Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 1.12. - Zaragoza vs Real Madrid (TiPsTeksTeRi) [OIKEIN]

Recommended Posts

Zaragoza - Real Madrid

Vihjaaja:    TiPsTeksTeRi
Liiga: Koripallo, Espanja - ACB
Alkamisaika: 19:30

Zaragoza löytyy sarjan sijalta 3 ja kauden kymmenestä pelistä se on napsinut 7 voittoa ja 3 tappiota. Viime aikaiset otteet toki olleet joukkueelta hieman heikkoja kun CHL matsit mukaan lukien, viimeisen 6 pelin saldo on 4 tappiota ja 2 voittoa. Mutta mikä merkille pantavaa on noista tappioista 3 tullut vieraissa. Zaragoza onkin todella hyvä kotijoukkue, kun katsotaan joukkueen tämän kauden kotipelejä on se kaikki pelit mukaan lukien hävinnyt kymmenestä kotimatsistaan ainoastaan yhden. 

Real Madrid löytyy sarjan piikki paikalta ja kymmeneen matsiin se on hävinnyt ainoastaan kerran. Joukkue on siis aloittanut kauden totutun vahvasti ja on niittänyt tuhoa niin kotimaisessa liigassa kuin eurokentilläkin. 

Madrid lähtee peliin suosikkina, mutta helppoa voittoa en tässä vierailijoille nää. Kertoimissa näkyy paljon Zaragozan viime aikaiset otteet, mutta kotonaan joukkue on todella vahva ja pystyy kyllä tässä sarjassa jokaiselle laittaamaan kampoihin. Zaragoza on tällä kaudella kotonaan pystynyt kaatamaan Barcelonan kertaalleen ja tänäänkin joukkue tulee tosissaan Madridin haastamaan. En millään jaksa uskoa vieraiden murskavoittoon, joten tuo 7.5 pinnan tasoitus kelpaa hyvin peleille.

Valinta: Zaragosa (+7,5)
Kerroin: 1.91
Vedonlyöntitoimisto: BetSafe (200€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat BetSafelle jopa 200€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

betsafe logo.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...