Jump to content

Recommended Posts

Koripallo CBA klo 13:35

Zhejiang - Tianjin

Pelivalinta: Yli 198,5 pistettä

Kerroin: 1,92 Marathonbet

Ottelun voittajasta ei taida tässä matsissa olla epäilystä, sillä kotijoukkue lähtee suurena ennakkosuosikkina otteluun. Zhejiangin kausi on sujunut melko hyvin kun Tianjinilla puolestaan ollut erittäin vaikea alkukausi. Zhejiang materiaaliltaan laadukkaampi joukkue. 

Tällä kaudella ollaan nähty yllättävän paljon vähäkorisia otteluita, mutta Zhejiang on kotikentällä sen verran hyvin pelannut, että 110-120 pistettä pitäisi olla aivan tehtävissä. Tianjin on vieraissa pelannut heikosti ja kotijoukkueet ovat pystyneet tekemään suuria pistelukemia näissä otteluissa. Tianjin on tehtaillut tasaiseen tahtiin sen n. 90p vieraskentällä monentasoisia joukkueita vastaan ja 90p ylitykseen on tänäänkin hyvät mahdollisuudet. Tianjin on pelannut melko runsaskorisia otteluita. 

Keskinäisissä viimeisissä 10 ottelussa kaikissa tehty vähintään 200p. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo

Etelä-Korea

Klo: 12.00

Seoul Thunders - Sonic Boom

Pelivalinta: yli 164.5 pistettä

Kerroin: 2.00 bet365

Joukkueet kohtasivat 3 päivää sitten Sonic Boomin kotihallissa, joilloin peli päättyi 96-83 lukemin. Sonic Boom tällä hetkellä 3 ottelun voittoputkessa ja hyökkäyspeli on toiminut hyvin viime aikoina. Seoul Thunders sen sijaan 3 ottelun tappioputkessa ja se lähteekin tänään kääntämään kurssiaan. Joukkuert löytyvät tasaisesta sarjasta, Sonic boom sijalta 6 ja Thunders sijalta 8. Näiden joukkueiden väliset ottelut monesti kääntyvät overiksi kun molemmat tykkäävät enemmän hyökätä nopeita hyökkäyksiä. Tällä kaudella joukkueet kohdanneet kahdesti ja molemmilla kerroilla on paukutettu lähes 180 pinnaa. En usko että tuosta tiistain pelistä on paljon asiat muuttuneet ja odotettavissa on taas runsaskorinen ottelu. Line on melko alhainen kun historiaa katsoo joten ehdottomasti peleille tämä. 

Link to post
Share on other sites

Koripallo 

Euroliiga

Klo: 19.00

Zenit Petersburg - Lyon-Villeurbanne

Pelivalinta: Lyon Villeurbanne

Kerroin: 3.10 bet365

Petersburgin kausi on ollut vaikea, joukkue on tällä kaudella pelannut kaikki pelit mukaan lukien 21 matsia ja voittanut niistä ainoastaan 6. Euroliigassa joukkue tahkonnut 11 matsia ja näistä tuloksena ainoastaan 2 jatkoaika voittoa. Kotonaan joukkue ei ole vielä euroliigassa pystynyt voittoa ottamaan. 

Lyon sen sijaan pelannut hyvää koripalloa ja johtaa ranskan liigaa puhtaalla pelillä 12 kierroksen jälkeen. Euroliigassa joukkue on pystynyt voittamaan viidesti 11 peliin. Vieraissa joukkueella on toki ollut hieman vaikeampaa euroliigassa ja tuloksena onkin yksi jatkoaika voitto 5 peliin. 

Vaikka Lyon vieraissa ei ole paljon juhlinut voitoilla ei sitä ole Petersburgaan kotona tehnyt. Yleisvire vierailla paljon parempi ja en mitenkään nää kotijoukkuetta tässä näin suurena ennakkosuosikkina mitä kertoimet antaa ymmärtää. Joukkueet ovat kahden viime kauden aikana kohdanneet neljä kertaa ja aina on Lyon ollut vahvempi. Kyllä tässä aika tasavahvoista asetelmista peliin lähdetään joten yli kolmen kerroin on vierialijoille liikaa. 

 

Link to post
Share on other sites

SNOOKER UK CHAMPIONSHIP 2019

21:00 Allen - Bond

Bond, kerroin 8,00@Bet365

Pientä ylikerrointa pienellä panoksella kokeillaan vaikka Bond lähteekin otteluun selkeänä altavastaajana. Bond onnistui yllättäen pudottamaan Trumpin ja eilen Wilsonin, eli hänellä peli kulkee ok. Allenilla ei ihan helpoin peli ollut Maflinia vastaan. Jos Allenille sattuu huono päivä ja Bondille taas hyvä, voiton mahdollisuudet ovat olemassa. Kertoimen tulisi olla ennemminkin jossain 6,00 paikkeilla, ja siitä syystä pikku paukku Bondille, snookerissa kun yllätyksiä usein sattuu.

Close but no cigar. Lopputulos 6-5 Allenille. +1,5 sai sekin 5 kertoimen, itse ahneena ilman tasoitusta 😆

Edited by Kokokoo
Kellonaika
  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

KHL

Sibir - Jokerit

Jokerit ML/ 2.15 NordicBet

Klo 14:30

 

Molemmat joukkueet tulee otteluun hyvässä vireessä sillä kotijoukkue Sibir on kolmen ottelun voittoputkessa kun taas Jokerit on voittanut kaksi edellistä otteluaan.

Sibir on kunnostautunut etenkin maaliteossa viimeisimmissä peleissään sillä kolmen edellisen ottelun maaliero on huima 15-7 ja viime ottelussa kotona kaatui komeasti Omsk 5-2.

Jokereille tämä ottelu on nyt kolmas vierasottelu tähän vierasreissuun. Kahdessa ekassa on kaatunut Salavat 1-3 ja edellisessä ottelussa kaatui Barys 2-4.

Joukkueet kohtasivat toisensa Helsingissä 29.11 jolloin Sibir haki pisteet 1-4, joten nyt olisi hyvä tilaisuus maksaa kalavelkoja tuosta viikon takaisesta. Joukkueiden kolme edellistä keskinäistä on päättynyt vierasjoukkueen voittoon tavalla tai toisella.

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League Finals

17:00

29f16473ed9f32eff792fbc00dbc1afa.png Fnatic - Liquid f7886a91528875d919748f770607391d.png

Yli 2,5 karttaa | 2,21 | Pinnacle

 

  • Fnatic (KRIMZ, JW, Brollan, flusha, Golden) onnistui jälleen kerran pääsemään pudotuspeleihin siitä huolimatta, että alkusarjapelit eivät kovin hyvin menneet. Avausottelu Evil Geniusesia vastaan oli varsinainen romahdus, sillä joukkue hävisi ottelun peräti lukemin 3-16. Selkä seinään pelatut ottelut Heroicia ja MIBR:iä vastaan olivat niin ikään nihkeää tekemistä ja kummassakin ottelussa Fnatic joutui hakemaan voiton kolmannesta kartasta. Sen sijaan eilinen ottelu 100 Thievesiä vastaan oli ehjä suoritus, josta voitto irtosi lukemin 2-0. Peli on siis ollut vaisusta alusta huolimatta nousujohteista ja Fnatic lähes poikkeuksetta pelaa parhaat pelinsä juuri pudotuspeleissä, joten ruotsalaisjoukkueella on nappipelillä mahdollisuudet edetä välieriin.
  • Liquid (nitr0, EliGE, Twistzz, NAF, Stewie2K) on pelannut kohtalaisen hyvää turnausta tähän asti, mikä on jatkumoa viimeviikkoisen ECS-finaaliturnauksen hyvälle vireelle. Liquid voitti avausottelussaan Northin lukemin 16-12 vaikeista olosuhteista huolimatta, mitä seurasi tiukka ottelu Mousesportsia vastaan, jonka Liquid onnistui lopulta voittamaan lukemin 2-1. Eilinen revanssiottelu Astralista vastaan päättyi tuttuun lopputulokseen, eli hyvästä yrityksestä huolimatta Liquid joutui taas kerran toteamaan tanskalaisjoukkueen paremmakseen lukemin 2-1. Viime aikojen otteiden perusteella Liquidia voidaan kuitenkin pitää tämän ottelun ennakkosuosikkina.
  • Karttavetossa mennään mitä ilmeisemmin samoilla kartoilla kuin viime viikon keskinäisessä ottelussa. Fnatic bannaa Dust2:n ja Liquid poistaa Trainin, mikä mahdollistaa Fnaticin Overpass-pickin. Liquid puolestaan valinnee Infernon ja ratkaisevaksi kartaksi jäänee Mirage. Molemmat joukkueet nauttivat omissa karttavalinnoissaan etua pelillisesti ja tilastollisesti.
  • Viime viikon keskinäinen ottelu ECS-finaaliturnauksessa päättyi siis Liquidin 2-1 -voittoon. Tuolloin Fnatic dominoi omaa karttavalintaa eli Overpassia, voittaen sen lukemin 16-6. Liquid hallitsi puolestaan omaa karttavalintaansa eli Infernoa voittamalla sen lukemin 16-6. Lopulta Miragessa Liquid vei otteluvoiton lukemin 16-10. Mikäli samat kartat pelataan tänään, sama skenaario saattaa tapahtua vaikkakin ottelusta voi tulla tiukempi joukkueiden tutkiessa toistensa liikkeitä ja taktiikoita.

 

YHTEENVETO

  • Fnatic on pelannut nousujohteista turnausta, jonka parasta peliä ei olla vielä nähty. Liquid on pelannut perushyvää turnausta, jossa suurempia ongelmia joukkueen pelissä ei ole ilmentynyt. Karttaveto on siitä mielenkiintoinen, että ottelussa saatetaan pelata täsmälleen samat kartat kuin viime viikon keskinäisessä ottelussa. Tuolloin molemmat joukkueet voittavat selvin lukemin omat karttavalintansa ja en pidä mitenkään mahdottomana, että historia toistaa itseään. Liquid on kyllä ennakkosuosikki voittamaan ottelun ja heillä on hyvällä valmistautumisella mahdollisuus voittaa tämä ottelu 2-0, mutta uskon Fnaticin nostavan tasoaan tähän otteluun ja siten karttaoveri vaikuttaa tähän otteluun ehdottomasti parhaalta vaihtoehdolta. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa. 

 

TULOS: 2-0

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Serie A  / Jalkapallo Italia

Inter  - Roma

Molemmat joukkueet tekevät maalin: Kyllä @ 1.75 Expekt

Alkaa 21:45

Inter  teki vähintään kaksi maalia viimeisessä kymmenessä ottelussaan.  Joukkueen yhdeksästä viimeisestä sarjapelistä kahdeksassa nähtiin molempien joukkueiden maali. Näiden tämän illan joukkueiden kymmenestä viiimeisestä kohtaamisesta yhdeksässä nähtiin molempien joukkueiden maali joista myös seitsemässä viimeisessä tämä veto  toteutui. Expekt tarjoaa tähän selkeää markkinatoppia mikä kelpaa erinomaisesti lapulle (esim. Unibet 1.55). Inter voittaa ottelun maalein 2-1.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League Finals

20:50

aee84e0a0d9f4c4351c4498b9d1b0543.png Evil Geniuses - Mousesports 7ff683ff7e270479ff2719d28787853a.png

Mousesports | 2,37 | bet365

 

  • Evil Geniuses (Brehze, CeRq, Ethan, tarik, stanislaw) on noussut viime kuukausina maailman kärkijoukkueiden joukkoon. Hurjasta turnausruuhkasta johtuen EG:n tulokset ovat olleet jokseenkin epätasaisia, mutta EPL-finaaliturnauksessa peli on ollut tasapainoista. Avausottelu Fnaticia vastaan oli muistutus joukkueen kovasta potentiaalista, jossa EG otti selvän 16-3 -voiton. Hyvät otteet jatkuivat 100 Thievesiä vastaan, josta otteluvoitto irtosi puhtaasti lukemin 2-0. Eilinen ottelu NaVia vastaan ei ollut aivan parasta tekemistä EG:ltä ja lopulta amerikkalaisjoukkue joutui taipumaan lukemin 1-2. Suurta huolta ei EG:n pelissä ole ja joukkue pystyy hyvänä päivänä haastamaan kenet tahansa, mistä joukkueen ennakkosuosikin asema perustuu.
  • Mousesports (chrisJ, ropz, karrigan, woxic, frozen) on viime aikoina löytänyt uuden vaihteen peliinsä, mikä on ollut tärkeä askel kokoonpanon yhteistä tulevaisuutta ajatellen. EPL-finaaliturnauksen avausottelu ATK:ta vastaan päättyi rutiininomaiseen 16-9 -voittoon, jonka jälkeen hyvästä yrityksestä huolimatta eurooppalaisjoukkue joutui antautumaan Liquidille lukemin 1-2. Tämän jälkeen Mousesports joutui tiukoille Renegadesia vastaan, mutta klaarasi lopulta ottelun nimiinsä 2-1. Uusintaottelu yllättäjäjoukkue ATK:ta vastaan oli puolestaan erittäin hyvää peliä ja ottelu päättyi helppoon 2-0 -voittoon. Mousesportsin suoritutaso ei ehkä kaikkein tasaisin ole, mutta joukkueen potentiaali on kaikilla hyvin tiedossa ja hyvänä päivänä vain taivas on rajana.
  • Karttavetossa EG bannaa Vertigon ja Mousesports poistanee Miragen. EG voi joko ottaa turvallisen karttavalinnan eli Infernon tai yrittää rankaista Mousesportsia valitsemalla Overpassin, joka tosin edellisessä keskinäisessä ottelussa kostautui. Mousesports puolestaan valinnee Dust2:n, joka on yksi joukkueen vahvimpia karttoja. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee Nuke. Näillä karttavalinnoilla en pitäisi mitenkään ihmeellisenä ajatuksena, että ratkaisua haetaan ratkaisevasta kartasta.
  • EG ja Mousesports ovat pelanneet viimeisen kahden kuukauden aikana kaksi keskinäistä Bo3-ottelua, joista molemmista Mousesports on poistunut voittajana 2-0 -lukemin. On vaikea sanoa mistä asioista tämä johtuu, mutta EG:n pelityyli tuntuu sopivan tiettyjä joukkueita vastaan paremmin kuin toisia vastaan ja kenties Mousesportsin taitavia yksilöitä vastaan EG:n vahvuus kumoutuu. Näin pienestä otannasta on toki vaikea vetää suurempia johtopäätöksiä, mutta joka tapauksessa Mousesports tietää ainakin henkisellä tasolla, että EG on lyötävissä.

 

YHTEENVETO

  • Evil Geniuses on pelannut valtavasti otteluita viime aikoina ja vaikka tulokset ovat vaihdelleet, joukkueen peli on kunnossa ja yksilöt ovat vireessä. Mousesportsin osalta voidaan sanoa aika lailla samat sanat vaikka heidänkin pelissä on välillä epätasaisuutta havaittavissa. Karttavetossa mennään kohtalaisen selvin sävelin eikä suurempia yllätyksiä varmaan nähdä. Keskinäisten otteluiden historia puoltaa vahvasti Mousesportsia, joka ei ole näillä kokoonpanoilla pelatessa hävinnyt ainuttakaan karttaa EG:tä vastaan. Tasainen ottelu on varmasti luvassa ja pienet marginaalit ratkaisevat ottelun. EG on kertoimissa ennakkosuosikki, mikä on kyllä ihan perusteltua, mutta missään nimessä Mousesportsia ei voida laskea pelistä ulos. Mousesports on lyönyt EG:n kahdessa keskinäisessä ottelussaan, joten miksi ei kahta ilman kolmatta. Kohde menee oikein, kun Mousesports voittaa ottelun.

 

TULOS: 1-2

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo Serie-A

Inter - Roma

21:45

Lautaro Martinez tekee maalin @ 2.15 betsson

Vireukkoa tottakai peleille, kolmeen viime peliin tehnyt viisi maalia, niin ei voi kyllä jättää pelaamatta.....ennakkoon ajateltuna tässä tullaan näkemään useampia maaleja joten toivon mukaan Lautaron vire jatkuu.

Lukaku (10) on toki tehnyt kaksi maalia enemmän seri a:ssa tällä kaudella ja on maaliporssin kakkonen ja Martinez kahdeksalla osumalla nelospaikalla. 

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NBA klo 03:30

San Antonio - Sacramento

Pelivalinta: San Antonio

Kerroin: 1,53 William Hill 

San Antonio on materiaaliltaan laadukkaampi joukkue ja Sacramentolla on kokoonpano huolia. San Antonio on hyvä kotijoukkue ja Sacramento sen sijaan heikko vierasjoukkue. Pidän San Antoniota selvästi parempana joukkueena ja kotiedun merkitys hyvin suuri. San Antonion kuuluisi olla selkeämpi ennakkosuosikki. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...