Jump to content

Recommended Posts

Valioliiga: West Ham - Sheffield Utd

KLO: 17:00

Otetaas sitten valioliigasta taasen. Lauantain peleistä omaan silmään tarttui aikamoinen herkku, joten piti napata nyt jo pois kuleksimasta. 

West Ham saa vieraakseen Sheffield Unitedin. Kotijoukkue West Ham on yhdeksästä pelatusta ottelusta kerännyt 12 pistettä, joista kolme on voittoja, kolme tappiota, ja kolme tasapeliä. Sarjataulukossa joukkue yltää tällä hetkellä sijaan 11. Toistaiseksi West Ham ei ole vakuuttanut kovinkaan tällä kaudella, mutta uskon että kuitenkin tasaisella perus suorittamisella joukkue tulee olemaan keväällä valioliigassa keskikastin joukkueita. Tällä hetkellä West Ham on kahden ottelun tappioputkessa, ja nyt on mahdollisuus katkaista putki ja palata voittojen tielle. Helppoa se ei tule olemaan kuitenkaan. 

Vierasjoukkue Sheffield on ollut erittäin pirteä Valioliigassa. Viimekauden nousijaa ei ole paljoa valioliigan meininki pelottanut, vaan se on esittänyt erittäin väkeviä otteita. Sarjataulukossa joukkue majailee West Hamia kaksi sijaa edellä sijalla 9. Pisteitä on kuitenkin saman verran eli 12. Erityisen huikea nosto joukkueen pelistä on ehdottomasti puolustuspelaaminen. Joukkue on päästänyt yhdeksässä ottelussa ainoastaan seitsemän maalia omiin, joka on todella huikea suoritus. Tällä hetkellä se on vähiten koko valioliigassa, ja Sheffield jakaa ykköspaikan tässä tilastosarakkeessa piikkipaikkaa pitävän Liverpoolin kanssa. Jos maaleja ei ole omiin tullut, ei niitä myöskään liikaa vastustajan päähän ole heilunut. Sheffield on tällä kaudella onnistunut heiluttamaan vastustajan verkkoa vain kahdeksan kertaa. Kokonaisuutena Sheffield on ollut erittäin positiivinen yllättäjä. Joukkue on myös onnistunut kiusaamaan kärkipään joukkueita erittäin hyvin, viimeisimpänä näyttönä tämän viikon maanantain 1-0 kotivoitto Arsenalista. 

Itsellä kova luotto siihen, että Sheffieldin puolustusta ei murreta Lauantai-illan ottelussa todellakaan helpolla. Vähämaalinen ja erittäin tiukka ottelu ehdottomasti odotettavissa. Kohteista näiden perustein löytyy mielestäni erittäin mainio pelikohde, ja sitä lähdetään aivan varmasti kokeilemaan.

VIHJE: Ottelun maalit under 2.5 @2.00 (ComeOn!)

OIKEIN!

Vihje osuu, kunhan ottelussa ei tule yli kahta maalia. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Salibandy, Divari:   image.jpeg.894acd60ff90ec0eb1f9a6881e685e84.jpeg LNM - Loviisan Tor image.jpeg.cae2c8fd8f68b1fea359e4793c887195.jpeg

KLO: 18:00

Salibandya jälleen, ja tällä kertaa Divarin puolelta. Sarjakärki LNM saa vieraita Loviisasta, kun Loviisan Tor saapuu Kempelehallille.

Kotijoukkue LNM on pelannut erinomaisesti. Joukkue liitää tällä hetkellä kuuden ottelun voittoputkessa, ja pitää sarjan piikkipaikkaa 17 pisteellä. Ainoastaan sarjassa heti toisena tuleva Rangers on onnistunut voittamaan LNM:n kauden ensimmäisessä ottelussa. Kotijoukkue Niittomiehillä on onnistunut kauden aikana erityisen hyvin puolustuspeli. Joukkue on päästänyt seitsemään otteluun ainoastaan 25 maalia, joka on Divarin vähiten tällä hetkellä. Kuten olen aikaisemmissa vihjeissäni maininnut LNM:ään liittyen, voittojen ja vähämaalisuuden takuuna on erinomaisen puolustuspelin lisäksi seisonut erinomainen maalivahti, sillä tolppien välissä vasta 17-vuotias Aki Karjalainen on ollut huippuvireessä. Mikäli tämänkaltaiset esitykset jatkuvat, voidaan todella alkaa puhumaan jo suuresta ennakkosuosikista liiganousijaksi.

Vierasjoukkue Loviisan kauden alku ei ole ollut aivan samanlaista herkkua kuin kotijoukkueella. Loviisa on kerännyt kuudesta ottelusta seitsemän pistettä, joka yltää sarjataulukossa sijaan 11. Joukkue on hävinnyt neljä kertaa, joista kaksi on tullut niukasti jatkoajalla. Loviisan yksi kauden haasteista on ollut viimeistely ja maalinteko. Loviisa on tehnyt 25 maalia, joka on Divarin vähiten. Tänään Loviisan ongelmat ei ainakaan tule helpottumaan, sillä vastaan asettuun hieman eri kastin joukkue. 

Joukkueiden tasoero yksinkertaisesti erittäin suuri. Loviisan runko pysynyt menneillä Divari-kausilla aikalailla samana jo pitkään, mutta takaisin nousua liigaan on vielä turha haaveilla. LNM saanut tälle kaudelle viime kauden putoajajoukkue Merikoski SBT:stä pari erittäin kovaa vahvistusta, jotka ovat olleet jo nyt erittäin isossa roolissa LNM:n rosterissa. Pohjoiseen reissaaminen etelestä ei koskaan ole mukavaa eikä todellakaan helppoa, ja tässä asiassa LNM:llä on aina suuri kotietu. 

Näillä teeseillä uskon kotijoukkue LNM:n jatkavan liitoa voittoputkessaan ja luottoa on myös runsasmaaliseen voittoon. Loviisalla ei yksinkertaisesti ole paukkuja katkaisemaan kotijoukkueen voittoputkea tänään.

VIHJE: LNM -2 @1.82 (Veikkaus)

Vihje osuu, kunhan kotijoukkue LNM voittaa ottelun ainakin kolmella maalilla. 

VÄÄRIN!

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo NBL klo 09:30

Melbourne United - New Zealand Breakers 

Pelivalinta: New Zealand Breakers 

Kerroin: 3,32 Marathonbet

Breakers kohtaa vieraskentällä Melbournen. Breakers otti kauden avausvoiton pari päivää sitten voitettuaan Illawara Hawksin. Sitä ennen Breakers hävisi 2 kertaa mestarisuosikki Sydneytä vastaan. Breakersin alkukauden peliesitykset olleet hyviä ja etenkin puolustaminen ollut vahvaa. Breakersilla on hyviä heittäjiä, joten jos heittopeli toimii edes kohtuullisesti niin voittoon pitäisi olla melko hyvät mahdollisuudet. 

Melbournen kauden alku ollut vaikea. 3 ottelua ja 3 niukkaa tappiota. Vastustajat olleet kärkijoukkueita, joten uskon Melbournen parantavat tilastoja, kun otteluohjelma hieman helpottuu. Breakers ei kuulu kärkijoukkueisiin, mutta pidän Breakersia mahdollisena yllättäjäjoukkueena, joka voi sijoittua sarjassa 4-5 sijoille.

Melbournella on lepoetu ja kotietu ja Melbourne lähteekin otteluun selvänä ennakkosuosikkina. Breakersille tarjolla kuitenkin erinomaista kerrointa, sillä joukkueiden tasoero ei ole näin suuri mitä kertoimet antaa ymmärtää. 

VÄÄRIN 

Link to post
Share on other sites

LIIGA

TPS - Saipa

TPS/ 2.20 UniBet

Klo 18:30

 

Liigassa on taas iso kierros ja illalla tepsi isännöi Saipaa. Tps pelasi myös eilen raumalla, jonka hävisi lopulta 2-1 rankkareilla, joten pieni lepoetu Saipalla tässä on.

Tepsin peli kummiskin on paranemaan päin ja kyllä sen voitonkin on sieltä tultava vähitellen kotonakin. Se on fakta että tepsi ei ole saanut pistettäkään vielä kotonaan, mutta nyt ei ole vastassakaan kova vierasjoukkue sillä Saipa on saalistanut seitsemästä vieraspelistä seitsemän pistettä.

Viime aikoina Saipa on kyllä myös tuloksellisesti parantanut otteitaan josta todisteena neljä voittoa viimeiseen viiteen otteluun.

Tiukka matsi varmasti luvassa Turussa, mutta uskoisin tepsin olevan pelituntumassa paremmin eilisen myötä ja erikoistilanne pelaamisessa tepsin kuuluisi olla edellä ja sitä kautta niitä ratkaisuja myös tänään odotetaan Gatorade centerissä.

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo league one

shrewsbury - sunderland

sunderland @ 2.37 betsafe 

17:00

Pari heikkoa peliä vieraissa sunderlandilla alla mutta viime pelissä kotona kulki taas mukavasti ja Tranmerestä irtosi helppo 5-0 kotivoitto. Materiaaliltaan Sunderland kuuluu kyllä sarjan top5 jengeihin vaikka majaileekin nyt vasta sijalla kahdeksan 22p niin kärkeen ei kuitenkaan ole matkaa kuin 5pistettä.

Shrewsbury on tasoltaan sarjan alempaa keskikastia, ja on ollut tällä kaudella ongelmissa sarjan heikoimpia porukoita vastaan. Sherwsbury onkin vasta sarjan 18 paras kotijengi, 9p kuuteen kotipeliin maalieron ollessa 6-7.

Sunderland on materiaaliltaan paljon kovempi porukka, ja uskon että se tulee nappaamaan tästä kamppailusta kliinisen voiton.

VÄÄRIN

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Liiga klo 17:00

HPK - Kärpät 

Pelivalinta: Kärpät 

Kerroin: 2,18 Coolbet

Viime kauden finalistit kohtaavat toisensa tänään Hämeenlinnassa. Kyseessä on Etäkärppien 15v juhlaottelu, joten Kärppäfaneja tulee ottelussa olemaan todella paljon. 

Kärpät ollut viime aikoina hyvässä vireessä. Puljujärven kenttä on parantanut selvästi alkukaudesta ja myös muut kentät ovat saaneet onnistumisia aikaiseksi. Maalivahtipeli ailahdellut ajoittain, mutta melko hyvä maalivahtikaksikko Kärpillä kuitenkin on. Tänään maalilla aloittaa Annunen. 

HPK ollut myös kelpo vireessä viime aikoina. Otteluohjelma on ollut melko helppo ja tänään vastassa on yksi sarjan parhaista joukkueista, joten odotan vaikeaa iltaa HPK:lle. Maalivahtipeli ollut viime aikoina hyvällä tasolla, vaikka pidän HPK:n maalivahtikaksikkoa melko keskinkertaisina perustasoltaan.

Odotan tasaista matsia, jonka Kärpät tulee voittamaan runsaan fanijoukon edessä. Kärpät tällä hetkellä niin hyvässä vireessä, että HPK:lta vaaditaan huippuonnistumista taistellakseen otteluvoitosta. 

OIKEIN 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

KHL

Severstal - Jokerit

Jokerit/ 1.91 ComeOn

Klo 17:00

 

Jokerit katkaisi tappioputkensa torstaina TsSKA:n vieraana puhtaalla pelillä 0-3. Numerot ei nyt koko totuutta kerro sillä olihan TsSKA:lla tosiaan paikkansa, mutta Jokerit pelasi kauden parhaan pelinsä varmaankin tuolloin torstaina. Nyt vastustaja heikkenee huomattavasti ja se hieman jännittääkin että onko maha nyt liian täysi ja peli on taas karseaa katsottavaa vai saako Jokerit pidettyä saman työmoraalin mitä torstainakin.

Severstal oli pitkällä idän reissulla kun se kävi kohtaamassa Kunlunin, Amurin ja Admiralin, noista peleistä matkaan joukkue sai kaksi pistettä kun se voitti Kunlunin 1-2 jatkoilla. Torstaina Severstal  pelasi jo kotiottelun Neftehimikiä vastaan jonka se hävivi jatkoilla 1-2. Nyt on kummiskin se eka kotipeli jo takana tuon pitkän reissun jälkeen niin uskon että kotijoukkueeltakaan ei liikettä puutu tänään.

Jokerit on hallinnut keskinäisiä kohtaamisia sillä edelliset yhdeksän ottelua Jokerit on vienyt nimiinsä (2 ystävyysottelua). Luotan että sama peli jatkuu Jokereilla kuin mitä torstaina nähtiin niin silloin tänään ei ole mitään hätää kaataa heikkoa Severstalia.

 

 

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | StarSeries i-League

17:00 (alkanee aikaisemmin)

7e563c3142188710ff54ed2ea433aa07.png Fnatic - Evil Geniuses 7369faf43425cdc661577aaa919ef550.png

Fnatic | 2,37 | bet365

 

  • Fnatic (KRIMZ, JW, Brollan, flusha, Golden) on tullut esiteltyä useaan otteeseen viime aikoina, joten jätetään pidemmät löpinät välistä. Eilinen G2-ottelu meni lähes täysin käsikirjoituksen mukaan ja ottelu oli erittäin tasainen, jossa Fnatic lopulta onnistui voiton kairaamaan lukemin 2-1. Joukkue pelaa erittäin hyvin tällä hetkellä ja on lähellä finaalipaikkaa näillä esityksillä.
  • Evil Geniuses (Brehze, CeRq, Ethan, tarik, stanislaw) on pelannut hyvin samankaltaista turnausta kuin Fnatic. Nihkeän alun jälkeen EG on löytänyt samanlaisen vireen, jolla joukkue onnistui ESL One New York -turnauksen voittamaan noin kuukausi sitten. Joukkue on nyt voittanut neljä perättäistä Bo3-ottelua, joista eilinen 2-0 -voitto Renegadesista oli varmasti se vakuuttavin. Kyseessä on tämän turnauksen ennakkosuosikki ja olisi pienimuotoinen ihme, mikäli EG ei näistä asetelmista tietäänsä löytäisi finaaliin.
  • Karttavetossa Fnatic bannaa Vertigon ja EG poistaa luultavasti Overpassin. Fnatic valinnee karttapickikseen Infernon ja EG ottanee karttavalinnallaan Dust2:n. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee Mirage. Molemmilla joukkueilla on laajat karttavalikoimat, joten on käytännössä ihan sama mitä karttoja pelataan loppujen lopulta ja päivän vire määrittää ottelun voittajan eikä niinkään karttavalinnat.

 

YHTEENVETO

  • Fnatic ja Evil Geniuses ovat tämän turnauksen jäljellä olevista joukkueista kaksi parasta joukkuetta. Kumpikin joukkue aloitti turnauksen hieman vaisusti, mutta on sen jälkeen edennyt voitosta voittoon vakuuttavilla esityksillä. Karttavalinnoilla on hyvin pieni merkitys tässä ottelussa. Vaikka EG on tässä ottelussa pienehkö ennakkosuosikki hurjan tulivoimansa perusteella, Fnatic on osoittanut venymiskykynsä etenkin kovissa otteluissa, joihin tämä matsi ehdottomasti kuuluu. Näin ollen päivän vire tulee määrittelemään paljolti sen, kumpi tämän ottelun voittaa ja tätä ajatusmallia noudattaen Fnaticin otteluvoiton kerroin bet365:lla on erittäin kilpailukykyinen. Kohde menee oikein, kun Fnatic voittaa ottelun. 

 

TULOS: 1-2

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

KooKoo - Jukurit 

YV-Maalit yli 1,5 @2.10 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 17.00 

Otetaan peleihin tämä ottelupari. Ei voi kieltää sitä tosiseikkaa etteikö Kouvolan KooKoon ylivoima toimisi. Koko joukkueen peli-ilme on loistava ja tästä tuloksena 6/7 edellistä ottelua voitettuna. Strömberg - Haataja - Hakulinen trio on nauttinut pelaamisesta ja tulosta syntyy jopa helpon näköisestikin. KooKoo on kotonaan selvä suosikki eikä joukkue montaa yyveetä tarvitse maalintekoon. 1-3 kaappia yyveellä realismia. 

Mikkelin Jukurit ei sekään yyveellä ole huono ollut. Joukkue on saanut yyveeaikaa sarjassa eniten ja toki lukemat voisivat olla paremmatkin. Roine - Pereskokov kaksikko voisi vielä parantaa sekä Vähätalolta voi alkaa jo odottaa maalia. Jukurit oli Sportia vastaan tehokas kolmella yyveehäkillä, mutta nyt kahteen edelliseen on alla vain yksi tehty maali. 

Maalivahtivalinnat miellyttää allekirjoittanutta riittävästi ja maaleja odotan reilusti. Ylivoima on historiankin valossa ollut isossa roolissa näiden joukkueiden kohtaamisissa. 

Luotetaan etenkin isäntien vahvaan tekemiseen ylivoimalla ja uskotaan Jukureiden saavan myös kiekko kertaalleen häkkiin. KooKoo tämän mitä luultavimmin tuo kotiin yksinkin. 

Ei pysty jättämään väliin yli kahden kerrointa jo nähtyjen otteiden vuoksi. 

Kohde menee oikein kun ottelussa tehdään yli 1,5 ylivoimamaalia 

VÄÄRIN 

Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL Jääkiekko klo.19:00

Växjö  Växjö - Linköping  Linköping HC

Tekee Pisteen A.Gordon @2.10 Unibet

Ruotsin SHL kiekosta Linköpingin kanukki hyökkääjä Gordonin pojoa kokeiluun.

Sarjan 2 viimeistä kohtaavat ja tunnetta varmasti ottelussa tulee olemaan.Huonosti on siis kausi tähänasti mennyt molemmilta.13 ottelusta Växjöllä on vasta 3 voittoa ja Linköllä 2.Tehnyt ja päästetyt on joukkueilla lähes identtiset,ainoastaan Växjö on tehnyt 2 maalia enemmän.Linköping pelasi viimeisessään kotona Färjeä vastaan ihan mukavasti ja hävisi vasta jatkoilla.Linköpingin 1.ketju oli näkyvässä roolissa tuossa ottelussa iskien yhteensä tehot 3+5 ja muille ketjuille ei paljoa pisteitä herunu.Hyökkäys kolmikko Gordon,Rissanen ja Littlen onnistumisia odotetaan myös tänään ja ainakin viimepelinmukaan odotan tältä kolmikolta pisteitä.Gordon on hyvässä pisteputkessa,kun 5 edelllisestä kanukki on latonut tehot 4+2.Linköping syttynee tähän peliin,kuten varmasti myös Växjö,kun taistellaan pois pääsystä sarjan jumbopaikalta.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
×
×
  • Create New...