Jump to content

Recommended Posts

The Modus Icons of Darts

David Evans  - Paul Nicholson

David Evans @ 1.44 Unibet

Alkaa 13:10

Evans on ollut kovassa iskussa tällä viikolla voittaen kaikki kuusi otteluaan häviten noissa yhteensä ainoastaan kuusi legiä. Nicholson on voittanut kuluvalla viikolla kolme kuudeesta kamppailustaan. Miehet ovat kohdanneet toisensa kahdeksan kertaa reilun kuukauden aikana Evansin ottaessa voiton seitsemästi sekä voittaen neljä viimeistä kohtaamista. Evans on tämän lisäksi voittanut 20 viimeisestä 22 ottelustaan. Unibetiltä markkinatopit.

4-2

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | SECTOR: MB
19:30

Espada vs NaVi Junior

Valinta: NaVi Junior ML @ 3.12 coolbet

Analyysit ja ajatukset:
Olen seurannut molempia tiimejä ja tähän otteluun on tarjottu ylikerrointa Junioreille. Espada on pelannut todella surkeasti viime pelinsä ja eivätkä ole parantaneet pelityyliänsä tai taktiikoitansa. 
Junioreilla on taas todella hyvät mahdollisuudet voittaa tämä ottelu varsinkin kyseisellä kokoonpanolla. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL One: Road to Rio

17:30

46f41bd888eee4c76f71f9ffb1bd7c5d.png Vitality - NiP 7c0d57ab05920147ded31dac2433af3a.png

NiP -2.5 | 1.83 | bet365

 

  • Vitality (ZywOo, RpK, apEX, shox, misutaaa) otti edellisessä ottelussaan 2-0 -voiton GODSENT:iä vastaan. Kyseessä saattoi olla jopa Vitalityn paras ottelu vähään aikaan, jossa jokainen pelaaja osallistui joukkueen menestykseen. Toki GODSENT oli todella huono, mutta joka tapauksesa Vitality on hieman nostanut osakkeitaan turnauksen edetessä. Tämä ei silti tarkoita sitä, että joukkue olisi yhtäkkiä löytänyt sellaisen vireen, että sillä haastettaisiin turnauksen voitosta.
  • NiP (twist, REZ, Lekr0, Plopski, nawwk) pelasi eilinen hurjan trillerin FaZea vastaan, joka päättyi lopulta FaZen 2-1 -voittoon. NiP:llä oli useita mahdollisuuksia voittaa ottelu, mutta lopulta joukkueen kokemattomuus näkyi hermostuneina otteina lukuisten jatkoaikojen ratkaisevilla kierroksilla. Tästä huolimatta NiP pelasi kokonaisuudessaan erittäin hyvän ottelun erittäin hyvää vastustajaa vastaan, joten joukkue voi lähteä etenemään alempaa lohkokaaviota pää pystyssä.
  • Karttavetossa Vitality poistaa Trainin ja NiP bannaa Dust2:n. Vitality valinnee kartakseen joko Nuken tai Infernon. NiP valinnee joko Vertigon tai Overpassin. Ratkaisevaa karttaa on vaikea veikata. Karttaveto ei sinäänsä suosi kumpaakaan joukkuetta sen suuremmin, joten karttavalintojen merkitys ei välttämättä kohoa merkittävään arvoon.

 

YHTEENVETO

  • Vitality on pelannut omaan tasoonsa nähden kohtalaista ja hieman nousujohteista turnausta, mutta joukkueen korkein potentiaali tuskin riittää pitkälle tässä turnauksessa. NiP on pelannut hyvää turnausta ja eilisestä tappiosta huolimatta joukkueen peli on kunnossa. Karttaveto on selkeähkö, mutta ei tarjoa merkittävää etua kummallekaan joukkueelle. Mielestäni NiP on viime aikoina pelannut paljon tasaisemmin ja paremmalla tasolla kuin Vitality, jonka suoritustaso saattaa ailahdella pelistä toiseen. NiP:n karttavalikoima riittää helposti siihen, että joko kahden tai kolmen kartan ottelusarjassa NiP:n voittaessa näin pieni ottelukohtainen kierroserotus tulee katettua. Kohde menee oikein, kun NiP voittaa ottelun vähintään kolmen kierroksen ottelukohtaisella kierroserotuksella. 

 

TULOS: 53-52

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | [CSGO] ESL One: Road to Rio
14:00

Winstrike vs Syman

Valinta: Yli 2.5 karttaa @ 1.85 coolbet

Analyysit ja ajatukset:
Winstrike on ennakkosuosikki tässä ottelussa, uskon että Syman tulee voittamaan ainakin oman karttansa ja Winstrike myös. Voittajaa vaikea arvioida, mutta uskon kuitenkin että Syman tulee viemään voiton koska on pelannut paljon parempia joukkueita vastaan kuin Winstrike. Totta kai Winstrikelta löytyy enemmän tulivoimaa tilastojen varjossa mutta Symanin tiimityöskentely on ollut kultaa viime peleissä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Dmitry Merzlikin - Vladimir Shirokov

Vihje: Dmitry Merzlikin -1.5 erää

Kerroin: 2.37

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 00:00

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Dmitry Merzlikin sekä Vladimir Shirokov. Lähdetään hakemaan paremman pelaajan Dmitry Merzlikinin vähintään kahden erän voittoa tästä ottelusta, Shirokov selvästi heikompi pelaaja ja vaikka tänään onkin Shirokovilla kulkenut ihan ok mallilla niin en osta tuota hypeä joka selvästi kertoimiin vaikuttaa, eilen kuitenkin Shirokov pelasi varsin heikosti. Merzlikin tällä hetkellä voittanut viimeisestä 10 pelistään 5 ja on tällä hetkellä 4 ottelun tappioputkessa, hyvä pelaaja Merzlikin ei vain voi jatkaa tappioputkeaan vaan voittoja alkaa sieltä jälleen tulemaan, nyt on hyvä sauma laittaa tappioputki katki Shirokovin kustannuksella ja uskon että näin myös tapahtuu.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Yaroslav Troyanov - Vladimir Safonov

Vihje: Yli 4.5 erää

Kerroin: 2.85

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 00:00

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Yaroslav Troyanov sekä Vladimir Safonov. Todella tasainen ja heikko pari on vastakkain tässä ottelussa, kumpikaan ei ole viime aikoina kovinkaan kummoisessa vireessä pelannut vaan molemmat pelaajat kärsineet paljon tappioita, molempien otteluissa on viime aikoina kuitenkin täyttä 5 erää pelattu suht useasti ja se on ollut myös tasaisuuden ohessa kaava keskinäisissä otteluissa mitä ollaan nähty. Voittajaa on hyvin vaikeaa löytää ottelusta mutta todella tasainen ottelu on tulossa joka muidenkin keskinäisten kaavalla päätyy hyvin todennäköisesti ratkaisevaan 5 erään asti.

Erät olivat 2-1 Troyanoville ja Safonov johti neljättä 6-9 mutta silti vain meni 3-1 Troyanoville.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
×
×
  • Create New...