Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 9.10. - Steelers vs Oilers (Betsaaja22) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

Steelers - Oilers

Vihjaaja: Betsaaja22
Liiga: Salibandyliiga

Alkamisaika: 18:30

Kolmen ottelun arkikierros tänään salibandyliigassa. Hämeenlinnalainen Steelers saa Elenia Areenalle vieraita tänään Espoosta.

Steelers on aloittanut kautensa odotetusti heikosti, sillä neljästä ottelusta se on voittanut vain yhden. Joukkue saa taistella todella, että tällä kaudella liigapaikka säilyisi. Steelersin tämän kauden joukkue on erittäin nuori, ja melko kokematon. Joukkuuesta löytyy peräti 10 2000-luvulla syntynyttä pelaajaa, ja näistä kahdeksan aloittavassa kolmessa kentässä. Viime kauteen verrattuna iso aukko on joukkueessa, sillä joukkueen paras pistemies Ville Lastikka vaihtoi seuraa Tampereen Classiciin. 

Oilersilla puolestaan kauden aloitus on ollut erittäin lupaava, ja tämän kauden odotukset Oilersin kannalta ovat ehdottomasti korkealla. Kolmesta pelistä on napsahtanut kolme voittoa tilille. Joukkueen rosteri tällä kaudella kuuluu ehdottomasti liigan kovimpiin, ja itse uskon että se pystyisi keväällä haastamaan jopa Classicin. Hyökkäyspäässä vilisee taitoa, ja joukkueen hyvä puolustus- ja maalivahtipeli on tuottanut tulosta.

Yksinkertaisesti tässä ottelussa Oilers tulee olemaan tyly vieras Steelersille, ja uskoisin että loppulukemat tulevat lopulta olemaan hyvinkin selvät. Otetaan siis lapulle Oilersin voittoa tasoituksella.

Valinta: Oilers (-3,5)
Kerroin: 2.02
Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

unibet-logo-black-1024x364.thumb.png.e746f4badff499a4d45bc55acc1eec0f.png

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...