Jump to content

Recommended Posts

Esports | CS:GO | ESL Pro League

19:25

 FaZe - OG

Karttoja yhteensä yli 2.5 | 1.90 | Paf

  • OG kärsi eilen jokseenkin niukan ja yllättävän tappion Virtus Prolle. Avaimia ottelun voittoon oli pelissä useita, mutta ei vain ollut ottajaksi. Pelistä paistoi mielestäni se, että OG:lle sattui vain huonompi päivä ja koko lineuppi alisuoritti edellisiin peleihin nähden.
  • Mappivetoa ajatellen molemmat joukkueet bannaavat ensimmäisenä samaa karttaa (Vertigo) ja tämä tuo OG:lle huiman avun. Siispä OG poistaa mappivetossa mitä luultavammin Nuken, joka on ollut FaZen syömähammas (86% voittoprosentti viimeiset 3 kk) ja FaZe bannaa Vertigon. Täten pelattaviksi kartoiksi jäänee ainakin Mirage ja Dust2, joissa OG:lla on edellisten esitysten perusteella mahdollisuus kaataa kenet tahansa.
  • OGn suoritukset ovat viime aikoina olleet todella positiivisia ja suurimmat kommunikaatio-ongelmat on saatu karsittua pelistä pois. OG:n lopputulokseen vaikuttaa paljon millä tasolla varsinkin Mantuu sattuu pelaamaan AWPtä ja tällä hetkellä hänen suoritukset eivät juurikaan heittele.
  • Yhden viikon formi (HLTV): FaZe -62 p vs. OG +17 p. osoittaa OGn olevan paremmassa vedossa tällä hetkellä ja laittaa voimasuhteet tähän peliin mielestäni 50-50 tilanteeseen.

YHTEENVETO

  • Pelistä tulee näillä askelmerkeillä todella tiukka ja lopputulos kulminoituu luultavasti vasta kolmannessa kartassa siihen, kuka on tänään liekeissä - NiKo (FaZe) vai Mantuu (OG).
  • On myös mahdollista, että OG kairaisi tästä voiton esimerkiksi mappiveton mennessä Train-Mirage-Dust2, jolloin OG:n voittokerroin 2.75 on myös ihan kokeiltava pienellä panostuksella.

TULOS: 2-0

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League

19:25

c0c15e37dbb7bd31f18ca6b03d353853.png Virtus Pro - TyLoo f353306504eef1d7ea158995e9bd7e09.png

Kartta 1 - TyLoo +3.5 | 1.90 | Unibet

 

  • Virtus Pro (buster, qikert, AdreN, Jame, SANJI) otti eilen yllättävän, mutta helpottavan voiton OG:ta vastaan lukemin 2-1. Joukkue pelasi ottelussa turnauksen selvästi parhaan pelinsä ja osoitti, että pahasti alisuorittaneella kokoonpanolla on vielä taistelutahtoa jäljellä, vaikka jatkohaaveet ovat jo karanneet. On mielenkiintoista nähdä, miten joukkue reagoi voittoonsa tämän päivän ottelussa, jossa ei panosta ole kummallakaan joukkueella.
  • TyLoo (somebody, Summer, Attacker, Freeman, xeta) on odotetusti hävinnyt kaikki neljä pelaamaansa ottelua. Yleinen taso ei riitä joukkueella pelaamaan Euroopan valiojoukkueita vastaan, vaikka yksittäisissä kartoissa TyLoo pystyy välillä aiheuttamaan vaikeuksia. TyLoo:lla ei tietenkään jatkomahdollisuuksia enää ole, mutta kenties joukkue haluaa taistella kunniastaan ja siitä, että joukkue ei jäisi täysin ilman voittoja sarjassa.
  • Karttavetossa mielenkiintoisin kysymys piilee Nuken kohtelussa. Kyseinen kartta on molempien joukkueiden permabanni, mutta luulisin TyLoon ottavan varman päälle ja poistavan sen ensimmäisenä karttabanninaan. Virtus Pro saa näin ollen poistaa luultavasti joko Miragen, Dust2:n tai Trainin, jotka ovat tässä match-upissa TyLoon vahvimmat kartat. Vedon kannalta olennainen ensimmäinen pelattava kartta eli TyLoon karttavalinta tulee todennäköisesti olemaan joku näistä kolmesta kartasta, joissa jokaisessa Virtus Pro:lla ei ole virallisista otteluista voittoja viimeisen kolmen kuukauden aikana muutamista hyvistä yrityksistä huolimatta. TyLoo on sen sijaan näistä kartoista jokaisessa väläytellyt osaamistaan ja voi laittaa Virtus Pron tiukoille.

 

YHTEENVETO

  • Virtus Pro sai vihdoin apinan selästään voittamalla OG:n, mutta pystyykö joukkue motivoitumaan vielä jumbofinaaliin? Samaa voidaan kysyä TyLoo:lta, joka yrittänee vielä korjata saldoonsa vähintään yhden voiton. Ensimmäinen pelattava kartta on TyLoon karttavalinta, joka on luultavasti joko Mirage, Dust2 tai Train, joissa kaikissa TyLoo:lla on ennakkoon pieni etu Virtus Pro:hon nähden. Kyseessä on panokseton ottelu ja lohkon kaksi huonointa joukkuetta, joten mitään lopputulosta ei voida sulkea pois ja peli voi olla aikamoista sirkusmeininkiä, mutta otetaan vielä kerran kokeiluun TyLoon kierrostasoitusta. Kohde menee oikein, kun TyLoo voittaa ottelun ensimmäisessä kartassa vähintään 13 kierrosta. 

 

TULOS: 16-8

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League

23:00

cdbc7b3c03194911197c8aa79e0dde1a.png Swole Patrol - MIBR 90adb8b56fb5aa9bd98d6b9b647a6ef5.png

Swole Patrol | 2.20 | bet365

 

  • Swole Patrol (food, Cooper-, MarkE, freakazoid, Zellsis) on voittanut neljästä ottelusta kaksi, joista viimeisin tuli eilisessä ottelussa FURIA:a vastaan lukemin 2-0. Swole Patrol on pelannut erittäin hyvin kaikissa pelaamissaan otteluissaan, josta juuri eilinen FURIA-voitto oli kenties se vahvin työnäyte. Joukkueen yleisen perustason luulisi olevan muita joukkueita alhaisempi, mutta toistaiseksi Swole Patrol on pystynyt pelaamaan ihan yhtä hyvin kuin nimekkäämmät lohkovastustajansa.
  • MIBR (FalleN, fer, TACO, kNgV-, meyern) on pelannut valtavan määrän online-otteluita viime päivinä, mutta EPL-sarjassa tilanne on tukala, kun joukkueella on neljästä ottelusta vain yksi voitto 100 Thievesiä vastaan. Peliesitykset ovat olleet hieman ailahtelevia, sillä MIBR on onnistunut lukuisia karttavoittoja ottamaan, mutta kolikon kääntöpuolella joukkue ei ole onnistunut kaivamaan tuloksia näistä otteluista. MIBR on silti todella arvaamaton joukkue, joka pystyy hyvänä päivänä voittamaan ihan hyviä joukkueitakin.
  • Karttavetossa Swole Patrol oletettavasti bannaa Miragen ja MIBR poistaa Nuken. Swole Patrol valinnee kartakseen Vertigon, joka on ollut joukkueen karttavalinta jokaisessa neljässä aikaisemmassa pelissä. MIBR valitsee kartakseen joko Trainin tai Overpassin, joista molemmat ovat joukkueen yleensä vahvimpia karttoja. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee Train tai Overpass riippuen MIBR:in karttavalinnasta. Tässä ottelussa karttavalinnoilla ei ole suurta merkitystä, koska edellämainitut kartat ovat molemmille joukkueille tuttuja ja voittoprosentit jotakuinkin samoilla linjoilla.

 

YHTEENVETO

  • Swole Patrol on pelannut tasoonsa nähden mainiota turnausta ja mahdollinen jatkopaikka häämöttää yhden voiton päässä. MIBR on tässä sarjassa pelannut ailahtelevasti ja joukkueella on pakkovoiton paikka. Karttavalinnat suosivat molempia joukkueita yhtä paljon. Mielestäni Swole Patrol on pelannut sen verran hyvin ja tasaisesti, että heidän ei kuuluisi olla näin selkeä altavastaaja kertoimissa. MIBR on kenties potentiaaliltaan parempi joukkue, mutta Swole Patrol on osoittanut pystyvänsä haastamaan nimekkäämmät vastustajansa tasapäisesti, joten otteluvoitto ei ole lainkaan mahdoton ajatus. Kohde menee oikein, kun Swole Patrol voittaa ottelun. 

 

TULOS: 0-2

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • LIIGA Kärpät - Jukurit Kärpät/ 2.25 NordicBet Klo 18:30   Kärpät johtaa sarjaa 3-1, joten Jukurit pelaa taas selkä seinää vasten. Tiistaina tosiaan Jukurit onnistui kaatamaan Kärpät Ikioma areenalla lopulta lukemin 5-2. Jukurit saa kiittää kyllä myös kiekkojumalia sillä juuri toinen ja kolmas maali olivat niin sanottuja pomppumaaleja etenkin kolmas jolla Jukurit karkasi kahden maalin etumatkalle josta Kärpät eivät sitten enää noussut vaikka maalin päähän vielä nousikin, mutta tyhjiin tuli lopulta se viimeinen tikki. Jukurit oli toki pirteä ja hallitsi melkeinpä kahta ensimmäistä erää niin kai se oli osittain ansaittuakin ne pomput. Tänään on kummiskin taas uusi peli Oulussa ja Kärpät ei varmastikkaan tule olemaan niin purjeissa mitä se välillä Mikkelissä oli tiistaina. Kärpät on voittanut kaksi aikaisempaa kotiotteluaan suht selvästi 4-1 ja 5-2. Kärppien ylivoima on myös se ase jolla se pelin voi kääntää edukseen, Jukureilla ei tosiaan ole varaa boksissa istua, mutta eiköhän sieltä nyt muutama yv mahdollisuus Kärpille tänäänkin tule ja Koivunen-Turunen akseli ratkaisee pelin sitä kautta Kärpille.
    • Kovasti pitää loppukuusta osua että plussalle pääsisi keiju nousemaan
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Tappara - TPS 1.erä 1x2: 1 2.45 (Bet365)   Sarja on tilanteessa 2-2, ja tähän asti kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoihin. Ensimmäisen erän jälkeen Tappara on johtanut 3 kertaa, ja molemmissa kotiotteluissa näin on tapahtunut. Tästäkin kohteesta lapulle löytää tiensä Tapparan ensimmäisen erän voitto.
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Kärpät - Jukurit 1.erä 1x2: 1 2.68 (Veikkaus)   Game 5 ja tänään Kärpillä toinen ottelupallo. Enää ei haluta matkustaa Mikkeliin vaan muutaman päivän huili kiinnostaa ennen välieriä, joten tänään voitto ja sarja poikki. Kohteeksi valikoitui kuitenkin Kärppien ensimmäisen erän voitto, joka on toteutunut 3 ensimmäisessä ottelussa, ja viimeksi neljännessä pelissä vieraissa oltiin tasatilanteessa eka erän jälkeen. Molemmissa aiemmissa kotipeleissä johdettiin siis eka erän jälkeen enkä näe syytä miksei se voisi onnistua myöskin tänään.
    • Tilanne 27.3 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Nagamori30 24 15 1 8 112,46 % 34,53 €   2. ▲ Henksteri 21 13 1 7 109,75 % 24,08 € ▲ 3. ▼ VLA 43 19 1 23 102,87 % 10,88 € ▼ 4.   vormulafani 15 8 0 7 105,20 % 7,91 €   5.   Moisku 21 10 0 11 95,69 % -9,01 € ▼ 6. ▲ JapBet 44 14 1 29 89,36 % -34,68 € ▼ 7. ▼ vptonniketju 52 19 0 33 90,57 % -39,56 € ▼ 8.   Oksanen94 32 3 0 29 53,17 % -52,85 € ▼ 9. ▲ Pasanen67 20 8 0 12 74,67 % -54,29 €   10. ▼ Blokki 15 3 0 12 50,10 % -59,77 € ▼ 11.   Kemmu 35 12 0 23 70,25 % -101,62 € ▲ Yhteensä 322 vihjettä (124 - 4 - 194) netto -274,38 € ▼ palautus 90,20 % ▼
×
×
  • Create New...