Jump to content

Recommended Posts

Koripallo NBL klo 08:30

South Melbourne - Sydney

Pelivalinta: Sydney

Kerroin: 1,65 Unibet

Sydney on materiaaliltaan sarjan paras joukkue ja Sydney on pelannut hyvää koripalloa koko alkukauden. 10 ottelua pelattuna ja Sydney voittanut niistä 9. Sydneyllä on laaja pelaajamateriaali ja puolustuspelaaminen on laadukasta moniin muihin joukkueisiin verrattuna. 

South Melbourne on suurin yllättäjä alkukaudella, sillä South Melbournelta ei odotettu näin hyvää kauden alkua. Viime aikoina South Melbournen vire mennyt heikompaan suuntaan ja uskon South Melbournen olevan vaikeuksissa Sydneytä vastaan, sillä South Melbournen paras osa-alue on hyökkäyspeli ja Sydneyllä taas on hyvä puolustus. 

Sydneyn kuuluu olla vierasottelusta huolimatta selkeä ennakkosuosikki ottelussa. 

OIKEIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Deontay Wilder - Luis Ortiz

Alle 6.5 erää, Pinnacle, @2.09

Klo: 06:00

 

Kaksikon ensimmäinen kohtaaminen viime vuoden maaliskuussa päättyi Wilderin 10. erän tyrmäysvoittoon. Ortiz oli Wilderille tuolloin uran kovin vastus ja hän olikin paikoitellen vaikeuksissa teknisesti hyvinkin etevän kuubalaisen kanssa. Nyt uusinnassa odotan samaa tulosta mutta selvästi aikaisemmin, sillä luulen että tällä kertaa kehään astuu liipasinherkempi Wilder. Viime ottelun alkuerissä ei juurikaan oikeat suorat viuhuneet, koska Ortiz oli iskujenvaihtotilanteissa vaarallinen. Ottelun edetessä Wilder tuntui kuitenkin saavan juonen päästä kiinni, ja käytettyään lopulta Ortizia kolme kertaa kanveesissa on tällä kertaa hyvin tiedossa että hän pystyy kuubalaista satuttamaan. Ortizin voittoa en kyllä sulje pois, vaikka ei siihen usko aivan riitäkään. 40-vuotiaana aika alkaa kuitenkin hänen kohdallaan loppua, vaikka vielä kuuluukin raskaan sarjaan elittiin. Wilder on kuitenkin kaksikosta ainoa, joka on saattanut kehittyä (haastavan Fury-matsikin myötä) sitten viime kohtaamisen.

 

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | Asia Championship

07.00

44d0c88ffb7cb4211940a89bbebbcdc2.png MIBR - AVANGAR 8d1ac247be3e7d69d97a11cce4e0b349.png

AVANGAR | 2,50 | Betsson

 

  • MIBR (FalleN, fer, TACO, LUCAS1, kNgV-) jatkaa prosessiaan identiteettinsä löytämiseksi. Kohtalaisen hyvin online-peleissä ja kuukausi sitten pelatussa StarSeries-turnauksessa pelannut brasilialaisjoukkue on kenties parantamassa otteitaan, mutta tulokset ovat vielä jokseenkin epätasaisia. Asia Championship -turnaus alkoi hienolla 2-0 -voitolla Evil Geniusia vastaan, mutta heti seuraavassa ottelussa MIBR otti kuokkaan TyLoolta lukemin 0-2. MIBR:n menestys on siis edelleen kiinni siitä, minkälaisella pelipäällä joukkue sattuu olemaan.
  • AVANGAR (buster, qikert, AdreN, Jame, SANJI) on muutaman kuukauden takaisen Major-finaalikokemuksensa jälkeen ottanut hieman rauhallisemmin ja pelannut vain muutamia turnauksia. Tällä ajanjaksolla AVANGAR pystyi voittamaan yhden Blast-turnauksen, mutta viime aikoina tulokset ovat olleet aavistuksen vaisumpia. Asia Championship -turnaus lähti vaikeuksien kautta käyntiin, sillä SANJI ei pystynyt pelaamaan ja hänen tilallaan pelasi ex-Gambit-pelaaja mou. Avausottelussa AVANGAR hävisi Mousesportsille lukemin 0-2, mutta otti seuraavassa ottelussa pakkovoiton ViCiä vastaan lukemin 2-1. MIBR-ottelua varten AVANGAR pääsee pelaamaan täydellä kokoonpanollaan, kun SANJI tulee pelaamaan, mikä on selvä positiivinen tekijä AVANGARin menestyshaaveiden kannalta.
  • Karttavalintojen kannalta olennaisinta on se, kumpi joukkue bannaa Nuken, koska se on molempien joukkueiden permabanni. Joka tapauksessa uskon ainakin Trainin ja Miragen pelattavan tässä ottelusarjassa, joissa puntit ovat lähestulkoon tasat. Yllätyskarttavalinnoille on kyllä tässä ottelusarjassa tilaa, mutta en usko niiden dramaattisesti vaikuttavan lopputulokseen.

 

YHTEENVETO

  • MIBR on jo pitkään hamunnut paluuta takaisin maailman huipulle, mutta hyvistä yrityksistä ja ajoittaisista valonpilkahduksista huolimatta matka on vielä paljolti kesken ja epätasaisuus on leimannut joukkueen otteita. AVANGAR on viime aikoina hieman hiipunut siitä, mitä he olivat parhaimmillaan Major-turnauksessa, mutta heidän potentiaali on hyvin tiedossa ja tähän otteluun joukkue pääsee pelaamaan täydellä kokoonpanollaan ensimmäistä kertaa tässä turnauksessa. Karttavalinnoissa on varaa yllätyksiin, mutta luultavasti niillä ei ole suurta merkitystä lopputuloksen kannalta. Mielestäni tämä ottelu tulee olemaan kerroinasettelua tasaisempi, eikä MIBR:n selvä ennakkosuosikin asema oli järin perusteltua omissa papereissa. AVANGAR ei välttämättä ole loistanut viime aikoina, mutta heillä sentään on näyttöjä tällä kokoonpanolla ja uskon SANJI:n paluun tuovan joukkueen rakenteeseen sen tarvittavan osan, jolla AVANGAR tämän ottelun lopulta voittaa. Kohde menee oikein, kun AVANGAR voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-1

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

TPS - HIFK 

TPS @3.40 Bet365 

KLO: 18.30 

Turussa on aihetta iloon ja juhlaan sillä joukkue otti kauden ensimmäinen kotivoiton Vaasan Sportin kustannuksella lukemin 2-0. Ottelu varmasti nostatti joukkuehenkeä mikä kuulostaa muutenkin olevan kunnossa. Vaikkakaan voittoja joukkue ei ole pystynyt liiaksi ottamaan. Lauri Pajuniemi ottaa ihme kyllä roolia tällä hetkellä Tepsin joukkueessa, mutta kyllä ihmetellä täytyy ellei tuota roolia ala ottamaan pikkuhiljaa muutkin. Itse annan tässä Tepsille mahdollisuuden lähinnä henkisen puolen vuoksi. Enkä tosin usko että seuraavaa kotivoittoa tarvitsee kauaa sitäkään odottaa. Uskon että se tulee tässä heti perään. Ajan kysymys koska TPS:n nousu alkaa ja itselleni se ajankohta tuntuu nyt sopivalta. 

HIFK tulee turkuun tappio niskassa. Joukkue suli Lukkoa vastaan kotona, vaikka olikin kenttätapahtumiin nähden aktiivisempi. Tämä ei kuitenkaan riitä sillä petopaitojen otteet ailahtelee ottelusta toiseen ja Jesse Saarisen mukaan vieläpä pelin sisälläkin. Ylivoima lienee IFK:n vahvin pelote tälläkin kertaa. Joukkue on totisesti siinä liigan parhaimmistoa. Ylivoimalle pitää kuitenkin ensin päästä. Viisikkopeli hakee kuitenkin tällä hetkellä itseään kuten myös tepsillä. 

Erot liigassa eivät usein ole näin suuria mitä toimistot antaa ymmärtää. Myös kauden edetessä ajankohta ratkaisee monesti erittäin paljon. Kotikerroin tähän peliin on minun mielestäni ylikerroin joten otetaan peleihin. 

PS. TPS otti Sportia vastaan turhan paljon jäähyjä. Turussa tiedetään HIFKin yyveen vaarallisuus. Uskallan odottaa Tepsiltä ehkä kauden kurinalaisimpaa pelaamista tähän mennessä. Jos näin, se riittää voittoon. 

Kohde menee oikein kun TPS voittaa ottelun varsinaisella peliajalla 

VÄÄRIN 

Edited by poronvoima
Näinhän se meni että yyvee
  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

Jukurit - Lukko 

1.erä yli 1,5 maalia @ ????? Päivitetään kun saadaan kohde auki!

@2.20 Bet365

KLO: 17.00 

Raapastaan tämä nyt tänne vaikka ei vielä kerrointa tiedetäkkään. Luultavasti yli 2 tulee olemaan. 

Elikkäs kummatkin pelasivat eilen ja hävisivät. Lukko kotona kärpille 0-2 ja Jukurit vieraissa Pelicansille 5-2. 

Kauden ensimmäinen kohtaaminen päättyi Lukon 3-2 voittoon voittolaukausten jälkeen. Tuossa ottelussa avauserä tarjosi 2 maalia. 

Back to Back molemmille edessä ja parannettavaa jäi. Lukko pyrkii maalintekoon siinä missä Jukuritkin ja ainakin ottelun avauserässä tempon pitäisi olla korkea. Molemmissa leireissä on voitto mielessä ja maalintekoa ajatellen tämä lienee kilpajuoksu. 

Harvoin pelaa Lukko 4.erää maaleitta ja harvoin Jukurit kotona heikosti aloittaa. 

1-1 / 1-2 / 2-1 / 2-2 avauserään täyttä realismia. 

Kohde menee oikein kun ottelun 1.erässä nähdään yli 1,5 maalia 

OIKEIN 

Edited by poronvoima
Betiltä otetaan
  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, Liiga 

KooKoo - Tappara 

KooKoo @2.65 Unibet 

KLO: 17.00 

Takaisin voittojen tielle palannut Kookoo kohtaa Tapparan. Kouvolan porukka on pelannut hyvin ja joukkueen ylivoima on toiminut. Joukkue voitti Porin Ässät kahteen kertaan ja on saanut valmistautua tähän otteluun vastustajaa paremmin. KooKoo on kokoajan vaikeampi vastustaja sillä pelisysteemi alkaa juurtua joukkueeseen hyvin. Ja tulosta tulee väistämättä. Kotietu merkittävä. Ei synkkiä pilviä ottelun alla. 

Toista se on Tapparalla. Erittäin vaikea jakso päällä edelleen. Vaikka joukkue kaatoikin Kalpan niin kyllä tässä pelissä tulee näkymään "ceehooällät" sun muut. Merkillepantavaa tuossa Kalpapelissä oli kirvesrintojen osalta se ettei ilman yyveetä olisi tullut juurikaan maalipaikkoja. 2.erä pelasti Tapparan vaikkei se yyvellä osunutkaan. Onnistui kuitenkin riittävästi sotkemaan Kalpan peliä. Pitkän kaavan kautta tähän otteluun niin kalenterin kuin viimepelinkin puolesta. Näkyy varmuudella liikkeessä että jäähyissä. 

KooKoolle ennakkoon herkullinen paikka kaataa Tappara. Vaikea uskoa ettei tämä onnistuisi. Lähes joka osa-alue puoltaa isäntiä. Puhutaan kuitenkin yksittäisestä ottelusta joten kelpaa todella hyvin peleihin. Kiitos ajankohdan. 

Kohde menee oikein kun KooKoo voittaa ottelun varsinaisen peliajan puitteissa 

OIKEIN 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

nhl

washington - vancouver

pelivalinta: yv maalit yli 1.5 @ 2.18 nordicbet

19:30

Molempien joukkueiden peleissä on tällä kaudella nähty hyvin yv maaleja, joten otetaas norkalta peleille kun nämä kaksi hyvän ylivoiman omaava joukkuetta kohtaavat.

vancouver sarjan neljänneksi paras yv joukkue (27.1%) ja washington kuudenneksi paras (24.7%)

viime pelissä Canucks nakutti peräti viisi yv maalia Nashvillen verkkoon.

Rags puolestaan tykitti Washingtonin reppuun viime pelissä pari yv osumaa ja washigton puolestaan osui kerran ylivoimalla ragsin 4-1 voittoon päättyneessä ottelussa.

 

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Liiga

Klo: 18.30

TPS - HIFK

Pelivalinta: ottelussa yli 5.5 maalia

Kerroin: 2.12 unibet

Tepsi otti siis vihdoin ja viimein kauden ensimmäisen kotivoittonsa kun se kukisti Sportin 2-0. Itse en tuolle pelille suuremmin painoarvoa anna, sen verran susi on Sport tällä kaudella ollut. Tosi asiahan on se että viimeiseen 10 peliin Tps on voittanut kolmesti ja tuolloin vastustajat ovat olleet sarjan heikoimpia(kahdesti Sport ja kerran Kalpa). Kun taas vastus on ollut hieman kovempaa luokkaa, on Tps ollut suurissa vaikeuksissa etenkin puolustus päässä. (Kärpiltä 6-2 kuokkaan, Ilvekseltä 6-1 ja Jypiltä 6-3) nämä siis viimeiseen 5 peliin. 

Hifkin peleissä myös nähty viime kierroksilla runsaasti maaleja. Hifk on hyökännyt jopa hieman riskillä ja se on näkynyt sitten päästettyjen maalien sarakkeessa karulla tavalla. Hifk pelasi hyvän pelin viimeksi Lukkoa vastaan mutta juurikin tuo ylihyökkääminen avasi Lukolle tarvittavat paikat ja käänsi pelin lopulta Lukolle jatkoajalla 4-5. Samantapaiseen peliin Hifk sortui myös pari kierrosta sitten Saipaa vastaan kun se johti jo 6-2 mutta Saipa punnersi lopulta itsensä vielä tasoihin. 

Hifki omissa papereissa selkeä suosikki matsiin, toki tuo Tps:n viime ottelun voitto varmasti nostaa joukkueen tahtotilaa. Hifkin pelikin ailahtelee liikaa joten voittajaa ei uskalla tähän lähteä lyömään. Mutta overiin varsin kivaa kerrointa tarjolla. Kummankin joukkueen hyökkäyspelissä ei juurikaan moitteita näy, mutta taasen puolustus pelaaminen on erittäin hapuilevaa aika ajoin. Tps tulee otteluun varmasti hyvällä tempolla ja tähän Hifkin on ehdottomasti vastattava ja uskonkin että hyökkävää peliä tullaan näkemään. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Liiga

Klo: 17.00

Kalpa - Pelicans

Pelivalinta: yli 5.5 maalia

Kerroin: 2.70 comeon

Kalpa piti eilen sarja kakkosta Tapparaa pinteessä tampereella johdettuaan jo 0-2 mutta taipui lopulta jatkoajalla 3-2. Tuo ei sinällään yllättänyt sillä sulamisen taito kuopion leirissä osataan🤭.  Pelicansilla kelpo suoritus eilen lahdessa kun se kaatoi hyvän esityksen jälkeen Jukurit 5-2. Molemmilla siis eiliseltä peli allla joten sillä rintamalla peliin lähdetään samalta viivalta. Kummankaan joukkueen peli ei ole mitään kaunista katsottavaa ja pelin sisällä tulee paljon virheitä ja näin back to back pelinä virheitä voi odottaa suuremmalla todennäköisyydellä. Eikä kummankaan puolustus kauheasti luottamusta herätä. Tärkeä peli molemmille ja hyökkäyspäässä ratkotaan voittaja. Kerroin overille on herkullinen pakko laittaa testiin. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo

AUSTRALIA: A-LEAGUE

Klo 12:45

Perth - Sydney FC

Kohde: Vierasjoukkue o1,5 maalia @2,22 Coolbet

Ht/ft 2/2 @4,40 Coolbet

 

Varhaiseen päivään nopea potinkasvatus myöhempiä pelejä varten. Sydney FC kuuluu liigan menestyvimpiin joukkueisiin eikä joukkueen formi ole pettänyt tälläkään kaudella. Sarja on suht suurimaalinen, ja 2,3-2,3 tulokset ovat tavanomaisia. Keskiarvolla vieraat ovat painaneet 2,2 maalia per matsi, ja kotijoukkue vastavuoroisesti imee sen 1,2,3 maalia per matsi. Poissaoloja ei verailla ole, ja tulossa on tavallinen vähintään parin maalin painaminen vieraille. Myös voittoa on kokeiltava ja allekirjoittanut nappaa myös ht/ft kohteen kupongilleen. Harvoin tulee vihjattua mutta jatketaan siitä 100 % osumisprosentista mihin viimeeksi jäätiin. Pelionnea!

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Mlb, baseball Rockies - Padres Vihje : Padres -1,5 1.85@ Coolbet 3:40 Tässä lähinnä syöttäjä etu on valtava Padresille. Itse näkisin Padresin hoitavan tämän pelin aika varmuudella.
    • ESL Pro League -sarjan pelejä tarjolla seuraavan parin viikon ajan.   ESL Pro League - Turnausvedot PK: Highest ADR | XANTARES (VS FL1T) | 1.80 (bet365)   PK: Highest KAST% | Spinx (vs jL) | 1.72 (bet365)   PK: Highest Rated Team | G2 (vs Natus Vincere) | 1.90 (bet365)   PK: Group C Winner | MOUZ | 1.90 (Coolbet)
    • Pöytätennis, Setka Cup Datsenko - Zhurba Datsenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.75 Alkamisaika: 19:30 - Setka Cupin puolella kohtaavat Datsenko sekä Zhurba. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 3.50 - 1.28 Zhurballe mutta mielestäni Zhurba lähtee aivan liian suurena suosikkina tähän kyseiseen otteluun tultaessa. Zhurba on ollut kaukana parhaimmastaan ja pelannut tasolleen varsin heikosti, Datsenko puolestaan pelannut parasta peliään aikoihin ja esiintynyt hyvin edukseen, Datsenko sekä Zhurba kohtasivat jo tänään kertaalleen ja Datsenko voitti tuon ottelun suoraan 3-0 luvuin joten juuri tähän kyseiseen otteluun tultaessa kun Zhurba ei ole ollut parhaimmillaan niin kerroinasetelmassa on Zhurba asetettu aivan liian suureksi suosikiksi tähän otteluun tultaessa. Datsenkon uskon tässä jatkavan hyviä otteitaan heti alusta asti ja voittavan avauserän sekä koko ottelun pienoisena 'yllättäjänä'
    • Pöytätennis, Setka Cup Fiser - Tuma Tuma Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.00 Alkamisaika: 19:20 - Setka Cupin puolella kohtaavat Fiser sekä Tuma. Tuma lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina mutta voisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina. Fiser pelannut viime otteluissaan todella heikosti ja voittanut vain yhden ottelun viimeisestä 10 pelaamastaan siinä missä Tuma pelannut todella hyvässä vireessä viime aikoina ja hallinnut myös näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia, uskon Tuman ottavan homman hallintaansa heti avauserästä lähtien selkeällä vähintään 11-6 voitolla.
    • Jääkiekko  NHL  KLO 02.30   Florida Panthers  -  Tampa Bay Lightning    Valinta : Tampa Bay Lightning ML  Kerroin :  2,43 ( PAF )    Game 2.  Florida johtaa sarjaa voitoin 1-0.   NHL en lähde nyt säännöllisesti vihjaa, vaan otan nyt nämä Kemmun vakio vihjeet alkuun.  Kokeillaan, jos vanhat kaavat pitäisivät vielä pintansa.  Knoppeja   -Florida on nyt viiden ottelun voittoputkessa.   Kuudes peli on vielä voitettu tällä kaudella 3/4 kerrasta tässä tilanteessa  -Florida on kotikaukalossa kuuden ottelun voittoputkessa.   Tuo on 1/2 kerrasta vielä jatkunut seitsemännessä tällä kaudella  - 2015-2023 (ei vuosia 2020, 2021) joukkue voittanut yksittäisen Game 2 pelin 5/7 kerrasta.   Sekä 1-0 sarjajohdossa 2/2 kerrasta mennyt 2-0 sarjassa johtoon.  Toki molemmat tullut vieraskaukalossa  - Tampa Bay yksittäin Game 2 pelin saldo 10/16 voittoa 2015-2023 (ei vuosia 2020,2021) - Tampa Bay samalla aikavälillä edellisen kanssa.  Kun joukkue ollut tappiolla sarjassa 1-0, niin tämä G2 on voitettu 6/9 kerrasta sekä vieraskaukalossa 2/4 kerrasta.    YHTEENVETO  Florida lähtee ennakkosuosikki viitta harteilla tähän otteluun.  Ihan ansaitusti.  Kuitenkin voittoputket saattaa hyvin katketa,  kun puhutaan jo viiden ja kuuden pelin putkista.   Myös Tampa Bay vaikka on jo ohittanut kultavuodet,  niin on haastava vastus.   Tampa Bay geeneissä on ollut tapana olla hyvä sarjojen G2 ottelussa.  Suht vakuuttavasti pystyvät tasoittamaan sarjan siinä kohtaa.   Vaikka Vasilevskiy ei oo enää mikään suuri muuri,  niin silti poffeissa herra ei usein kahta heikkoa peliä pelaa putkeen.  Myös tuo runko on ollut hyvä nostaa tasoaan seuraavaan otteluun, kun tappio on alla.   Lightning ,  kun saa ylivoimaa, niin  on aina erittäin vaarallinen.  Kummatkin parantaa otettaan,  mutta jotenkin vieraiden kertoimet näyttää liioittelulta.  Mielestäni erittäin tasainen ottelu edessä ja kyllä nyt tässä kohtaa on pakko testaa,  josko se Lightning on vanha itsensä ja ottaa rutiinilla G2 pelin itselleen, kun samalla Florida kokee tilastotappion.      Kunhan Tampa Bay Lightning voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
×
×
  • Create New...