Jump to content

Recommended Posts

Koripallo NBL klo 10:30

Brisbane Bullets - Sydney Kings

Pelivalinta: Sydney Kings

Kerroin: 1,68 Unibet

 

Vierasjoukkue Sydney on aloittanut kauden erinomaisesti. 7 ottelusta 6 voittoa ja ainoa tappio tullut Melbourne Unitedia vastaan, joka on yksi mestarisuosikeista. Sydney on materiaaliltaan sarjan parhaimpia joukkueita ja otteet kentällä ovat olleet alkukaudella vakuuttavia. 

Brisbane Bulletsin alkukausi on ollut hyvä. 7 ottelusta 4 voittoa ja 3 tappiota. Kotiotteluista tilastot on 2-0, joten kotikentällä peli on kulkenut. Brisbane on kuitenkin materiaaliltaan paljon Sydneytä heikompi joukkue ja alkukaudella Brisbane on kyllä ylisuorittanut. Nyt vastassa huippuvireinen Sydney, joten uskon ensimmäisen kotitappion olevan hyvin lähellä.

Sydney on hallinnut joukkueiden keskinäisiä kamppailuita viime vuosina.

10 viimeistä keskinäistä NBL ottelua, näistä Sydney on voittanut 9 ja Brisbane vain kerran. Sydney lähtee matsiin selvänä ennakkosuosikkina.

OIKEIN

Link to post
Share on other sites

Salibandy, EFT-turnaus: image.jpeg.5c070a9624b5ce42c84f526fabc4b7dc.jpegRuotsi - Sveitsi image.png.0ec734443f9ff5dab886e314b1e0a96d.png

KLO: 12:45

Pitkästä aikaa jälleen vihjeiden pariin, ja heti itse asiaan eli salibandyn kimppuun. Meneillään siis maajoukkuetauko. Sveitsi, Tsekki, Suomi ja Ruotsi pelaavat neljän maan turnauksen Suomessa tämän viikonlopun aikana. 

Turnauksen siis aloittaa aamupäivän pelillä Ruotsi ja Sveitsi. Ruotsi lähtee otteluun oletetusti suurena ennakkosuosikkina, mutta itse en henkilökohtaisesti pidä sitä niin suurena suosikkina mitä bookkerit antaa olettaa. Ruotsin joukkueessa ei ole suurempia yllätyksiä. Mukana on ainoastaan kaksi ensikertalaista miesten maajoukkuetasolla. Ruotsi pelasi viimeksi Syyskuussa, jolloin se pelasi tuplamaaottelut Suomea vastaan. Tuolloin joukkueen peli kulki, ja se voitti Suomen kahdesti, ensin 3-5 ja sitten 4-5. Joukkueesta löytyy maailmantähtiä pitkä lista, ja vanhat konkarit ovat pysyneet vuosien varrella Ruotsin maajoukkuerosterissa jo kauan. Mielenkiinnolla saa odottaa, tuleeko Ruotsin rosteriin isompia muutoksia ensi vuoden MM-kisoihin. 

Vastustaja Sveitsi lähtee otteluun siis suurena haastajana. Sveitsi on kuulunut jo pitemmän aikaa lajissa top-4 maihin. Se on viime vuosina todella alkanut haastamaan kahta suurta lajin johtajamaata, eli Suomea ja Ruotsia. Joukkueen taitotaso on tällä hetkellä todella hyvä, ja Sveitsin pelaajia löytyy entistä enemmän Ruotsin maalta pelaamassa. Suurin osa pelaajista pelaa kuitenkin kotimaisessa Sveitsin liigassa, joka on tällä hetkellä myös erittäin kovatasoinen liiga. Sveitsin joukkueesta ehdottomasti nostettava esiin maalivahti Pascal Meier, joka on omissa papereissani ehdottomasti yksi maailman parhaista maalivahteista. Pascal tulee olemaan Sveitsille ehdottoman tärkeä lenkki joukkueessa tulevaisuudessa. Sveitsi on näyttänyt vuosien varrella, että sitä ei todellakaan kannata aliarvioida. Sveitsi oli viime MM-kisoissa todella lähellä finaalipaikkaa, sillä Ruotsi voitti Sveitsin vasta rangaistuslaukauksilla. 

Ruotsi ennakkosuosikkina otteluun, mutta ei tule omasta mielestäni missään nimessä kävelemään Sveitsin ylitse. Sveitsillä ehdottomasti kova halu voittaa Ruotsi, sillä se jäi viimeksi MM-välierässä niin vähästi kiinni. Lähdetään siis pelaamaan otteluun Sveitsiä pienellä plussa tasoituksella. 

VIHJE: Sveitsi +3.5 @2.19 (Nordicbet)

Vihje osuu, kunhan Sveitsi ei häviä ottelua yli kolmella maalilla. 

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

La Liga

Real Sociedad - Leganes

valinta, Real Sociedad

kertoimella 1.7Unibet.

alkamisaika: 22.00

 

Otetaas kokeiluun La Ligan illan ainoa ottelu, jossa yhdessä Barcelonan ja Real Madridin kanssa sarja kärkeä jakava Real Sociedad, joskin ottelun enemmän pelanneena, saa vastaan pahnan pohjimmaisen Leganesin.

Real Sociedad on perinteisesti ollut hyvä kotijoukkue ja tällä kaudella sillä on kulkenut hyvin, maaleja 12 ottelussa on syntynyt 20 ja omiin on mennyt 13 maalia. Vierailija Leganesin kaudesta on tulossa pannukakku ja syykin on selvä, koska se onnistunut tekemään 12 pelissä ainoastaan kuusi maalia ja erityisesti vieraissa sen ruuti on ollut märkää ja kun samalla omissa on kolissut 21 kertaa, niin kakku jumbo paikalle on valmis. Siis Leganes pitää piikki paikkaa joskin jakaa noita, niin vähiten tehdyissä, kuin entinen päästetyissä.

 

Ei ole epäilystäkään, kummalla on tällä hetkellä itseluottamus kohdillaan ja vaikka Real Sociedad hävisi edellisen kotipelin Levantelle, niin on hyvin todennäköistä, että Leganes on enismmäinen joukkue tällä kaudella, joka saavuttaa 10 hävittyä ottelua ja se vankistaa yhtä tilasto kärkipaikkaa muihin kilpailijoihin nähden.

 

Pelionnea!

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo  Australia A-league 

Melbourne City Vs Central Coast Mariners

10:30

Pelivalinta: Melbourne City voittaa eka puoliajan @ 2.23 Nordicbet

  • Sarjakärki Melbourne City kohtaa kuudentena majailevan Central Coast Marinersin.
  • City on kotonaa hävinnyt viimeksi tasan vuosi sitten FC Sydneylle 0-3.
  • City on kolmessa viimeisimmässä tänä syksynynä pelatussa kotiottelussa voittanut ekan puoliajan

Hyvä vireinen Melbourne on selvä suosikki tähän kamppailuun, mutta kotivotion kerroin on painettu sen verta alas ettei ei maistu enään peleille. CCM myös aliarvioitu vastustajana sillä ei se suinkaan niin ole niin huono ollut kuin viime kaudella. 

Cityn "vuosiopäivän" kunniaksi lähtee Cityn eka puoliaika kokeiluun sillä onhan se kuitenkin selvä suosikki tähän otteluun ja kun 3/3 tämän syksyn kotipelistä on eka puoliaika voitettu niin mahdollisesti se siihen pystyy myös tänään.

Kohde menee oikein kunhan Melbourne City voittaa ekan puoliajan.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

Buffalo - Tampa Bay 

YV-Maalit yli 1,5 @2.18 Nordicbet  (sis ja) 

KLO: 21.00 

NHL laskeutuu Tukholmaan ja vastakkain ovat hyvin ylivoimalla pärjänneet joukkueet. 

Buffalo taisi aloittaa kautensa vähän liiankin hyvin ja viimepelit ovat olleet hankalia. Tätä matsia ajatellen on mielestäni tauko ollut paikallaan ja samanlaiset lähtökohdat tässä on kuin kaverillakin. Buffalo pystyy pelaamaan korkeammalla tasolla kuin viimeajat eikä huolta tarvitse nostaa. Kolmeen edelliseen otteluun vain 3 tehtyä maalia joten lupa on odottaa maaleja nyt. Joukkueella on muutama poissaolo muttei anneta sen häiritä. Ylivoima on Buffalon avain ja erittäin todennäköisesti se vähintään sen yhden värkkää. 

Tampa ei ole aloittanut odotusten mukaisesti ja joukkueen pakistosta puuttuu Hedman. Ylivoimapeli ei ole kuitenkaan muuttunut mihinkään ja jo viimekaudelta tutut pistehirmut sitä pyörittää edelleen. Kohtuu hyvällä tuloksella. Joukkueen puolustus on antautunut turhan usein totuttuun nähden joten kertoimien puolesta turhan suuri suosikki. 

Molemmat joukkueet löytyy liigan yyvetilastoista top10 joukosta. Pelipaikka molemmille uusi ja vieras. Vaikea kuvitella jäähytön ottelu. Mahtuu kertoimen puolesta peleihin. 

Kohde menee oikein kun ottelussa nähdään yli 1,5 maalia ylivoimalla 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Englanti Valioliiga

Norwich vs Watford

Pelivalinta: Norwich @ 2.73 Pinnacle

22:00

Tärkeistä pisteistä taistellaan!

molemmat joukkueet ovat painineet loukkaantumisten kanssa ja tämä on totatkai näkynyt peliesityksissä.

  • Norwich ei ole onnistunut viime kierroksilla maalinteossa ja viidestä viime pelistä saldona on vain kaksi maalia ja yksi piste. Norwichin sairastuvalta palaavat kuitenkin tähän peliin pakit Jamal Lewis, Max Aarons sekä maalivahti Tim Krul joten parempaa voidaan odottaa kanarianlinnuilta. 
  • Watford ei ole onnistunut saavuttamaan vielä tällä kaudella yhtään voittoa, valmentajaakin on vaihdettu kertaalleen mutta tulosta ei ole tahtonut syntyä. Myöskään Danny Welbeck ei tänään pelaa joten vierailijoiden tehottomuus tulee luultavasti jatkumaan, koko kaudella Watford on onnistunut tekemään vain kuusi maalia ja omissa on kolissu peräti 23 kertaa. 

Norwich nousee kotiedun myötä suosikiksi tähän kamppailuun, myös avainpelaajien paluu kokoonpanoon nostaa sen osakkeita. Watfordilta puuttuu  ne maalintekijät ja kotijoukkueella on Pukki joka ei varmasti paikantullen epäröi pistää palloa maaliin. ;) 

Kohde menee oikein kunhan Norwich voittaa ottelun

arvio 38,3 - 28,3 - 33.4

 

  • Tykkäys 4
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

MHL

Klo: 16.00

Irbis - Sibirskie snaiper

Pelivalinta: Irbis

Kerroin: 2.14(nordicbet)

Nopea poiminta MHL:stä

Ihan liikaa ei kyseisestä sarjasta ole tietoa mutta mennään aika pitkälti tilastojen valossa tähän kohteeseen. Itäisen konferenssin 3 (Snaiper) ja 5 (Irbis) iskevät yhteen. Molemmat siis liigan kärkijoukkueita ja joukkueilla eroa 3 pinnaa, Snaiper tosin kaksi peliä enemmän pelanneena. Kotietu näissä peleissä näyttää olevan kova sana ja Irbis onkin voittanut kaikki 9 kotipeliään. Joukkueet kohtasivat eilen ja tulloin Irbis oli parempi 3-0 luvuin. Snaiper myös ollut kova kotonaan mutta vieraissa on ollut hankalampaa. 11 peliä 5 voittoa ja kuusi tappiota saldona. Nämä toiset pelit on toki aina oma lukunsa ja tiukka matsi tästä on odotettavissa mutta pidän kuitenkin tuota kotietua tässä todella suurena etuna ja näin ollen Irbistä selkeänä suosikkina. Uskotaan että kotitaika pitää ja tänään nähdään jälleen kotivoitto! 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

ATP Next Gen Finals klo 20:00

De Minaur - Tiafoe

Pelivalinta: De Minaur -3 peliä

Kerroin: 1,61 Marathonbet

Pikainen vihje tennikseen. De Minaur oli lohkovaiheessa huippuiskussa. De Minaur on kovin pelaaja tässä turnauksessa ja on osoittanut taitojaan jo suuremmissa ATP kisoissakin. Alusta sopii hyvin De Minaurin pelille, joten kova työ on Tiafoella taistella otteluvoitosta. 

Tiafoe pitkälti hyvän syöttöpelin varassa, sillä peruslyöntipelissä De Minaur on selvästi edellä. De Minaur on pärjännyt aiemmin hyviä syöttäjiä vastaan hyvin ja Tiafoelta vaaditaan huippuonnistumista mikäli aikoo taistella otteluvoitosta. 

De Minaurin kuuluu olla selkeä suosikki tässä ottelussa. Kohde menee oikein kun De Minaur voittaa ottelun 4 pelin erolla. 3 pelin ero = VOID. 

VOID, 12-9 pelit De Minaurin eduksi. Harmittavan heikko 3.erä De Minaurilta. 

Link to post
Share on other sites

NHL

Buffalo - Tampa Bay

Buffalo/ 3.60 BET365

Klo 21:00

 

Global series viikonloppu alkaa tänään illalla yhdeksän aikaan kun Buffalo ja Tampa iskevät ensimmäisen kerran yhteen Ruotsin maalla. Kummatkinjoukkueet tulevat tähän erikoistapahtumaan hieman heikomman jakson jälkeen sillä Buffalo on voittanut ainoastaan yhden viimeisestä viidestä ottelustaan kun taas puolestaan Tampalla on kaksi voittoa viimeiseen viiteen.

Tämä on kummiskin ihan eri ottelu taas ja näen tässä enemmän Buffalolle hyötyä sillä joukkueessa on peräti viisi ruotsalaista kun maalinsuullekin laitetaan Ullmark. Tampalla puolestaan on vain Hedman puolustuksessa (livetuloksien mukaan pelaakin nyt). Ruotsalaiset varmasti haluaa näyttää kotiyleisölle nyt kun siihen mahdollisuus on.

Suurin kysymysmerkki on juuri Buffalon maalivahtipeli tänään, mutta uskotaan että Ullmark onnistuu myös kotiyleisönsä edessä ja onhan mies elannut kuusi ottelua päälle ysikympin torjuntaprosentilla kummiskin.

Hieman erilaiset lähtökohdat tosiaan kuin normaali runkosarjaottelussa ja siksi mielestäni kuuluisi olla melko tasabookki ja siksi tartutaan Buffaloon joka myös vilisee ruotsalaisia.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL. 

Detroit Red Wings - Boston Bruins

valinta, maali tyhjään maaliin

kertoimella 3 Coolbet.

alkamisaika: 2.30

 

Lyhyt virsi kaunis 👍 Detroitin kausi on ollut pannukakku ja se on harvemmin päässyt tuulettelemaan voittoa.

Vastaavastai vastaan asettuva Boston omistaa koko sarjan parhaimman ketjun ja maalivahti kaksikon. Boston on tässä suosikki ja näenkin, että Boston johtaa lopussa ja pystyy tekemään sen yhden tyhjiin? No, sen ei tarvitse olla Boston vaan riittää, että jompi kumpi näin tekee ja veto osuu.

 

Pelionnea! 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Kiinan GP Sprint PK: Voittaja | Max Verstappen | 1.70 (Coolbet)   PK: Kevin Magnussen - Nico Hülkenberg | Nico Hülkenberg | 1.95 (Coolbet)   PK: Lewis Hamilton - Sergio Perez | Sergio Perez | 1.75 (Coolbet)   PK: Fernando Alonso - Charles Leclerc | Charles Leclerc | 2.00 (Coolbet)   PK: Zhou Guanyu - Lance Stroll | Lance Stroll | 1.85 (Coolbet)   PK: Top 8 Sijoitus - Ei | George Russell | 1.85 (Coolbet)
    • Pöytätennis, Setka Cup Reznychenko - Chepurnyi Reznychenko 3-0 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 07:25 - Setka Cupin puolella kohtaavat Reznychenko sekä Chepurnyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.50 - 2.50 Reznychenkon hyväksi mutta itse en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Reznychenko joka on jokaisella osa-alueella näistä pelaajista parempi, Rezhychenko on näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia dominoinut miten on tahtonut ja usein voittanut suoraan 3-0 luvuin. Reznychenko tulee tähän otteluun huippuvireessä ja uskon sen tässä jatkuvan suoralla 3-0 voitolla Chepurnyista.
    • Pöytätennis, Setka Cup Khandetskyi - Hrynenko Hrynenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.10 Alkamisaika: 06:05 - Setka Cupin puolella kohtaavat Khandetskyi sekä Hrynenko. Hrynenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.53 kertoimella mutta varaa olisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina, näen Hrynenkon näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempana ja laadukkaampana jokaisella osa-alueella ja uskon tässä ottelussa Hrynenkon kyllä heti avauserästä lähtien hallitsevan, Khandetskyi ei ole viime otteluissaan ihmeitä esittänyt enkä näe sen tässä ottelussa Hrynenkoa vastaan muuttuvan. Hrynenko on voittanut kaksi viimeisintä keskinäistä kohtaamista suoraan 3-0 luvuin ja tässä on hyvät saumat vastaavaan.
    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
×
×
  • Create New...