Jump to content
Kirjaudu seurataksesi  
VihjeParatiisi.com

Päivän vihje 20.3. - Vitality vs Team Spirit (vormulafani) [VÄÄRIN]

Recommended Posts

Vitality - Team Spirit

Vihjaaja: vormulafani
Liiga: Esports, CSGO - ESL Pro League

Alkamisaika: 19:00

  • Vitality (ZywOo, RpK, apEX, shox, misutaaa) aloitti EPL-sarjan kahdella voitolla GODSENT:iä ja ENCE:ä vastaan. Vitality kuitenkin joutui kummassakin ottelussa ajoittain tiukoille ja ei olisi hullua väittää ENCEn ansainneen voittaa Vitalitya vastaan, jossa kolmas kartta päättyi Vitalityn niukkaan 16-14 -voittoon. Joukkueen huterat esitykset ovat toki ymmärrettäviä, sillä Vitality on kärsinyt kokoonpano- ja roolimuutoksista ennen tämän sarjan alkua ja prosessi on vasta alkuvaiheessa.
  • Spirit (chopper, mir, somedieyoung, iDISBALANCE, magixx) voitti avausottelunsa ENCEä vastaan lukemin 2-0, jota seurasi 0-2 -tappio NiP:iä vastaan. Kokonaisuudessaan Spirit on yhtä karttaa lukuunottamatta pelannut hyvin ja olisi paremmalla tuurilla voittanut NiP:iä vastaan vähintään oman karttavalintansa. Joukkueen pelissä on hyviä elementtejä ja online-ympäristössä pelaaminen selvästi sopii joukkueelle. Spirit voi näin ollen hyvillä mielin lähteä haastamaan vastustajaansa tämän päivän ottelussa.
  • Ylläolevassa vihjeessä mainittuun logiikkaan vedoten lähdetään tässäkin ottelussa vetämään karttakohtaista vetoa. Koska Spirit on rankingissa alempana kuin Vitality, Spirit saanee valita ottelussa ensimmäisen pelattavan kartan. Vitalityn bannaa Trainin, mikä jättää Spiritille pelattavaksi Infernon, mikä on heidän paras kartta ja jossa muun muassa ENCE kaatui pari päivää sitten murskalukemin 16-2. Vitality puolestaan on tuskaillut Infernon kanssa jo pidemmän aikaa, joista toissapäiväinen ottelu ENCEä vastaan päättyi 8-16 -tappioon. Niin sanottu ABC-logiikka harvoin pätee CS:ään, mutta joka tapauksessa Spirit on suhteellisesti vahvempi joukkue Infernossa kuin Vitality.

 

YHTEENVETO

  • Vitality on kahdesta voitosta huolimatta pelannut hieman ailahtelevasti ja on tuoreiden kokoonpanomuutosten jälkeen vielä haavoittuvainen joukkue. Spirit on pelannut kohtalaisen hyvin tasoonsa nähden ja heillä on täydet mahdollisuudet haastaa Vitality, mikäli sama vire jatkuu. Spirit päässee valitsemaan ottelun esimmäisen pelattavan kartan eli todennäköisesti Infernon, joka on Spiritin vahvin kartta ja jossa Vitality on kärsinyt vaisuista otteista. Mikäli logiikka pitää paikkaansa, Spirit on erittäin vahvoilla ensimmäisessä kartassa ja heidän karttavoitolle saatava kerroin on oikein mainiosti pelattavissa. Kohde menee oikein, kun Spirit voittaa ottelun ensimmäisen kartan. 

Valinta: Kartan 1 voittaja: Team Spirit
Kerroin: 2.40
Vedonlyöntitoimisto: BetSafe (200€ bonus)

Suosittelemme lyömään vedon bonusrahalla. Tee tili meidän kautta, niin saat BetSafelle jopa 200€ ylimääräistä! --> Avaa tili klikkaamalla tästä!

betsafe logo.png

  • Tykkäys 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
Kirjaudu seurataksesi  

×
×
  • Create New...