Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 10.3. - LNM vs Rangers (Betsaaja22) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

LNM - Rangers

Vihjaaja: Betsaaja22
Liiga: Salibandy, Divari

Alkamisaika: 19:00

Mielenkiintoisista asemista Divarin ratkaiseviin puolivälieräotteluihin. LNM-Rangers sarjassa on nähty kaksi aikalailla erilaista ottelua. Ensimmäinen ottelu LNM:n kotiluolassa päättyi lopulta Rangersin 4-6 voittoon. LNM johti ottelua jo 3-1 ensimmäisessä erässä, mutta vieraiden Samuli Alaluusua oli pitelemätön, joka johdatti vieraat lopulta hattutempullaan ryöstövoittoon. Sunnuntaina pelattiin puolestaan Kirkkonummen pommarilla, jossa sisuuntunut LNM vei pelin tahteja aikalailla alusta loppuun. LNM oli pelissä selvästi parempi, ja se pystyi löytämään Rangersin heikkoudet. Loppulukemat vieraiden hyväksi 2-8.

Kolmanteen otteluun mielenkiintoiset lähtökohdat. Kotietu on Niittomiehille varmasti valtaisa, sillä Rangers joutuu viettämään bussissa aikaa ennen kun pelipaikoille päästään. Kokonaisuutena Niittarit lähti sarjaan suurena ennakkosuosikkina ja syystäkin. Viime kauden Divarin runkosarjan voittaja Rangers sijoittui tällä kaudella vasta sijalle seitsemän, eikä se ollut tällä kaudella pystynyt pelaaman yhtä hyvin verrattuna viime kauden esityksiin. LNM:n runkosarja oli huomattavasti parempi, ja se sijoittui lopulta sijalle 4. 

 LNM:n kotietu, ja selvästi parempi pelaajamateriaali tuo minun papereissa Niittarit välieriin. Mikäli LNM saa samanlaisen tuntuman peliin kuin sarjan toisessa ottelussa, ei pitäisi vieraille jäädä juurikaan saumaa. Lähdetään siis hakemaan kotijoukkueen voittoa lapulle.

Valinta: LNM
Kerroin: 1.80
Vedonlyöntitoimisto: Nordicbet (170€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Nordicbetille jopa 170€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!
norkka.thumb.png.22586756d8a3538a08e047f98595b6d7.png

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...