Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

KHL 

KLO 18.30

 

Jokerit - Lokomotiv 

 

Valinta :  Lokomotiv ML 

Kerroin :  2,40 ( Coolbet )

 

Jokerit voitti 6-0 avausottelun ja siksi uskon, että kotijoukkue ei muuta kokoonpanoa.   Hieno nähdä miten tänään pelataan,  sillä tuskin voimasuhteet on noin isoja.  Game 1 oli täysin kotijoukkueen hyvyyttä ja puolustuspelaaminen oli timanttia,  sillä Antti Niemi ei joutunut oikeastaan torjumaan kertaakaan koko ottelussa.   Tällöin Jokerit oli vahvoilla.   Tänään saattaa kotijoukkueen lataus olla normaalimpi ja uskon myös,  että Lokomotiv parantaa.   Tällöin myös Antti Niemi joutuu testiin.  Harvoin herra on kahta hyvää ottelua pelannut.   Jokerit oli ylivoimainen ekassa pelissä,  mutta liikaa ei kannata siihen tuijottaa,  sillä Lokomotiv ei ollut noin huono,  vaan tänään vieraat on parempia.    Sarja tulee olemaan tasainen ja jotenkin haisee vahvasti,  että 1-1 voitoissa lähdetään Jaroslaviin. 

 

Kunhan Lokomotiv voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Liiga.

HPK - Lukko

valinta, molemmat joukkueet tekevät vähintään 2 maalia - varsinainen peliaika.

kertoimella 2.02 PAF.

alkamisaika: 18.30

 

Runkosarjan loppu kolkuttelee ovella ja HPK saa Rinkelimäkeen vieraita Raumalta, kun Lukko tulee kylään, jonka kauden loppu puolisko on ollut vahva ja se on liigan kovan kuntoisin joukkue, kun otetaan 10 tai sitten 30 ottelun otanta! Eli helppoa ei HPK:lla tule olemaan!

 

Tässä huomio kiinnittyy Lukon vieraspeleihin ja kuinka se on pystynyt tekemään maaleja vieraissa ja vedon kannalta tuo puoli näyttäisi olevan mallillaan. Edelliseen 20 vieraspeliin Lukko on pysynyt varsinainen peliajan puitteissa 19 kertaa tekemään vähintään kaksi maalia, joten voidaan todeta, että työskentely tuon osalta on ollut varsin luotettavaa ja kun huomioidaan, kuinka monta kertaa vastustaja on noina kertoina tehnyt myös kaksi maalia, päästään 13 otteluun.

 

HPK taasen on 20 edellisessä kotipelissä päässyt kahteen maalin tai usemapaan rysään 16 kertaa, joten tuolta osin HPK on myös ollut luotettava ja kun huomioidaan, kuinka monta kertaa vastustaja on noissa peleissä tehnyt myös vähintään kaksi maalia, niin luku on identtinen Lukon vastaavaan vieras saldoon, eli 13 kertaa.

 

Pelissä on molemmille joukkueille panosta. Lukolla on vielä sijat 2-6

Mahdollista olisi myös tippuminen sääli plejareihin, mutta se vaatisi jo sitten totaalista romahtamista loppu suoralla ja HPK:n tykki loppua.

Mutta suurella todennäköisyydellä HPK aloittaa omat pudotuspelit aiemmin, sääli pudotuspeleistä ja se pääsee suht vapautuneesti pelaamaan tässä kotipelissään.

 

Lukko siis lähtee otteluun suosikkina ja pitäisin tuloksia 2-2,3 tässä todennäköisimpinä vaihtoehtoina HPK:n kotiedun johdosta. 

 

Pelionnea!

 

 

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL Jääkiekko klo.20:00

Brynäs IF  Brynäs - Växjö  Växjö

Tekee pisteen E.Molin @2.00 Nordicbet(sis.JA)

SHL lätkästä kotijoukkueen hyökkääjä Molinin pojoa testiin.

Kyseiset joukkueet tod.näk tappelevat siitä viimeisestä säälipleijaripaikasta.Brynäs on taulukossa 11 ja Växjö tällähetkellä siinä viimeisessä säälipleijaripaikassa 10.Joukueilla on pisteissä eroa 4,eli tärkeä peli molemmille ja etenkinkin Brynäsille.Linköping tulee 3 pistettä Brynäsin perässä,joten siinäkin mielessä tämä on Brynäsille tärkeä kamppailu.Brynäsin 1.ketju on kova ja takoo pisteitä ottelusta toiseen.Hyökkäyskolmikko Rodin,Scott sekä Danielsson onkin Brynäsin 3 parasta pisteukkoa.2.ketjun laidalla pelaava Molin tuleekin sitten näitten herrojen perässä,Molin on ollut loistavassa vireessä viimekierroksilla ja 10 edellisestä Molin on iskenyt tehot 6+6.Molin saattaa olla tärkeä lenkki tänään Brynäsin joukkueessa jos Rodinin,Scottin sekä Danielssonin peli ei jostain syystä kulje niin Molinilla se on sujunut.

 

Link to post
Share on other sites

Ruotsi:SHL Jääkiekko klo.20:00

Malmö  Malmö - Leksand  Leksand

Tekee Maalin F.Händemark @3.50 Nordicbet(sis.JA)

Lisää SHL:ää ja Malmölta laitetaan Händemarkia maalintekijäksi tänään.

Leksandin kausi näyttää siltä,että joukkue joutuu karsimaan ensikaudenpaikastaan.Leksand on sijalla 13 ja 12 sijalla olevaan Linköpingiin eroa on jo 12 pistettä.Malmö on sijalla 9 ja voitoilla sekä sen edellä olevien epäonnistumisien myötä joukkue voi vielä nousta 6 sakkiin sillä eroa Hiviin on ainoastaan 6 pistettä.Näitten joukkueitten pelaajista Malmön hyökkääjä Händemark on selkeesti paras pelaaja ja kolkuttelee kokopistepörssin 10 sijaa.Händemark on Myttysen ohella iskenyt 13 maalia.Edellisessä keskinäisessä Händemark teki 2 maalia ja eiköhän se ainakin 1 nähdä Händemarkilta tänäiltana.

Link to post
Share on other sites

NHL.

Pittsburgh Penguins - Ottawa Senators

valinta, tekee vähintään 2 pistettä - sisältää jatkoajan, pois lukien rangaistuslaukauskilpailu.

Crosby, Sidney kertoimella 2.45 PAF

alkamisaika: 02.00

 

En ole varma kuinka järkevä haku tämä on.. Kertoimen puolesta ei ehkä kovinkaan.

Mutta tässä pikkusen kutkuttaa kokeilemaan sidin pisteitä, koska mies pelaa urallensa ihmeellisen kehnoa jaksoa, kun kuudessa pelissä on syntynyt ainoastaan yksi teho piste ja edelliseen kolmeen peliin ei yhden yhtäkään! Sidney Crosby ei ole kumminkaan kadottanut tämän kauden aikana taitojansa vaan 36 ottelussa hän on tehnyt 41 pistettä ja 12 pelissä on pisteitä tullut kaksi tai useampi, joka tekee tarkalleen joka kolmannessa pelissä.

 

Pittsburgh siis pelaa tänään kotona ja sen olisi syytä kääntää kelkka, koska taisto pudotuspeli paikoista käy kuumimmillaan ja on sanomatta selvää, että kuuden pelin tappio putket tässä kohtaa kautta, voi olla kohtalokkaita!

 Pittsburgh on ollut yksi sarjan parhaista kotijoukkueista ja myös Crosbyn peli on kulkenut kotona. Crosby on pelannut kauden aikana 18 kotipelissä, joissa 10 pelissä pisteitä on tullut kaksi tai useampi.

Crosby on johtava pelaaja, joka omalla panoksellaan pystyy johtamaan joukkueen voittoihin ja tänään tuota johtajuutta tarvitaan ja uskoisin kuivan jakson tulevan päätökseen ja yllätyksenä ei tulisi, jos kenhnon puolustuksen omaavan Ottawan kustannuksella niitä pisteitä tulisi useampikin.

 

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

Snooker, Champions League

Dott G. - Gilbert D.

Vihje: Yli 4.5 freimiä

Kerroin: 2.50

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 20:00

- Champions Leaguen playoffien välierissä kohtaavat Maailmanlistan 21. Dott ja 11. Gilbert. Todella tasainen ottelu on kyseessä näiden pelaajien välillä ja uskon että ratkaiseva 5 freimi tullaan tässä ottelussa pelaamaan kun best of 5 kaavalla mennään Champions Leaguessa. Molemmat pelaajat ovat viime aikoina pelanneet hyvillä otteilla ja kun tänäänkin molemmat ovat jo pelanneet otteluita niin ei ole päivän vireestä enään kiinni vaan pikemmiten ottelun vireestä. Tänä vuonna Champions Leaguessa nämä pelaajat ovat kohdanneet neljästi, voitot ovat menneet tasan 2-2 ja kolmessa ottelussa ollaan nähty tuo 5 freimiä näiden pelaajien kohdatessa. Voittajan valitseminen tähän otteluun on melkeimpä arpapeliä kun niin tasaisesta parista on kyse, mielestäni tällä overilla on valueta että kaikki freimit nähdään ja kerroin voisi tälle kohteelle olla hitusen pienempikin noin 2.20~ pinnassa. Molemmat pelaajat tulevat freimejä voittamaan ja ottelun voitto ratkeaa todella pieneihin marginaaleihin kuten myös overinkin kohtalo ja voisi melkeimpä kolikolla heittää tuleeko underi vai overi kun nämä pelaajat ovat pöydällä. Overissa näen valueta selvästi eniten tässä kohteessa ja uskon että molemmat pelaajat sen 2 freimiä onnistuvat taistelemaan itselleen. 

Link to post
Share on other sites

Snooker, Champions League

Higgins J. - Williams M.

Vihje: Higgins J. 

Kerroin: 1.73

Vedonlyöntitoimisto: William Hill

Alkamisaika: 20:00

- Champions Leaguen playoffien välierissä kohtaavat Maailmanlistan 5. Higgins ja 3. Williams. Toisin kun ylemmässä vihjeessä jossa odotan todella tasaista vääntöä odotan tästä jopa Higginsille varsin helppoa voittoa vaikka vastassa onkin erinomainen pelaaja Williams. Higgins on eilen ja tänään pelannut erinomaisesti Champions Leaguessa 5-1 rekordilla ja häviten vain 3 freimiä yhteensä näissä 6 ottelussa. Higgins on ollut todella tulessa toisin kun Williams joka on eilen ja tänään pelannut suhteellisen heikosti omaan tasoonsa nähden kuten myös viime kuukausien turnauksissa ja tuttu dominoiva Williams ollut täysin tiessään. Higgins todella kuumassa vireessä tällä hetkellä ja Williams taas hakee omaa peliään niin näen Higginsin suurempana suosikkina tähän otteluun kun kertoimet antavat ymmärtää.

Link to post
Share on other sites

Koripallo NBA klo 04:05

Denver Nuggets - Golden State Warriors

Pelivalinta: Yli 213,5 pistettä

Kerroin: 1,57 William Hill 

Denver lähtee matsiin suurena ennakkosuosikkina. 

Denver on erinomainen kotijoukkue ja etenkin hyökkäyssuuntaan Denver on erittäin hyvä. Kotikentällä Denver pelaa nopeatempoista koripalloa ja usein matsit on runsaskorisia. 

Golden State on pelannut kohtuu hyvin vaikka joukkue on materiaaliltaan yksi sarjan heikoimmista Thompsonin ja Curryn poissaollessa. Onnistumisia on löytynyt laajalla rintamalla ja uskon, että ei Golden State tule täysin jalkoihin jäämään tässä matsissa. Myös Golden State pelaa runsaskorisia otteluita. 

Link to post
Share on other sites

Koripallo Euroliiga klo 21:45

Lyon-Villeurbanne - Valencia

Pelivalinta: Lyon-Villeurbanne +7

Kerroin: 1,66 Bethard

Lyon on hyvä kotijoukkue. Lyon on kerännyt valtaosan pisteistä kotikentällä ja vieraissa joukkue on menestynyt huonosti. 

Valencia ei kuulu aivan kärkijoukkueisiin ja Valencia on hieman heikompi vierasjoukkue. Kotiedulla on siis tässä matsissa todella suuri merkitys. 

Valencia on ottanut monia voittoja pienillä eroilla ja ottelusta odotettavissa vähäkorinen taisto, joten piste-ero jäänee pieneksi. Lyon on hyvä pelikohde tasoituksella. 

Link to post
Share on other sites

NHL : 05:00
Vegas Golden Knights - New Jersey Devils

Valinta: NJD ML @ 3,40 coolbet

Analyysit ja ajatukset:
Vegas tulee tähän peliin ennakkosuosikkina. Mutta kuitenkin eilen joukkue tuotti pettymyksen häviämällä kotipelissä LA kingsiä vastaan (ennakkosuosikkina), ja täten myös LA kings katkaisi vegasin voittoputken. NJD on ottanut toisaalta viimeisissä peleissänsä vahvaa nostetta, ja onnistunut kääntämään kurssia. Tämän pelin kerrointa ei voi olla pelaamatta. 
Laskin historiaan perustuen että NJD on dogena 60 prosentin mahdollisuus voittaa.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Derevianko - Nazarov Nazarov Voittaa 1. Erän 3-4 pisteen marginaalilla Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 5.50 Alkamisaika: 22:20 - Setka Cupin puolella kohtaavat Derevianko sekä Nazarov. Kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta näkisin Nazarovin pienoisena suosikkina tähän otteluun tultaessa. Tasaista vääntöä odotan tästä ottelusta ja molempien vähintään erän tässä voittavan, erät tulevat todennäköisesti myös olemaan todella tasaisia ja venymään pitkälle. Nazarovin avauserässä ottavan kuskin paikan ja hyvän erävoiton ottelun voittoa ajatellen, Derevianko tulee kuitenkin erässä pysymään mukana ja Nazarov tulee erän vasta ratkaisemaan ratkaisupalloilla ja voittamaan erän lopulta 7-11/8-11 luvuin kuten ollut Nazarovilla usein tapana.
    • Jääkiekko Mestis Klo 18.30   IPK -  Ketterä    Valinta:  Ketterä ML Kerroin:  2.00 ( paf)   Game 5.  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-1 Kemmun sarja vihjaus:   3/4    IPK oli aika kova viime pelissä ja nyt kotonaan mahku ottaa pytty itselleen. -Mestis Mestari voittanut yksittäisen G5 pelin Neljä vuotta putkeen. - Ketterä hävinnyt tällä kaudella aikasemmin neljä kertaa kaksi ottelua putkeen..  3/4 kerrasta katkaisseet kolmannessa tappiokierteen   Yhteenveto IPK on ylivoimalla erittäin vaarallinen.  Kotietu.  finaalin G5 peli on vahvasti ollut mestarin peli viime vuosina. Myös viimeisessä parissa ottelussa on Ketterä pelaaja lentänyt päähän kohdistuneesta taklauksesta jäähylle viideksi minuutiksi.  Onko henkinen niskalenkki jo otettu.  Itse kuitenkin haistelisin, että kotijoukkuetta vähä jänskättää. Kotiyleisö odottaa tänään paljon. Mielestäni Ketterä omaa mahkut siirtää juhlat. Vieraissa on helpompi pelaa ja tavallaa ei oo hävittävää. Itse rohkesdti hyppään vieraiden kelkkaan   Kunhan Ketterä voittaa vaikka jatkoilla, niin tää osuu 
    • ATP Bukarest (massa ) / Tennis Hugo Gaston - Arthur Rinderknech Hugo Gaston @ 2.18 Unibet Alkaa 15:10 Vastakkain turnauksen avauksessaan maailmanlistan sijat 96. ja 79. .  Gaston lähtee otteluun kerroinasettelun valossa  selkeänä altavastajaana siitäkin huolimatta että voitti miesten molemat aiemmat keskinäiset kohtaamiset (2021, 2023) jotka pelattiin kaiken lisäksi nopealla alustalla jolla Rinderknech on lähtökohtaisesti parempi peluri. Kumpikaan mies ei vaikuta olevan tällä hetkellä erityisen hyvässä iskussa mutta Gaston on selkeästi Rinderknechiä parempi massalla . Unibetillä tarjolla markkinatoppi. 1-2 (7-6, 4-6, 5-7)
    • Tilanne 14.4 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Blokki 15 8 1 6 136,46 % 45,93 € ▼ 2. ▲ Nagamori30 6 4 0 2 118,52 % 12,50 € ▲ 3.   Kemmu 17 9 0 8 105,74 % 9,77 € ▼ 4. ▼ Moisku 13 7 0 6 106,41 % 8,43 € ▼ 5.   Oksanen94 14 2 0 12 88,58 % -5,16 €   6. ▲ Pasanen67 12 6 0 6 90,99 % -11,88 € ▼ 7. ▲ JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 € ▲ 8. ▼ Henksteri 14 6 2 6 88,37 % -19,31 € ▼ 9. ▼ vormulafani 5 1 0 4 41,93 % -27,70 € ▼ 10. ▲ vptonnikeiju 25 7 0 18 75,10 % -46,43 € ▼ 11. ▼ VLA 25 5 0 20 67,23 % -48,74 € ▼ Yhteensä 161 vihjettä (58 - 3 - 100)  netto -101,28 € ▼ palautus 92,21 % ▼
    • Pöytätennis, Setka Cup Strutinskiy - Haysenyuk 1. Erä Yli 18.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 20:35 - Setka Cupin puolella kohtaavat Strutinskiy sekä Haysenyuk. Kertoimet on asetettu tähän otteluun varsin tasaisesti 2.20 - 1.61 ja hyvin tasaista ottelua tästä odotan kyllä tulevan. Molemmilla pelaajilla on toisiinsa nähden vahvuuksia ja uskon niitä pystyttävän myös hyödyntämään, pitkiä ja tasaisia eriä tässä odotan nähtävän ja etenkin avauserän venyvän pitkälle joka on ollut molemmilla pelaajilla viime otteluissa tapana.
×
×
  • Create New...