Jump to content

Recommended Posts

Esports / CSGO / Eden Arena Malta Vibes
19:00

HellRaisers - AGF

Valinta: AGF @ 2.33 CoolBet

HellRaisers ei ole pelannut niin hyvin kuin on joukkueelta toivottu. Joukkueessa on 1-2 pelaajaa jotka kantavat sitä, eli ovat riippuvaisia heidän suorituksistansa.
AGF taas on vakuuttanut peleillänsä pärjäävänsä hyvin ja koko tiimi pelaa yhdessä todella hyvin. Samantyyppinen joukkue kuin BIG. Peli tulee olemaan BO1. 
AGF voitti aikaisemminkin HellRaisersin kesäkuussa 2-0. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo / Italia / Serie A
22:45

Hellas Verona - Inter

Valinta: Verona voittaa (1x2) @ 4.70 PAF

Inter olisi valinta jos kyseessä olisi kotipelit. Mutta tähän peliin otan Verona koska on pelannut todella hyvin kotipeleissä (ilman yleisöä). En luota Interiin tässä ottelussa ollenkaan, heidän pelinsä on ollut vieraissa pelattaessa niin epävakaata ja huonoa että hävettää koko joukkueen puolesta.

Link to post
Share on other sites

Politiikka, USA Presidentin vaalit 2020

Voittaja (Joka saa eniten valitsijamiehiä) : Donald Trump @2.40 Betsson 

Sulkeutuu 11.7.2020 KLO: 13.00 

Morjesta pöytään paratiisiin väki! Ollaan jo melko lähellä marraskuuta ja vielä on valueta erittäin hyvin. Jenkkien luotto mediaan on pohjalukemissa eikä yksikään kivi jää tänä vuonna kääntämättä. Demokraattien puolella on todella vaikeaa sillä kulissien takana tapahtuu. Nykypäivänä oma-aloitteisesti uutisantia tutkimalla voi helposti asioita tarkistaa. Mutta se siitä. Toistamiseen Trumpilla rahat pois ja jalat pöydälle. 

Politiikka aiheena vedonlyönnissä menee helposti tunteisiin tai mielipiteisiin niin jätetään ne pois. Kohde kohteena ja sillä siisti. 

Kohde menee oikein kun Donald Trump voittaa vaalit 2020 Jenkeissä 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Valioliiga

Aston Villa - Manchester Utd

Vihje: Manchester Utd maalimäärä +3 = (Yli 2.5 maalia Veikkauksella,  erikoisesti muotoiltu)

Kerroin: 2.40

Vedonlyöntitoimisto: Veikkaus

Alkamisaika: 22:15

- Valioliigan puolella kohtaavat Aston Villa sekä Manchester Utd. Aston Villa on erittäin lähellä putoamista ja onkin erittäin epätodennäköistä että juuri tästä ottelusta Villa pisteitä kairaisi kun otteluita sillä on 5 jäljellä ja tämä matsi kaikista vaikein ottaa pisteitä kun vastassa on Manu, muissa otteluissa vastukset helpottuvat selvästi joten niihin otteluihin tullaan myös panostamaan, Aston Villalta puuttuu ottelusta Tom Heaton, Matt Targett, Björn Engels, Wesley sekä myös mahdollisesti Tyrone Mings on poissa. Todella tärkeitä palasia Villalle etenkin alakerran puutokset. Manu puolestaan tulee hiukan kierrättämään kokoonpanoaan varmastikin tässä ottelussa mutta silti Manu on huomattavasti kovempi joukkue ja tuossa iskussa missä Manu on ollut hyökkäyksen osalta niin on vaikeaa nähdä vieraiden jäävän alle 3 maalin selvästi heikompaa siipirikkoista Villaa vastaan, Veikkaukselta toppi.

0-3

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Aleksandr Gennadevich Frolov - Igor Elistratov

Vihje: Igor Elistratov

Kerroin: 1.67

Vedonlyöntitoimisto: William Hill

Alkamisaika: 23:30

- Liga Pro:n puolella kohtaavat Aleksandr Gennadevich Frolov sekä Igor Elistratov. Lähdetään hakemaan otteluun Elistratovin voittoa. Frolov on viime aikoina pelannut ihan ok vireessä voittaen 5 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Elistratov puolestaan pelannut loistavasti voittaen peräti 9 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Elistratov on oikeastaan jokaisella osa-alueella selvästi vahvempi pelaaja ja myös viime aikoina pelannut todella vakuuttavasti. Elistratov on myös voittanut viimeiset 4 keskinäistä ottelua viime päivinä joten on hyvin vaikeaa nähdä mitään muuta kun Elistratovin voittoa tässä ottelussa.

2-3

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball KBO klo 12.30 NC Dinos - Hanwha Eagles 1x2:1 2.00 (Bet365)   Eilen Dinot hävisivät 4-7, joten tänään on revanssin paikka. Dinon alotussyöttäjä on voittanut 3 matsia ja hävinnyt yhden, kun vieraiden vastaavat statsit on 1 voitto ja 2 tappiota. Syöttäjäedun vuoksi ja eilisestä tappiosta sisuuntuneina Dinot voittavat tänään.
    • Pöytätennis, Setka Cup Gudimenko - Babenko Babenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.20 Alkamisaika: 20:20 - Gudimenko sekä Babenko kohtaavat Setka Cupin puolella. Babenko lähtee tähän otteluun kertoimissa pienoisena altavastaajana 2.25 kertoimella mutta en näe kyllä ollenkaan Babenkoa tähän otteluun tultaessa altavastaajana, Gudimenko ei ole viime otteluissaan ollut parhaimmillaan eikä ansaitsisi olla suosikki tähän otteluun, näen Babenkon vievän tämän ottelun sekä avauserän. 1-3 mutta avauserä Gudimenkolle
    • Pöytätennis, Setka Cup Zhurba - Honchar Honchar Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.10 Alkamisaika: 20:00 - Zhurba  sekä Honchar kohtaavat Setka Cupin puolella. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.61 - 2.20 Zhurban hyväksi mutta itse näkisin ottelun ihan tasabookkina tai jopa Honcharin pienoisena suosikkina tähän otteluun tultaessa. Honchar tulee tähän otteluun 2 hyvää voittoa alla ja voittanut viime päivinä Zhurban kahdesti suoraan 3-0 luvuin joten näen tässä kyllä Honcharilla hyvät saumat jatkaa hyviä otteita heti alusta lähtien ja voittaa koko ottelu. 1-3 mutta avauserä Zhurballe
    • Jääkiekko Mestis klo 18.30 IPK - Ketterä 1.erä 1x2: 2 3.45 (Unibet)   Ketterän eka erän voitto lapulle. Se on kausi ohi jos ei tänään voittoa napsu, joten toiveissa vahva ottelun alku ja eka erässä johtoon ja matsin voittoon.
    • League 1 / Jalkapallo Englanti Portsmouth - Barnsley Both Teams To Score: Yes @ 1.71 Marathonbet Alkaa 21:45 Portsmouthin(1.) seitsemässä viimeisessä sarjassa pelatussa kotiottelussa nähtiin molempien joukkueiden maali. Vastaavasti Barnsleyn(5.) kahdeksassa viimeisessä vierasottelussa tehtiin maali molempien joukkueiden toimesta. Portsmouth ja Barnsley tekivät molemmat vähintään yhden maalin joukkueiden neljässä viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa. Marathonbetillä tarjolla markkinatoppi (esim. William Hill 1.61). 3-2
×
×
  • Create New...