Jump to content

Recommended Posts

Tennis WTA Moskova klo 14:30

Mattek-Sands - Flink

Pelivalinta: Flink

Kerroin: 2,00 Pinnacle

Flinkin kausi ollut melko ailahtelevaa peliä. Ajoittain Flink on pelannut kohtuullisen hyviä turnauksia ja ajoittain peliotteet olleet heikompia. Alkuvuodesta Flink voitti sisäkovilla pelatun turnauksen, joten alustan pitäisi sopia Flinkille. Nyt vastustaja on sopivaa tasoa ja pidän Flinkiä suosikkina ottelussa. 

Mattek-Sands on uransa loppupuolella. Kaksinpelissä menestys ollut viime vuosina todella heikkoa. Liike ei ole enää yhtä hyvää kuin nuorempana. Syöttö on kohtuu hyvä. Nelinpelissä Mattek-Sands on yhä hyvä pelaaja, sillä verkkopelitaidot ovat erinomaiset. Kaksinpelissä en jaksa uskoa enää menestykseen tällä tasolla. 

Flinkin kuuluu olla tässä ottelussa suosikki. 

OIKEIN 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 20.00

 

NY Rangers -  Edmonton Oilers 

 

Valinta :  Kakko, Kaapo EI TEE pistettä ( Varsinainen peliaika )

Kerroin :  1,85 ( PAF ) 

 

Kakko kahteen otteluun 0+0  (-1) on itselleni odotettu tulos.  Moni povasi yli 60pst kautta,  mutta taitaa jäädä haaveeksi ja keväällä kausivedosta hyvät rahat tulossa.  No kaikkea voi vielä tapahtua. 

Kakko pelaa ihan hyvässä joukkueessa,  mutta ei kuitenkaan tähtien kanssa.  Kreider - Strome ei ole mitkään parhaat ketjukaverit.   Myös joukkueen ylivoima koostuu kolmikosta Panarin - Zibanejad - Trouba,  joten sielläkään ei tämä herra ole se pääjohtaja,  niinkuin esimerkiksi Laine on Winnipeg joukkueessa.   Tämä syö paljon pisteiden saamista.    

Tänään vastassa on Edmonton ,  jota itse povaan hieman yllättäjäksi ja sitä se on ollut,  kun voittanut kaikki neljä ottelua.    Edessä on siis vaikea ja tasainen ottelu.  Päiväottelu hieman hiljentää maalien odotusarvoa,  joten se myös hiljentää Kakon pisteiden saantia.  Myös tämä ottelu tulee parhaaseen katseluaikaan ja suomeksi selostettuna ja näissä usein nämä aloittelevat nuoret suomalaiset on olleet aika pimennossa.    Uskon, että tänään on tiukka ottelu edessä ja Panarin - Zibanejad - Buchnevich joutuu paljon kentille ja sitä kautta Kakko jää varjoon ja ei vieläkään saa avaus pistettään. 

 

Kunhan Kaapo Kakko ei tee pistettä ( maalit+ syöttö ) varsinaisella peliajalla  , niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo 

EM-Karsinnat 

KLO 19.00

 

Bosnia & Hertsegovina  - Suomi

 

Valinta :  Tekee maalin 2,puoliajalla :  Pukki,  Teemu  ( Suomi)

Kerroin :  6,00 ( PAF ) 

 

Pukki teki ja Italia voitti tuli silloin komeasti kotiin,  niin nyt koitetaan,  että meidän oma Pukki tekee maalin jälkimmäisellä puoliajalla.  

Suomi lähtee altavastaajana tähän otteluun ja sehän sopii meille.  Suomi lähtee todellisuudessa erittäin hyvistä asemista otteluun.  Bosnia on suoraan sanottuna voitettava tänään,  jos mielii kahden parhaan joukkoon.  Tämä asetelma on hyvä juttu myös tässä vedossa.   Suomelle riittää tasapeli tänään erittäin hyvin.  Vieraat voivat pelaa sitä tylsää vieraspeliä ihan rauhassa.   Suomi voi alussa keskittyä puolustamaan ja olemaan tiivis omassa päässä.   Meidän ei tarvitse tehdä aloitteita,.   Kello alkaa käymään ja jos avaus puoliaika päättyisi vaikka 0-0, niin kaikki on vieraiden kannalta hyvin ja jopa tämä Veto vaatisi,  että avausjaksolla ei tulisi maaleja taikka jopa vieraat johtaisi.  Uskon kuitenkin vieraiden pelaavan puolustuksellisemman ekan jakson ja saavat sen 0-0 tuloksen. 

2.Puoliajalla usein jalkapallossa vasta aletaan pelaamaan.   Tänään kotiyleisön edessä kotijoukkue ei voi tyytyä 0-0 tulokseen.   Kotijoukkue nostaa varmasti prässiä ja tulee apinan raivolla,  sillä kotijoukkueen on voitettava tänään.   Toisella puoliajalla sitten myös vastaiskuihin tulee ne parhaat paikat ja siihen Teemu Pukki on hyvä iskeä kiinni.  Vieraat saa varmasti parhaat paikkansa toisella puoliajalla.  Pukki on myös pelaaja, joka aika usein kyllä iskee maalinsa vasta toisella puoliajalla.  Se on vielä hyvä lisä tähän kohteeseen,  että pelaaja usein tekee maalinsa vasta tällä puoliajalla.    Suomi hyvä lähtö peliin.  Oma pää kuntoon ja puolustus edellä.   Toisella jaksolla kotijoukkue ottaa riskinsä ja tulee paikat vastahyökätä.  Tässä kohtaa Pukki on parhaimmillaan ja aika varmasti saa pari hyvää paikkaa ja toivottavasti tekisi jälleen maalin.   Mielestäni erittäin hyvä haku tähän otteluun,  jossa varmasti saatetaan kuitenkin pari maalia nähdä.   Jotenkin uskon tuohon, että vieraat koittaa pelaa fiksusti alussa ja me luotetaan siihen,  että kaveri alkaa ottaa riskiä pelin ollessa tasan ja silloin vieraat käy kuittaamassa ja kukas muukaan ne maalit tekisi kuin Teemu Pukki. 

 

Kunhan 2,puoliajalla (45-90+min ) tulee Teemu Pukille maali,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Miesten Divari, Salibandy:        image.jpeg.894acd60ff90ec0eb1f9a6881e685e84.jpeg LNM - FBC Turku image.jpeg.bf02a4a6f294f81aab8d0660c93781b9.jpeg

KLO: 18.00

 

Salibandya jälleen tarjolla tänään. Liigasta välipäivä, mutta yhtä sarjatasoa alempaa löytyy pari kappaletta erittäin mielenkiintoista mittelöä. Pohjoisessa tänään Limingan Niittomiehet saavat vastaansa FBC Turun. Vastakkain asettuu kaksi sarjan kärkipään joukkuetta. Kotijoukkue LNM on pelannut viisi ottelua tällä kaudella. Se on voittanut niistä neljä, ja kauden avausottelun se hävisi viime kauden runkosarjan voittajajoukkueelle Rangersille. 

FBC Turku on vääntänyt neljä ottelua. Se on myöskin osoittanut vahvoja otteitaan, ja voittanut niistä kolme. Ainoastaan EV Akatemia kävi hakemassa pisteet Turusta rankkareiden jälkeen. 

Nämä kaksi joukkuetta oletetaan varmasti näkemään runkosarjan päätyttyä aivan kärkisijoilla. Viimekaudella Divarin runkosarja oli erittäin jännittävä, sillä LNM sijoittui toiseksi 48 pisteellä, ja Turku tuli perässä neljäntenä myöskin samoilla pisteillä eli 48 pisteellä. Playoffseissa joukkueet eivät kuitenkaan pärjänneet, sillä Turku tippui ensimmäisellä kierroksella Tiikereille. LNM kampesi itsensä jatkoon ensimmäiseltä kierrokselta, mutta toisella kierroksella vastaan asettui Turun tiputtanut Tiikerit, joka lähetti myöskin Niittomiehet kesälaitumille. 

LNM on esittänyt erittäin vakuuttavia esityksiä tällä kaudella. Viime viikonloppuna se haki kuusi pistettä, kun se kukisti vieraissa SB Vantaan ja KooVeen. LNM:ää on kausiveikkauksissa ennakoitu jopa runkosarjan voittajaksi, ja liiganousu joukkueella on tällä kaudella aivan todellinen tavoite.

Materiaalin puolelta omasta mielestä kotijoukkue LNM:ltä löytyy laadukkaampi joukkue, sillä se vahvistui entisestään viime kauteen verrattuna. On konkariosastoa ja nuorta osaamista. Maalia kotijoukkueella vartioi vasta 2002-vuonna syntynyt huippulupaus Aki Karjalainen, joka on kyllä pelannut erittäin loistavasti viime peleissä.

Vaikka vastassa onkin kaksi erittäin tasaista joukkuetta, niin hieman ihmetyttää että kotijoukkue LNM:lle tarjotaan JÄLLEEN reippaasti yli kahden kerrointa. Tuommoisella kertoimella ei nimittäin voi jättää kotijoukkuetta pelaamatta.

VIHJE: LNM @2.10 (Veikkaus), ((@2.05 Nordicbet))

Vihje osuu, kunhan kotijoukkue LNM voittaa ottelun varsinaisella peliajalla. 

Näyttäisi siltä, että livetuloksiin tulee ainoastaan lopputulos otteluun. Tuosta linkistä pääsee liveseurantaan ottelusta --> https://salibandy.fi/tulokset/#/ottelu/lnm-fbc-turku/4876/5732

Pelionnea! 😊

OIKEIN!

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League Europe

23:15

2e5412fe9628d175e7dcf9f611c454e4.png Vitality - Heroic 66f23674e7b763ed84ac92b3bcecff0d.png

Heroic +1,5 | 1,72 | bet365

 

  • Vitality (ZywOo, RpK, apEX, ALEX, shox) pelasi viime viikonloppuna DreamHack Masters Malmö -turnauksen finaalissa, jossa lopulta ranskalaisjoukkue kompastui turnauksen voittaneeseen Fnaticiin. Uudella kokoonpanolla debytoinut joukkue voi pitää finaalipaikkaa kuitenkin onnistuneena suorituksena, josta on hyvä jatkaa eteenpäin. ESL Pro League -pelit alkoivat tällä viikolla ja eilen Vitality pelasi oman avausottelunsa Sproutia vastaan. Tuossa ottelussa Vitality ei missään nimessä ollut parhaimmillaan, sillä Sprout laittoi ajoittain hyvin hanttiin ja otti jopa karttavoiton. Lopulta Vitality ryhdistäytyi ja otti 2-1 -voiton, mutta aivan paras terä joukkueen pelistä jäi puuttumaan.
  • Heroic (es3tag, stavn, b0RUP, Snappi, cadiaN) on liikkeellä taas vaihteeksi uudella kokoonpanolla, kun entinen IGL-pelaaja blameF hyppäsi vihreämmille laitumille. Tilalle tuli ex-North-pelaaja cadiaN, jonka otteita tuli kritisoitua useaan otteeseen, mutta tämä Heroic näyttäisi sulautuneen yhteen erinomaisesti. Joukkue tällä kokoonpanolla on nimittäin voittanut kaikki 14 pelaamaansa karttaa ja siten voittanut kaikki 7 viimeisintä Bo3-otteluaan lukemin 2-0, mikä on vaikuttava suoritus, vaikka joukossa toki on huomattavasti heikompia vastustajia. Eilinen 2-0 -voitto NiP:iä vastaan kuitenkin osoitti, että joukkue on oikeasti oivassa vireessä ja heillä on itseluottamus varmasti korkealla.
  • Karttaveto tulee olemaan mielenkiintinen. Sekä Vitalityn että Heroicin permabanni on Train, joten jompi kumpi joukkue voi pientä etua saada kelluttamalla karttaa veton aikana. Toki molemmat joukkueet voivat näin tehdä, mutta joka tapauksessa karttapickien veikkaaminen on todella hankalaa tämän takia. Tilastojen perusteella Heroicilla on itse asiassa parempi voittoprosentti jokaisessa kartassa ja Vitalitya vastaan muun muassa Vertigo ja Nuke voivat toimia täsmäpickeinä, mutta Vitality on toki vahva kaikissa kartoissa.

 

YHTEENVETO

  • Illan ratoksi pelataan EPL-pelejä, joista Vitalityn ja Heroicin välinen ottelu ratkaissee lohkovoittajan. Vitality on ollut erittäin pitkään maailman ellittijoukkueiden joukossa ja heidän rutiini usein riittää pitkälle. Aivan parhaimmasta päästä Vitalityn vire ei kuitenkaan välttämättä ole, jos eilistä Sprout-ottelua lähdetään huomioimaan,. Tässä on Heroicin iskunpaikka, sillä uusitulla kokoonpanolla varustettu joukkue on ollut vakuuttavassa lennossa viime aikoina ja edennyt voitosta voittoon. Karttaveto tulee olemaan arvoituksellinen, mutta Heroicilla on varmasti muutamia ässiä hihassaan Vitalityn karttavalikoimaa vastaan. Vitality on toki ennakkosuosikki voittamaan ottelun, mutta Heroicin viimeaikaisia tuloksia on vaikea sivuuttaa ja siksi yhdestäkin karttavoitosta tarjottu kerroin kelpaa ihan hyvin peleihin. Kohde menee oikein, kun Heroic voittaa ottelussa vähintään yhden kartan. 

 

TULOS: 2-1

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL. 

Chicago Blackhawks - Winnipeg Jets

valinta, maalintekijä - varsinainen peliaika. Laine Patrik kertoimella 2.45

Unibet. alkamisaika: 02.00

 

Patrik Laine on aloittanut neljännen kauden taala kaukaloissa paremmin kuin koskaan urallaan! Tuloksena on ollut viidessä pelissä 3+7 ja pistepörssin kärkipaikka. Se mikä on parasta, on pelaaminen tulosten takana. Laineen peli on mennyt huomattavasti eteenpäin kokonaisvaltaisesti ja pisteet on ollut seurausta aktiivisesta karvauspelistä ja liikkumisesta ja sivu huomiona Laineen +/- tilasto, joka oli vielä viime kaudella karmeaa katseltavaa, on nytten 6 maalin verran plussalla, joka tietysti kertoo siitä, että tehoja on tullut etenkin tasakentällisin.

 

Laine itse on suhtautunut kriittisesti omaan pelaamiseen ja mitään syytä ei olekkaan jäädä makaamaan, vaan jatkaa kovaa työntekoa, joka palkitaan ennen pitkään. Laine on myös sanonut, että haluaa vieläkin tehdä enemmän maaleja kuin kerätä syöttöpisteitä ja maalien tekeminen tietysti on helpompaa, kun itseluottamus on kohdillaan ja vastuuta tulee.

 

Winnipeg Jets kohtaa yön pelissä Chicagon joka on aloittanut kauden kahdella pelillä ja joista tuloksena on ollut yhtä monta tappiota. Chicago on päästänyt noissa kahdessa pelissä yhdeksän maalia ja viime kaudella läntisen konferenssin eniten maaleja päästäneen joukkueen puolustus pelaaminen ei vakuuttanut allekirjoittanutta, kun katselin San Josea vastaan pelattua peliä hetkittäin.

 

Edellä mainittujen huomioihin perustuen, en olisi yhtään yllättynyt, jos Patrik Laine tulee jatkamaan pisteputkea ja se maalikin sieltä tulisi.

Patrik Laine on yksi viime vuosien tehokkain pelaaja ylivoimalla ja ylipäänsä tehokkain pelaaja maalinteossa ja on oikeastaan ajan kysymys, milloin se ensimmäinen ylivoima maali syntyy, kun vastuuta tulee ja Wheelerin tarjoilu pelaa. Toki tasakentällisinkin maali kelpaa, tai vaikka sitten lopussa tyhjiin tehty, kuten edellisessä pelissä, kun Laine sai vastuuta Minnesotan hakiessa kavennusta ilman maalivahtia. Tuota vastuuta ei liiemmin ole tullut aikaisempina vuosina, jollei Laineella ole ollut mahdollisuus metsästää hattutemppua.

 

Kunhan Patrik Laine tekee maalin varsinaisella peliajalla, niin tämä veto menee oikein.

 

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

Darts World Grand Prix klo 22:00

van Gerwen - Chisnall

Pelivalinta: Yli 28,5 legiä

Kerroin: 1,83 William Hill 

Odotan matsista tasaisempaa, kuin mitä kertoimet antaa ymmärtää. Chisnall on pelannut todella hyvän turnauksen. Pisteitä Chisnall on onnistunut tekemään hyvin ja checkout prosentit olleet myös kelpo tasolla. Chisnallilla on mielestäni erinomaiset mahdollisuudet voittaa vähintään 2-3 erää, jolloin yli 28,5 legiä on lähellä. 

van Gerwen ollut myös vakuuttavassa iskussa. Van Gerwen on huippupelaaja, jota on todella vaikea voittaa. Van Gerwen ei ole kuitenkaan tässä turnauksessa kohdannut ihan huippupelaajia, joten nyt vastustajan taso on kovempi kuin aiemmissa matseissa. Toki van Gerwen lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina, mutta murskavoitto ei mielestäni ole kovin todennäköinen. 

Kohde menee oikein kun ottelussa pelataan vähintään 29 legiä. 

OIKEIN 

Link to post
Share on other sites

NHL. 

Minnesota Wild - Pittsburgh Penguins

valinta, Minnesota Wild

kertoimella 2.37 Unibet.

alkamisaika: 03.00

 

Minnesota Wildin kausi on alkanut kolmella vieraspelillä, joista se hävisi yhtä monta peliä ja sen kausi on alkanut ilman yhtään pistettä! Wild pääsee nytten ensimmäistä kertaa pelaamaan kotona ja kokeilemaan sitä avaus voittoa.

Vastaan luistelee Pittsburgh Penguins, joka on vastaavasti aloittanut pelkästään kotipeleillä, joita on kiertynyt tähän mennessä neljä ja tuloksena on ollut kaksi voittoa ja tappiota.

 

Molempien pelin Jetsejä vastaan nähneenä, näkisin pelin tasaisena, jossa vieraat lähtee siipi rikkoisena ja pikkuisen kotiedun turvin, lähdetään kokeilemaan Minnesotan kauden avaus voittoa.

 

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Melnik - Hil Hil Voittaa 1. Erän & Häviää Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:25 - Melnik sekä Hil kohtaavat Setka Cupin puolella. Melnik lähtee tähän otteluun varsin suurehkona suosikkina 1.30 kertoimella ja täysin ansaitusti, Melnik on näistä kahdesta pelaajasta parempi lähes jokaisella osa-alueella ja näen kyllä Melnikin tämän ottelun voittavan 3-1/3-2 luvuin, Hil:illä lienee parhaimmat mahdollisuudet ottaa otteluun vahva startti voittamalla avauserä tavaramerkkinä mutta kyllä ottelun edetessä tulee hallinta siirtymään Melnikille joka tulee tämän ottelun voittamaan, usein Melnik kuitenkin häviää avauserän eikä ole alussa ihan parhaimmillaan joten näen tässä hyvän sauman Hillin voittaa avauserän mutta ottelun kuitenkin lopulta tulee parempi pelaaja Melnik voittamaan.
    • Pöytätennis, Setka Cup Kuzmych - Sydorak Kuzmych Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 21:05 - Kuzmych sekä Sydorak kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.66 - 2.10 Kuzmychin hyväksi mutta näen Kuzmychin selvästi suurempana suosikkina tähän otteluun tultaessa ja voittavan ottelun selvästi, uskon heti avauserässä Kuzmychin ottavan luulot pois Sydorakilta ja voittavan avauserän vähintään 11-6 luvuin todistaen paremmuutensa.
    • Mlb, baseball Royals - White Sox Vihje : Royals -1,5 1,89@ Unibet 21:15 (Game 1) Soxilla aloittaa Rookie syöttäjä ja Royalssilla ihan kelpo tekijä. Royalssi on ollut ihan hyvä täällä kaudella ja itse ainakin uskon että tästä he voiton ottavat.   
    • Baseball MLB klo 20.10 NY Mets - Pittsburgh Pirates 1x2:2 2.36 (Veikkaus) E: EI IHAN, PÄÄTTYI 9-1 Kolmas peräkkäinen kohtaaminen ja Mets vei 2 ekaa. Nyt on Piratesin vuoro ja tätä tukee Pittsburgin syöttäjä joka pelannut kerran ja voittanut sen pelin.
×
×
  • Create New...