Jump to content
  • speedyetusivu_mobiili1.png

Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 31.12. - Venäjä vs Saksa (poronvoima) [OIKEIN]

Recommended Posts

Venäjä - Saksa 

Vihjaaja: poronvoima
Liiga: Jääkiekon MM-kisat - U20

Alkamisaika: 16:00

Melko erikoinen homma Venäjän osalta menossa. Joukkue hävisi yllättäen Tsekille, mutta suorastaan nöyryytti Kanadaa. Jenkit oli taas sitten liian kova pala joten tässä ottelussa ratkaistaan jatkoonmenijä. Saksa on kohdannut Venäjän tässä ikäluokassa kahdesti ja se näkyy tuloksissa. Mitään ihmeempää tässä on turha vierailta odottaa sillä onhan Venäjän peli parantunut paljon ihan mv-peliä myöten. Siperian karhut on yksiselitteisesti suuri suosikki tässä pelissä ja Saksa ei montaa paikkaa 5 vs 5 pelissä tule saamaan. Ylivoima on tällä kertaa Saksan ainoa mahdollisuus, mutta vahvasti näyttää tosin siltä että se on Saksalainen joka boxissa istuu reilusti enemmän. 

Venäjä on äärimmäisen taitava kiekollinen joukkue eikä hyökkäysaikaa kaverille juuri jää. Tähän päälle erinomainen veskari ja yllättävän kurinalainen puolustus. Väitän että Suomellakin olisi tekemistä tuohon kahteen maaliin. 

Poronvoima luottaa Venäjään eikä näe tässä yllätyksen mahdollisuutta. Saksa tekee korkeintaan yhden. Tulosveikkaus 7-1 Venäjälle. 

Kohde menee oikein kun Saksa tekee ottelussa alle 1,5 maalia  ( sis ja )

Valinta: Vierasjoukkueen maalit: alle 1,5
Kerroin: 2.07
Vedonlyöntitoimisto: Leo Vegas (100€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Leo Vegasille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
leo.png.1d10d78f29c766dcb9f6c4d758a96a95.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...