Jump to content

Recommended Posts

Australia:A-league jalkapallo klo.10:30

WS Wanderers  WS Wanderers - Newcastle Jets  Newcastle Jets

Puoliaika,jolla enemmän maaleja 2.pa @1.99 Nordicbet

Lähdetääs koittaa tähän toiseen Aussiin enemmän maaleja toisellajaksolla.

Molemmat joukkueet vaihtoi äsken valmentajaa ja se tuotti voitot viimekierroksella molemmille ja vieläpä samasta CCM:stä.Valmentajan vaihdos siis piristi molempien peliä,vaikkei toi CCM nyt kummoinen vastustaja ollut.Nyt siis molempien uudet valmentajat kohtaavat toisensa ja ottelun alku saattaa olla varovaista tunnustelua.Ausseissa on tapana,että maaleja/tapahtumia alkaa tulee enemmän jälkipuoliskolla.Jetsin O`Donovan lienee täydessä pelikunnossa ja O`Donovan on pelimiehii tässäsarjassa.WSW:n maaleista on lähinnä vastaanut Duke sekä Muller.Jetsille voitto olis tärkeä,sillä joukkue on sarjassa viimeisenä.Keskinäiset kohtaamiset on ainakin Jetsin puolella sillä 6 edellisestä keskinäisestä Jets on vienyt 5 ja 1 tasapeli.Jetsin kertoimet ovat laskeneet ja laskee yhä.Lisäksi näitten joukkueitten kohdatessa toisensa niin maaleja on yleensä tehty enemmän toisellapuolikkaalla,jota myös nyt laitetaan lapulle.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports, LCK

Afreeca Freecs - Dragon X

Vihje: Afreeca Freecs 

Kerroin: 2.15

Vedonlyöntitoimisto: MrGreen

Alkamisaika: 10:05

LCK lauantain avausottelussa kohtaavat Afreeca Freecs ja Dragon X. Molemmat joukkueet ovat aloittaneet tämän Splitin hyvin 3-0 rekordilla, Dragon X ei ole kuitenkaan mielestäni näyttänyt voitoista huolimatta kovinkaan erikoiselta. Molemmilla joukkueilla on ollut vähän kokoonpanon muutoksia viime aikoina ja Dragon X:llä enemmän. Afreeca Freecs core pysynyt samana mutta tuotu pari uutta pelaajaa ja otteet ovat olleet erinomaisia. Ennen tätä splittiä tammikuussa Afreeca Freecs voitti Kespa Cupin jossa voitti mm. Dragon X:n suoraan 3-0 luvuin ja finaalissa Sandboxin myöskin 3-0 luvuin. Näillä eväillä Afreeca Freecs pitäisi olla suosikki otteluun mutta kertoimissa asetettu altavastaajaksi.

Tulos 1-2

Link to post
Share on other sites
 
KLO 17:00
 
Preston  -  Millwall
 
Vihje - Preston Voittaa Ottelun 
 
Kerroin 2.20 Coolbet
 
Kotijoukkue pelaa hyvää futista tällä hetkellä, viimeaikaiset otteet ovat olleet vakuuttavia ja joukkue aikookin selvästi pelata itsensä 6 parhaan joukkoon Championshipissä.
Tästä ottelusta voitto heikkoa Millwallia vastaan, ei pitäsi olla Prestonille mikään ongelma.
 
Preston on voittanut 5:stä viime ottelustaan 4 ja Yhden (1) pelannut tasan. 
 
Kuntokäyrässä Preston on Viiden (5) viimeisen ottelun mukaan kärjessä, tehdyt maalit 10 ja päästetyt 3 kappaletta! 
 
Edellinen Hedari meni Prestonille 3-2 lukemin ja tässä ottelussa millwall teki vielä tuon 3-2 kavennus maalin ajassa 90+6. 
 
 
 
 
  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, miesten sprintti

Jakov Fak - Matvey Eliseev

Valinta: Eliseev, betsson, @2.05

Klo: 15:45

 

Eliseevillä oli vuoden vaihteen jälkeen ammunnan osalta pari huonommin mennyttä kisaa, kun sakkoja tuli kolmessa kisassa yhteensä 12 kappaletta. Kaikki olivat kuitenkin neljän ammunnan kisoja ja viimeisessä kilpailussa ennen MM-kisoja hän palasi kauden aiemmalle tasolleen ampumalla yhteislähdössä nollat. Koko kauden osalta molemmat ovat olleet ampumapenkalla samantasoisia, mutta ladulla ero kallistuu melko selvästi Eliseevin hyväksi. Vaikka Eliseev ampuisi yhden sakon Fakia enemmän, hänellä on silti hyvä mahdollisuus ottaa tässä parissa voitto.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Snooker, Welsh Open

Ronnie O'Sullivan - Kyren Wilson

Vihje: Tilanne 4 pelatun freimin jälkeen: Ronnie O'Sullivan johtaa ottelua

Kerroin: 2.00

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 15:00

- Welsh Openin välierissä kohtaavat Maailmanlistan 8. Kyren Wilson ja Maailmanlistan 6. Ronnie O'Sullivan. Kyren Wilson on viime aikoina pelannut todella hyvää snookeria ja voittanut todella vakuuttavasti todella kovia pelaajia, kuten esim. eilen 5-0 luvuin kaatoi Maailmanlistan 2. Robertsonin. Nyt vastassa on kuitenkin Ronnie O'Sullivan jolle on pöytä katettuna tämän turnauksen voittoa ajatellen kun Judd Trump hävisi Shaun Murphylle. O'Sullivan pelasi eilen todella fantastisesti Mark Selbyä vastaan voittaen tämän 5-1 luvuin. Ronnie O'Sullivan on oikeastaan jokaisella osa-alueella Kyren Wilsonia edellä ja tulee tämän välierän voittamaan suht helposti. Uskon että heti alusta jälleen O'Sullivan dominoi ja johtaa ottelua 4 pelatun freimin jälkeen vähintään 3-1 luvuin.

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, miesten sprintti

Sebastian Samuelsson - Philipp Horn

Valinta: Horn, Marathonbet, @2.03

Klo: 15:45

 

Vaikka kaksikon sprinttikohtaamiset ovat tällä kaudella menneet tasan 2-2, on Horn ollut muutoin vahvempi. Saksalainen on vakiinnuttanut tasonsa 20 parhaan joukkoon ja on yleensä ollut hiihtovauhdissa Samuelssonia edellä. Kumpikaan ei lukeudu joukon parhaisiin ampujiin, vaan molemmat ovat samantasoisia, noin. 80 % tarkkuudella suoriutuvia ukkoja. Viime mc-viikonloppu meni myös Hornin osalta mallikkaasti hänen sijoittuessaan molemmissa kisoissa 15 parhaan sakkiin, vaikka ampui yhden sakon edellä olevia enemmän.

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | BLAST Premier Spring Series

21:30

afceb158fd4982f144e8b2d984771319.png G2 - OG 10b79b8841112550d752cfb88a95277d.png

G2 -1.5 | 2.65 | Betsafe

 

  • G2 (kennyS, AmaNEk, JaCKz, nexa, huNter-) otti eilen 100 Thievesiä vastaan pelatusta avausottelusta komean 2-0 -voiton, mikä on jatkumoa joukkueen loistavalle viimeaikaiselle vireelle. G2 osoitti henkistä lujuutta etenkin avauskartassa eli Dust2:ssa, jossa joukkue onnistui kampeamaan tappioasemasta voittoon. Lisäksi kennyS:n paluu omalle tasolleen tuo varmasti itseluottamusta sekä pelaajalle että joukkueelle. Mitään negatiivista ei ole G2:sta sanottavaa, vaikka muutamia virheitä joukkue tekee silloin tällöin.
  • OG (NBK-, valde, Aleksib, ISSAA, mantuu) otti toistaiseksi kovimman voittonsa eilisessä avausottelussa Evil Geniusesia vastaan todella tasaisessa matsissa, joissa pelatut kartat päättyivät lukemiin 16-14, 14-16 ja 17-19. Itse ottelun taso ei päätä huimannut, sillä erityisesti EG teki ottelussa todella paljon virheitä eikä heidän yksilöpelaajat olleet omalla tasollaan. Tästä huolimatta on todettava, että OG on mennyt eteenpäin siitä, miltä heidän peli näytti parin viikon takaisessa ICE Challenge -turnauksessa.
  • Karttavetossa G2 poistanee Overpassin ja OG bannaa Vertigon. G2 ottanee karttavalinnakseen Dust2:n, mikä on osoittautunut heidän vahvimmaksi kartaksi. OG puolestaan valinnee joko Trainin tai Infernon. Karttatilastoja katsellessa huomataan se seikka, että G2:n karttavalikoima on OG:ta vahvempi, mikä on pieni etu G2:lle valmistautumista ajatellen.

 

YHTEENVETO

  • G2 pelasi vahvan avausottelun 100 Thievesiä vastaan voittamalla molemmat kartat. OG otti toki hienon voiton EG:tä vastaan, mutta pelin taso ei ollut yhtä korkea kuin G2:n pelissä. Karttavalinnoissa G2 on OG:ta askeleen edellä laajan karttavalikoimansa ansiosta. G2 on mielestäni kokonaisuudessaan selvästi parempi joukkue kuin OG, jonka suorituksissa on vielä parantamisen varaa. OG:lla ei myöskään ole selvää bravuurikarttaa, jossa heillä olisi merkittävää etua G2:een nähden, joten tässä ottelussa näen G2:n varsin selvänä ennakkosuosikkina ja povaan ottelun päättyvän suoraan kahdessa kartassa. Kohde menee oikein, kun G2 voittaa ottelun 2-0. 

 

TULOS: 2-0

Link to post
Share on other sites

Tennis nelinpeli Cleveland haastajaturnaus klo 20:30

Saville/Smith - Glasspool/Lawson

Pelivalinta: Glasspool/Lawson +1,5 erää

Kerroin: 1,70 Marathonbet

Saville/Smith kaksikko asetettu melko selväksi ennakkosuosikiksi. Itse pidän matsia paljon kertoimia tasaisempina. 

Glasspool/Lawson pari on aloittanut kauden erinomaisesti ja parin yhteispeli toimii hyvin. Molemmat ovat nelinpeli puolella nousemassa rankingissa ylöspäin ja parilla on potentiaalia parantaa vielä sijoituksia paljon. 

Saville on menestynyt erinomaisesti nelinpelissä Purcellin kanssa. Smithin kanssa yhteispeliä vasta vähän takana ja tämä on selvä heikkous. Smith on haastajatasolla ok nelinpelaaja, mutta pelitaso ei riitä atp tasolla. 

Glasspool/Lawson parille tarjolla +1,5 erän tasoituksella mielestäni hyvää kerrointa. 

OIKEIN 

Link to post
Share on other sites

Ligá MX : 03:00
Club América - Club Atlas

Valinta: BTTS(molemmat joukkueet tekevät maalin) @ 1,86 unibet

Analyysit ja ajatukset:
Aiemmissa América-Atlas-otteluissa on ollut keskimäärin 2.67 maalia, ja BTTS on tapahtunut n. 60% ajasta.
15 ottelusta Club America on voittanut 8 ja Atlas 5.
Pelatessa vierasjoukkueena 5 ottelusta kaikissa Atlas on onnistunut tekemään maalin ja kaikissa näistä peleissä on myös tapahtunut BTTS. 
America on onnistunut tekemään maalin jokaisessa 5 viime pelissään mutta n. 3 niistä on tapahtunut BTTS.
Atlas on onnistunut todella hyvin laittamaan kampoihin liigan hyville joukkueille ja näin varmistettua ainakin yhden maalin per peli.

Luotan tilastoihin ja Liga MXn yllättävyyteen. 
Nyt jännittämään matsia! :kaljaa: 
 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Derevianko - Nazarov Nazarov Voittaa 1. Erän 3-4 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 5.50 Alkamisaika: 22:20 - Setka Cupin puolella kohtaavat Derevianko sekä Nazarov. Kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta näkisin Nazarovin pienoisena suosikkina tähän otteluun tultaessa. Tasaista vääntöä odotan tästä ottelusta ja molempien vähintään erän tässä voittavan, erät tulevat todennäköisesti myös olemaan todella tasaisia ja venymään pitkälle. Nazarovin avauserässä ottavan kuskin paikan ja hyvän erävoiton ottelun voittoa ajatellen, Derevianko tulee kuitenkin erässä pysymään mukana ja Nazarov tulee erän vasta ratkaisemaan ratkaisupalloilla ja voittamaan erän lopulta 7-11/8-11 luvuin kuten ollut Nazarovilla usein tapana.
    • Jääkiekko Mestis Klo 18.30   IPK -  Ketterä    Valinta:  Ketterä ML Kerroin:  2.00 ( paf)   Game 5.  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-1 Kemmun sarja vihjaus:   3/4    IPK oli aika kova viime pelissä ja nyt kotonaan mahku ottaa pytty itselleen. -Mestis Mestari voittanut yksittäisen G5 pelin Neljä vuotta putkeen. - Ketterä hävinnyt tällä kaudella aikasemmin neljä kertaa kaksi ottelua putkeen..  3/4 kerrasta katkaisseet kolmannessa tappiokierteen   Yhteenveto IPK on ylivoimalla erittäin vaarallinen.  Kotietu.  finaalin G5 peli on vahvasti ollut mestarin peli viime vuosina. Myös viimeisessä parissa ottelussa on Ketterä pelaaja lentänyt päähän kohdistuneesta taklauksesta jäähylle viideksi minuutiksi.  Onko henkinen niskalenkki jo otettu.  Itse kuitenkin haistelisin, että kotijoukkuetta vähä jänskättää. Kotiyleisö odottaa tänään paljon. Mielestäni Ketterä omaa mahkut siirtää juhlat. Vieraissa on helpompi pelaa ja tavallaa ei oo hävittävää. Itse rohkesdti hyppään vieraiden kelkkaan   Kunhan Ketterä voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu 
    • ATP Bukarest (massa ) / Tennis Hugo Gaston - Arthur Rinderknech Hugo Gaston @ 2.18 Unibet Alkaa 15:10 Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 96. ja 79. .  Gaston lähtee otteluun kerroinasettelun valossa  selkeänä altavastajaana siitäkin huolimatta että voitti miesten molemat aiemmat keskinäiset kohtaamiset (2021, 2023) jotka pelattiin kaiken lisäksi nopealla alustalla jolla Rinderknech on lähtökohtaisesti parempi peluri. Kumpikaan mies ei vaikuta olevan tällä hetkellä erityisen hyvässä iskussa mutta Gaston on selkeästi Rinderknechiä parempi massalla . Unibetillä tarjolla markkinatoppi. 1-2 (7-6, 4-6, 5-7)
    • Tilanne 14.4 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Blokki 15 8 1 6 136,46 % 45,93 € ▼ 2. ▲ Nagamori30 6 4 0 2 118,52 % 12,50 € ▲ 3.   Kemmu 17 9 0 8 105,74 % 9,77 € ▼ 4. ▼ Moisku 13 7 0 6 106,41 % 8,43 € ▼ 5.   Oksanen94 14 2 0 12 88,58 % -5,16 €   6. ▲ Pasanen67 12 6 0 6 90,99 % -11,88 € ▼ 7. ▲ JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 € ▲ 8. ▼ Henksteri 14 6 2 6 88,37 % -19,31 € ▼ 9. ▼ vormulafani 5 1 0 4 41,93 % -27,70 € ▼ 10. ▲ vptonnikeiju 25 7 0 18 75,10 % -46,43 € ▼ 11. ▼ VLA 25 5 0 20 67,23 % -48,74 € ▼ Yhteensä 161 vihjettä (58 - 3 - 100)  netto -101,28 € ▼ palautus 92,21 % ▼
    • Pöytätennis, Setka Cup Strutinskiy - Haysenyuk 1. Erä Yli 18.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 20:35 - Setka Cupin puolella kohtaavat Strutinskiy sekä Haysenyuk. Kertoimet on asetettu tähän otteluun varsin tasaisesti 2.20 - 1.61 ja hyvin tasaista ottelua tästä odotan kyllä tulevan. Molemmilla pelaajilla on toisiinsa nähden vahvuuksia ja uskon niitä pystyttävän myös hyödyntämään, pitkiä ja tasaisia eriä tässä odotan nähtävän ja etenkin avauserän venyvän pitkälle joka on ollut molemmilla pelaajilla viime otteluissa tapana.
×
×
  • Create New...