Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 21.12. - NaVi vs Evil Geniuses (vormulafani) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

NaVi - Evil Geniuses

Vihjaaja: vormulafani
Liiga: Esports, CS:GO - Epicenter

Alkamisaika: 16:00

  • NaVi (flamie, s1mple, electronic, Boombl4, GuardiaN) on pelannut EPICENTER-turnauksessa ailahtelevasti. Tietyissä kartoissa NaVi näyttää maailman parhaalta joukkueelta, jossa joukkueen hurja tulivoima jyrää vastustajien yli. Kolikon kääntöpuolella joukkue voi samassa ottelusarjassa suorittaa todella heikosti seuraavassa kartassa. Joka tapauksessa NaVin otteet ovat riittäneet kahteen voittoon Heroicia vastaan ja yhteen tappioon Vitalitya vastaan. Ailahtelusta huolimatta NaVi tulee olemaan tässä ottelussa pieni ennakkosuosikki.
  • Evil Geniuses (Brehze, CeRq, Ethan, tarik, stanislaw) tuli alunperin tähän turnaukseen varamiehisenä, kun Brehze ei pystynyt kahta avausottelua pelaamaan. Näissä otteluissa Evil Geniuses voitti forZen, mutta hävisi Mousesportsille. Toisena pelipäivänä EG sai täyden kokoonpanonsa takaisin, mutta revanssiottelu forZea vastaan päättyi yllättävään tappioon. EG:n otteista on viime aikoina paistunut selvästi harjoituksen puute ja yleinen väliinpitämättömyys tietyissä asioissa. Muun muassa ennen turnausta EG:n pelaajat pitivät viikon loman eivätkä oletettavasti harjoitelleet tänä aikana lainkaan. Toisaalta tämä on ymmärrettävää, koska joukkue on pelannut viime aikoina hurjan määrän pelejä. EG ei siis missään nimessä ole parhaimmillaan ja joukkue on hyvin altis romahduksiin yksittäisissä kartoissa, mutta joukkueessa löytyy sen verran talenttia, että aivan täydeksi altavastaajaksi joukkue ei tässä ottelussa jää.
  • Karttavetossa NaVi bannaa Vertigon ja Evil Geniuses luultavasti poistaa Overpassin. NaVi valinnee kartakseen Dust2:n, jossa joukkue on ollut erittäin menestyksekäs viime aikoina. Evil Geniuses valinnee kartakseen Miragen, joka on forZe-ottelun murskatappiosta huolimatta yksi EG:n parhaita karttoja ja samalla NaVin vähiten pelatuin kartta, kun Vertigo poistetaan laskuista. Vedon kannalta olennaisinta on se, että noin kaksi viikkoa sitten pelatussa keskinäisessä ottelussa NaVi ja EG voittivat nimeenomaan omat karttavalintansa ja ottelu päättyi NaVin 2-1 -voittoon. Voimasuhteet ovat ehkä hieman NaVin suuntaan kääntyneet tuon ottelun jälkeen, muttei niin dramaattisesti etteikö EG voisi NaVin ottelussa haastaa.

 

YHTEENVETO

  • NaVin ja EG:n ottelussa kohtaa kaksi suurella potentiaalilla varustettua joukkuetta, joiden viimeaikaiset esitykset ovat olleet ailahtelevia. NaVi on pelannut tässä turnauksessa EG:tä etevämmin ja lähtee tähän otteluun ennakkosuosikkina, mutta suuria tasoeroja ei joukkueiden välillä ole. Karttavetossa nähtäneen samat kartat, mitä pelattiin kahden viikon takaisessa keskinäisessä ottelussa, jossa molemmat joukkueet onnistuivat voittamaan omat karttansa. Kumpikaan näistä joukkueista ei ole henkisesti vahvimpia, joten 2-0 -tulos suuntaan tai toiseen on mahdollinen skenaario, mutta karttavalinnat ja yleinen tasapäisyys joukkueiden laadussa huomioon ottaen pidän karttaoverin mahdollisuutta tarpeeksi hyvänä siihen, että sitä otetaan kokeiluun yli kahden kertoimella. Kohde menee oikein, kun ottelussa pelataan kaikki kolme karttaa. 

Valinta: Yli 2,5 karttaa
Kerroin: 2.05
Vedonlyöntitoimisto: Leo Vegas (100€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Leo Vegasille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
leo.png.1d10d78f29c766dcb9f6c4d758a96a95.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...