Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 29.2. - NaVi vs Astralis (vormulafani) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

NaVi - Astralis

Vihjaaja: vormulafani
Liiga: Esports, CS:GO - IEM Katowice

Alkamisaika: 19:55

  • NaVi (flamie, s1mple, electronic, Boombl4, Perfecto) voitti puolivälierässään Liquidin lukemin 2-0. Kyseessä oli NaVin turnauksen paras ottelu, jossa joukkue oli yksinkertaisesti Liquidia parempi lähes jokaisella pelin osa-alueella. NaVi on Fnatic-tappion jälkeen ottanut itsestään hyvin niskasta kiinni ja vaikka välillä peli nojautuu paljolti yksilösuoritusten varaan, tulokset ovat olleet jo jonkun aikaa rohkaisevia.
  • Astralis (device, dupreeh, Xyp9x, gla1ve, Magisk) on tullut tähän turnaukseen puolustamaan viime vuoden mestaruuttaan ja toistaiseksi maailman ykkösjoukkue on pelannut mallikkaasti. Astralis voitti kaikki kolme alkusarjan peliään häviämättä karttaakaan ja vaikka mistään murskavoitoista ei ollut kyse, Astraliksen joukkuepeli on palannut uomiinsa ja tunnetusti tällöin joukkuetta on äärimmäisen vaikea pysäyttää.
  • Karttavetossa NaVi bannaa Vertigon ja Astralis poistaa Miragen. NaVi valinnee kartakseen Dust2:n ja Astralis ottanee Nuken. Olennaisinta tämän vedon kannalta on NaVin karttavalinta, sillä Dust2 on yksi NaVin vahvimpia karttoja, joissa karttavoitto on mahdollinen eikä Astralis ole kyseistä karttaa tässä turnauksessa vielä kertaakaan pelannut. Dust2 on kuitenkin luonteeltaan sellainen kartta, että aikaisen momentumin saava joukkue yleensä voittaa ja siksi kyseistä karttaa voidaan pitää kolikonheittona.

 

YHTEENVETO

  • NaVi on parantanut peliään turnauksen edetessä ja etenkin s1mplen johtamana tulosta on syntynyt. Astralis näyttäisi palanneen lähes voittamattomaan formiinsa sillä joukkue ei ole turnauksessa hävinnyt karttaakaan. Karttavalinnoissa ei varmaan yllätyksiä nähdä, mutta NaVin karttavalinta voi päättyä kumman tahansa voittoon, mikä on olennaista tämän vedon kannalta. Taas kerran perusteluita voidaan antaa myös NaVia puoltaville vedoille, mutta Astraliksen 2-0 -voitto on erityisesti pudotuspeleissä ollut tämän kokoonpanon historiassa niin yleinen lopputulos, että sitä on tällä kertoimella lyötävä. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun 2-0.

Valinta: Astralis (-1,5)
Kerroin: 2.20
Vedonlyöntitoimisto: Rizk (100€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Rizkille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

rizk.thumb.png.6b062d4c5e7fe35167edb9656a633d80.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...