Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 15.3. - Orgless vs Dignitas (vormulafani) [OIKEIN]

Recommended Posts

Orgless - Dignitas

Vihjaaja: vormulafani
Liiga: Esports, CSGO - Flashpoint

Alkamisaika: 19:00

  • Orgless (FNS, Subroza, WARDELL, yay, Infinite) on nimensä mukaisesti ilman taustaorganisaatiota pelaava jengi, jossa pelaa enimmäkseen pohjois-amerikkalaisia hylkiöpelaajia. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö joukkueesta löydy potentiaalia ja yksilötasoltaan joukkueen taso ei kovasti kalpenekaan muihin turnauksen joukkueisiin nähden. Orgless ei ole juuri päässyt kansainvälisissä liigoissa pelailemaan, mutta kuten eilisessä Chaos-ottelussa nähtiin, tämä voi jopa näkyä suurempana nälkänä menestyä ja siksi joukkueella on yllätysmahdollisuus tässä turnauksessa.
  • Dignitas (GeT_RiGhT, f0rest, friberg, Xizt, GuardiaN) on legendaarista ex-NiP-pelaajista koostettu joukkue, jonka nimellinen markkina-arvo on herkullinen jokaiselle CS-historian tuntevalle fanille. Joukkuelta ei välttämättä enää voida olettaa samankaltaisia sankaritekoja mitä joskus nähtiin, mutta Dignitasin toistaiseksi pelatut ottelut ovat osoittaneet sen, että "papat" vielä jaksavat pelata, vaikka heidän ylivoimaisesti paras pelaaja on ollut norjalainen hallzerk, joka ei tähän turnaukseen pysty osallistumaan. Hänen tilallaan pelaa niin ikään legendaarinen pelaaja GuardiaN, jolla on varmasti nälkää osoittaa epäonnistuneen NaVi-aikansa olleen mennyttä aikaa. Näin ollen Dignitas joutunee muuttamaan kommunikaationsa ruotsista englanniksi, mikä voi jotain pieniä ongelmia tuottaa, mutta pidän silti Dignitasia menestyjäehdokkaana Flashpoint-turnauksessa.
  • Koska Dignitas on pelannut niin vähän otteluita ja he pelaavat varapelaajalla, karttavetoa on jälleen kerran vaikea arvioida. Orglessilla on tilastojen mukaan ihan terve karttavalikoima, mikä voi olla hyödyksi Dignitasin mahdollisesti vajaata karttavalikoimaa vastaan.

 

YHTEENVETO

  • Orgless on pelannut oman maanosansa online-pelejä kohtalaisen hyvällä menestyksellä ja heidän joukkueesta löytyy potentiaalia. Dignitas on nimiarvoltaan kovempi joukkue, jonka tulokset ovat toistaiseksi olleet hyviä rajoitetusta ottelumäärästä huolimatta. Karttavalintoja on vaikea arvata, mikä hyödyntänee tilastollisesti laajemman repertuaarin omaavaa Orglessia. Dignitas on ottelun ennakkosuosikki siitä huolimatta, että he pelaavat varapelaajalla ja joutuvat vaihtamaan kommunikaatiossa käytettyä kieltä, mutta Orgless tuskin tulee kumartelemaan kokeneemmilleen ja heidän yksilötaito kyllä riittää Dignitasin reiluun haastamiseen. Kohde menee oikein, kun Orgless voittaa ottelussa vähintään yhden kartan. 

Valinta: Orgless (+1,5)
Kerroin: 1.75
Vedonlyöntitoimisto: Betsson (100€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat Betssonille jopa 100€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

betsson logo.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...