Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 13.12. - Sport vs Kärpät (Moisku) [OIKEIN]

Recommended Posts

Sport - Kärpät

Vihjaaja: Moisku
Liiga: Jääkiekko, NHL

Alkamisaika: 18:30

Liigakärki Kärpät vierailee tänään Vaasassa Sportin vieraana. Haetaan tässä ottelussa pieni muotoista yllätystä sillä vierailta puuttuu kärkimiehiä kokoonpanosta.

Sport on Dufvan aikana pelannut nyt neljä ottelua joista kaksi voittoa ja kaksi niukkaa maalin tappiota. Saipa voitti ottelun viimeisen minuutin maalilla 0-1 ja viime ottelussa Sportin alku oli unpisurkea kun Ilves latoi taululle 0-3 vain reilussa kuudessa minuutissa, Sport kummiskin nousi 2-3 tulokseen mutta ei lopulta tasoitusta saanut aikaan. Etenkin Sportin alakerta on ryhdistäytynyt Dufvan aikana ja se on hyvä asia etenkin juuri nyt kun kova Kärpät saapuu vieraaksi.

Kärpät on odotetusti ollut kova, mutta kaksi edellistä peliä on ollut tuloksellisesti hieman heikommat sillä ensiksi joukkue hävisi kotonaan Hifk:lle 1-4 ja viimeisimmassä ottelussa Hpk haki pisteen Raksilasta kun Kärpät voitti vasta rankkareilla 2-1. Tänään Kärpät joutuu pelaamaan ilman Puljujärveä, Lammikkoa ja puolustaja Krejcikiä sillä miehet ovat maajoukkueiden mukana ja sen takia uskon kotijoukkueella olevan mahdollisuudet tässä ottelussa kun heidänkin peli on selvästi parantunut tuon valmentajan vaihdoksen jälkeen.

Valinta: Sport
Kerroin: 3.15
Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa)

 

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

coolbet-logo-full.png.cb5eff84ba8f980d304c2c5c23f206e4.png

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...