Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 24.2. - Renegades vs Fnatic (vormulafani) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

Renegades - Fnatic

Vihjaaja: vormulafani
Liiga: Esports, CSGO - IEM Katowice

Alkamisaika: 16:30

  • Renegades (dexter, malta, Sico, INS, Hatz) tunnetaan Australian toiseksi parhaana joukkueena ja pienten kokoonpano- ja organisaatiomuutosten jäljiltä joukkue näyttäisi olevan potentiaalinen yllätysjoukkue tässä turnauksessa. Renegades pelasi noin kuukausi sitten DreamHack Leipzig -turnauksessa varsin mallikkaasti ja nappasi voitot Cloud9:a ja MAD Lionsia vastaan mitä voidaan pitää hyvänä suorituksena. On todennäköistä, että joukkueella ei rahkeet riitä pudotuspeleihin, mutta yksittäisiin karttavoittoihin Renegades kyllä kykenee hyvällä pelillä.
  • Fnatic (KRIMZ, JW, Brollan, flusha, Golden) on kenties tämän turnauksen isoin kysymysmerkki. Viime vuoden loppupuolella erittäin hyviä tuloksia saavuttaneella joukkueella on allaan peräti yli kahden kuukauden pituinen pelitauko virallisista peleistä. Tämän vuoden puolella ollaan etenkin BLAST Premier -turnauksessa nähty kuinka jopa kärkijoukkueilla on ollut vaikeuksia päästä vauhtiin ensimmäisissä peleissään, joten Fnaticin osalta on todella vaikea sanoa, missä vireessä joukkue tulee olemaan. Taitoa ja kemiaa joukkueesta toki löytyy aivan tarpeeksi pudotuspeleihin pääsyyn normaalilla pelillä, mutta nähtäväksi jää venyykö joukkue parhaimpaansa.
  • Karttavetossa Renegades poistaa Vertigon ja Fnatic bannaa joko Dust2:n tai Nuken. Tämä aukaisee Renegadesille mahdollisuuden valita juuri Dust2:n tai Nuken, kumpi sitten jääkään karttavetossa jäljelle. Fnatic valinnee kartakseen joko Miragen tai Infernon. On vaikea sanoa, miten Fnatic on lähtenyt pitkän pelitauon aikana karttavalikoimaansa kehittämään, mutta Renegadesilla on hyvä mahdollisuus voittaa oma karttavalintansa mikäli Fnaticin karttavalikoima on pysynyt jokseenkin samana.

 

YHTEENVETO

  • Renegades on yllätysvalmis joukkue, jonka viimeisin turnaus oli onnistunut ja josta joukkue voi kaivaa itseluottamusta näinkin kovatasoiseen turnaukseen. Fnaticin nykyvire on täydellinen kysymysmerkki pitkän pelitauon jäljiltä, eikä olisi lainkaan yllättävää nähdä ruosteinen Fnatic ainakin tässä avausottelussa. Karttaveto tarjoaa Renegadesille mahdollisuuksia ainakin omassa karttavalinnassaan. Fnatic on toki normaalitasoltaan parempi joukkue kuin Renegades, mutta pitkän pelitauon merkitys on jo tämän vuoden puolella nähty ja uskon sen tekevän tästä ottelusta paljon tiukemman kuin mitä kertoimet antaa olettaa. Kohde menee oikein, kun Renegades voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.

Valinta: Renegades (+1,5)
Kerroin: 1.80
Vedonlyöntitoimisto: BetSafe (200€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat BetSafelle jopa 200€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

betsafe logo.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...