Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 25.1. - Ässät vs JYP (1X2) [OIKEIN]

Recommended Posts

Ässät - JYP

Vihjaaja: 1X2
Liiga: Jääkiekko, Liiga

Alkamisaika: 17:00

JYP on poikkeuksellisen heikossa vireessä ja tappioputkelle on kertynyt mittaa jo 6 ottelun verran. Voitto ei ole edes ollut kovin lähellä. Asiat eivät nyt vaan toimi ja muut joukkueet ovat edellä vähän kaikessa.

Toisin on Ässillä, vaikka pisteitä ei ole paljoa viime aikoina kertynyt, peli-ilme on ollut hyvä. Joukkue katkaisi Liigan tämän hetken ehkä kuumimman joukkueen, KooKoon, voittoputken sekä oli lähellä voittaa HIFK:n ja runkosarjan ykkösen Kärpät (Kärpät tasoitti ajassa 58:30).

Tällä kaudella JYP on keskinäisissä murskannut Ässät 6-1 ja 0-7, mutta parempaa paikkaa revanssille Ässille tällä kaudella tuskin tulee.

Ässillä on tähän myös pieni lepoetu, sillä JYP pelasi eilen. JYP on myös joutunut pelaamaan kapealla pakistolla, sillä Anttoni Honka, Juuso Vainio ja Jaakko Jokinen puuttuivat eilisestä ottelusta. Hyvä paikka on tässä Ässille ottaa kolmen pisteen voitto pitkästä aikaa.

Valinta: Ässät
Kerroin: 2.45
Vedonlyöntitoimisto: ComeOn (400% bonus +10€ ilmaisveto)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat ComeOn:lle 400% bonuksen 40€ asti +10€ ilmaisvedon! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

comeon.png.8d3ef3a3dfedb61eef166eb672bd1739.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...