Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 14.1. - HK Vitjaz vs Jokerit (Moisku) [OIKEIN]

Recommended Posts

HK Vitjaz - Jokerit

Vihjaaja: Moisku
Liiga: Jääkiekko, Liiga

Alkamisaika: 18:30

Jokerit on pelannut hyvin jo pitkän aikaan ja suurinta osaa peleistä se hallitsee kiekollista peliä, mutta silti kaveri iskee maalin ja ottelusta tulee vaikea. Jokereiden 14 ottelun pisteputki katkesi lauantaina toisessa Tallinnan ottelussa kun Severstal voitti 2-5, tuossa voi ainakin maalin ellei pari laittaa taas Niemen piikkiin, mutta olihan se tilastotappionkin tultava sieltä jossain vaiheessa.

Illan isäntä joukkue Vitjaz on ailahdellut viime kierroksilla ja joukkue onkin voittanut 3/5 edellisestä pelistä vaikka sitä ennen olikin heikompaa sillä pidemmällä aikavälillä Vitjaz on voittanut 4/10 peleistään.

Joukkueet kohtasivat joulukuun lopussa Helsingissä jolloin Jokerit voitti 4-1. Jokerit on muutenkin pärjännyt hyvin Vitjazin kanssa sillä edelliset kuusi keskinäistä on kirjattu Jokereiden nimiin ja ihan varsinaisella. Jokerit on huomattavasti laadukkaampi joukkue ja vaikka viime pelissä tappio tulikin niin pidän sitä tosiaan vaan tilastotappiona ja tänään joukkue palaa jo takaisin voittojen tielle.

 

Tulosveikkauksen ystäville, edelliset neljä keskinäistä kohtaamista on päättynyt Jokereille 4-1 että... :)

Valinta: Jokerit
Kerroin: 1.97
Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

coolbet-logo-full.png.cb5eff84ba8f980d304c2c5c23f206e4.png

 

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...