Jump to content

Recommended Posts

Eurooppa-liiga  / Jalkapallo

Manchester United - Az Alkmaar

Mason Greenwood tekee ottelun ensimmäisen maalin: Kyllä @ 5.50 Unibet

Alkaa 22:00

Manu peluuttanee tänään nuoriso-osastoaan kuten aiemmissakin Eurooppa-liigan otteluissaan. Greenwood on ollut mukana 75% Manun Eurooppa-liigassa tekemissä maaleissa iskien kaksi häkkiä ja syöttäen yhden. Greenwood  pelaa tässä ottelussa luultavasti selvästi ylimpänä kärkenä ja on joukkueen ykköspyssy odotetusti. ManU on tässä kakkosrosterillakin selvä suosikki joten Greenwoodilta on odotettavissa maaleja. Unibetiltä markkinatoppi ( Ladbrokes ja William Hill 3.80)

ManU:n todennnäköinen kokoonpano (4-2-3-1)Romero; Laird, Tuanzebe, Jones, Williams; Garner, Matic; Chong, Mata, Gomes; Greenwood

Link to post
Share on other sites

Channel One Cup

Tsekki - Suomi

Suomi ML/ 2.16 UniBet

Klo 19:30

 

Tsekki ja Suomi kohtaavat Venäjän EHT turnauksessa Tsekin maalla.

Tsekki lähtee suosikkina otteluun sillä onhan sillä kotietu tässä ja jopa materiaaliero. Tsekki voitti Karjala turnauksen ja nyt on liikkeellä suurimmaksi osaksi sama jengi kuin Helsingissä.

Tsekki voitti Suomen Karjala turnauksessa rankkareilla 2-3 vaikka Suomi ottelua johtikin kahdesti.

Suomen joukkue on vaihtunut melkoisesti tuosta Karjala turnauksesta ja mukana on jopa kahdeksan ensikertalaista. Tämä todennäköisesti taas vaan sopii suomelle että pääsee altavastaajana otteluun sillä siihen on totuttu ja taaskaan joukkueelta ei pahemmin odoteta mitään.

Tsekillä mielestäni tässä ne paineet on suosikin aseman johdosta ja siksi suomen "tuore" joukkue ottaa tästä ottelusta turnauksen avauspisteet.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Ravit Lahti lähtö 4. klo 19:13

Look Complete - Religious

Pelivalinta: Look Complete 

Kerroin: 1,72 Bet365

Look Complete on ollut hyvässä vireessä viime aikoina ja nyt on sopivan näköinen lähtö edessä ja Look Complete lähtee tähän ansaitusti suosikkina. Lähtörata on 6, mutta Look Completella kuitenkin hyvät mahdollisuudet keulapaikkaan, josta sitä on vaikea ohittaa. 

Religious lähtee radalta 3 hakemaan keulapaikkaa. Keulapaikasta taistelee myös tiukasti lähdön suosikki ja avaus voi olla reipas. Religious on hyvä hevonen ja keulapaikalta pystyy haastamaan Look Compeleten. Jos Religious ei saa keulapaikkaa, niin mahdollisuudet voittoon vähenevät merkittävästi. 

Look Completen kuuluu olla selvä suosikki tässä parissa. 

Link to post
Share on other sites

Koripallo

Euroliiga

Klo: 21.05

Maccabi Tel Aviv - CSKA Moskova

Pelivalinta: yli 168.5 pistettä

Kerroin: 3.40 unibet

Euroliiga 4 ja 5 iskevät yhteen. Molemmilla samat tilastot 12 pelin jälkeen, kasassa siis 8 voittoa 4 tappiota. Tel Aviv on ollut hurjassa vireessä viime aikoina ja onkin voittanut viimeiset 5 peliään yli 20 pisteen erolla. Tel aviv Ollut myös kotonaan vahva läpi kauden, se on hävinnyt kotonaan ainoastaan 2 cupin peliä, muut pelit se on voittanut näytöstyyliin. Hyökkäyspäähän joukkue on ollut erittäin tehokas ja viimeiseen viiteen peliin kotonaan se on jäänyt ainoastaan kerran alle 90 pisteen. 

CSKA on yksi euroliigan kovimpia nippuja ja joukkue on itseasiassa pelannut hieman alakanttiin vaikka voittoja hyvin on tullutkin. Viimeiseen 5 peliin joukkue on voittanut neljästi. CSKA tunnetaan myös vahvasta hyökkäyksestään ja joukkue osaa pisteitä tehdä, viimeiseen 5 peliin se on ylittänyt 85 pisteen rajan, yksi toki jatkoajalla mutta yhtä kaikki. 

Yhteenveto: Tel aviv on pystynyt hyvän hyökkäyksen lisäksi puolustamaan hyvin, mutta tänään vastaan asettuu astetta kovempi hyökkäys. Cska:n puolustus ei sen sijaan aivan parhaimmillaan ole tällä kaudella ollut. Molemmilla joukkueilla samantapainen pelityyli ja hyökkäykset päätetään yleensä nopeasti ja peli muutenkin joukkueilla pidetään nopea tempoisena. Tämä nostaa hurjasti piste odottamaa. Joukkueiden keskinäiset pelit olleet myös viime vuosina runsas korisia ja ottaen huomioon viime aikaiset otteet on tänäänkin odotettavissa paljon pisteitä. Mielestäni raja on lyöty erittäin alas ja sillä lähdetäänkin hakemaan vähän korkeempaa kerrointa ja otetaan rajaksi tuo 168.5 pistettä, joka mielestäni on enemmän kuin todennäköinen. Varmistelulla voi napata 158.5 pistettä, jolla saa vielä hyvää 1.90 kerrointa. 

 

Link to post
Share on other sites

Koripallo 

NBA

Klo: 03.00

Boston Celtics - Philadelphia 76ers

Pelivalinta: Boston Celtics

Kerroin: 2.10 comeon! 

Hieman pistää ihmetyttämään kerroin asettelu tähän matsiin. Nojoo Boston pelasi eilen mutta se ei mielestäni tässä altavastaajaa tee. 

Boston itäisen konferenssin sijalla kolme, 23 peliä pelattuna rekordilla 17 voittoa, 6 tappiota. Kotonaan joukkue pelannut 10 peliä ja voittanut ne kaikki. 

Phila löytyy itäisestä konferenssista heti seuraavalta sijalta eli 4. Sillä on pelattuna 25 matsia rekordilla 18-7. Philakin ollut kotonaan todella hyvä ja onkin voittnaut kaikki 13 peliään. Vieraissa sen sijaan saldo on 5 voittoa 7 tappiota. 

Joukkueet hyvin tasaiset niin materiaaliltaan kuin tilastoiltaan. Kotietu tässä painaa hurjasti. Bostonilla toki tuo eilinen voi hiukan pelissä tuntua mutta kuten sanoin ei missään nimessä tee siitä altavastaajaa. Joukkueiden välisissä otteluissa on myös mielenkiintoinen tilasto. Bostonin kotiareenalla phila on pystynyt viimeisen 5 vuoden aikana voittamaan ainoastaan kerran, joten melkoinen peikko tuo Boston on vierailijoille ollut. Kyllä tuo yli kahden kerroin on mielestäni lahja joka otetaan viipymättä pois! 

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | cs_summit

22:00 (huomioi kellonaika, kyseessä Bo2-ottelun toinen kartta!)

4cd7df13e649476f1f301d96aca9a477.png Virtus Pro - Mousesports 004e4fb04abbd4d6581c96a70603b58b.png

Mousesports -2,5 | 1,83 | bet365

 

  • Virtus Pro (MICHU, snatchie, Snax, Vegi, phr) on pelannut lähestulkoon pelkästään online-pelejä viime aikoina, joissa merkittävää menestystä ei ole tullut. Maailmanrankingissä #26 sijalle vajonnut puolalaisjoukkueen kenties viimeinen näytönpaikka on tässä turnauksessa, koska huhujen mukaan Virtus Pro on ostamassa AVANGARin kokoonpanon omaan organisaatioonsa. Mikäli asia alkaa olemaan varma niin motivaatio tällä kokoonpanolla voi olla kyseenalainen. Muutenkaan tulosten perusteella Virtus Pro voi ehkä yksittäisiä karttoja vahingossa voittaa, mutta isommassa kuvassa joukkue ei tule tässä turnauksessa pärjäämään.
  • Mousesports (chrisJ, ropz, karrigan, NaToSaphiX, frozen) tulee cs_summit-turnaukseen mielenkiintoisista asetelmista. Mousesports pelasi kenties ensimmäistä kertaa täydellä potentiaalillaan viime viikon EPL-finaaliturnauksessa, jonka he onnistuivat lopulta voittamaan näytöstyyliin päihittämällä tieltään muun muassa Evil Geniusesin, Astraliksen ja Fnaticin finaaliissa lukemin 3-0. Itseluottamus on varmasti huipussaan, mutta kysymysmerkkejä on ilmassa, sillä Mousesportsin yksi tärkeimmistä pelaajista eli woxic ei päässyt viisumiongelmien takia tähän turnaukseen osallistumaan ja hänen tilallaan pelaa NaToSaphiX, joka kyllä sopii woxicin rooliin hyvin ja on ihan pätevä pelaaja. Lisäksi Mousesportsin motivaatio ja vireystila voi olla hieman kyseenalainen joukkueen suurimman turnausvoiton jälkeen. Kaikista näistä mahdollisista ongelmakohdista huolimatta pidän Mousesportsia tämän turnauksen ennakkosuosikkina.
  • cs_summitin formaatti ja karttavetot ovat poikkeuksellisia normaaleihin turnauksiin verrattuna, mutta tässä Bo1-ottelussa pelattava kartta on selvillä ja se on Vertigo, joka on Mousesportsin karttavalinta. Harvoin nykyään annan suurta karttaetua suuntaan tai toiseen, mutta Vertigossa on annettava iso plussa Mousesportsille, jolle kartta on tuttu ja heillä on 80% voittoprosentti kartassa. Kun katsotaan Virtus Pron tilastoja, he ovat pelanneet karttaa neljästi ja hävinneet jokaisen pelatun Vertigon. Kun otetaan Virtus Pron pelaamien vastustajien taso huomioon, on annettava suuri karttaetu Mousesportsille.

 

 

YHTEENVETO

  • Virtus Pro on varjo entisestään eikä heidän tulokset online-peleissä heikkotasoisia joukkueita vastaan tarjoa perusteluita heidän menestykselle. Mousesports on pelannut viime aikoina aivan mahtavaa peliä, joista kirsikkana kakun päällä on viime viikon EPL-finaaliturnauksen voitto. Mousesports joutuu toki lähtemään tähän turnaukseen varamiehisenä, mutta tässä tapauksessa varamies ei aiheuta suuria muutoksia joukkueen pelissä. Pelattava kartta on jo tiedossa ja kyseessä on Mousesportsin karttavalinta, joka antaa kaikilla mittareilla tuntuvan edun Mousesportsille. Mousesportsin muutamista mahdollisista ongelmakohdista huolimatta pidän joukkuetta selvänä ennakkosuosikkina tähän otteluun niin kauan kuin energiatasot pysyvät korkealla läpi päivän. Kohde menee oikein, kun Mousesports voittaa ottelun vähintään kolmen kierroksen erolla. 

 

TULOS: 16-11

Link to post
Share on other sites

.NHL

San Jose - Rangers

Tuplamahdollisuus X2/ 1.83 William Hill

Klo 05:30

 

San Jose palaa kotiaskiin neljän ottelun mittaiselta vieraskiertueelta, josta tarttui matkaan ainoastaan yksi piste kun Carolinalle joukkue hävisi vasta varsinaisen peliajan jälkeen. Matkaan mahtui myös pari isompaa tappiota kun Tampa kylvetti San Josea peräti 7-1 ja heti perään Floridalta tuli nokkaan 5-1.

Rangers on pelannut ailahtelevasti sillä voittoja ja tappioita on tullut vuoronperään toisin sanoen edellisestä kahdeksasta ottelusta neljä voittoa ja neljä tappiota ja nyt olisi taas sen voiton aika.

San Joselle tämä peli on tosiaan se hankala paluu ottelu kotiaskiin vieraskiertueen jälkeen kun taas Rangersille tämä on sen vieraskiertueen kolmas ottelu. 

Rangers on vienyt joukkueiden kolme edellistä kohtaamista (kaksi jatkoilla) ja pisteitä joukkue on kerännyt 4/5 edellisestä keskinäisestä. San Josella menee tällä hetkellä heikommin.ja vaikka joukkue pääseekin kotona pelaamaan nyt niin uskon vahvasti siihen et Kakon Rangers ottaa tästä pelistä pisteitä.

 

Link to post
Share on other sites

Koripallo, NBA

San Antonio Spurs - Cleveland Cavaliers

Vihje: San Antonio Spurs -11.5

Kerroin: 1.98

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 03:30

- San Antonio Spurs isännöi Cleveland Cavaliersia yön kamppailuissa. Kotijoukkue San Antonio Spurs tulee tähän otteluun 9-14 rekordilla kun puolestaan vierasjoukkue Cleveland Cavaliers tulee tähän otteluun 5-19 rekordilla. San Antonio Spurs on voittanut viimeisestä 5 pelistään 3 kun puolestaan Cleveland Cavaliers on hävinnyt kaikki viimeiset 5 otteluaan. Kumpikaan joukkue ei ole tällä kaudella mitenkään erikoisesti pelannut eikä kummankaan joukkue erityisen hyvä ole materiaaliltakaan. Cavaliers tulee tähän peliin back to back pelinä kun puolestaan Spurs pelannut viimeksi 7.12 joten Spurs tulee tähän todella levänneenä. Uskon että Spurs ottaa tästä voiton ja Cavaliers jatkaa sukeltamistaan, etenkin tässä pahassa back to back paikassa.

Link to post
Share on other sites

Koripallo, NBA

Denver Nuggets - Portland Trail Blazers

Vihje: Denver Nuggets -9.5

Kerroin: 2.40

Vedonlyöntitoimisto: Bethard

Alkamisaika: 05:30

- Denver Nuggets isännöi Portland Trail Blazersia yön kamppailussa. Kotijoukkue Denver Nuggets tulee tähän otteluun 14-8 rekordilla kun puolestaan vierasjoukkue Portland Trail Blazers tulee tähän otteluun 10-15 rekordilla. Molemmat joukkueet pelanneet viime aikoina huonosti kun Denver Nuggets voittanut viimeisestä 5 pelistään vain yhden ja Portland Trail Blazers viimeisestä 5 pelistään 2. Denver Nuggets pelannut tosin 4 peräkkäistä vierasottelua kun taas Portland Trail Blazers pelannut 4 peräkkäistä kotipeliä. Denver Nuggets pelannut huomattavasti paremmin kotonaan kuin vieraissa, ja tuolla vierasreissulla oli myös pari erittäin hyvää joukkuetta vastassa, idän 3. ja 4. Celtics ja 76ers. Heikon Knicksin Nuggets voitti vieraskiertueen aluksi melkeimpä 40 pisteellä. Portland Trail Blazers tällä kaudella voittanut selvästi heikompia vastustajiaan mutta koville ei olla pärjätty, vieraissa myös ollut paljon vaikeampaa Portland Trail Blazersilla. Denver Nuggets on materiaaliltaan laajempi ja parempi joukkue ja kotietu on merkityksellinen tässä ottelussa, uskon että Nuggets palaa kotona omalle tasolleen ja ottaa hyvän voiton Portland Trail Blazersista. 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 17.00   Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...