Jump to content

Recommended Posts

Jalkapallo Australia 

Melbourne City Vs Melbourne Victory

Pelivalinta: Jamie Maclaren tekee maalin @ 2.15 Betsson

10:30

Tiukka paikalliskamppailu luvassa!

Tällä kaudella Jamie Maclaren on iskenyt kolmetoista maalia ja pariin peliin hän ei ole nyt onnistunut maalinteossa joten tänään uskon taas hänen onnistuvan sillä Cityn todennäköisimmällä maalintekijällä harvoin on ollut kolmen ottelun maalittomia pelejä.

Link to post
Share on other sites

Australia:A-league Jalkapallo klo.10:30

Melbourne City  Melbourne City - Melbourne Victory  Melbourne Victory

Tekee Maalin O.Toivonen @2.45 Nordicbet

A-league viikonloppu alkaa kiihkeällä derbyllä,kun City ja Victory ottavat yhteen.City on taulukossa 2 ja Victory 9.Victorylla olisi siis petrattavaa jos haluaa 6 sakkiin.Victory viimepelissään kyllä näyttti jo hyvältä 2-2 tasapelissä Perttiä vastaan tuossa ottelussa Toivonen iski ottelun avausmaalin.Citylla on nyt tappio ja tasuri kahdesta edellisestä,eikä tämä peli tule helppoonpaikkaan.Ottelu pelataan AAMI Parkilla jossa joukkueet on monesti kohdannut ja City ei ole kuuteenedelliseen pystynyt voittamaan Victorya AAMI Parkilla.Citylla on Mclaren ja Victorylla Toivonen niin toivossa on hyvä elää.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Koripallo NBL Australia klo 10:30

Brisbane Bullets - New Zealand Breakers

Pelivalinta: New Zealand Breakers

Kerroin: 3,00 Unibet

Todella tärkeä peli molemmille joukkueille pudotuspeleihin pääsyn suhteen. Molemmat joukkueet tarvitsevat voiton ottelusta.

Bullets ollut erinomaisessa vireessä viime aikoina. Joukkue voittanut 6 ottelua putkeen. 

Breakers voittanut 4/5 viimeisestä ottelusta. Breakers on parantanut paljon kauden edetessä ja voitolla play offeihin hyvät mahdollisuudet.

Tasainen peli tiedossa. Breakersin ei kuulu olla näin suuri altavastaaja. 

OIKEIN 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko liiga 18:30

Ässät - Hpk

Pelivalinta: Tyson Spink saa vähintään yhden pisteen ottelussa @ 2.00 betsson

Spinkkien kenttä on ollut kovassa vedossa viimeaikoina, joten jos kotijoukkue meinaa tänään taistella voitosta  on Spinkkien kyllä oltava tänään pisteillä!

Betsson tarjoaakin Tyson Spinkin pistelelle todella maukasta kerrointa ja tämä täytyy poimia tämän illan pelilapulle sillä onhan Ässien peli kulkenut ihan mukavasti lukuunottamatta tuota edellistä Kalpa peliä ja varsinkin Spinkkien peli.

OIKEIN

Link to post
Share on other sites

Ruotsi:Allsvenskan Jääkiekko klo.20:00

IF Björklöven  Björklöven - Kristianstad  Kristianstad

Tekee pisteen A.Wiklund @2.00 Nordicbet(sis.JA)

Allsvenskan kiekosta kotijoukkueen Wiklundin pojoo kokeiluun.

Björklöven johtaa tätä sarjaa,kun puolestaan vastustaja on siellä kellariosastolla sijalla13.Ennakkoon pitäisi olla helppo pala Björklövenille.Björklöven on ollut vakuuttava kotonaan ja joukkue ei ole hävinnyt kuin 1 pelinsä 21 kotimatsista.Kristianstad on hävinnyt yli puolet vieraspeleistään.Kristianstad tietää,että nyt tulee olemaan vaikea peli ja joukkue saattaa jo asennoitua niin,että me ollaan hävitty tää peli vaikkei peli ole vielä alkanutkaan.Björklövenilla on 2 hyvää ketjua ja toisessa niistä pelaa Wiklund.Tänään on mahdollisuuksia muillakin Björkin pelaajilla kuin Hutchingsilla,Crandalilla,Anderssonilla,Selinillä sekä Vesilillä päästä pisteille.Wiklund on tosin kunnostautunut iskemään maaleja ja on  tällähetkellä Crandalin kanssa parhaat tekijät 16 maalilla.Syöttöjäkin on Wiklundilta nähty ja sitä kokeillaan nyt jos sattuu maalinteko tökkimään.

Link to post
Share on other sites

Tennis Cordoba nelinpeli klo 21:00

Gonzalez/Martin - Mayer/Molteni

Pelivalinta: Gonzalez/Martin

Kerroin: 1,70 Marathonbet

Gonzalez/Martin kaksikon yhteispeli toimii erinomaisesti. Molemmat ovat hyviä nelinpelaajia ja Gonzalez erityisesti massakentällä erinomainen nelinpelaaja. Martinilla on hyvä syöttö ja Martin pärjää kaikilla alustoilla. 

Mayer on enemmänkin kaksinpelaaja, mutta nelinpelissä menestynyt myös kohtuu hyvin. Moltenilla paljon menestystä nelinpeleistä, mutta suuri osa voitoista haastajaturnauksista. 

Tasoero parien välillä mielestäni suurempi kuin mitä kertoimet antaa ymmärtää. Gonzalez/Martin on ATP tasolla huippupari ja Mayer/Molteni on ok tasoinen nelinpelipari. 

VÄÄRIN 

Link to post
Share on other sites

Snooker, World Grand Prix

Graeme Dott - Tom Ford

Vihje: Tom Ford

Kerroin: 2.75

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 21:00

- World Grand Prixin välierissä kohtaavat Maailmanlistan 21. Dott ja 25. Ford. Graeme Dottista pidän pelaajana paljon ja tässä turnauksessa Dott on esittänyt erinomaisia otteita, voittamalla mm. viime ottelussaan Maailmanlistan 4. O'Sullivanin. Ford on myös kuitenkin pelannut hyvää snookeria, paljon parempaa jota olen odottanut ja saanut hyvän lennon päälle tässä turnauksessa, viime ottelussa Ford voitti 5-2 luvuin Maailmanlistan 18. Gary Wilsonin. Molemmat pelaajat ovat esiintyneet edukseen tässä turnauksessa hyvin, Dott ollut ehkä jonkun verran vakuuttavampi mutta Ford on kuitenkin myös pelannut hyvin, Tom Ford on asetettu kertoimissa liian suureksi altavastaajaksi otteluun sillä näen Fordilla hyvät saumat jatkaa heti ottelun alusta hyvää pelivireettään Dottia vastaan johon en viime aikaisten otteiden perusteella hirveästi luota sillä taso ailahtelee liikaa erinomaisen ja heikon välillä aina päivästä ja vastuksesta riippuen, tällä kerroinasettelulla Fordia lapulle ilomielin sillä näen ottelun melkein tasabookkina, Dottin ollessa ihan pienoinen suosikki.

Link to post
Share on other sites

NBA : 04:10
Houston Rockets - Phoenix Suns

Valinta: Houston Rockets @ 1,75 (unibet)

Raketit on kovassa nosteessa, sillä he tulevat tähän peliin 4 pelin voittoputkesta. Keskimääräisesti ovat saaneet per peli tehtyä n. 118,2 pistettä. 
Valitettavasti Houstonin joukkueella on sivussa Russell Westbrook. Uskon Houstonin voittoon.

Rakettien pelaaja tilastoja:
James Harden n. 35,4 pistettä per peli.
Eric Gordon n. 15,7 pistettä per peli.

Link to post
Share on other sites

NBA : 02:40
Boston Celtics - Atlanta Hawks

Valinta: Boston Celtics -9.5 @ 1,91 (unibet)

Celtics on saanut per peli keskimääräisesti n. 116 pistettä. Tästä johtuen Celticsin hyökkäys on sijalla 7. NBAssa. Celticsin puolustus on myös ollut ahkerana ja päästänyt n. 105,9 pistettä per peli läpi, mikä myös asettaa puolustuksen sijalle 7. Boston pelaa parhaimillaan kotipeleissä, kun taas Atlantan pelit on heikompia vieraspeleissä. Hawkseilla on muutama pelaaja heikossa hapessa. Luotan siihen että -9.5 ei ole mahdoton Celticsin kaltaiselle joukkueelle.

Link to post
Share on other sites

Koripallo, NBA

Oklahoma City Thunder - Detroit Pistons

Vihje: Alle 213.5 pistettä

Kerroin: 2.06

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 03:00

- Oklahoma City Thunder isännöi Detroit Pistonsia yön ottelussa. Oklahoma City Thunder lähtee otteluun ansaitusti suurena suosikkina sillä joukkue on viime aikoina pelannut erinomaisesti ja omaa myös paremman ja laajemman rosterin kuin Pistons molemmilla kaikkien ollessa terveeenä. Nyt kuitenkin edelleen vierasjoukkue Pistonsilta on todella iso lista pelaajia pois johon lukeutuu myös avainpelaajia. Pistons yrittää tässäkin pelissä samaa taktiikkaa kun kahdessa aikaisemmassa pelissään, eli puolusta tiukasti ja hyökkäyksessä anna Drummondille palloa korin alle Detroit Pistons pystyy vajaa miehisenäkin puolustustamaan hyvin ja pitämään ottelun temmon alhaisena kuten nähtiin viime vierasottelussakin Grizzliesiä vastaan, odotan tästä pelistä samanlaista jossa Oklahoma City Thunder dominoi mutta kuitenkin selvästi puolustus edellä molemmat lähtevät pelaamaan hidastempoisesti ja totali jää underiksi. Pistonsilla niin paljon avainpelaajia sivussa ettei vain voi lähteä hyökkäämään ja pelaamaan nopeatempoista peliä jos haluavat edes omata minimaalisen prosentin voittaakseen tämän pelin.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Mlb, baseball Rockies - Padres Vihje : Padres -1,5 1.85@ Coolbet 3:40 Tässä lähinnä syöttäjä etu on valtava Padresille. Itse näkisin Padresin hoitavan tämän pelin aika varmuudella.
    • ESL Pro League -sarjan pelejä tarjolla seuraavan parin viikon ajan.   ESL Pro League - Turnausvedot PK: Highest ADR | XANTARES (VS FL1T) | 1.80 (bet365)   PK: Highest KAST% | Spinx (vs jL) | 1.72 (bet365)   PK: Highest Rated Team | G2 (vs Natus Vincere) | 1.90 (bet365)   PK: Group C Winner | MOUZ | 1.90 (Coolbet)
    • Pöytätennis, Setka Cup Datsenko - Zhurba Datsenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.75 Alkamisaika: 19:30 - Setka Cupin puolella kohtaavat Datsenko sekä Zhurba. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 3.50 - 1.28 Zhurballe mutta mielestäni Zhurba lähtee aivan liian suurena suosikkina tähän kyseiseen otteluun tultaessa. Zhurba on ollut kaukana parhaimmastaan ja pelannut tasolleen varsin heikosti, Datsenko puolestaan pelannut parasta peliään aikoihin ja esiintynyt hyvin edukseen, Datsenko sekä Zhurba kohtasivat jo tänään kertaalleen ja Datsenko voitti tuon ottelun suoraan 3-0 luvuin joten juuri tähän kyseiseen otteluun tultaessa kun Zhurba ei ole ollut parhaimmillaan niin kerroinasetelmassa on Zhurba asetettu aivan liian suureksi suosikiksi tähän otteluun tultaessa. Datsenkon uskon tässä jatkavan hyviä otteitaan heti alusta asti ja voittavan avauserän sekä koko ottelun pienoisena 'yllättäjänä'
    • Pöytätennis, Setka Cup Fiser - Tuma Tuma Voittaa 1. Erän Vähintään 5 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.00 Alkamisaika: 19:20 - Setka Cupin puolella kohtaavat Fiser sekä Tuma. Tuma lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina mutta voisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina. Fiser pelannut viime otteluissaan todella heikosti ja voittanut vain yhden ottelun viimeisestä 10 pelaamastaan siinä missä Tuma pelannut todella hyvässä vireessä viime aikoina ja hallinnut myös näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia, uskon Tuman ottavan homman hallintaansa heti avauserästä lähtien selkeällä vähintään 11-6 voitolla.
    • Jääkiekko  NHL  KLO 02.30   Florida Panthers  -  Tampa Bay Lightning    Valinta : Tampa Bay Lightning ML  Kerroin :  2,43 ( PAF )    Game 2.  Florida johtaa sarjaa voitoin 1-0.   NHL en lähde nyt säännöllisesti vihjaa, vaan otan nyt nämä Kemmun vakio vihjeet alkuun.  Kokeillaan, jos vanhat kaavat pitäisivät vielä pintansa.  Knoppeja   -Florida on nyt viiden ottelun voittoputkessa.   Kuudes peli on vielä voitettu tällä kaudella 3/4 kerrasta tässä tilanteessa  -Florida on kotikaukalossa kuuden ottelun voittoputkessa.   Tuo on 1/2 kerrasta vielä jatkunut seitsemännessä tällä kaudella  - 2015-2023 (ei vuosia 2020, 2021) joukkue voittanut yksittäisen Game 2 pelin 5/7 kerrasta.   Sekä 1-0 sarjajohdossa 2/2 kerrasta mennyt 2-0 sarjassa johtoon.  Toki molemmat tullut vieraskaukalossa  - Tampa Bay yksittäin Game 2 pelin saldo 10/16 voittoa 2015-2023 (ei vuosia 2020,2021) - Tampa Bay samalla aikavälillä edellisen kanssa.  Kun joukkue ollut tappiolla sarjassa 1-0, niin tämä G2 on voitettu 6/9 kerrasta sekä vieraskaukalossa 2/4 kerrasta.    YHTEENVETO  Florida lähtee ennakkosuosikki viitta harteilla tähän otteluun.  Ihan ansaitusti.  Kuitenkin voittoputket saattaa hyvin katketa,  kun puhutaan jo viiden ja kuuden pelin putkista.   Myös Tampa Bay vaikka on jo ohittanut kultavuodet,  niin on haastava vastus.   Tampa Bay geeneissä on ollut tapana olla hyvä sarjojen G2 ottelussa.  Suht vakuuttavasti pystyvät tasoittamaan sarjan siinä kohtaa.   Vaikka Vasilevskiy ei oo enää mikään suuri muuri,  niin silti poffeissa herra ei usein kahta heikkoa peliä pelaa putkeen.  Myös tuo runko on ollut hyvä nostaa tasoaan seuraavaan otteluun, kun tappio on alla.   Lightning ,  kun saa ylivoimaa, niin  on aina erittäin vaarallinen.  Kummatkin parantaa otettaan,  mutta jotenkin vieraiden kertoimet näyttää liioittelulta.  Mielestäni erittäin tasainen ottelu edessä ja kyllä nyt tässä kohtaa on pakko testaa,  josko se Lightning on vanha itsensä ja ottaa rutiinilla G2 pelin itselleen, kun samalla Florida kokee tilastotappion.      Kunhan Tampa Bay Lightning voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
×
×
  • Create New...