Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko VHL

Mechel Chelyabinsk vs Gornyak Uchaly

Pelivalinta: Molemmat joukkueet tekevät vähintään kaksi maalia @ 2.16 Betsson

11:00

Tasaista kamppailua voidaan odottaa sillä piste-eroa joukkueiden välillä on ainoastaan kahden pisteen verran kotijoukkueen hyväksi, tosin Gornyak on kolme peliä vähemmän pelannut kuin Mechel.

Mechel on tällä kaudella tehnyt keskimäärin 2.27 maalia per ottelu ja päästänyt puolestaan 2.22 maalin keskiarvolla.

Gornyak on tehnyt keskimäärin 2.4 maalia per ottelu ja päästänyt puolestaan 2.32 maalin keskiarvolla.

Kotijoukkue Mechel on nostettu markkinoilla selväksi suosikiksi, mutta Gornyak on kyennyt viidessä viime pelissä vähintään kaksi maalia vastustajalle tekemään joten en usko että helpolla kotijoukkue tästä kamppailusta tulee pisteitä saamaan ja edessä voikin olla varsin tasainen kamppailu.

Lähden tähän kamppailuun kokeilemaan molemmille joukkueille vähintään kahta osumaa.

Link to post
Share on other sites

Liiga klo 18:30

SaiPa - TPS

Pelivalinta: Tuplamahdollisuus X2

Kerroin: 1,75 William Hill

TPS ollut parempi pelillisesti Spengler cupin jälkeen vaikka tulokset ovat edelleen olleet heikkoja. Nyt vastassa yksi sarjan heikoimmista joukkueista, joten TPS:llä erinomaiset mahdollisuudet saada pisteitä tästä matsista. 

SaiPan vire ollut melko heikko viime aikoina ja joukkue on kärsinyt runsasmaalisia tappioita. SaiPan materiaali on TPS:ää heikompi ja vaikka kotietu onkin merkittävässä asemassa niin silti odotan TPS:ltä vähintään tasapeliin venymistä. William Hill tarjoaa X2 vaihtoehdosta hyvää kerrointa. 

Link to post
Share on other sites

Venäjä:MHL Jääkiekko klo.12:00

Din. St. Petersburg  Din.St.Petersburg - MHC Spartak  MHC Spartak

Din.St.Petersburg o3.5 @2.26 Nordicbet

Lähden kotijoukkueelle koittaa vähintään 4 maalia.

Petersburg on pelaillut viimeaikoina selkeästi paremmin,mitä Spartakki.Petersburg on kohdannut lähikierroksilla noita sen yläpuolella olevia joukkueita ja niistä tulokset oli jopa loistavia.Vieraista Lokosta voitot,toinen jatkoilla sekä Almazizta voitto ja tappio jatkoilla ja maaleja burggi teki noissa mukavasti,tosin 10-1 voitto Almazizta nostanee sitä.Tunnetusti kova joukkue on kotonaan Petersburg ja nyt on alkanut kotipelit kulkee vaikka yhdessävaiheessa oli vaikeampaa.Spartakki ei niitä kaikkein terävämpiä porukoita ole vieraissa ollut ja ainakin sen 2 edellistä vieraissa olivat huonoja,kun hävisi molemmat peräpään SKA-Varyagille.Petersburg on saanut hyvin levätä,kun tältävuodelta ei sillä vielä pelejä ole.Spartakki jatkaa vieraskiertuettaan ja vastus vaan pahenee/kovenee.

Link to post
Share on other sites

Tennis naiset Brisbane nelinpeli klo 07:30

Hsieh/Strycova - Hon/Sanders

Pelivalinta: Hsieh/Strycova 2-0

Kerroin: 1,57 Bet365

Hsieh/Strycova kaksikko on yksi parhaista nelinpelipareista naisten puolella. Yhteispeli parilla toimii erinomaisesti ja molempien yksilötaidot ovat hyvää tasoa. Palautuspeli on etenkin parin vahvuus. 

Hon/Sanders pari pelaa ensimmäistä kertaa yhdessä ja kova testi on heti edessä. Sanders on ok tason nelinpelaaja, Hon selkeästi heikompi. En millään jaksa uskoa, että Hon/Sanders pari pystyisi mitenkään haastamaan Hsieh/Strycova kaksikkoa, sillä tasoero on hyvin suuri ja yhteispeli toimivuus on Hsieh/Strycova kaksikolla huippuluokkaa. 

Hsieh/Strycova kaksikon suora 2-0 voitto on hyvä pelivalinta tähän otteluun. 

Link to post
Share on other sites

Jalkapallo AFC Championship 

Irak u23 vs Australia u23

Pelivalinta: Australia u23 @ 2.03 Pinnacle

12:15

Lohkon avausottelu

Australia näistä joukkueista on se parempi porukka materiaalisesti sekä pelillisesti, Aussit siis ovat viimeksi tällä tasolla hävinneet tammikuussa 2018. Irak myös pelannut ihan kelpo pelejä, mutta sekaan mahtuu myös pari heikompaa peliä Jordaniaa ja Bahrainia vastaan. 

Aussien pelaajista löytyy tuttuja A-liigan puolelta kuten Adelaiden Toure Al-hasan, Melbourne Cityn Connor Metcalfe ja Ramy Najjarine jne ...

Esimerkiksi Kiinan u23 joukkue hävisi ystävyssottelussa marraskuun puolivälissä Australialle peräti 1-5 joten varsin kovalla porukalla australia tähän turnaukseen lähtee.

Lähdenkin hakemaan heti tähän lohkon avausmatsiin suosikin voittoa!

1-1

Link to post
Share on other sites

KHL

Dynamo Moskova - TsSKA Moskova

Tuplamahdollisuus 1X/ 2.00 William Hill

Klo 16:00

 

Paikalliskamppailu numero neljä ja voitot on TsSKA:lle 2-1, mutta viime kohtaaminen oli Dynamolta hieno vieraissa kun joukkue voitti sen puhtaasti 0-3. Kaksi aikaisempaa on mennyt TsSKA:lle 2-1 numeroin, joten tiukkaa on ollut.

Dynamo on 11 ottelun pisteputkessa joista se voittanut kahdeksan, viimeisin eilen kotona kun joukkue kaatoi Amurin 4-2.

TsSKA:lla on pienoinen lepoetu peliin lähdettäessä sillä se pelasi toissapäivän viimeksi kun se vieraili Ufan vieraana, jonka lopulta hävisi 4-2. Viimeiseen kymmeneen otteluun TsSKA on hävinnyt kahdesti, Ufalle ja juuri tämän päivän vastustajalle Dynamolle.

Molemmilla on hyvä puolustus joten tuskin tänäänkään maaleilla juhlitaan ja uskon tässä vähämaalisessa ja tiukassa matsissa kotijoukkueen pisteputken jatkuvan.

 

Link to post
Share on other sites

Venäjä:MHL Jääkiekko klo.12:00

Krasnaya Armiya  Krasnaya Armiya - Loko  Loko

Loko @2.66 Pinnacle

Vierasvoittoa otan tähän kokeiluun.

Pidän Lokoa parempana jenginä ja eilen se voitti Krasnaya Armiyan 1-0.Tänäänkin takuulla tiukkaa vääntöä,mutta uskoisin Lokon voittavan.Lokolla on antaa parempaa tulosta viimekierroksilta ja etenkin vieraspelit on Lokolla kulkenut.Vuosiensaatossa ei Krasnaya ole monasti kotonaan voittanut Lokoa ainakaan varsinaisen peliajan puitteissa.Tiukkaa ja vähämaalista on keskinäiset olleet,mutta paremmanvireen omaava Loko saattaa olla tänääkin vahvempi,vaikkakin Krasnaya onkin ollut tämän Konferenssin paras kotijoukkue.Krasnayalla on nyt 5 viimeisestä kotipelistään ainoastaan 1 voitto,että alkaako otteissa olla lipsumista niin jää nähtäväksi.

 

Link to post
Share on other sites

Snooker, Champions Leagues

Mark Williams - John Higgins

Vihje: Mark Williams

Kerroin: 2.13

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 14:30

Maailmanlistan 2. Mark Williams kohtaa Maailmanlistan 6. John Higginsin Champions Leaguen puolella. Molemmat tämän ottelun pelaajat ovat erinomaisia ja lukeutuvat ihan lajin kärkipelaajiin. Mark Williams on ottelussa asetettu pienoiseksi altavastaajaksi joka hiukan yllättää allekirjoittanutta. John Higgins pelannut viimeksi joulukuun loppupuolella German Mastersin karsintoja ja vihjeen kirjoitushetkellä pelaa juuri tämän vuoden ensimmäistä otteluaan. Mark Williams puolestaan pelannut jo 7 ottelua tänä vuonna ja voittanut niistä 6. Mark Williams on erinomaisessa vireessä tällä hetkellä ja tulikuumana tulee momemtumilla tähän otteluun. Toisenlaisissa ennakkoasetelmissa mahdollisesti kääntyisin Higginsin kelkkaan mutta kun näistä ennakkoasetelmista lähdetään otteluun niin näen Mark Williamsin pienoisena suosikkina jopa otteluun, sen verran erinomaista snookeria on Williams pelannut viime otteluissaan ja Higgins vasta ottaa tuntumaa taas 'koviin otteluihin' kun The Masters alkaa tammikuun 12. päivä joka on molemmille pelaajille vuoden ensimmäinen kunnon turnaus.

Tulos: 2-3

Williams johti jo ottelua 2-1 luvuin ja 4 freimiä 68-0, lyöden kaksi ottelupalloa ohi ja Higgins kuittasi siitä siiten seuraavat freimit. 🙄

Link to post
Share on other sites

NHL

Toronto - Winnipeg

Toronto/ 1.86 CoolBet

Klo 02:30

 

Toronto isännöi kolmannessa peräkkäisessä kotipelissään Winnipegiä, jolle puolestaan ottelu on kolmas peräkkäinen vieraissa.

Toronto nappasi ensimmäisessä kotipelissään voiton Islandersistä 3-0 ja kasvatti voittoputkensa kolmeen, mutta viime pelissä Edmonton oli liikaa kun se haki pisteet Torontosta maalikarkeloissa 4-6.

Winnipeg puolestaan aloitti vieraskiertueen jatkoaika tappiolla Minnesotalle, mutta viime pelissä se haki pisteet Montrealista 2-3 loppu lukemin.

Tällä kaudella joukkueet ovat kohdanneet kertaalleen ja itse asiassa alle viikko sitten (3.1) Winnipegissä jolloin Toronto haki pisteet 3-6 lukemin. Uskon että tänään nähdään "kiukkuinen" toronto tuon edellis tappion jälkeen kun joukkue halajaa takaisin voittojen tielle ja uskon sen myös voittavan kunhan joukkue pystyy pitämään Scheifelen ja kumppanit pimennossa.

 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko, NHL

Philadelphia Flyers - Washington Capitals

Vihje: Philadelphia Flyers ML

Kerroin: 2.12

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 02:30

- Philadelphia Flyers isännöi Washington Capitalsia yön ottelussa. Philadelphia Flyers tulee tähän otteluun 4 ottelun tappioputkessa mutta nuo ottelut ovat kaikki olleet vieraissa jossa Flyers pelannut tällä kaudella selvästi huonommin kuin kotonaan. Flyers on Capitalsin tavoin yksi itäisen konferenssin parhaimmista kotijoukkueista. Washington Capitals on viime vuosina hallinnut Head to head kohtaamisia mielin määrin, Flyers kuitenkin kotonaan pelaa erinomaista kiekkoa ja on valmis sekä ansainnut saada tuon 4 ottelun tappioputken katki joka vieraissa tuli. Capitals itäisen konferenssin paras vierasjoukkue mutta jossain kohtaa tuo Flyersin tappioputki katkeaa ja se tulee olemaan tässä, Capitals antaa hyvän vastuksen ja sytyttää kotijoukkueen varmasti tähän peliin ja josta uskon Flyersin kaivavan lopulta voiton jonka takuumiehenä on Carter Hart joka on torjunut erinomaisesti kotiotteluissaan päästäen vain 1.49 maalia ottelua kohden.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Derevianko - Nazarov Nazarov Voittaa 1. Erän 3-4 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 5.50 Alkamisaika: 22:20 - Setka Cupin puolella kohtaavat Derevianko sekä Nazarov. Kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta näkisin Nazarovin pienoisena suosikkina tähän otteluun tultaessa. Tasaista vääntöä odotan tästä ottelusta ja molempien vähintään erän tässä voittavan, erät tulevat todennäköisesti myös olemaan todella tasaisia ja venymään pitkälle. Nazarovin avauserässä ottavan kuskin paikan ja hyvän erävoiton ottelun voittoa ajatellen, Derevianko tulee kuitenkin erässä pysymään mukana ja Nazarov tulee erän vasta ratkaisemaan ratkaisupalloilla ja voittamaan erän lopulta 7-11/8-11 luvuin kuten ollut Nazarovilla usein tapana.
    • Jääkiekko Mestis Klo 18.30   IPK -  Ketterä    Valinta:  Ketterä ML Kerroin:  2.00 ( paf)   Game 5.  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-1 Kemmun sarja vihjaus:   3/4    IPK oli aika kova viime pelissä ja nyt kotonaan mahku ottaa pytty itselleen. -Mestis Mestari voittanut yksittäisen G5 pelin Neljä vuotta putkeen. - Ketterä hävinnyt tällä kaudella aikasemmin neljä kertaa kaksi ottelua putkeen..  3/4 kerrasta katkaisseet kolmannessa tappiokierteen   Yhteenveto IPK on ylivoimalla erittäin vaarallinen.  Kotietu.  finaalin G5 peli on vahvasti ollut mestarin peli viime vuosina. Myös viimeisessä parissa ottelussa on Ketterä pelaaja lentänyt päähän kohdistuneesta taklauksesta jäähylle viideksi minuutiksi.  Onko henkinen niskalenkki jo otettu.  Itse kuitenkin haistelisin, että kotijoukkuetta vähä jänskättää. Kotiyleisö odottaa tänään paljon. Mielestäni Ketterä omaa mahkut siirtää juhlat. Vieraissa on helpompi pelaa ja tavallaa ei oo hävittävää. Itse rohkesdti hyppään vieraiden kelkkaan   Kunhan Ketterä voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu 
    • ATP Bukarest (massa ) / Tennis Hugo Gaston - Arthur Rinderknech Hugo Gaston @ 2.18 Unibet Alkaa 15:10 Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 96. ja 79. .  Gaston lähtee otteluun kerroinasettelun valossa  selkeänä altavastajaana siitäkin huolimatta että voitti miesten molemat aiemmat keskinäiset kohtaamiset (2021, 2023) jotka pelattiin kaiken lisäksi nopealla alustalla jolla Rinderknech on lähtökohtaisesti parempi peluri. Kumpikaan mies ei vaikuta olevan tällä hetkellä erityisen hyvässä iskussa mutta Gaston on selkeästi Rinderknechiä parempi massalla . Unibetillä tarjolla markkinatoppi. 1-2 (7-6, 4-6, 5-7)
    • Tilanne 14.4 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Blokki 15 8 1 6 136,46 % 45,93 € ▼ 2. ▲ Nagamori30 6 4 0 2 118,52 % 12,50 € ▲ 3.   Kemmu 17 9 0 8 105,74 % 9,77 € ▼ 4. ▼ Moisku 13 7 0 6 106,41 % 8,43 € ▼ 5.   Oksanen94 14 2 0 12 88,58 % -5,16 €   6. ▲ Pasanen67 12 6 0 6 90,99 % -11,88 € ▼ 7. ▲ JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 € ▲ 8. ▼ Henksteri 14 6 2 6 88,37 % -19,31 € ▼ 9. ▼ vormulafani 5 1 0 4 41,93 % -27,70 € ▼ 10. ▲ vptonnikeiju 25 7 0 18 75,10 % -46,43 € ▼ 11. ▼ VLA 25 5 0 20 67,23 % -48,74 € ▼ Yhteensä 161 vihjettä (58 - 3 - 100)  netto -101,28 € ▼ palautus 92,21 % ▼
    • Pöytätennis, Setka Cup Strutinskiy - Haysenyuk 1. Erä Yli 18.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 20:35 - Setka Cupin puolella kohtaavat Strutinskiy sekä Haysenyuk. Kertoimet on asetettu tähän otteluun varsin tasaisesti 2.20 - 1.61 ja hyvin tasaista ottelua tästä odotan kyllä tulevan. Molemmilla pelaajilla on toisiinsa nähden vahvuuksia ja uskon niitä pystyttävän myös hyödyntämään, pitkiä ja tasaisia eriä tässä odotan nähtävän ja etenkin avauserän venyvän pitkälle joka on ollut molemmilla pelaajilla viime otteluissa tapana.
×
×
  • Create New...