Jump to content

Recommended Posts

Koripallo, NBL

Brisbane Bullets - Adelaide 36ers

Vihje: Adelaide 36ers yli 93.5 pistettä

Kerroin: 1.92

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 10:30

- Brisbane Bullets isännöi Adelaide 36ersiä. Molemmat joukkueet, Brisbane Bullets sekä Adelaide 36ers ovat olleet viime otteluissa hyvinkin overisuotuisia joukkueita. Myös tämän ja viime kauden otteluissa ollaan pisteitä nähty runsaasti. Molemmat joukkueet voittavat kotonaan ja ovat siitä riippuvaisia. Brisbane Bulletsin kotiluola on kuitenkin ollut hyvin suotuisa Adelaidelle vuosien saatossa ja siellä on Adelaide 36ers joukkue tehnytkin hyvin pisteitä ja ottelut olleet korkeatempoisia. Joukkueet kohtasivat lokakuussa Adelaiden kotona jolloin ottelu päättyi Adelaidelle 104-98 luvuin. Adelaide on viime otteluissaan onnistunut tekemään pisteitä hyvin mutta puolustus on ollut varsin heikkoa. Viimeiseen 5 otteluun Adelaide 36ers on tehnyt pisteitä, 103, 95, 90, 96, 91. Adelaidelta löytyy ihan kohtuullisen hyvä hyökkäys tähän NBL sarjaan ja uskon että suotuissa Brisbane Bulletsin kotihallissa onnistuu vieraat hyvin pisteiden teossa jälleen.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Super League / Jalkapallo Kiina

Wuhan Zall FC - Guangzhou R&F

Wuhan Zall voittaa ja molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä @ 2.60 Unibet

Alkaa 13:35

Guangzhou hävisi neljä viimeisestä viidestä vierasottelustaan. Neljässä noista viidestä nähtiin myös molempien joukkueiden maali. Noissa viidessä viimeisessä vierasottelussa Guangzhou laski omaan päähänsä yhteensä viisitoista maalia. Wuhanin viidestä viimeisestä kotimatsista neljässä molemmat joukkueet heiluttelivat maaliverkkoa. Wuhan myös voitti kaksi viimeistä kotiotteluaan pelaten sitä ennen kahdesti tasan. Haiskahtaa 2-1 -kotivoitolta joten ruiskitaanpa tätä lapulle.

Lopputulos: 2-1

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

KHL

Jokerit - Dynamo Moskova

Tasapeli X/ 4.20 NordicBet

Klo 18:30

 

Läntisen konferenssin puolella Jokerit saa vieraita konferenssin toiselta sijalta kun hyvään lentoon päässyt Dynamo Moskova saapuu Helsinkiin.

Dynamo on tosiaan neljän ottelun voittoputkessa ja epätavallisesti Dynamon peleiksi noissa neljässä on nähty paljon maaleja (17-11). Dynamo puolustaa tiiviisti kyllä ja hyökkäyksestä löytyy pelimiehiä jotka paikan tullen osaa kiekon verkkoon toimittaa.

Jokerit kävi pitkällä idän matkalla josta kotiin tuotiin viisi pistettä neljästä pelistä, Kunlun ja Traktor kaatui, mutta välissä tuli tappiot Amurille ja Vladille (rankkareilla). Henkisesti iso voitto oli varmasti tuo kiertueen päätös peli Traktoria vastaan joka oli hyvä esitys Jokereilta ja ansaittu 2-5 voitto.

Kummallakin joukkueella on ollut viime peleissä hieman heikompaa vastusta verrattuna tämän iltaiseen kohtaamiseen ja onhan joukkueiden keskinäiset olleet koko khl historian ajan tasaisia, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta.  Tämän kauden puolellakin on jo kertaalleen kohdattu Moskovassa ja tuolloin pisteet jaettiin 1-1 tuloksella, jotain samankaltaista odotan tältäkin illalta. Varmasti molemmat puolustaa keskustaa ja maalipaikoilla ei juhlita ja erikoistilanne pelaaminen nousee jälleen ratkaisuasemaan. 

Tulosveikkaus 2-2

Link to post
Share on other sites

jääkiekko liiga

:hpk:hpk - :ilves:ilves

pelivalinta: ilves @ 2.62 pinnacle

18:30

riipastaanpa iloista ilvestä peleille ihan toimivalla kertoimella.

materiaali on vieralijoilla selvästi parempaa ja maalitekoon löytyy leveyttä , ilves on viime ottelun tappiosta huolimatta yksi liigan kuumimmista joukkueista edelleen. 

ilveksen peli on toiminut viime aikoina niin hyvin, että en jaksa uskoa hpk:n mahdollisuuksiin tässä ottelussa sillä kerhon materiaalista ei yksinkertaisesti löydy tarvittavaa leveyttä tupsukorvien kaatamiseen.

kohde menee oikein kunhna ilves voittaa varsinaisella peliajalla.

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Liiga

Lukko vs Kärpät

Lukko tekee maalin 1. erässä  1.95@ComeOn

Klo 18:30

Tulos: Ei maalia, peli Kärpille 0 - 2

Petri Vehasen paita kattoon tänä iltana.

Lukon ja Kärppien välisessä ottelussa pientä juhlan tuntua ainakin raumalaisten näkökulmasta. Yleensä Lukko on onnistunut nämä tällaiset ottelut häviämään järjestään ja onhan Kärpät tänäänkin suosikin asemassa.

Ottelun alkuun tulee varmasti kaikenlaista seremoniaa ja siinä voipi kumpaisenkin joukkueen keskittyminen herpaantua hiukan. Uskon Lukon kuitenkin tulevan avauserään latautuneena kaikesta huolimatta ja pistävän kiekon kertaalleen oululaisten verkkoon. Lukon hyökkäyksestä löytyy kuitenkin useampi tekijämies Liigan mittakaavalla joten yhden osuman tekeminen pitäisi olla ihan mahdollisuuksien rajoissa.

Viimeiset kuusi kohtaamista kun pelattu Lukon kotikaukalossa: Kotijoukkue tekee maalin 1. erässä 5/6.

Toivottavasti luvassa on viihdyttävä kiekkoilta Raumalla kaikin puolin & kunhan isännät pistävät kiekon maaliin edes kerran ekan 20min aikana niin veto napsuu kohilleen.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Liiga

Klo: 18.30

HPK - Ilves

Pelivalinta: yli 6.5 maalia varsinaisella peliajalla

Kerroin: 3.35 (unibet) 

Hämeenlinnassa vierasjoukkue Ilves mielii takaisin voittojen tielle. Ilveksen 7 ottelun voittokulku katkesi viime peliin Jypiä vastaan kun se hävisi kotonaan 1-3. Tuossa pelissä Jyp jäädytti Ilveksen hyökkäyspelin täysin ja Ipa ei maalipaikoille juurikaan päässyt ensimmäisen erän paria paikkaa lukuunottamatta. 

HPK pelannut viime aikoina melko hyvin lukuunottamatta viime pelin kömmähdystä kun se koki raumalla pienoisen selkäsaunan lukemin 6-1. Tuosta pelistä on jo lähes viikko aikaa joten Hpk on saanut rauhassa laitella rivejään kasaan. 

Hpk on hyvä kotijoukkue ja pystyy haastamaan kotonaan kenet tahansa. Ja tänään uskonkin että nähdään erittäin vauhdikasta kiekkoa ja maalipaikkoja syntyy molempiin suuntiin. Maalivahtipeli ei itselleni herätä kummankaan puolelta suurta luottamusta. Hpk:lla aloittaa Voutilainen joka on operoinut kotijoukkueen maalilla 19 peliä tällä kaudella prosentilla 89.69. Vierailla sen sijaan aloittaa Kolppanen joka ei sekään parhaimmillaan ole tällä kaudella ollut vaikka tuossa muutama kierros sitten nollan torjuikin Sporttia vastaan. Kolppasen statsit tältä kaudelta 6 peliä prosentilla 85.21. Uskonkin että tänään molemmissa päissä punalamppu syttyy useampaan kertaan ja lähdetään hakemaan overia vähän korkeammalla linjalla. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Liiga

Klo:18.30

Sport - Ässät

Pelivalinta: Ässät - 1.5

Kerroin: 4.75 (nordicbet) 

Sportin joukkue odottelee jo pikku hiljaa uutta käskijää penkin taakse, joten isketään kylmästi vieraille. Sportin kausi ollut melkoista kyntämistä ja peli on sanalla sanoen paskaa. Mikään ei toimi ja pelaajien itseluottamuskin alkaa olla aika lailla nollassa. Noh ei ole Ässienkään pelissä ollut viime aikoina kehumista, 10 viime peliin 2 voittoa. Molemmat siis lähtee peliin melko samoista asetelmista, mutta näen kuitenkin tässä Ässät vahvempana joukkueena. Sportin yllä leijuu juurikin nuo mainitsemani valmentajan potkut ja tänään sille tulee lopullinen niitti kun Ässät ottaa vieraissa vähintään sen kahden maalin voiton. 

 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

NHL

Ottawa - Rangers

Ottawa/ 2.35 NordicBet

Klo 02:30

 

Itäisen konferenssin häntäpään joukkueet vastakkain kun Ottawa isännöi Kakon Rangersia.

Ottawa on viime kierroksilla pelannut ihan hyvin sillä viimeiseen viiteen otteluun neljä voittoa kun taas Rangers on voittanut 2/5 edellisistä peleistään,mutta huomioitavaa on että Rangersin vastustajat ovat olleet kyllä kovempaa tasoa, pittsburgh,florida,tampa ja Washington. Viimeisin peli oli juuri kotona Washingtonia vastaan ja kaikkien yllätykseksi Rangers sen voitti jopa 4-1 Kakon johdolla.

Ottawalle tämä on kotio paluu ottelu kolmen ottelun vierasreissulta. Ottawa on kotonaan neljän ottelun voittoputkessa ja uskon sen tuota putkea jatkavan sillä onhan Rangersin peli hieman sekaisin vaikka noita voittoja juuri silloin tällöin tulee mutta kyllä Ottawa on aiheesta suosikki yön ottelussa.

 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

Ottawa - NY Rangers 

NY Rangers @2.80 Bet365 

KLO: 02.30 

Nilsson vs Lundqvist. Ruotsalaisten kohtaaminen edessä maalivahtien osalta. Nilsson näistä kahdesta tosipuheilla vakuuttavammin esiintynyt, mutta Lundqvist toisaalta oli iskussa toissayönä Capseja vastaan. Lyödään tämä osio tähän peliin 50-50. 

Ratkaisu haetaan siis muualta. Totta on että kotijoukkueen kalenteri on kiireisempi ja tuntuu että samaa tahtia täyttyy sairastupa yms. Paljon on ukkoa sivussa ja kyllä se tulee näkyviin. Halusi sitä tai ei. Senators on pelannut muutaman ottelun mielestäni yläkanttiin joten nyt on aika palata normaaliin. Joukkueen kokoonpano ei mielestäni ole vaadittavalla tasolla. Ei edes pelillisesti. Povaan vaikeaa iltaa isännille. Liikkeessä jää Ottawa. 

Rangers sitten kevyemmin tähän otteluun ja tosiaan komea voitto alla Washingtonista. Ei epäilystäkään etteikö tuo nostanut joukkueen henkeä. Vieraat ovat hävinneet kaksi edellistä peliään tien päällä joten erittäin hyvä sauma on muuttaa kurssia. Joukkueen poissaolot kolahtaa, mutta ei niin paljon kuin isännillä. Lisäksi peluutus toimii hyvin tästä huolimatta. Jopa Kaapo Kakko on nostanut päätään näkyviin. Rangersilla on hyvä buusti päällä vaikkei edelliset viisi ottelua sitä puollakkaan. 

Omasta mielestäni ottelu olisi normaalisti 50-50, mutta onhan tässä otettava realiteetit huomioon. 35-65 tällä kertaa. 

Kauden aiemmat ottelut ovat 1-1 voitoin. Molemmat ovat voittaneet vieraissa. 

Kohde menee oikein kun NY Rangers voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL 

Pittsburgh - NJ Devils 

NJ Devils @3.20 Bet365

KLO: 02.00 

Tässä on mielestäni sellainen tilanne että kotijoukkue tulee olemaan kusessa. Jos rasitus näkyy joukkueessa edes vähän niin se riittää. Pensiltä on poissa erittäin tärkeät kaverit. Tämä syö vääjäämättä tehoja hyökkäyspäässä ja yhdessä rasituksen kanssa syö viimeisenkin oljenkorren. Näyttää siltä että Tristan Jarry aloittaa vielä maalilla. Vaikkei aloittaisikaan niin pysyn silti kannassani. Pensillä on muutama tappio alla Islesille enkä näe vastaavien otteiden riittävän tässä pelissä. Joukkue huutaa huilia ja miehiä takaisin askiin. 

Devils lähtee otteluun rennommin vaikka alla onkin tappio Bruinsille. Siihen myllyyn on muutkin joukkueet joutuneet joten ei liikaa painoarvoa sille. Devils on rosterin puolesta iskukunnossa ja joukkue voittikin näiden kahden ensimmäisen kohtaamisen aiemmin tällä kaudella. Historian valossa Devils on ollut Pensille hankala vastustaja. Blackwood maalilla ei saa itsessäni aikaan hurraa-huutoja, mutta toki tasoitusta saadaan sitten Pensin hyökkäyksestä. 

Mielestäni New Jersey on ottelussa suosikki ja kyllä tähän on kerroinkin saatu turhan korkealle. Devils voittaa 2-4. 

Kohde menee oikein kun NJ Devils voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
×
×
  • Create New...