Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 22.1. - Tottenham vs Norwich (Kalastaja) [OIKEIN]

Recommended Posts

Tottenham - Norwich

Vihjaaja: Kalastaja
Liiga: Jalkapallo, Valiioliiga

Alkamisaika: 21:30

Otetaan heti toinen perään.

Tottenham on joukkueista laadukkaampi ja lähtee suurena suosikkina otteluun. Tottenhamin kausi ei ole ollut mikään loistokas ja siellä tapahtuikin manageri vaihdos ja puikkoihin astui vanha kettu Jose Mourinho.

 

Tottenham on jäänyt nytten kolmessa edellisessä Valioliiga pelissä ilman maalia ja olisi suoranainen katastrofi, jos näin tapahtuisi neljännen kerran, etenkin kun vastaan asettuu Norwich jonka kohtalo suurella todennäköisyydellä on putoaminen, kiitos riittämättömän materiaalin tälle tasolle, joka on näkynyt vuotavana puolustuksena ja päästetyt maalit voisi olla enemmänkin, jollei Krull venyisi huikeisiin pelastuksiin.

 

Tottenhamille ensimmäiset puoliajat on ollut kaksi jakoisia, kuin myös Norwichille, joka on kumminkin omissa peleissä tilastollisesti hävinnyt jo ensimmäisellä puoliajalla otteluita, häviten myös koko ottelun.

Tottenhamille oli jo edellissä kotiottelussa Liverpoolia vastaan tarjolla enemmän ja Liverpoolilla kävi pieni muotoinen pulla, että se selvisi ilman takaisku maaleja ja kun tänään vastustajan taso laskee "hitusen" niin kotiedun mukaista, että tässä tullaan hakemaan se ensimmäinen maali jo ensimmäisellä puoliajalla ja mahdollisesti otetaan voitto kotiin jo ensimmäisen puoliajan johdon myötä. 

 

Pelionnea!

Valinta: Puoliaika/Lopputulos: 1/1
Kerroin: 2.08
Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

coolbet-logo-full.png.cb5eff84ba8f980d304c2c5c23f206e4.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...