Jump to content

Recommended Posts

Jalkapallo / Tanska / Superligaen
19:00

Aab Aalborg - Brondby

Valinta: Aasialainen tasoitus: AaB Aalborg 0.0 @ 2.00 PAF

Kahdella Brondbyn hyvällä pelaajalla on todettu koronavirus tartunta (Samuel Mraz ja Simon Hedlund), joten heitä ei tulla näkemään ottelussa. Voi olla mahdollisesti myös muitakin ketkä ovat saaneet tartunnan, joten 0.0 AH on oiva valinta tähän otteluun. Markkinat eivät ole vielä reagoineet kovinkaan paljon tähän uutiseen mutta uskon Aalborgin mahdollisuuteen kun Mraz ja Hedlund loistavat poissaolollaan.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Formula 1,  Itävallan GP

KLO 16.10

 

Kilpailun Voittaja:  Lewis Hamilton 

Kerroin :   2,20 ( NordicBet ) 

 

Bottas lähtee paalupaikalta tähän osakilpailuun,  mutta hänen tallikaveri Lewis Hamilton lähtee heti perästä hävittyään aika-ajossa vain +0,012 sekuntia.  71 kierrosta ajetaan tänään ja itse uskon vahvasti siihen,  että tallissa juonitaan ja annetaan Lewis Hamilton voittaa kilpailu.   Vaikka Bottas on hyvä kuski,  niin kyllä Hamilton on kilpailussa astetta kovempi ja löytää raon josta ohittaa tallikaverinsa.    Tulee hieno kilpailu ja tapahtumarikas, jonka lopulta Lewis Hamilton voittaa. 

 

Kunhan Lewis Hamilton voittaa kilpailun, niin tämä kohde menee oikein. 

 

 

 

(  Vormulafani kertoo sitten ne kovimmat vihjeet tähän kisaan  ;)   )

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Itävallan GP

16:10

d03d2dd1562665e9983af5a62eedf83e.png  Haas - Alfa Romeo e38edc9a676f209fea80f32f3a8421a1.png

Haas | 1.80 | Coolbet

 

  • F1-kausi vuosimallia 2020 lähtee vihdoin toden teolla käyntiin, kun Itävallan Red Bull Ring -radalla valot sammuvat. Ensimmäisessä kisakohteessa otetaan tarkasteluun Haas-tallin ja Alfa Romeo -tallin välinen vääntö.
    • Haas (Romain Grosjean lähtöruutu 15., Kevin Magnussen 16.) oli yksi viime kauden pettymyksiä, kun talli jäi MM-pisteissä toiseksi viimeiselle sijalle. Haasilla oli lukuisia ongelmia radalla sekä sen ulkopuolella, eikä kevään koronakriisi ole auttanut Haasia finanssipuolella. Itävallan aika-ajoissa Haas kuitenkin onnistui saamaan toisen autonsa toiseen aika-ajo-osioon, mikä on tallin nykytilanteeseen nähden kohtalainen suoritus.
    • Alfa Romeo (Antonio Giovinazzi 18., Kimi Räikkönen 19.) teki viime kaudella hyvää tulosta suomalaiskuski Räikkösen johdattamana etenkin alkukaudesta. Loppukaudesta kuitenkin talli ja sen auto alkoi jäämään suorituskyvyssä jälkeen, mikä on valitettavasti jatkunut myös tähän kauteen. Alfa Romeo oli itse asiassa peräti sekunnin hitaampi kuin viime kaudella, mikä kertoo siitä, että auton kehitystyö on mennyt pieleen. Lauantain aika-ajoissa auton vauhdin puute näkyi tuloksissa ja tekee pistesijoituksista taistelemisen vaikeaksi.
    • Haas ja Alfa Romeo ovat talvitestien ja Itävallan harjoitussessioiden perusteella jotakuinkin samalla tasolla, kun puhutaan auton suorituskyvystä. Haas kuitenkin onnistui aika-ajossa päihittämään molemmat Alfa Romeo -kuskit, mikä tietysti takaa paremmat lähtöasetelmat Haasin kuskeille, etenkin kun heidän välistään lähtee Williams-kuljettaja George Russell. Haas oli myös perjantain harjoitusten kisavedoissa paremmassa iskussa, josta myös Haasin tallipäällikkö Günther Steiner mainitsi aika-ajojen jälkeisessä haastattelussa. Alfa Romeo tulee myös luultavasti parantamaan hieman kisavauhdissaan, mutta se tarvitsee apuja muiltakin tahoilta noustaakseen tuloslistassa ylöspäin - sen verran heikkoa tallin tekeminen on ollut. 

 

YHTEENVETO

  • Haas ja Alfa Romeo eivät kumpikaan ole realistisesti mukana taistelussa pistekamppailusta. Haas on kuitenkin näyttänyt tänä viikonloppuna olevan aavistuksen paremmassa vauhdissa kuin Alfa Romeo. Haas-kuljettajat Grosjean ja Magnussen lähtevät kilpailuun Alfa Romeo -pilottien Giovinazzin ja Räikkösen edellä ja hyvällä lähdöllä Haas-kuskit voivat tehdä ratkaisevaa hajurakoa takanalähteviin Alfa Romeoihin. Kisavauhti on toki mysteeri kaikille, mutta ainakin Haasin leirissä ollaan optimistisia sen suhteen. Tässä vedossa on toki omat epävarmat elementtinsä, kun kyseessä on ensimmäinen osakilpailu, mutta kun faktat laitetaan tiskiin, Alfa Romeolla ei ole ennakkoon tiedossa mitään etuja Haasia vastaan. Kunhan Haas-kuljettajat eivät tötöile toisiaan ulos kilpailun aikana, pidän todennäköisenä sitä, että jompi kumpi Haas-kuljettaja tulee lopputuloksissa olemaan molempien Alfa Romeo -kuljettajien edellä. Kohde menee oikein, kun joko Romain Grosjean tai Kevin Magnussen sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Antonio Giovinazzi ja Kimi Räikkönen.

 

TULOS: GIOVINAZZI 9., GROSJEAN/MAGNUSSEN DNF.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Itävallan GP

16:10

bd053d1b1b38a45ddc0642f08ab78054.png ec2762b04b416195f5d5006bb7950b66.png  Combination Podium Finish

Max Verstappen & Valtteri Bottas | 1.81 | Betsson

 

  • Toinen kisaveto koskee Red Bull -kuljettaja Max Verstappenin ja Mercedes-kuski Valtteri Bottaksen palkintopallisijoituksia.
    • Verstappen (3. lähtöruutu) lähtee tähän kauteen suurimpana haastajana Mercedeksen ylivoiman kaatamiseen. Hollantilaiskuski on aivan sarjan parhaimpia kuskeja ja hän on kypsynyt kokemuksen myötä todella vahvaksi kuljettajaksi kaikilla osa-alueilla. Myös Red Bull on tehnyt hyvää työtä autonsa kehitystyön kanssa ja vaikka heistä ei välttämättä aivan ole haastamaan Mercedestä, Red Bull Verstappenin ohjastamana on varmasti sarjan toiseksi kovin yhdistelmä.
    • Bottas (1. lähtöruutu) ajoi viime kaudella uransa parhaan kauden ja kevään aikana kerännyt itseluottamusta tähän kauteen, jossa maailmanmestaruudesta taisteleminen on taas realismia. Mercedes on jälleen kerran luonut hurjan menopelin, joka näyttäisi harjoitusten ja aika-ajon perusteella olevan Bottaksen sanojen mukaan "omassa liigassaan". Bottas itse tietenkin joutuu taistelemaan kuusinkertaista maailmanmestaria Lewis Hamiltonia vastaan, mutta Bottas on aina ollut Itävallan radalla hyvässä iskussa ja lähtee kilpailuun paalupaikalta.
    • Verstappen on aika-ajon kymmenen parhaan joukkoon päässeistä kuljettajista ainoa, joka lähtee kilpailuun keskikovalla rengasseoksella. Lisäksi sunnuntain kisaan on luvattu lämpöisiä olosuhteita, mikä sopii hyvin Verstappenin rengasvalinnalle ja tarjoaa hänelle useita taktisia mahdollisuuksia kilpailua ajatellen. Red Bull tulee muutenkin olemaan kisavauhdissa parempi kuin aika-ajovauhdissa, joten takaa lähtevistä kuljettajista ei pitäisi olla hänelle uhkaa. Bottas puolestaan lähtee ajamaan kilpailun voitosta ja Mersun suorituskykyyn nähden vain tekniset ongelmat tai kontaktit voivat estää Bottaksen voittomahdollisuuksia.

 

YHTEENVETO

  • Max Verstappen ja Valtteri Bottas ovat kumpikin erinomaisissa asetelmissa kilpailuun lähdettäessä. Verstappenilla on lähtöpaikan lisäksi etunaan rengasvalinta ja kisavauhdissa erinomaisesti kulkeva auto. Bottas puolestaan lähtee kilpailuun paalupaikalta ja myös hänellä on allaan auto, jolla taistellaan tänään kisan voitosta. Kummankin kuljettajan osalta palkintopallisijoitusta uhkaa käytännössä vain tekniset ongelmat tai mahdolliset törmäilyt. Takuita puhtaalle kilvanajolle ja tekniikan kestämiselle ei toki ole, mutta lähtökohtaisesti sekä Verstappen että Bottas ovat puhtaan vauhdin puolesta tänään helposti palkintopallilla. Kohde menee oikein, kun Max Verstappen ja Valtteri Bottas sijoittuvat kilpailussa kolmen parhaan joukkoon. 

 

TULOS: BOTTAS 1., VERSTAPPEN DNF.

Link to post
Share on other sites

Esports / CS:GO / Finnish Esports League
21:00

Kova - Havu

Valinta: Kova +1.5 1.80 PAF

Havu pelaa oman karttansa aina erittäin hyvin, liian hyvää kerrointa tarjotaan yhden kartan voitolle Kovalle, heiltä löytyy taitoa voittaa Havun tasoinen joukkue ainakin yhdessä kartassa.
Havu tulee voittamaan helposti Trainin jos sattuu tulemaan kartta vetoon.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Ivan Pandur - Sergey Kuzmin

Vihje: 1. Erä Sergey Kuzmin voittaa vähintään 5 pisteellä 

Kerroin: 2.62

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 23:30

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Ivan Pandur sekä Sergey Kuzmin. Pandur on viime aikoina pelannut todella heikosti voittaen vain 2 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta, Pandur ei myöskään yllä läheskään Kuzminin levelille pelillään. Kuzmin puolestaan viime aikoina pelannut todella hyvin voittaen 8 viimeisestä 10 pelistään ja tulee tähänkin otteluun 6 ottelun voittoputkessa. Kuzmin selvästi parempi pelaaja ja paremmassa vireessä, Kuzmin kirjaimellisesti raiskannut myös keskinäiset voittaen kaikki viimeiset 10 pelattua keskinäistä ottelua jotka eivät myöskään ole olleet lähelläkään tiukkoja otteluita kaikkien päättyessä joko 3-1 tai 3-0 Kuzminille. Kuzmin selvästi parempana pelaajana tulee leikitellen voittamaan tämän ottelun ja aloittamaan avauserän todella terävästi voittaen sen vähintään 11-6 luvuin.

1. Erä tulos 8-11

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Dmitry Merzlikin - Kirill Abramov

Vihje: 1. Erä yli 18.5 pistettä 

Kerroin: 1.83

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Alkamisaika: 23:30

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Dmitry Merzlikin sekä Kirill Abramov. Todella tasaista kamppailua odotan tässä ottelussa tapahtuvan ja mahdollisesti nähdään myös ratkaiseva 5. eräkin. Molemmat pelaajat ovat Liga Pro:n tasolla hyviä ja myös pelanneet hyvässä vireessä kun molemmat voittaneet 7 viimeisestä 10 ottelustaan. Todella tasaista tulee olemaan ja avauserän pitäisi suht helposti mennä overiksi.

1. Erä tulos 14-12

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Tämä on helppo seiftaa Pelicans mestari 1,95 ( Veikkaus )        TAPPARA - PELICANS FINAALI  ---  UUSIA VEIKKAUS MAHDOLLISUUKSIA  TOKI   FINAALISSA ON KOKEILEMISEN ARVOISIA KOHTEITA MYÖS  Tappara voittaa sarjan 4-2  6,80 ( Veikkaus ) Pelicans voittaa sarjan 4-3  7,25 ( Veikkaus )   OLISIKO ARBITRAASIA  (EI TOKI SANAN ITSESSÄÄN MERKITYKSESSÄ ) ottelusarja Ratkeaa kuudennessa ottelussa 3,10 ( Veikkaus  )  Ottelusarjassa YLI 6,5 PELIÄ  3,20 (PAF )  veikalla sama kerroin seitsemännessä ottelussa     Tieto pakettia  - 2021 Lukko voitti 3-1,  nyt 2022, 2023 nähty putkeen kaksi 4-1 sarjaa.   Joko nähtäisiin G6, G7 peli?    nyt on kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain sekä en itse näe mitään lyhyttä sarjaa tässä.  MIKÄLI kumpikin on hyviä kotonaan ja tai osaa ryöstää.  - Tappara finaaleissa 2017, 2018, 2022, 2023 on nähty joka vuosi nyt sarjajohto 2-0.   Jotenkin nyt haisee itselle enemmän 1-1 sarja jo kahden pelin jälkeen,  mikä tekisi jo hyvää noille, että G6, G7 ehkä jo tultaisiin näkemään. .  Neljä vuotta putkeen jo tapsulla 2--0 sarja nähty.  Alkaako riittää?   - Pelicans hävinnyt 2012, 2023 finaalit 4-1 luvuin,   joko opittu voittamaan enemmän kuin yksi peli?  - Liiga finaalit 2010- 2023,,, (ei mukana 2021, kun ei ollut seitsemän ottelun sarja ) 4-0: 1 kpl,   4-1: 4 kpl,  4-2:  4 kpl,  4-3:  3 kpl. .   4-1 tullut nyt kahdesti putkeen.    - Tappara hävinnyt molemmat G7 ottelunsa finaaleissa,  siksi Pelicans voisi sen yllättää itselleen.   Tappara ollut erittäin hyvä G5, G6 peleissä, niin niiden sauma on aika hyvin niissä ratkaista.     mestaruutta  juhlittu liigassa  2010-2012: vieraissa  2013-2016:  koti   2017-2021: vieras  2022-2023: Kotona  olisko aika vieras juhlille?   No G6 olis lahdessa ja G7 tampereella.   Tappara voittanut 3/5 kotonaan.   Nyt kaksi putkeen kotikaukalossa G5 PELISSÄ  YHTEENVETO  Saa nähdä miten lähtee liikkeelle,  mutta jos jotakin houkuttaa sarjavedot,  niin itse lähtisin haistelemaan 4-2, 4-3, 2-4, 3-4 sarjoja.  Kuitenkin kaksi hyvää kotijoukkuetta vastakkain.  Kumpikin osaa voittaa vieraissa.  Tappara mahdollisuudesta on pitkälti kiinni G5-G6 pelit.    G7 on ollut haastavaa.  Pelicans hävinnyt kahdesti jo pystyyn.  Joko turkoosikevät koittaisi.   Olisiko sekin ratkaisu helpompi kotonaan G6 pelissä tai G7 yllätys.       LAUANTAINA ALKAA. .  ANNETAAN PELIN NÄYTTÄÄ,  MITEN KÄY! !!!
    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
×
×
  • Create New...