoi kotonaan hienon esityksen jälkeen hallitsevan mestarin HPK:n! Saipan peli ailahtelee paljon ja 6 otteluun, neljästi on tullut pataan ja kahdesti voitettu. Molemmat voitetut pelit tulleet kotona. 

Eli tässähän me lähdetään varovasti hakemaan kotivoittoa. Vaikka Saipa kauden aloittanut heikosti, on se kotonaan pelannut todella hyvin. Viime kotipelissäkin piti pelikaaneja tiukilla ja lopulta parempi viimeistely käänsi pelin vieraille. Saipalla myös tähän peliin rasitusetu koska ei pelannut eilen, joten pääsee tuoreilla jaloilla liikkeelle. Ja se mikä on faktaa, on Jukurit ylisuorittanut tähän mennessä ja tulee varmasti pikku hiljaa ottamaan sitä omaa paikkaansa sarjan häntäpäästä. Materiaalietu myös kotijoukkueen puolella. Ja sen verran mainitsen vielä että jos mikään seura liigassa saa kotonaan yli kahden kerrointa Jukureita vastaan on se ehdottomasti pelattava pois! 

 

Väärin! 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

Klo: 17.00

HK Vitjaz - Magnitogorsk

Pelivalinta: HK Vitjaz ML

Kerroin: 1.87(Comeon) 

Vitjaz liitää tällä hetkellä peräti 8 ottelun voittoputkessa. Joukkue on yllättänyt alkukaudesta kaikki ja pelannut todella hyvää kiekkoa. Tällä hetkellä sillä toimii kaikki, 10 peliä 9 voittoa, maalierolla 30-15. Kaiken kaikkiaan hurjaa jälkeä tältä joukkueelta. 

Magnitogorks sen sijaan on täysi ääripää Vitjazista. 10 peliä 8 tappiota ja maaliero karu 16-26! Joukkueella ei tunnu toimivan tällä hetkellä mikään. Maalinteossa tuntuu etenkin olevan suuria ongelmia, 1.6 tehtyä maalia per ottelu on hävytöntä. 

Kaikki putket katkeaa joskus mutta vaikea tässä on lähteä Vitjazia vastaan lyömään. Ja kun joukkueelle joka pelaa tällä hetkellä hirmuisella itseluottamuksella, tarjotaan näin herkullisia kertoimia, on näihin pakko tarttua. Kyllä magni on vaan niin surkeaa katseltavaa ollut alku kauden että vaikea uskoa että pystyy Vitjazia kotonaan voittamaan. 

 

Oikkei!! 

Link to post
Share on other sites

Venäjä:MHL Jääkiekko klo.13:00

SKA-1946  SKA 1946 - Kapitan  Kapitan

Kapitan o1.5@2.05 Unibet

MHL lätkästä vieraille vähintään 2 maalia kokeiluun.

Voittajasta ei liene epäselvyyttä,mutta Kapitan kyllä osaa noita maaleja tehdä vaikka omiin lurahtelee kanssa.SKA on vielä tappioitta,kun se on 8 peliä pelannu.Noista 8 ottelusta on 4 mennyt jatkoille.Kapitan aloitti kauden hyvin,mutta nyt on alkanut mennä huonommin.Kapitanilla on 10 ottelusta voittoja 5 sekä tappioita 5.Kapitan on siis joko tai jengi.Asetelmat on siis selvät,eli SKA tämän tullee voittamaan,mutta millä erolla.SKA on toistaiseksi sarjassa vähiten päästänyt omiinsa.Kapitan on puolestaan sarjassa pystynyt eniten tekemään osumia,joka kertoo joukkueen kykenevän maaleja tekee.Kapitan on tähänmenessä käymässään 10 ottelussa 9 kertaa tehnyt sen väh.2 maalia tai enemmän.Myös joukkueitten 5 edellisessä keskinäisessä Kapitan on kerran jäänyt alle 2 osuman SKA:ta vastaan.SKA on ainut tappioton jengi ja on vielä mitä ilmeisemmin tämänkin jälkeen.Yllättävän tiukkoja loppujenlopuksi olleet pelit SKA:n kohdatessaa kotonaan kapitanin.9 kertaa on pelattu SKA:n kotikentällä ja 8 kertaa Kapitan on noissa tehnyt 2 tai enemmän ja sitä lähden koittaa tänäänkin.

 

  • Tykkäys 2
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, khl

amur vs sibir

daniil romantsev tekee maalin @ 8.00 nordicbet sis jatkot

10:00

vihjataan nyt äkkiä tännekkin ku tarjolla on hyvä ylikerroin sibirin vireukolle.

romantsev teki kazania vastaan viime pelissä kolme maalia ja hedareissakin on osunut viime kaudella useampaan kertaan amuria vastaan joten ehdottomasti peleille tällä lahjalla.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

KHL klo 10:00

Amur Habarovsk - Sibir Novosibirsk

Pelivalinta: Yli 3,5 maalia

Kerroin: 1,58 Coolbet 

Amur kohtaa tänään kotikentällä Sibirin. 

Amur ollut alkukaudesta pelillisesti ok vireessä, mutta maalinteko ollut todella heikkoa, jonka vuoksi voitot ovat jääneet vähiin. Amur on etenkin kotikentällä vaarallinen joukkue ja Sibirille on todennäköisesti tulossa vaikea ottelu. Kun Amurin 1 ja 2 kenttä saavat itseluottamuksen kuntoon ja muutaman maalin alle, niin Amurilta voidaan odottaa hyviä suorituksia. 

Sibir ollut alkukaudesta hyvässä vireessä. Sibirin hyvä sarjasijoitus johtuu kuitenkin siitä, että Sibir on päässyt pelaamaan kotikentällä jo monta ottelua. Nyt kauden neljäs vieraspeli edessä ja vieraissa pelit sujuneet heikommin. Säteri ollut maalilla erinomainen ja mahdollistanut Sibirin voitot.

Sibir ollut keskinäisissä niskan päällä ja tulee tänäänkin taistelemaan tiukasti voitosta. Paras kohde peliin löytyi O/U puolelta, jossa line mielestäni hyvin matala ja yli 3,5 maalia on hyvä pelivalinta tähän otteluun. 

VÄÄRIN 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 17.00

 

SKA PIETARI -  DYNAMO MOSKOVA 

 

VALINTA :  Dynamo Moskova +1 ( Tasapeli tai Dynamo Moskova )

Kerroin :  2,75 ( Veikkaus ) 

 

Pakko tarttua tähän,  sillä SKA ei ole ylivoimainen mitenkään tässä.  Toki en ruskeista kirjekuorista tiedä,  mutta noin muuten ei kotijoukkue vakuuta.   Pelissä on omia puutteita ja en tiedä onko se kapea kaukalo sittenkin enemmän miinusta näille taitureille,  kun tilaa on vähemmän.   Se on altavastaajalle helpompi puolustaa, kun On kapea aski.  Kotijoukkue sai kahden ottelun tappiot poikki viimeksi, kun UFA kaatui.  Tämä nyt oli selvää,  ettei SKA voi kolmea ottelua hävitä putkeen kotonaan.   Joukkue on kova, mutta niin on vastuskin. 

Dynamo Moskova ei ole vieraissa mitenkään vakuuttanut.  Yksi voitto neljästä ottelusta ei ole hyvä.  Kuitenkin kotonaan peli toimii,  joten sikäli ei se peli ihan karmeeta ole.  Nyt on voitettu kolme peliä viidestä.  Toki tappio kotonaan SKA vastaan,  mutta vain 0-2, niin kyllä mahdollisuudet on olemassa.  Vierailla on kuitenkin hyviä pelaajia joukkue täynnä ja erikoistilannepelaamisen osaamista löytyy ainakin paperilla. 

Tilastollisesti yksi hyvä knoppi on muuten se, että SKA Pietari ei oo koskaan voittanut KHL aikakaudella muuten Dynamo Moskova joukkuetta kuusi (6) kertaa putkeen.  Ei koskaan ainakaan livetuloksien mukaan.   SKA on voittanut viisi kertaa putkeen Dynamo joukkueen kerran aikasemmin,  mutta hävisivät sitten kotonaan vielä sen seuraavan kohtaamisen.    Nyt myös tätä ottelua edeltää se, että SKA Pietari on voittanut Dynamo Moskova joukkueen viidesti nyt putkeen,  niin tuleeko kuudetta tänään?   Myös omituista on se, että nyt kaikki viisi voittoa on tullut varsinaisella peliajalla,  joten  vähän epäilen, että tasurikin voisi olla tänään näiden välisessä ottelussa kyse.   Kotijoukkue voi hyvin voittaa,  mutta jotenkin tuntuu,  että kotijoukkue ei ainakaan varsinaisella peliajalla ota mitään voittoa.    Hyvä haku mielestäni ja paperilla suht tasainen pari, niin pakko tarttua tähän kohteeseen ja kertoimeen. 

 

Kunhan Dynamo Moskova EI HÄVIÄ Varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

WTA Peking nelinpeli klo 12:00

Rosolska/Sanders - Stosur/Zhang

Pelivalinta: Stosur/Zhang 2-0

Kerroin: 1,80 William Hill 

Stosur/Zhang kaksikolla vaikea vaihe menossa. Peli ei kulje toivotulla tavalla ja itseluottamus kateissa. Kuluvalla viikolla pari hävisi Mattek-Sands/Garcia kaksikolle, mutta tuossa pelissä oli jo paljon hyviä merkkejä menestyksen kannalta. Vastustajat olivat yksinkertaisesti liian kovia ja Garcia oli etenkin älyttömän hyvä. Nyt vastus helpottuu merkittävästi. 

Stosur/Zhang kaksikolta voidaan odottaa parempaa menestystä nyt Aasian kiertueelta, sillä Aasiassa parin pelit ovat aiemmin sujuneet hyvin. Nyt vastassa vielä Rosolska/Sanders kaksikko joka pelaa ensimmäistä kertaa yhdessä, niin Stosur/Zhang pari lähtee kyllä selkeänä ennakkosuosikkina tähän matsiin.

Rosolska/Sanders kaksikosta molemmat olleet vailla vakituista paria pitkään. Tällä kaudella pelit sujuneet melko heikosti ja saa nähdä yrittääkö pari nyt pidempään pelata yhdessä. Yhteispeli varmasti heikompaa kuin Stosur/Zhang kaksikolla, joilla pitkä yhteistyö takana. 

Odotan Stosur/Zhangilta tästä matsista suoraa 2-0 voittoa. 

VÄÄRIN 

Link to post
Share on other sites

Salibandyliiga: Kuvahaun tulos haulle ols salibandy OLS - Nokian KrP image.png.86e3d49dde806cd19170e25db5ef6ec2.png

klo 18.00

OLS  pelaa tänään kauden ensimmäisen kotiottelunsa. Kausi aloitettiin jo tasan viikko sitten, kun joukkue kävi Seinäjoella vierailemassa SPV:n luona. Kyyti Pohjanmaalla oli lopulta kylmää, sillä loppulukemat 60 minuutin jälkeen olivat kotijoukkue SPV:lle hurjat 14-6. Kolmas erä toki pelissä oli erikoinen, sillä Oululaiset johtivat peliä vielä 5-6 kun kolmatta oli pelattu alle minuutti. Sitten alkoi SPV:n totaalinen dominointi ja OLS:n kyykkäys. 

Nokian KrP puolestaan kohtasi kotiluolassa Raholassa viikko sitten LASBin. Krp hallitsi peliä oikeastaan koko 60minuuttia, ja ottikin ottelusta rutiininomaisen 6-2 voiton. 

Kumpikin joukkue vilisee erittäin mielenkiintoisia nimiä, ja uskon että tänään Kastellissa tullaan näkemään erittäin tiukka ottelu. Nokialla tietysti hiukan kovempi materiaali joukkueessa, mutta mikäli OLS pääsee tänään toteuttamaan omaa peliänsä, tulee KrP olemaan kovilla. 

VIHJE: OLS Oulu +2.5 @2.04 (Unibet) 

Rohkeimmat voi ottaa OLS:n suoraa voittoa herkullisella 5.20 kertoimella. Itse kuitenkin lähden pienen plussatasoituksen kelkkaan, sillä sillekin saa erittäin mehevää kerrointa. 
 

 

Vihje +2.5 osuu, kunhan OLS ei häviä yli kahdella maalilla

OIKEIN

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Kiinan GP Aika-ajot PK: Sergio Perez - Charles Leclerc | Sergio Perez | 1.74 (Unibet)   PK: Lewis Hamilton - George Russell | Lewis Hamilton | 1.87 (Coolbet)   PK: Carlos Sainz - Lando Norris | Lando Norris | 2.10 (Coolbet)   PK: Haas - Sauber | Sauber | 2.20 (Coolbet)   PK: Top 6 Sijoitus | Oscar Piastri | 1.95 (bet365)
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   IPK  - Ketterä    Valinta :  Ketterä ML  Kerroin : 2,06 ( Veikkaus )   GAME 7.  Sarja on tasan 3-3 Kemmun sarja vihjaus :  4/6  ( 1€ panoksilla saldo miinustaen panokset näyttää +1,29...    Voitokas finaalivihjaus,  vaikka summana niin iso olekkaan   HENKINEN KANTTI RATKAISEE  - IPK pystyykö kotiyleisön edessä pelaa pelkäämättä  - Ketterä voittanut G5 0-6 sekä G6 pelissä noussut 0-2, 1-3 takaa voittoon asti.  - Ketterä voitti 50-60min G6 ottelussa  4-0 - Ketterä finaaleissa jokavuosi  2019, 2021,2022,2023,2024....   - IPK ENSIKERTALAISELLE LUU?   Yhteenvetoa  IPK on kotonaan kotiyleisön edessä suosikki.   Kuitenkin henkisesti Ketterä on tällä hetkellä varmempi suorittaa.   Myös IPK ekaa kertaa finaaleissa.  Joutuuko kuitenkin maksumieheksi?   Kyllähän tuo viime ottelu olisi pitänyt jo voittaa.  Kahdesti kahden maalin johdossa.   Mä en voi olla lyömättä vieraita tässä kohtaa nyt.   Veikalla erittäin maukas ML Kerroin.     Kunhan Ketterä voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Tappara  -  Pelicans    Valinta :  Tappara ML  Kerroin :  1,76 ( PAF / Veikkaus )    GAME 1.  FINAALIT ALKAA  Liiga huipentuu tänään alkaviin finaaleihin.   Jokatoinen päivä tahkotaan isoista voitoista.   Finaaleissa kohtaavat kestomenestyjä Tappara sekä ehkä kasvanut Pelicans.   Viime vuoden uusinta.  TILASTOJA  TAPPARA - PELICANS  - Runkosarjassa voitot 3-1 Tappara suuntaan  - Tappara voitti maalit 14-8 sekä pisteissä 8-4.  - Tappara 11 vuoteen yhdeksäs finaalisarja edessä.   Neljä mestaruutta tullut sinä aikana.  - Pelicans finaaleissa 2012 sekä 2023 Molemmilla kerroilla 4-1 tappio sarjoissa   FINAALIEN GAME 1 - MESTARI voittanut 2010-2023 välillä finaalien G1 ottelun 6/13 kerrasta  - Tappara finaaleissa 2013-2023 voittanut 4/8 kerrasta finaalien G1 ottelun  - Tappara mestaruusvuosinaan 2003,2016,2017,2022,2023 voittanut finaalien yksittäisen G1 pelin 3/5 kerrasta  - Pelicans finaaleissa 1/2 kerrasta voittanut G1 pelin.   Kotona 1/1, vieraissa viime vuonna tappio    TAPPARA :   DYNASTIA JATKUU VIELÄ?  Pelannut lopulta perinteisen kauden.   Voitti runkosarjan sekä poffeissa aika perinteinen meno.   Kotitaika pysyi TPS sarjassa erinomaisesti sekä sitten siitä G6 ottelusta haettiin vierasvoitto, mistä jatkoon.   KalPa oli tiukka pelillisesti,  mutta niin vain kahdesti B2B pelit kotiin ja KalPa otti sen yhden pakollisen huilipäivien välissä olleen pelin.   4-1 finaaleihin on aika tyylikäs.   Täksi kaudeksi joukkue sai uuden päävalmentajan ruotsista.  Rikard Grönborg, joka pisti kirvesrinnat pelaa uutta lätkää.    Nyt karvataan lähtökohtaisesti ylempää ja yritetään riistää kiekkoja ajoissa.  Tuo on ollut kaksijakoinen miekka.  Periaatteessa omiin tulee tilanteita paljon.  Maaliodottamat hävitään melkeinpä illasta toiseen.  Kuitenkin itsekkin ollaan sitten hyviä erikoistilannepelaamisessa sekä tehokkaita maalipaikoissa.  Myös oma maalivahti Heljanko on älyttömän hyvässä iskussa.  Se ajoittain pelastaa ja kantaa joukkuetta yksinään.  TÄMÄ TILASTO KERTOO POFFEISTA PALJON  - 0-50 MIN PELATTU Maalit näyttää 21-20 (+1) - 50+  pelin loppuun Pelattu maalit näyttää 15-2 ( +13)  Grönborg kiekko on poffeissa ainakin pelin lopussa toiminut.   Aika tasaista ollut ekat 50 min,  mutta kirvesrinnat olleet älyttömän hyviä pelimiehen kympillä.   Tuossa on monta peliä käännetty itselleen taikka lyöty lopullinen niitti.      PELICANS :   JOKO  OPITTU VOITTAMAAN? Pelicans oli runkosarjassa osittain vaikeuksissa,  mutta loppukaudesta varsinkin kotiyleisön edessä joukkue oli voittamaton este.   Tuo siivitti joukkueen hyvään lentoon.  Lasch,  Bryggman, Jämsen,  Kokko muun muassa olleet hyviä poffeissa.  Nämä herrat, kun onnistuu,  niin sarja voi helposti kääntyä turkoosien puolelle.   Luisteluvoimaisia ja älykkäitä.  Erikoistilannepelaaminen ollut myös suht hyvää,  mikä pitää olla varsinkin kirvesrintoja vastaan.  poffit menneet hyvin.   Johdettu 3-0 sarjoja molemmilla kierroksilla.   HIFK vastaan melkein sulattiin,  mutta Kärpät tyylikkäästi 4-1.   Näiden otteiden myötä joukkue on varmasti valmis haastamaan uudestaan hallitseva dynastia.   Kuitenkin finaalit on oma maailma.   Kahdesti hävitty sarja aika pystyy 4-1.  Joko on opittu voittamaan myös finaaleissa.   Tappara hävisi kolmesti putkeen 2013-2015 ennen palkintoa.   IPK myös näyttänyt sulavan johtonsa.   Vegas ei sitten finaaleissa pärjännyt ekalla yrityksellä.   NYT ON SE KOLMAS YRITYS ja nyt on tultava oikeastaan tulosta jo.  Joko lahdessa on maksettu tarvittava hinta saadakseen se isoin palkinto?     YHTEENVETOA  Tasainen sarja edessä.   Jokainen yksittäinen ottelu on tiukka.  Tänään ehkä se kumpi on valmistautunut tähän iltaan paremmin ottaa voiton.  Viikko on kuitenkin aika pitkä tauko.  Pelicans hyvät aseet on iskeä itselleen maaliodottamat sekä 50 min pelattava voitokasta lätkää.  Tarkoitan, että johdettava tuossa saldossa.   Pelimiehen kymppi ollut äärimmäisen hyvä Tappara puolella.  Varsinkin tasainen ottelu usein sitten kääntyy lopussa kirvesrintojen suuntaan.  Pelicans oltava siihen rynnistykseen valmis joka pelissä.   Liiga mestari ei sinällään usein ratkea ensimmäiseen otteluun.  Usein tuleva mestari jopa häviää tämän.   Toki tuossa Tappara on ollut pieni poikkeus,  kun 3/5 kerrasta voittanut sen kuitenkin.   Uskon, että nähdään tasainen ottelu, missä kotiyleisön tuen siivittämänä Tappara ottaa ensimmäisen.   Pelicans liiton ollut hyvää sarjojen alussa,  mutta nyt mestarin tien on kuljettava toista reittiä.      Kunhan Tappara voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • mlb, baseball Dbacks - Giants Vihje ; Yli 7,5 juoksua  2,00@ Unibet 5:15 Raja omaan silmään aika matala, jos katsoo miten tänään syöttävät syöttäjät ovat tällä kaudella suoriutuneet. Ei mitään ihme miehiä ole ollut vaan melko heikkoakin on ollut tekeminen tällä kaudella. Raja melko matala kerroin korkea, maistuu peleihin mukaan.
    • Kiinan GP Sprint PK: Voittaja | Max Verstappen | 1.70 (Coolbet)   PK: Kevin Magnussen - Nico Hülkenberg | Nico Hülkenberg | 1.95 (Coolbet)   PK: Lewis Hamilton - Sergio Perez | Sergio Perez | 1.75 (Coolbet)   PK: Fernando Alonso - Charles Leclerc | Charles Leclerc | 2.00 (Coolbet)   PK: Zhou Guanyu - Lance Stroll | Lance Stroll | 1.85 (Coolbet)   PK: Top 8 Sijoitus - Ei | George Russell | 1.85 (Coolbet)
×
×
  • Create New...