Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 15.1. - Sport vs TPS (Moisku) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

Sport - TPS

Vihjaaja: Moisku
Liiga: Jääkiekko, Liiga

Alkamisaika: 18:30

Häntäpään jpukkueiden kohtaaminen Vaasassa kun liigajumbo Sport isännöi muutamaa sijaa korkeammalla olevaa tepsiä.

Sport on voittanut viimeiseen viiteen otteluun ainoastaan kerran kun.se kaatoi kotonaan Saipan 5-2. Tapparalle Sport hävisi kotonaan niukasti 1-2 ja onhan Sport kaatanut kotonaan mm Kärpät joulukuussa.

Tps sai viikonloppuna itseluottamusta varmasti hieman kohdilleen kun se perjantaina kotonaan hävisi Kärpille vasta jatkoilla 3-4 ja heti perään Tampereella joukkue voitti räväkän alun seurauksena Tapparan 3-4.

Joukkueet ovat kohdanneet tällä kaudella jo kahdesti, ensiksi lokakuussa juuri Vaasassa jolloin kotijoukkueelta nähtiin huima nousu päätöserässä sillä Tps johti ottelua jo 1-5, mutta Sport tuli tasoihin ja hävisi vasta jatkoilla tuolloin 5-6. Toinen keskinäinen pelattiin turussa marraskuun lopulla jolloin Tps otti puhtaan 2-0 voiton.

Sport on sitkeä ja taisteleva joukkue ja kotonaan se pystyy yllättämään isompiaankin. Tepsillä on hieno viikonloppu takana, mutta tuliko makeaa mahan täydeltä niin sanotusti ja tänään nähdään se karmea turkulaisryhmä? Uskon että Sport isännöi tänään voiton itselleen pitkästä aikaa viimeistään jatkojen jälkeen.

Valinta: Sport (moneyline)
Kerroin: 1.92
Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (170€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 170€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
norkka.thumb.png.22586756d8a3538a08e047f98595b6d7.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...