Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 11.12. - Raptors vs Clippers (TiPsTeksTeRi) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

Toronto Raptors - Los Angeles Clippers

Vihjaaja: TiPsTeksTeRi
Liiga: Koripallo, NBA
Alkamisaika: 02:00

Hallitseva mestari Raptors aloittanut kauden hyvin, 23 pelin saldo 16 voittoa 7 tappiota. Viime ottelussa se katkaisi 3 ottleun tappioputken kun se kaatoi Chigagon vieraissa niukasti 92-93. Parempia otteita on luvassa kun joukkue pääsee taas kotikentälleen jossa peli on kulkenut rekordilla 9-2. 

Clippers läntisen konferenssin sijalla 2 ja sillä on tältä kaudelta plakkarissa 18 voittoa ja 7 tappiota. Joukkue on viimeiseen viiteen voittanut 4 kertaa. Tämä on 4 vierapeli joukkueelle putkeen kaksi edellistä se on voittanut. Vieraissa Clippers ei ole ollut vahvimmillaan ja rekordi onkin tältä kaudelta 5 voittoa 6 tappiota. 

Toronto hävinnyt kaksi viimeistä kotiotteluaan ja uskonkin että kolmatta ei enää tule, sen verran hyvä Toronto kotonaan on. Clippers toki materiaaliltaan hiukan heikentynyttä Torontoa edellä mutta kyllä silti näkisin tässä kotojoukkueen, jopa hienoisena suosikkina.

Valinta: Toronto Raptors (moneyline)
Kerroin: 2.25
Vedonlyöntitoimisto: Unibet (100€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Unibetille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

unibet-logo-black-1024x364.thumb.png.e746f4badff499a4d45bc55acc1eec0f.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...