Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 8.3. - Red Wings vs Lightning (Kemmu) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning

Vihjaaja: Kemmu
Liiga: Jääkiekko, NHL

Alkamisaika: 23:00

Tampa Bay pelaa tämän B2B pelinä,  sillä joukkue pelasi Suomen aikaa viime yönä klo 02.00  ja nyt tämä alkaa klo 23.00...  Toki matkustusta ei ole paljoa,  mutta kuitenkin kaksi kovaa peliä lyhyeeseen aikaan.    Tampa voitti 3-5 Bostonin, mikä oli Konferenssin ja divisioonan sisäinen peli,  joten se oli henkisesti kovempi peli kuin tänään.   Vasilevskiy tuskin tänään pelaa,  joten siinäkin on pieni sauma.

Detroit sai kuuden ottelun tappioputkensa poikki viime ottelussa Chicago vastaan kotonaan, joten sitä olisi nyt hyvä jatkaa voittojen tiellä.   Kaikki tietää,  että Tampa Bay on voittanut paljon keskinäisiä ja voittaisi poffeissa nämä ottelut,  mutta nyt mielestäni on oiva sauma lähteä hakemaan tästä ottelusta tappiota salamoille.  Lepoetu kotijoukkueella ja eiköhän niidenkin vuoro ole joskus voittaa keskinäiset Ottelut,  joten niiden pohjalta lähden kokeilemaan tätä kerrointa. 

 

Kunhan Detroit Red Wings voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.

Valinta: Detroit Red Wings
Kerroin: 5.10
Vedonlyöntitoimisto: Coolbet (Talleta 10€ --> Saat 50€ pelirahaa)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Coolbetille jopa 400% bonuksen! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

coolbet-logo-full.png.cb5eff84ba8f980d304c2c5c23f206e4.png

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...