Jump to content

Recommended Posts

Yhdistetty Oslo klo 10:00

Greiderer - Bjoernstad

Pelivalinta: Greiderer

Kerroin: 1,80 Nordicbet 

Greiderer on hypännyt Oslon harjoituksissa todella hyvin. Myös varakisassa hyppy oli hyvä ja itseluottamus on varmasti kunnossa. Hiihtoladulla Greiderer kuuluu hyvien hiihtäjien ryhmään ja monissa kisoissa Greiderer on hiihto-osuudella ollut aivan kärkihiihtäjien vauhdissa. 

Bjoernstad tunnetaan hyvänä mäkimiehenä ja hieman heikompana hiihtäjänä. Oslon harjoituksissa hypyt olleet heikkoja eikä varakisassakaan onnistumista tullut. Bjoernstadin hiihtovauhti paljon hitaampi kuin Greidererin, joten Bjoernstadilta vaaditaan kisassa erinomaista mäkiosuutta. Itse en siihen usko ja pidän Greidereria suurena ennakkosuosikkina tässä parissa. 

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto naisten viesti klo 14:58

Norja - Ruotsi 

Pelivalinta: Norja

Kerroin: 1,60 Veikkaus 

Norjalta puuttuu Röiseland joukkuueesta ja joukkue lähtee normaalia heikommalla porukalla kisaan. Knotten, Lien, Tandrevold ja Eckhoff. Kaksi viimeistä urheilijaa ovat aivan top 10 ampumahiihtäjiä ja Knotten on melko kokenut viestinviejä Norjan joukkueessa. Lien on hiihtänyt IBU Cupin puolella ja ajoittain menestynyt hyvin. Lienin hiihtovauhti oli kelpo tasoa pikakisan perusteella. 

Ruotsi lähtee paljon normalia heikommalla porukalla kisaan. Skottheim, Magnusson, E.Oeberg ja Persson. Ainoastaan Persson on huipputason hiihtäjä, loput ovat huomattavasti heikompia hiihtäjiä. Ammunta Ruotsilla aavistuksen paremmalla tasolla, mutta hiihtovauhdissa Norja selvästi edellä. 

Jos Norjan ammunta sujuu edes kohtuullisella tasolla niin Norja on hyvin todennäköisesti maalissa ennen Ruotsia. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 16.00

 

Vitjaz -  SKA Pietari 

 

Valinta :  SKA PIETARI 

KERROIN :  1,45 ( PAF )

 

Vitjaz on farmiseura SKA:lle ja siltä noi on näyttänyt.   Tämä sarja menee tänään poikki ja näin SKA on edennyt varmasti leikiten jatkoon kohti narrien kohtaamista.  Ei tässä muuta ole kuin, että vieraat on ylivoimasia.  Kolme kertaa voittanut ja nyt otetaan se neljäs helppo voitto. 

 

Kunhan SKA Pietari voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

KHL 

KLO 16.00

 

Lokomotiv Yaroslavl -  Jokerit 

 

Valinta :  Vierasjoukkue  (Jokerit ) voittaa ottelun  oltuaan maalin häviöllä  - Mukaanlukien jatkoaika 

Kerroin :  4,50 ( PAF ) 

 

Kemmu vihjannut sarjaa 0/2 

 

Jokerit johtaa sarjaa voitoin 3-0 ja on tänään mahdollisuus edetä jatkoon.   Nämä sarjan katkaisuottelut ovat usein vaikeita.   Varsinkin 3-0 sarja johdossa se mieli ei ole enää terävimmillään.   Varsinkin, kun ollaan vielä vieraskaukalossa on se sarjan tappo vaikeaa. 

Jokerit on vienyt tätä sarjaa mielin määrin.   Maalit kolmessa ottelussa ovat peräti  14-1 narreille,  mikä on erittäin iso luku.   Kaksi nollapeliä tullut.   Pelillisesti Jokerit on valovuoden edellä ja siksi tämä sarja menee poikki joko tänään tai maanantaina.  

Lokomotiv sai tuossa Game 3 ottelussa hyvin ylivoimaa ja tolppa vetoja,  mutta muuten joukkue oli surkea.  Jokerit sai loisto alun, kun heti ekalla minuutilla menivät johtoon.   Maalivahdeissa on iso ero tällä hetkellä.     Kuitenkin kotonaan Lokomotiv tulee saamaan ylivoimaa hyvin ja kotiyleisön edessä pitäisi pystyä näyttämään nyt varsinkin kaikkensa.   Uskon, että tämä näkyy. 

Jokerit tulee pelaamaan kliinistä kiekkoa ja uskon, että narrit ottaa jossain vaiheessa sen valtikkaan käteen ja ottaa voiton.   Kuitenkin,  kun sarja on ollut näin ylivoimainen,  niin nyt haisee kovin tiukalta tämä peli.   Narreilla on kuitenkin hyvä fiilis joukkueessa.   Uskon, että alussa Lokomotiv on tänään niskan päällä ja saavat ylivoimaa.    Tästä tulee joku maali ja kotijoukkue menee johtoon ekan kerran tässä sarjassa.   Se herättää vieraat ja Jokerit alkaa vyörymään ja silloin peli kääntyy vieraille.   Lopulta vieraat voittaa,  vaikka alku oli heillä vaikeaa. 

 

Kunhan Jokerit voittaa oltuaan maalin häviöllä,   vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Valioliiga.

Liverpool - Bournemouth

valinta, ensimmäinen puoliaika Liverpool

kertoimella 1.66 Coolbet.

alkamisaika: 14.30

 

Liverpoolin kausi on ollut yhtä lentoa ja se ei ole hävinnyt sarjassa kuin yhden ainoan pelin, kun viime viikonloppuna se hävisi Watfordille vieraissa 0-3

Liverooolilla muutenkin edelliset neljä ottelua kaikki kilpailut huomioiden, on ollut hieman vaikeaa, kun se on hävinyt peräti kolmesti jääden noissa kolmessa pelissä nollille.

 

Liverooolilla on myös edessä elintärkeä Mestarien liiga ottelu kotona ja peliin mahdollisesti tulee pientä kierrätystä.

Mutta vaikka pooli on lähes valioliigan mestari ja edessä on tärkeä kamppailu, niin peli kotona velvoittaa aina ja uskoisin, että tässä tullaan ottelun alkuun isolla höyryllä ja yritetään katkaista kahteen otteluun venynyt maalittomuus. Liverpoolille ensimmäiset puoliajat on ollut koko kauden vahvoja ja etenkin kotona se ratkonut pelejä jo ensimmäisellä puoliajalla ja 14 kotiottelusta, se on 11 kertaa lähtenyt puoliajalle johtoasemassa.

 

Vierasjoukkue Bournemouthin puolustus on ollut koko kauden vuotava ja tasoero isäntiin on suuri.

 

Pelionnea! 

Link to post
Share on other sites

Valioliiga  / Jalkapallo Englanti

Arsenal  - West Ham

Arsenal @ 1.63 Coolbet

Alkaa 17:00

Arsenalin(10.) kaksi viimeistä kotiottelua päättyivät voitokkaasti. Viimeksi kukistui Everton(11.) maalein 3-2 ja sitä ennen Newcastle(14.) lukemin 4-0. West Ham hävisi viisi viimeistä vierasotteluaan ja joukkuee keikkuukin tällä hetkellä juuri ja juuri putoamisviivan yläpuolella. Arsenal voitti kuusi joukkueiden viimeisestä kahdeksasta keskinäisestä kohtaamisesta. Arsenalin europelit saivat päätökseensä viime viikolla Olympiakoksen toimesta. Joukkueen tähtäimessä varmasti siintää jo ensi kauden europelit.  Arsenalin keskittyminen on tällä hetkellä täysin Valioliigassa mistä saa maistiaisia tänään West Ham maalein 2-0 päättyvässä ottelussa. Coolbetiltä markkinatoppi.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL.

New York Islanders - Carolina Hurricanes

valinta, Carolina Hurricanes +1

kertoimella 1.65 Nordicbet.

alkamisaika: 20.00

 

NHL jatkuu tänään joukkueiden osalta suomen aikaan prime time pelillä

ja kyseessä on joukkueille todella tärkeistä pisteistä kyse ja näkisin tässä tasapeli todennäköisyyden olevan kohollaan, koska kyseessä on saman divisioonan joukkueista.

Islanders on kiinni tällä hetkellä viimeisessä pudotuspeli paikasta ja Carolina vaanii ottelun vähemmän pelanneena kolmen pisteen päässä.

Erohan ei sinänsä kuulosta suurelta, mutta ottelut alkavat käymään vähiin ja tässä kohtaa kautta Carolinan tappio voisi olla kohtalokas pudotuspeli haaveiden suhteen.

 

Kummankaan viime aikainen vire ei ole ollut kummoinen ja pistekkin varsinaisella on tärkeä.

 

Ottelun merkityksellisyyden, ajankohdan ja joukkueiden vireiden vuoksi näkisin Carolinan maalin tasoituksen olevan oiva haku tässä kohtaa tuolla kertoimella.

 

Pelionnea! 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Robert Alfonso - Carlos Negron

Valinta: Negron, betway, @4.25

Klo: 02:00

 

Negronin viime ottelu päättyi katastrofaalisesti jo ensimmäisen erän tyrmäystappioon melko nimettömälle Brian Howardille. Mielestäni hyvä esimerkki ottelusta, jossa pienikokoisempi ottelija pääsee nopeudellaan yllättämään jo raskassarjalaiseksikin hitaan vastustajansa, Howard sai yhden hyvän iskun perille eikä Negron koskaan ehtinyt siitä palautua. Alfonso sopii Negronille paremmin, sillä kyseessä on toinen hidas raskassarjalainen, joka on kaiken lisäksi vielä todella passiivinen. Alfonso ei ole 33 ikävuoden ja yli seitsemän vuotta kestäneen ammattilaisuransa aikana ole juurikaan edennyt ja hänen paras voittonsa lienee nihkeä pistevoitto lähes 50-vuotiaasta Ray Austinista. Viime vuonna Alfonso otteli tasapelin Iago Kiladzea vastaan, Kiladze kyllä varsin selvästi voitti tuon ottelun mutta hänen kaltaisensa häviämään tuodut itä-eurooppalaiset harvemmin saavat reilua kohtelua pistetuomareilta. Negron kävi parhaan ottelunsa reilu vuosi sitten MM-haastaja Dominic Breazealea vastaan, ottelu oli tasainen ja parhaimmillaan Negron jopa koulutti vastustajaansa, häviten kuitenkin lopulta yhdeksännen erän tyrmäyksellä. Omissa papereissani tämä on hyvin lähellä 50/50 ottelua ja yli neljän kertoimet kelpaavat heittämällä.

Link to post
Share on other sites

Lentopallo, Efeler Ligi

Arkasspor - Halkbank

Vihje: Halkbank

Kerroin: 2.54

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 16:00

- Turkin Efeler Ligin puolella kohtaavat Arkasspor sekä Halkbank. Arkasspor on varmistanut jo paikkansa playoffeihin ja tulee myös runkosarjan päätyttyä olemaan sijalla 2. vaikka voittaisi tai häviäisi nyt kaksi viimeistä runkosarjan otteluaan, mitään pelattavaa ei siis Arkassporilla enään olee runkosarjan osalta. Halkbank löytyy sijalta 6. sarjataulukosta ja matkaa sijaan 3. on 4 pistettä, edessä ovat sijalla 5. Ziraat Bankasi yhden pisteen edellä ja sijalla 4. Spor Toto 3 pistettä edellä. Halkbank kuuluu Efeler Ligin kestomenestyjiin ja heiltä mestaruus löytyykin 2016,2017 ja 2018 kausilta. Halkbank on tälläkin kaudella materiaaliltaan ihan top 3 joukkueita mutta europelit ovat vähän sekoittaneet runkosarjaa, nyt kuitenkin europelit käyty ja voi keskittyä kotoisen liigan viimeisiin 2 otteluun täysillä. Arkassporilla ei mitään pelattavaa otteluun ja Halkbankilla on vielä hyvät mahdollisuudet korottaa sijoitustaan, joukkueet materiaaliltaan normaalitilaneessa hyvin tasaiset mutta kun Arkasspor nyt hyvin todennäköisesti lepuuttaa kärkimiehiään ja Halkbank ei niin vieraat tällä kertoimella lähtee lapulle ehdottomasti, ja vaikka nyt jostain kumman syystä Arkasspor ei lepuuttaisikaan kärkimiehiään näen silti Halkbankilla motivaatio edun olevan paljon suurempi kun pelattavaa on eikä Halkbank normaalitilanteessakaan saisi olla näin suuri altavastaaja otteluun vaan kertoimien pitäisi olla tasabookkina.

Link to post
Share on other sites

Esports, LEC

Fnatic - G2

Vihje: Fnatic

Kerroin: 2.50

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 22:00

- LEC:in lauantaiseen iltaan on tarjolla todellinen huippuottelu Fnaticin ja G2 välillä jotka molemmat ovat 10-3 rekordilla tässä splitissä pelanneet ja ovat splitin kärkijoukkueet kuten olettaa sopii. G2 voitti keskinäisen ottelun 8.2 mutta en tuolle hirveästi anna painoarvoa, Fnatic on nyt splitin edetessä saanut pelistään enemmän kiinni ja tulee antamaan kovan vastuksen G2:lle ja uskon että Fnatic onnistuu kostovoiton hakemaan. Tuo ottelu meni jo draftin kannalta vähän hakoteille kun Fnaticin Exmidlaner Caps pelasikin ADC paikalla botlanessa ja G2:en nykyinen ADC entinen midlaner Perkz pelasikin midlanessa, G2 oli säästänyt tuota varmasti jo Fnaticin varalle tuohon splitin alkuun jolloin G2 näytti menevän menojaan, edelleen joukkue on splitin paras rosteriltaan ja peliltään mutta silti niin dominoivaa G2:ta ei olla viime otteluissa nähty kun alkusplitistä ja Fnatic on viime viikoilla esiintynyt selvästi paremmin. Fnaticin support Hylissang pelasi myös todella surkean ottelun tuolloin ja antoi ilmaisia tappoja G2:lle heikolla positiollaan ja kirjaimellisesti inttasi melkein koko ottelun lopulta ollen 1/7/3 statseilla. Fnaticilla on varmasti paljon hampaankolossa tuosta ottelusta ja samanlaisia virheitä ei tule Fnatic enää tekemään jolla G2 saa ilmaisia etulyöntiasemia. Odotan Fnaticin ADC:lta Rekklesiltä todella kovaa peliä ja joukkueen kantamista tässä kärkipään matsissa josta ei viihdyttävyyttä ja säpinää tule puuttumaan. G2 materiaaliltaan hiukan parempi mutta ei ole viime viikkoina näyttänyt niin hyvältä ja kyseessä on kuitenkin Best of 1 ottelu joten vaikka G2 onkin parempi materiaaliltaan hitusen ei pitäisi Fnaticin olla näin suuri altavastaaja tähän otteluun tultaessa mitä Bet365 kertoimillaan tarjoaa, Muualla kertoimet siellä 2.20-2.30 paikkeilla. Fnatic ottaa tästä ottelusta statement kostovoiton ja näyttää ettei tule G2:lle tätä splittiä antamaan ilmaiseksi.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Kiinan GP Sprint PK: Voittaja | Max Verstappen | 1.70 (Coolbet)   PK: Kevin Magnussen - Nico Hülkenberg | Nico Hülkenberg | 1.95 (Coolbet)   PK: Lewis Hamilton - Sergio Perez | Sergio Perez | 1.75 (Coolbet)   PK: Fernando Alonso - Charles Leclerc | Charles Leclerc | 2.00 (Coolbet)   PK: Zhou Guanyu - Lance Stroll | Lance Stroll | 1.85 (Coolbet)   PK: Top 8 Sijoitus - Ei | George Russell | 1.85 (Coolbet)
    • Pöytätennis, Setka Cup Reznychenko - Chepurnyi Reznychenko 3-0 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 07:25 - Setka Cupin puolella kohtaavat Reznychenko sekä Chepurnyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.50 - 2.50 Reznychenkon hyväksi mutta itse en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Reznychenko joka on jokaisella osa-alueella näistä pelaajista parempi, Rezhychenko on näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia dominoinut miten on tahtonut ja usein voittanut suoraan 3-0 luvuin. Reznychenko tulee tähän otteluun huippuvireessä ja uskon sen tässä jatkuvan suoralla 3-0 voitolla Chepurnyista.
    • Pöytätennis, Setka Cup Khandetskyi - Hrynenko Hrynenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.10 Alkamisaika: 06:05 - Setka Cupin puolella kohtaavat Khandetskyi sekä Hrynenko. Hrynenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.53 kertoimella mutta varaa olisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina, näen Hrynenkon näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempana ja laadukkaampana jokaisella osa-alueella ja uskon tässä ottelussa Hrynenkon kyllä heti avauserästä lähtien hallitsevan, Khandetskyi ei ole viime otteluissaan ihmeitä esittänyt enkä näe sen tässä ottelussa Hrynenkoa vastaan muuttuvan. Hrynenko on voittanut kaksi viimeisintä keskinäistä kohtaamista suoraan 3-0 luvuin ja tässä on hyvät saumat vastaavaan.
    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
×
×
  • Create New...