Jump to content

Recommended Posts

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL Lontoo

Jacksonville Jaguars - Houston Texans

Vihje: Jacksonville Jaguars ML

Kerroin: 2.10

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 16:30

- NFL Week 9 Sunnuntaina kohtaavat Jaguars ja Texans, Ottelu pelataan Lontoossa.

jaguars.jpg.f111dae5c023d77710109d045ef5b08c.jpg

Jacksonville Jaguars on aloittanut tämän kauden 4-4 rekordilla. Kahdesta viime ottelusta on Jaguars napannut voitot, ensin vieraissa Bengalsista 17-27 luvuin ja sen jälkeen Jetsistä kotonaan 29-15 luvuin. Noissa otteluissa vastustajat eivät olleet kovinkaan kummoisia sillä Bengals ja Jets ovat molemmat tällä kaudella pelanneet todella heikosti ja lukeutuvat tämän kauden surkeimpiin joukkueisiin (Bengals 0-8, Jets 1-6). Jacksonville Jaguarsin kausi on ollut melkoista vuoristorataa, otteet kentällä ovat olleet välillä hyviä ja välillä heikkoja, asioita ei myöskään auttanut yhtään kauden avausottelussa pelinrakentaja Nick Folesin loukkaantuminen, Gardner Minshew on kuitenkin ottanut joukkueen hyvin haltuun tämän kauden muissa otteluissa ja näyttänyt pystyvänsä pelaamaan ihan hyvin NFL tasolla. Jacksonville Jaguarsin hyökkäys on tällä kaudella saanut ottelua kohden 10. eniten jaardeja ja tehnyt ottelua kohden pisteitä 17. eniten, 21.6 Jacksonville Jaguarsin puolustus on puolestaan antanut vastustajilleen ottelua kohden jaardeja 13. vähiten ja pisteitä ottelua kohden 12. vähiten, 20.4. Jaguarsin pelinrakentaja Gardner Minshew on tällä kaudella kerännyt tililleen 1976 heittopelijaardia TD/INT ration ollessa ihan hyvä 13/2. Minshewin #1 targetti tällä kaudella on ollut WR DJ Chark Jr. joka on tällä kaudella kirjauttanut 660 kiinniottojaardia tehden 6 Touchdownia, kahdessa viime ottelussa Bengalsia ja Jetsiä vastaan myös WR Chris Conley on ollut isossa roolissa niin kuin ihan alkukauden otteluissa, tällä kaudella Conley on kirjauttanut 429 kiinniottojaardia tehden 2 Touchdownia. Joukkueesta löytyy myös erinomainen RB Leonard Fournette joka on tällä kaudella saalistanut 791 juoksupelijaardia tehden 1 Touchdownin, Fournette on kauden edetessä päässyt paremmin peliin mukaan ja esittänyt hyviä otteita. Uskon että etenkin tässä ottelussa tulee Fournette olemaan isossa roolissa. 

texans.jpg.ad0d14b2646506bc5a4c6e1f8b8a62a6.jpg

Houston Texans on aloittanut tämän kauden 5-3 rekordilla. Kahdesta viime ottelusta on alla 30-23 tappio Coltsin vieraana ja 27-24 voitto kotonaan Raidersista. Houston Texansin kannalta erittäin ikävään saumaan tuli myös DE J.J. Wattin loukkaantuminen joka pitää miehen sivussa koko loppukauden. Watt on todella iso palanen Texansin puolustusta ja tämä on erittäin iso menetys Texansille. Houston Texansin hyökkäys on tällä kaudella saanut ottelua kohden 4. eniten jaardeja ja tehnyt ottelua kohden pisteitä 9. eniten, 26.5. Houston Texansin puolustus on puolestaan antanut vastustajilleen ottelua kohden jaardeja 13. eniten ja pisteitä ottelua kohden 15. eniten, 23.5. Houston Texansin pelinrakentaja Deshaun Watson on tällä kaudella kerännyt tililleen 2231 heittopelijaardia TD/INT ration ollessa ihan hyvä 16/5. Watsonin #1 targetti on ollut tälläkin kaudella WR DeAndre Hopkins joka on tällä kaudella kirjauttanut 617 kiinniottojaardia tehden 3 Touchdownia, myös muut WR pelaajat ovat saaneet osansa mm. Will Fuller ja Kenny Stills jotka ovat molemmat kirjauttaneet yli 300 kiinniottojaardia ja tehneet yhteensä 4 Touchdownia. Joukkueesta löytyy myös hyvä RB Carlos Hyde joka on tällä kaudella saalistanut 544 juoksupelijaardia tehden 3 Touchdownia. Houston Texansin hyökkäys on ollut monipuolinen ja vaarallinen tällä kaudella, mutta kuitenkaan se ei ole onnistunut kovinkaan hyvin hyviä puolustuksia vastaan kuten esim. tämän ottelun vastustajaa Jaguarsia vastaan. 

Yhteenveto

Joukkueet kohtasivat tällä kaudella jo kertaalleen Texansin kotona ottelussa jossa Texans oli parempi 13-12 luvuin. Houston Texans on tällä kaudella pelannut oikeastaan vain yhtä heikkoa joukkuetta vastaan Falconsia, ja silti joukkue on aloittanut kauden 5-3 rekordilla. Tästä voisi helposti vetää johtopäätöksiä että eihän Texans tätä ottelua voi millään hävitä. Jacksonville Jaguars on kuitenkin myös tällä kaudella esiintynyt ihan hyvin ja vaikka kaksi viime ottelua olikin heikkoja Bengalsia ja Jetsiä vastaan on Jaguars vaarallinen joukkue niin kuin nähtiin jo Texansin kotona pelatussa ottelussa, etenkin kun tämä ottelu pelataan Lontoossa joka on kuin toinen koti Jaguarsille, sillä Jaguars on Lontoossa pelannut vuosien varrella useita otteluita kun puolestaan tämä on Texansin ensimmäinen ottelu Lontoossa. Jaguarsilla on suuri etu otteluun valmistautumisessa ja aikaeron kanssa pelaamisessa kun se on jo monia kertoja aikaisemminkin pelannut Lontoossa. Texansilta tulee olemaan varmuudella DE J.J Watt sivussa tästä ottelusta ja hän tulee myös missaamaan koko loppukauden, tämä on todella iso menetys Texansille. Molemmilla joukkueilla on liuta pelaaja Injury reporteissa mm. Texansilla WR pelaajat Fuller ja Hopkins joista Fuller ei osallistunut joukkueen harjoituksiin keskiviikkona ollenkaan ja Hopkins osallistui vain osittain. Uskon että ainakin Hopkins pystyy pelaamaan mutta Fullerin status näin torstai-iltana kirjoitushetkellä on (Doubtful) joten nähtäväksi jää Fullerin tilanne. Jaguarsilta WR Chark osallistui osittain keskiviikon harjoituksiin ja uskon että hän tulee pelaamaan Hopkins tavoin tässä ottelussa. Näitä tulen tähän vihjeeseen päivittelemään vielä lähempänä ottelua kun asiat varmistuu mutta näillä näkymin Fuller ei ole pelaamassa ja ainakin varmasti Watt on poissa vierailta. Watt on iso menetys kuten pariin kertaan olen maininnutkin jo tässä, Jaguarsin RB Fournette tulee olemaan isossa roolissa tässä ottelussa ja löytämään aukkoja tuosta Texansin puolustuksesta, ottelu pelataan Lontoossa joka on suuri etu Jaguarsille ja tämän myötä uskon vahvasti että Jaguars onnistuu voittamaan Texansin tässä ottelussa joka tulee olemaan todella tiukka ja tasainen divisioona vääntö. 

Jaguars poissaolot

Leon Jacobs, Quincy Williams

Texans poissaolot

Will Fuller, Lonnie Johnson, Greg Mancz, Bradley Roby, Tashaun Gibson.

Kerroin tullut jaguarsilla näiden varmistusten jälkeen alaspäin ja Jaguars edelleen maistuu.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL

Buffalo Bills - Washington Redskins

Vihje: Washington Redskins +10.5

Kerroin: 1.99

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 20:00

- NFL Week 9 Sunnuntaina kohtaavat Bills ja Redskins.

bills.png.cc5b9e7080d6d8db805ac2188766c236.png

Buffalo Bills on aloittanut tämän kauden 5-2 rekordilla. Kahdesta viime ottelusta alla voitto kotonaan Dolphinsista 31-21 luvuin ja tappio kotonaan Eaglesille 13-31 luvuin. Bills on pelannut hyvän kauden tähän saakka ja etenkin puolustus on ollut joukkueella erinomainen. Buffalo Billsin hyökkäys on tällä kaudella saanut ottelua kohden 19. eniten jaardeja ja tehnyt ottelua kohden pisteitä 9. vähiten, 19.1. Buffalo Billsin puolustus puolestaan on antanut vastustajilleen ottelua kohden jaardeja 3. vähiten ja pisteitä ottelua kohden 5. vähiten, 17.4. Buffalo Billsin puolustus on kantanut joukkuetta todella vahvasti tällä kaudella, joukkueen pelinrakentaja Josh Allen on toisella kaudellaan parantanut viime kaudesta jonkun verran mutta silti Allen ei ole mitenkään kovinkaan erikoisesti esiintynyt, heittäen 1493 jaardia ja TD/INT ration ollessa 9/7. QBR Allenilla yksi liigan surkeimmista ja ei tuo 60.1 CMP% hirveästi hurraa huutoja saa aikaan. Allenin #1 targetti on ollut WR John Brown joka on kerännyt 527 kiinniottojaardia tehden 2 touchdownia, myös WR Cole Beasley on saanut osansa 324 kiinniottojaardia ja 2 Touchdownia. Konkari RB Frank Gore on johtanut Billsin juoksupeliä saalistamalla 422 juoksupelijaardia tehden 2 Touchdownia. Billsin hyökkäys ei ole ihan hirveästi saanut tuhoja aikaiseksi vaan nimenomaan puolustuksella on otteluita voitettu.

redskins.thumb.jpg.13865b51001bf1bd2a056086289f060a.jpg

Washington Redskins on aloittanut tämän kauden 1-7 rekordilla. Kahdesta viime ottelusta alla kaksi tappiota, ensin kotonaan 0-9 49ersiä vastaan ja sitten vieraissa 19-9 Vikingsiä vastaan. 49ers ja Vikings molemmat erinomaisia joukkueita joten siihen nähden Redskins pelasi hyvin nuo ottelut, tosin 49ersiä vastaan vettä satoi todella paljon ja keli oli isossa roolissa tuossa ottelussa, silti ihan hyvää tekemistä puolustuksen osalta. Washington Redskinsin hyökkäys on tällä kaudella saanut ottelua kohden 3. vähiten jaardeja ja tehnyt ottelua kohden pisteitä 3. vähiten, 12.4. Washington Redskinsin puolustus puolestaan on antanut vastustajilleen ottelua kohden jaardeja 7. eniten ja pisteitä ottelua kohden 14. eniten, 24.4. Redskinsin pelinrakentaja Case Keenum loukkaantui viime ottelussa Vikingsiä vastaan ja on tässä kohtaa torstai-iltaa epäselvää tuleeko hän aloittamaan tämän ottelun. Vikings ottelun pelasi loppuun Dwayne Haskins joka ei saanut hirveämmin mitään aikaiseksi Vikingsin puolustusta vastaan ja heitti vielä yhden Intin. Jos Dwayne Haskins aloittaa Billsiä vastaan, olisi se Dwayne Haskinsin uran ensimmäinen ottelu aloittavana pelinrakentajana, ja kun Keenumin tilanne on epäselvää niin uskon että näin tulee myös käymään että 2019 Draftin 1. kierroksen 15 varaus pääsee näyttäämään mihin hän pystyy aloittavana pelinrakentajana. Redskins ei ole hirveästi saanut aikaan hyökkäyksellään tällä kaudella mutta on sieltä silti muutama pelaaja nostettavissa esiin, mm. WR Terry McLaurin, 458 kiinniottojaardia ja 4 Touchdownia ja RB Adrian Peterson 383 juoksupelijaardia 1 Touchdown tehtynä. Redskinsin injury report on suhteellisen pitkä ja sieltä löytyy myös Peterson, jonka tilanne on tällä hetkellä ottelun suhteen (Questionable), Peterson ei osallistunut keskiviikon harjoituksiin joten päivitellään näitäkin lisää ennen ottelua tähän vihjeeseen kun selviää pelaajien tilanne. 

Yhteenveto:

Buffalo Bills on otteluun iso suosikki ja kuuluu ollakin kun pääsee kotonaan pelaamaan ja vastassa on 1-7 rekordin omaava Redskins. Buffalo Billsin materiaali on paljon laajempi ja parempi ja joukkueen injury report todella paljon lyhyempi kuin Redskinsillä. Redskins on kuitenkin osoittanut pystyvänsä pelaamaan hyvää puolustusta ja vaikka vastustaja eteneekin hyökkäyksellä ja kuluttaa pelikellosta aikaa pitkillä draiveilla on Redskinsin Redzone puolustus ollut viime otteluissa hyvää ja vastustajat ovat joutuneet tyytymään lähinnä vain Field Goaleihin. Washington Redskinsin joukkueesta löytyy myös erinomainen LB positionin pelaaja Ryan Kerrigan joka on todella iso osa Redskinsin puolustusta. Bills lähtee otteluun suurena suosikkina mutta itse en ihan hirveästi luota Josh Alleniin ja siihen että hän olisi joku yliluonnollinen jumala Billsin hyökkäystä johtamassa. Bills omaa erinomaisen puolustuksen ja ottelu tulee olemaan hyvin vähäpisteinen ja totalin rajakin on tämän kauden auttamatta alhaisin sen ollessa 35.5/36 luokkaa. Bills ei ole ollut tällä kaudella kovinkaan erinomainen coveeraamaan spreadeja heikkoja joukkueita vastaan ja uskon että tämä trendi tulee jatkumaan ja Redskins pystyy pitämään ottelun tarpeeksi tiukkana että tuo +10.5 pisteen raja osuu, esim. Bengals (0-8) ja Dolphins (0-7) rekordeilla pystyivät Billsin vieraana coveeramaan spreadin helposti, uskon että myös Redskins onnistuu tuon tekemään tässä vähä pisteisessä ottelussa.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL

Carolina Panthers - Tennessee Titans

Vihje: Yli 41.5 pistettä 

Kerroin: 1.91

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 20:00

- NFL Week 9 Sunnuntaina kohtaavat Panthers ja Titans.

panthers.thumb.jpg.99241c517f669413f357777a231edcff.jpg                                                                                                                                                                                                             

Carolina Panthersin hyökkäys on tällä kaudella saanut ottelua kohden jaardeja 10. vähiten ja tehnyt ottelua kohden pisteitä 13. eniten, 25.6. Carolina Panthersin puolustus on puolestaan antanut vastustajilleen tällä kaudella ottelua kohden jaardeja 17. vähiten ja pisteitä ottelua kohden 9. eniten, 26.3. Carolina Panthers aloitti tämän kauden 0-2 rekordilla ja sen jälkeen voitti 4 peräkkäistä ottelua, nyt viime ottelussa tuli kuitenkin vieraissa hyvää 49ersiä vastaan todella ruma rökäle tappio 51-13 luvuin. Kyle Allen on korvannut loukkantunutta Cam Newtonia pelinrakentajan paikalla tällä kaudella ja kerännyt 1059 heittopelijaardia TD/INT ration ollessa 7-3. Joukkueesta löytyy erinomainen RB McCaffrey joka on ollut todella iso osa joukkueen hyökkäystä, saalistaen 735 juoksupelijaardia ja tehden 8 Touchdownia, myös kaksi ihan hyvää WR pelaajaa löytyy joukkueesta Mooren ja Samuelin muodossa jotka ovat yhteensä tehneet 3 Touchdownia ja kirjauttaneet lähemmäs 800 kiinniottojaardia. 

titans.jpg.4cd6b4ff8c5d3095adf50e394461a647.jpg

Tennessee Titansin hyökkäys on tällä kaudella saanut ottelua kohden jaardeja 6 vähiten, ja tehnyt ottelua kohden pisteitä 7. vähiten, 18.5. Tennessee Titansin puolustus puolestaan on antanut vastustajilleen ottelua kohden tällä kaudella jaardeja 9 vähiten ja pisteitä ottelua kohden 4. vähiten, 16.9. Tennessee Titans aloitti tämän kauden voitolla Brownsin vieraana 13-43 luvuin, sen jälkeen tuli muutama tappio ja nyt kahdella viime viikolla on Titans onnistunut nappaamaan voitot. Ryan Tannehill pelannut Titansin pelinrakentajana noissa kahdessa viime ottelussa ja hyvin pelasikin, 5/1 TD/INT ratiolla ja heittopelijaardeja yli 500 noissa kahdessa ottelussa Chargersia ja Buccaneersia vastaan. Tannehill pelasi myös tuossa Browns ottelussa mutta myös Marcus Mariota on välillä pelannut pelinrakentajana Titansilla, uskon että hyviä otteita esittänyt Tannehill aloittaa tämänkin ottelun. Joukkueesta löytyy hyvä RB pelaaja Henryn muodossa joka on tällä kaudella saalistanut 581 juoksupelijaardia tehden 5 touchdownia. WR pelaajat Davis ja Brown ovat yhdessä tehneet 5 touchdownia ja ottaneet lähemmäs 700 kiinniottojaardia. 

Yhteenveto:

Panthers on tähän otteluun allekirjoittaneen kuin myöskin kertoimien valoissa pienoinen suosikki, voittajaa ei kuitenkaan lähdetä hakemaan vaan haetaan pisteitä tähän otteluun, Titans omaa erinomaisen puolustuksen mutta viime otteluissa se on osoittanut hiukan heikompia otteita ja vastustajat ovat onnistuneet tekemään pisteitä ja Titansin pari viime otteluakin ovat olleet juuri overeita, Panthers omaa hyvän hyökkäyksen ja onkin tehnyt pisteitä 9. eniten ottelua kohden. Panthers pelannut paljon over pelejä tällä kaudella ja viime ottelussa kun tuli rökäle tappio 49ersin vieraana, tulee varmasti Panthers etenkin hyökkäyksen osalta esittämään kotiyleisön edessä parempia otteita ja tuo overinlinja menee rikki, mielestäni se on parilla pisteellä liian alhaiseksi asetettu.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Amerikkalainen Jalkapallo, NFL

Philadelphia Eagles - Chicago Bears

Vihje: Alle 43.5 pistettä

Kerroin: 1.76

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 20:00

- NFL Week 9 Sunnuntaina kohtaavat Eagles ja Bears.

eagles.thumb.jpg.0c0aecf3f293bbd1a5b9b5851599bbae.jpg

- Philadelphia Eaglesin hyökkäys on tällä kaudella saanut ottelua kohden jaardeja 12. vähiten ja tehnyt pisteitä ottelua kohden 14. eniten, 25.3.

- Philadelphia Eaglesin puolustus on tällä kaudella antanut vastustajilleen ottelua kohden jaardeja 14. vähiten ja pisteitä ottelua kohden 12. eniten, 24.9.

bears.thumb.png.0b02699fe35aee8a05567c8c7fc02351.png

- Chicago Bearsin hyökkäys on tällä kaudella saanut ottelua kohden jaardeja 4. vähiten ja tehnyt pisteitä ottelua kohden 6. vähiten, 18.3.

- Chicago Bearsin puolustus on tällä kaudella antanut vastustajilleen ottelua kohden jaardeja 7. vähiten ja pisteitä ottelua kohden 5. vähiten, 17.4.

Yhteenveto:

Eaglesin hyökkäys on ollut tällä kaudella ihan ok hyvä, vähän parempaa kuin liigan keskitasoa, nyt vastassa on kuitenkin erinomaisen puolustuksen omaava Chicago Bears joka omaa ihan top 5. puolustuksen. Eaglesin puolustus ei ole mitenkään erikoinen heittopelin puolelta mutta Bearsin hyökkäys on lähinnä ollut tällä kaudella vahvasti juoksupelipainoitteista jota vastaan on Eagles pelannut tällä kaudella erinomaisesti ja joukkue onkin antanut ottelua kohden 8 vähiten juoksupelijaardeja, Eagles lähtee otteluun suosikkina ja tulee mielestäni ottelun voittaamaan mutta under vaikuttaa kaikki asiat huomioon ottaen kaikista parhaimmalta vedolta tähän otteluun.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo NBL klo 08:00

Illawara Hawks - Brisbane Bullets

Pelivalinta: Illawara Hawks

Kerroin: 3,05 Marathonbet

Illawaran alkukausi on ollut heikko. Joukkue on materiaaliltaan yksi sarjan huonoimmista joukkueista, joten heikko kauden alku ei sinäänsä ole suuri yllätys. Illawaran alkukauden otteluohjelma ollut myös melko haastava, joten heikko sarjasijoitus ei ole yllätys. 

Brisbane pelannut ok alkukauden. Kotikentällä pelit sujuneet hyvin ja vieraskentällä ollut vaikeaa. Brisbanen materiaali on myös yksi sarjan heikoimmista, joten tuskin Brisbanekaan playoff paikkaa tulee saavuttamaan. 

Joukkueet kohtasivat kauden avausottelussa, jonka Brisbane voitti 9p erolla. Tuossa ottelussa Illawaran heittopeli oli todella heikkoa verrattuna Brisbanen heittopeliin. 

Mielestäni Illawara Hawks on asetettu liian suureksi altavastaajaksi. Kotietu on merkittävässä roolissa ja Illawara ei ole pelannut kuitenkaan niin huonosti alkukaudella kuin mitä sarjasijoitus antaa ymmärtää. 

VÄÄRIN 

Link to post
Share on other sites

Tennis WTA finaalit nelinpeli klo 10:30

Babos/Mladenovic - Hsieh/Strycova

Pelivalinta: Hsieh/Strycova

Kerroin: 1,92 Marathonbet

Babos/Mladenovic kaksikko voittanut toistaiseksi turnauksen kaikki ottelut. Osa otteluista ollut todella tasaisia, mutta ratkaisevissa palloissa Babos/Mladenovic ovat olleet parempia. Nyt vastassa on turnauksen paras pari Hsieh/Strycova, joiden palautuspeli on paljon parempaa kuin muilla pareilla. Odotankin Babos/Mladenovic kaksikolle vaikeaa ottelua. 

Hsieh/Strycova pari hävisi yhden lohkovaiheen ottelun, mutta tuossa ottelussa parilla ei ollut enää panosta, kun jatkopaikka oli varma. Tänään ensimmäisessä play off ottelussa pari osoitti kuuluvansa maailman parhaisiin nelinpelipareihin voittamalla Groenefeld/Schuurs kaksikon murskalukemin. 

Hsieh/Strycova kaksikko on pelannut erittäin loistavan kauden ja odotan heiltä päätösturnauksesta turnausvoittoa. Kova sisäkenttä sopii parin pelityyliin hyvin. Molemmat naiset ovat huippu nelinpelaajia. Yhteispeli toimii hyvin ja pari täydentää hyvin toisiaan. Babos/Mladenovic kaksikko on paljon syötön varassa, sillä palautustaidot ei ole Hsieh/Strycova kaksikon tasoisia. Babos/Mladenovic kaksikko on parhaimmillaan erinomainen nelinpelipari, mutta heidän peli ailahtelee kuitenkin hieman enemmän. 

Mielestäni Hsieh/Strycova parin kuuluu olla ennakkosuosikkeja finaalissa. 

VÄÄRIN 

 

Link to post
Share on other sites

Salibandyliiga: image.jpeg.424c95909db09febff57957773f0e560.jpeg Steelers - Classic image.png.a34cf4ab7decbded6d7975b05a4c1dcd.png

KLO: 17:00

Salibandyliigan viimeiset ottelut Sunnuntaina ennen maajoukkuetaukoa. Steelers saa vastaansa Elenia areenalle Classicin. 

Kotijoukkue Steelers ui todella syvissä vesissä tällä hetkellä. Steelers pelannut yhdeksän ottelua, ja taskussa ainoastaan yksi voitto. Kauden ensimmäisessä pelissä Steelers voitti ÅIF:n, jonka jälkeen lunta tullut tupaan kahdeksan kertaa putkeen. Steelers pelasi perjantaina kotituplaviikonloppunsa ensimmäisen osan, jossa SPV tylytti kotijoukkuetta lukemin 5-12. Steelersin ongelmat onkin tullut kerrattuna jo moneen kertaan tällä kaudella. Nuori joukkue, joka omasta mielestä aivan puhtaasti Divari tasoa. Perjantaina pelatussa ottelussa tylyjen lukemien lisäksi joukkue menetti kesken pelin joukkueen ylivoimaisen parhaan pelaajan Niko Jonaesonin, joten mies taitaa olla sivussa tästä ottelusta. Steelers ei ole pystynyt pelaamaan lähellekkään ehjiä 60 minuuttisia tällä kaudella. Ensimmäisessä erässä on voitu joissakin pelissä roikkua mukana, mutta monessa ottelussa peli on hajonnut loppua kohden. Perjantaisessa SPV oli niin hyvä, että Steelers ei voinut sanoa mitään, sillä ensimmäinen erä meni täysin SPV:n dominoidessa, ja vieraat johtivat jo ottelua 1-7 ensimmäisen erän jälkeen. 

Vierasjoukkueen Classicin vahvuudet tiedetään. Sarjakärjellä täysin ylivoimainen joukkue salibandyliigassa. Maaleja joukkue on takonut 79 kappaletta kahdeksaan otteluun. Tappioita ei ole tällä kaudella vielä tullut. Muut kärkikastin joukkueet on pystynyt hieman haastamaan Classicia, mutta lopulta Classic ollut aina vahvempi. Classic on takonut varsinkin liigan heikompia vastaan maaleja oikein urakalla, sillä esimerkiksi OLS:ia, Tiikereitä, ja Lasbia vastaan Classic takoi tällä kaudella yhteensä 43 maalia. Omasta mielestä Steelers on ehdottomasti tällä hetkellä jopa liigan huonoin joukkue, joten luottoa on siihen että Classic pääsee taas herkuttelemaan melkoisella maalimäärällä. Kokoonpanoja ei ole vielä otteluun tiedossa, mutta uskon että suurta rotaatiota ei ole Classicilla tulossa. 

Tähän kohteeseen tarjotaan mielestäni aivan liian isoa kerrointa. Lähdetään siis hakemaan vierasjoukkueen Classicin voittoa kunnon tasoituksella. Tasoitus voisi olla aivan hyvin isompi, mutta tämä kelpaa tällä hetkellä paremmin kuin hyvin.

VIHJE: Classic -5.5 @2.00 (b365)

Vihje osuu, kunhan Classic voittaa ottelun ainakin kuudella maalilla. 

OIKEIN!

 

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Salibandyliiga: image.png.1fe712c145a36c8050d2aef40ea62c11.pngSPV Seinäjoki - LASB image.jpeg.bdd29e06d0920acd01a7e73ece59de1b.jpeg

KLO: 17:00

Sunnuntain toisessa ottelussa SPV saa Seinäjoelle vieraita Lahdesta, kun LASB saapuu haastamaan kotijoukkuetta.

Kotijoukkue SPV huipentaa kolmen ottelun viikkonsa kotipeliin Lasbia vastaan. SPV aloitti urakkansa keskiviikkona, kun se kohtasi Raholassa Nokian KrP:n. Ottelussa SPV oli aikalailla koko 60 minuuttia kotijoukkuetta hieman jäljessä. Loppulukemiksi taululle jäi kotijoukkue Nokian KrP:n ansaittu 10-6 voitto. Perjantaina SPV kohtasi Hämeenlinnassa Steelersin. SPV hallitsi selvästi ottelua koko ajan, ja palasi normiin arkirytmiin, eli paukutti vastustajan maaliin kevyet 12 maalia. 3 pistettä Hämeenlinnasta siis helpohkosti lukemin 5-12. SPV onnistunut tälläkin kaudella toteuttamaan hyvin omaa tekemistään kentällä joka on tuottanut hyvää tulosta. Tähän mennessä SPV on saanut kasaan 17 pistettä, joka tuo sarjataulukossa sijan neljä. SPV:llä varmasti kova nälkä napata viimeisestä ottelusta täydet kolme pojoa ennen maajoukkuetaukoa. 

Vierasjoukkue LASB pelannut tasoonsa nähden aika odotetusti. Kahdeksasta ottelusta voittoja kertynyt neljä, ja tappiota neljä. Ennakkoon voitot tullu juuri niistä joukkueista jotka kuuluvat liigassa ns. heikompiin joukkueisiin. Nämä ovat olleet tärkeitä pisteitä Lasbille. Kovimmilta joukkueilta on tullut myös Lasbille lunta tupaan aika kovalla kädellä. SPV:tä vastaan Lasb lähtee selvästi haastajan roolissa. 

Uskon että ottelussa tullaan näkemään maaleja paljon, ja varsinkin kun SPV pelaa, niitä on yleensä aina ennakkoon odotettavissa. Lasb vaatii kyllä todella ehjän 60 minuuttisen mikäli se mielii ottelusta saamaan jotain kotiin vietäväksi. SPV:llä edelleen kakkosmaalivahti tolppien välissä, mutta uskon että se ei pelin kulkuun tule juurikaan vaikuttamaan. Oma veikkaus on se, että SPV voittaa ottelun lopulta runsasmaalisesti. Lähdetään kokeilemaan SPV:n maalien over kohdetta, oma luotto siihen erittäin kova.

VIHJE: SPV over 8.5 maalia @1.85 (Veikkaus)

Vihje osuu, kunhan SPV tekee ainakin yhdeksän maalia ottelussa.

VÄÄRIN!

 

 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

KHL

Klo: 14.00

Magnitogorsk - Sibir Novosibirsk

Pelivalinta: Sibir ml

Kerroin: 2.55(unibet)

Kohelosta mielenkiintoinen kamppailu iltapäivään. Kaksi hyvässä vireessä olevaa joukkuetta iskevät yhteen. Magni löytänyt peliään vaikean alkukauden jälkeen ja viimeisen 10 pelin otanta 7 voittoa 3 tappiota. Sibir niin ikään ollut oivassa vireessä sillä 10 ottelun otanta lähes sama 8 voittoa ja 2 tappiota. Kummankin joukkueen puolustus/maalivahtipeli ollut erittäin hyvällä tasolla. Magni muutama kierros sitten nollasi jopa Kazanin kun se otti siitä 1-0 jatkoaika voiton. Sibiriltä täytyy nostaa esiin sen viimeisin peli jossa se kaatoi suurimman mestarisuosikin TsSkan kotonaan lukemin 2-1. Sibir oli tuossa pelissä vahva ja hallitsikin peliä. Nämä joukkueet kohtasivat muutama päivä sitten sibirin kotihallissa ja tuolloin kotijoukkue vei voiton jatkoajan jälkeen 3-2. Tässäkin pelissä sibir oli hallitsevampi osapuoli mutta maalipaikoissa ei oltu ihan terävimmillään. Magni on ollut melkoisessa otteluruuhkassa ja näin ollen sibir pääsee tähän hieman levänneemmällä jalalla liikenteeseen. Kotietu kääntää vaakakuppia kotijoukkueelle mutta en silti nää magnia aivan näin suurena suosikkina. Maalinpeli tästäkin tulossa jossa ei maaleilla mässäillä joten marginaalit ovat pienet. Peli voi kääntyä ihan kummalle vaan ja siten tuo sibirin ml kerroin on pakko napata pois! 

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, KHL 

UFA - Dinamo Minsk 

1.erä yli 1,5 maalia @2.45 Bet365 

Yli 4,5 maalia @1.98 ComeOn! (Pidetään tämä ns pääkohteena) 

KLO: 13.30 

Erikoinen lähtötilanne tähän otteluun. Ufalla kaksi tappiota allaan ja etenkin Omark-Hartikainen kaksikko on ollut vaisu. Joukkueen edelliset ottelut eivät edelleenkään tarjonneet maaleja. Ufan pelityyli on oikeastaan melko raskas. Kärkiäijät ei pysy tasollaan kuin tyyliin joka kolmas ottelu, eikä se tässä sarjassa riitä. Metsola on torjunut kohtuullisen hyvin, mutta mielestäni paremmin voisi silti mennä. Sakari Manninen on kuin muisto viimekaudesta ja Ufan muut hyökkääjät ovatkin alkaneet vastata huutoon. Kotijoukkue on saanut valmistautua tähän otteluun hyvin ja harjoitusten perusteella voisi olettaa, että joukkue tulee jäälle valmiina. Selkeä suosikki kotijoukkue, jonka ylivoima pitäisi tänään olla toimivaa. 3-4 maalia odotuksena Ufalle. 

Minsk. Elliott - Pulkkinen ne pahimmat poissaolot. 10 peräkkäistä tappiota alla. Totta puhuakseni tämän hetken Minsk ei tule puolustamalla voittoja ottamaan. Hyökkäys on joukkueen ainoa ase ja samalla pitää toivoa että tekee yhden enemmän kuin kaveri. Tämän päivän vastus ei ole helpoimmasta päästä. Minskin 4/5 edellistä vieraspeliä on ylittänyt tuon 4,5 maalin linen. Joukkue pelaa kolmannen vieraspelin putkeen ja lepoaikaa on isäntiä vähemmän. Kovin suuria odotuksia ei Minskistä itselläni ole ja puhtaasti periksiantamattomalla hyökkäämisellä se 1-2 maalia tulee. Jos on tullakseen. Edelleenkään en usko, että Minsk lähtee puolustus edellä tähän peliin. Voisi kuvitella että jotain pikku kikkaa on kokeiltava kun saldo on tuo mitä on. 

UFAn itsevarma ulosanti ennen ottelua antaa hyvän luoton allekirjoittaneeseen. Hartikainen - Omark TUSKIN neljättä tehotonta ottelua pelaa putkeen. Minskin äärimmäisen vaikea tilanne etsii ulospääsyä keinolla millä hyvänsä. Maaliodottama tällä kertaa korkea. 

UFAlla on avauserässä mahdollista ottaa isännän rooli ja haetaan siksi tuota kohdetta. Minsk joutuu avaamaan pakkaansa aika lailla jos itse mielii maaleille ja näin siinä varmasti myös käy. Uskon että molempiin suuntiin nähdään runsaasti maalintekotilanteita ja luotan siihen että punalamppu syttyy kuuskymppisen aikana vähintään viisi kertaa. 

Kohde menee oikein kun ottelun 1.erässä nähdään yli 1,5 maalia / ottelussa nähdään yli 4,5 maalia varsinaisen peliajan puitteissa 

OIKEIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
    • Snooker klo 16.30 Mark Williams - Si Jiahui Williams -2.5 2.00 (Bet365)   Williams voittaa vähintään 3 freimillä, jos on vähänkään sama vire yllä jolla esiintyi edellisessä turnauksessa jonka hän voittikin. Tuskin kovin moni pelaaja voittaa Ronnieta vastaan 7 freimiä putkeen, tai Allenia vastaan 9 freimiä putkeen? Williams -2.5 lapulle.
    • Snooker klo 12.00 Luca Brecel - David Gilbert Brecel -1.5 1.89 (Veikkaus)   Nyt se alkaa, maailmanmestaruuskisat. Brecel hallitsevana mestarina aloittaa ensimmäisenä päivänä heti pelit ja hän kohtaa rankingissa sijalla 31 olevan Gilbertin. Brecel menee jatkoon eikä tässä parissa nähdä kaikkia freimejä, joten -1.5 osuu.    
    • Nyt kun enempi ajatuksen kanssa käyty pelejä läpi, niin seuraavanlaisen triplan niistä jo pyöräytin: Brecel -1.5 (Bet365 1.83) Gary Wilson -1.5 (Bet365 1.80) Mark Williams -2.5 (Bet365 2.00)   Näillä pitäs saada saldoa kasvateltua.
×
×
  • Create New...