Jump to content

Recommended Posts

Ampumahiihto, miesten takaa-ajo

Ondrej Moravec - Evgeny Garanichev

Valinta: Garanichev, Nordicbet, @1.90

Klo 14:45

 

Garanichev ampui sprintissä yhden sakon Moravecia enemmän, mutta starttaa takaa-ajoon kuusi sekuntia tätä ennen. Ladulla venäläinen siis peittoaa tsekkikollegansa mennen tullen, ampumapenkalla kummatkin ovat hyviä ja melko samantasoisia. Norkalla Garanichev on saatu snadiksi altavastaajaksi, mielestäni hän on kuitenkin selvähkö suosikki ja muilla bookereilla hän saakin 1.70 paikkeilla olevaa kerrointa. 

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten takaa-ajo

Selina Gasparin - Celia Aymonier

Valinta: Aymonier, Pinnacle, @2.07

Klo 16:45

 

Molemmat hyviä hiihtäjiä, mutta vähemmän hyviä ampujia. Aymonier on kuitenkin omissa papereissani kovempi tekijä, hän on Gasparinia hieman huonompi ampuja, mutta parempi hiihtäjä. Tällä kaudella hän on saavuttanut lähes sata maailmancup-pistettä Gasparinia enemmän, mikä kertoo jo jotain kaksikon tasoerosta, varsinkin kun molemmilla on takana täsmälleen sama määrä mc-startteja. Gasparin pääsee starttaamaan takaa-ajoon kahdeksan sekuntia Aymonieria edellä, mutta tuolle erolle en laittaisi paljoakaan painoarvoa. Aymonier mielestäni suosikki tasoeropuolloilla.

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | Flashpoint

22:00

554438c693134b67b1cdbb1a1a691b44.png  Chaos - MIBR 7ba06207659be662e319ba3874903a3b.png

Chaos +1.5 | 2.05 | Pinnacle

 

  • Chaos (steel, cam, smooya, vanity, SicK) on Pohjois-Amerikassa enimmäkseen online-pelejä pelaava joukkue. Chaosilla ei siis juuri ole meriittejä kansainvälisistä turnauksista, mutta joukkueesta löytyy kyllä tulivoimaa. Flashpoint-turnauksessa joukkueessa debytoi SicK, jolle tämänkaltaisissa joukkueissa pelaaminen on tuttua eikä aiheuttane suuria sopeutumisongelmia. Ei Chaosilta voi kovaa menestystä odottaa, mutta yksittäisissä otteluissa ja kartoissa joukkue voi varmasti haastaa parempiaan.
  • MIBR (FalleN, fer, TACO, kNgV-, meyern) on toki yksi CS:n tunnetuimmista joukkueista, mutta sen tulokset ovat olleet jo pitkän aikaa alakuloisia. Useita kokoonpano-iteraatioita läpikäynyt joukkue ei millään ole päässyt sille tasolle, mille MIBR:n kaltaisella organisaatioilla ja resursseilla pitäisi päästä. Muun muassa vajaan kuukauden takaisessa DreamHack Open Anaheim -turnauksessa MIBR oli yksi ennakkosuosikeista, mutta lähtö tuli jo ennen pudotuspelivaihetta. Joukkueen luulisi pystyvän ottamaan voittoja tässä turnauksessa, mutta mitään ei voida sulkea pois ailahtelevasti suorittavalta joukkueelta. 
  • Tässäkin otteluparissa on vaikea lähteä veikkaamaan karttavalintoja. Tilastollisesti molemmilla joukkueilla on heikkouksia karttavalikoimissaan, joita varmasti tullaan hyödyntämään tässä ottelussa ja se osaltaan parantaa Chaosin mahdolllisuuksia napata karttavoitto.

 

YHTEENVETO

  • Chaos ei missään nimessä ole tämän turnauksen parhaita nimiä, mutta joukkueesta löytyy tarpeeksi tulivoimaa yllätyksien järjestämiseen. MIBR on pitkän aikaa kärsinyt heikosta menestyksestä nimiarvoonsa nähden eikä valoa tunnelin päässä ole juuri näkynyt. Karttavalikoimissa on reikiä molemmilla joukkueilla. Näkisin, että Chaosilla on aivan realistinen mahdollisuus napata vähintään karttavoitto ailahtelevaa vastustajaansa vastaan. Kohde menee oikein, kun Chaos voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.

 

TULOS: 2-0

  • Tykkäys 1
  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

National League  / Jalkapallo Englanti

Halifax Town  - Ebbsfleet United

Halifax @ 1.74 Coolbet

Alkaa 19:20

 Halifax löytyy sarjataulukon sijalta kuusi Ebsfleetin ollessa sarjataulukon pohjalla 19 pistettä kotijoukkuetta perässä. Ebbsfleet kantaa kyseenalaista mainetta tilastoiltaan sarjan  heikoimpana vierasjoukkueena. Halifax onnistui voittamaan viisi viimeisestä seitsemästä kotiottelustaan. Ebbsfleet sitä vastoin voitti kaksi viimeisestä kuudesta vierasottelustaan ja hävisi kaksi viimeistä sarjakamppailuaan. Joukkueet kohtasivat toisen viimeksi elokuussa Halifaxin viedessä pisteet maalein 1-4. Coolbetiltä tarjolla  markkinakärkeä

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Primera / Jalkapallo Chile

Everton de Vina del Mar  - La Serena

Everton @ 1.86 Coolbet

Alkaa 01:00

Everton(10.) on kärsinyt viime aikoina tehottomuudesta sillä joukkue ei ole tehnyt maaliakaan viimeiseen kolmeen sarjaotteluunsa. Tänään joukkueella on erinomainen mahdollisuus kaunistella tilastojaan sillä vastaan asettuva La Serena(18.) hävisi kuusi viimeisestä seitsemästä sarjaottelustaan. Maalejakin noissa nähtiin sillä viimeisessä viidessä La Serenan kamppailussa tehtiin vähintään kolme maalia. Myös viimeiset kolme vierasottelua päättyivät joukkueen osalta tappioon. Keskikastin joukkue Evertonilla on ollut vaikea jakso päällä mutta tänään käyrä kääntyy ylöspäin sarjan hännähuippu La Serenan kustannuksella. Kotijoukkue voittaa ottelun maalein 2-0. Coolbetiltä jälleen kerran tarjolla markkinakärkeä.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • LIIGA Kärpät - KalPa Kärpät/ 2.32 NordicBet Klo 18:30   Liigan pronssiottelu jossa Kärpät isännöi Kalpaa Oulun Raksilassa. Molemmilla tietty pettymys välierä sarjasta, kun Tappara tiputti KalPan 4-1 ja samoin otteluvoitoin Pelicans heitti Kärpät ulos. Uskon että molemmat ovat kummiskin toipunut tuosta pettymyksestä ja nyt pelataan siitä mitä jäljellä on saatavilla. Kärpät on omasta mielestä kokeneempi ja laadukkaampi joukkue ja uskoisin että Karhunen pelaa tämän viimeisen pelin. KalPa puolustaa hyvin joukkueena mutta hyökkäyspäässä tulos vastuu on ikävästi jäänyt vain ykköskentän varaan ja siinäkin kahdelle tietylle herralle (Kapanen,Mäenpää). Kärpät tulee ottamaan pronssimitalit kaulaan kokemuksen, laajuuden ja kotiyleisön turvin.
    • Kiinan GP Sprint Shootout PK: Charles Leclerc - Carlos Sainz | Charles Leclerc | 1.83 (bet365)   PK: George Russell - Lewis Hamilton | Lewis Hamilton | 2.25 (bet365)   PK: Daniel Ricciardo - Yuki Tsunoda | Yuki Tsunoda | 1.75 (Veikkaus)   PK: Top 3 Sijoitus | Sergio Perez | 1.85 (Coolbet)
    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
×
×
  • Create New...