Jump to content

Recommended Posts

Esports, League Of Legends, LPL

Team WE - LNG Esports

Vihje: Team WE -1.5 karttaa

Kerroin: 1.62

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 12:00

- LPL puolella kohtaavat Team WE ja LNG Esports. Team WE on aivan kärkipään joukkueita LPL:ssä ja esiintynyt viime aikoina hyvin, voittaen itseään selvästi heikompia dominoivasti 2-0 luvuin ja esittäen myös hyviä otteita muita kärkipään joukkueita vastaan. LNG Esports puolestaan on LPL häntäpään joukkue ja hävinnyt 6 peräkkäistä ottelua ja noista 5 on ollut 2-0 tappioita. Team WE selvästi paremmin organisoitu joukkue joka on jokaisella osa-alueella selvästi edellä. Team WE tulee hoitamaan tämän ottelun selvästi 2-0 luvuin. 

2-1

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Darts, Icons of Darts Live League - 4. vaihe

John Brown - Mark Webster

Vihje: Mark Webster -1.5 

Kerroin: 1.50

Vedonlyöntitoimisto: William Hill

Alkamisaika: 14:10

- Icons Of Dartsin puolella kohtaavat John Brown ja Mark Webster. Mark Webster lähtee otteluun ansaitusti suurena suosikkina ja uskonkin vahvasti Websterin voittavan tämän ottelun leikitellen. John Brown on viime aikoina esiintynyt todella heikossa vireessä voittaen vain 2 ottelua viimeisestä 10 pelaamastaan kun taas puolestaan Webster pelannut ihan ok hyvässä vireessä voittaen 6 viimeisestä 10 pelaamastaan ottelusta. Webster on parempi pelaaja selvästi ja voittanutkin 4 pelatusta keskinäisestä ottelusta 3, kaksi noista otteluista menivät 5-0 luvuin Websterille joten uskon vahvasti että Webster voittaa tämänkin ottelun vähintään 5-3 luvuin. 

2-5

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Darts, Icons of Darts Live League - 4. vaihe

David Evans - John Brown

Vihje: David Evans -2.5

Kerroin: 1.50

Vedonlyöntitoimisto: William Hill

Alkamisaika: 15:00

- Icons Of Dartsin puolella kohtaavat David Evans sekä John Brown. Yläpuolella John Brownista mainitsin ja tässä ottelussa on vastassa vielä kovempi pelaaja kun David Evans on vastassa niin ei hyvä kyllä heilu John Brownilla. David Evans selvästi yksi parhaimmista pelaajista tässä Icons Of Dartsissa ja esiintynyt viime aikoina todella vakuuttavasti, vastassa on umpi surkea John Brown niin David Evansin pitäisi tämä ottelu suht helposti voittaa, kerran aikaisemmin ovat pelaajat kohdanneet ja Evans voitti tuon ottelun helposti 5-2 luvuin.

5-2

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Serie A

Atalanta - Brescia

Vihje: Atalanta yli 2.5 maalia

Kerroin: 1.53

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 22:45

- Atalanta isännöi Bresciaa Serie A:n puolella. Atalanta lähtee otteluun ansaitusti suurena suosikkina sillä joukkueiden välillä on eroa kuin yöllä ja päivällä. Atalanta pelannut viime aikoina todella kovassa vireessä korona tauon jälkeen voittaen 6 ottelua ja pelaten yhden tasapelin, noissa otteluissa Atalanta kohdannut mm. Lazion ja Napolin jotka se molemmat voitti ja viimeksi se pelasi kovaa sarjakärki Juventusta vastaan 2-2 tasapelin vieraissakin ja Juventus teki molemmat maalinsa pilkusta. Brescia puolestaan on Serie A:n häntäpään joukkueita ja putoamassa Serie B tasolle ensi kaudeksi. Atalanta todella kovassa formissa viime aikoina ja nyt kun vastassa on selvästi heikompi Brescia niin ei tule Atalanta kyykkäämään kotona Brescian tasoista porukkaa vastaan vaan Atalanta tulee ottamaan oikein kunnon murskavoiton tästä ottelusta ja tekee vähintään sen 3 maalia ottelussa.

6-2

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo, Championship

Wigan - Hull

Vihje: Yli 2.5 maalia

Kerroin: 2.02

Vedonlyöntitoimisto: Coolbet

Alkamisaika: 20:00

- Wigan isännöi Hullia Championshipin puolella. Lähdetään hakemaan otteluun paljon maaleja. Molemmat joukkueet ovat viime aikoina pelanneet todella paljon over matseja, etenkin Hull jonka otteluissa ollaan tällä kaudella nähty keskiarvolta 3.1 maalia ja Hullin viimeisestä 5 pelistä peräti 4 on ollut overeita joista kahdessa ollaan nähty peräti 6 maalia. Hull pelaa kova tempoista hyökkäysvoittoista futista ja Hullin otteluissa on aina säpinää ja tapahtumia, Wigan ei niin over joukkue ole mutta viime aikoina myös Wigan pelannut over pelejä ja esiintynyt hyvin Championshipissä. Keskinäiset kohtaamiset Wiganin ja Hullin välillä aina olleet todella värikkäitä ja maalirikkaita ja uskon että tämäkin ottelu tulee olemaan sellainen.

8-0

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Championship/Jalkapallo Englanti

Reading - Middlesbrough

Reading @ 3.22 Coolbet

Alkaa 20:00

Middlesbrough(19.) tarvitsisi tästä kipeästi täydet pisteet sillä putoamisviiva häämöttää ainoastaan kahden pisteen päässä. Reading(13.) onnistui pitämään maalinsa puhtaana kolmessa viimeisessä ottelussaan voittaen niistä kaksi yhden päättyessä tasapeliin. Middlesbrough voitti joukkueiden kuusi viimeistä kohtaamista. Tuostakin faktasta huolimatta bookkerit arvottavat kotijoukkueen liian selväksi altavastajaaksi. Reading lähtee otteluun ilman paineita sillä se on varmistanut paikkansa liigassa ensi kaudeksi. Joukkue ei ole voittanut kotonaan viimeiseen kolmeen otteluun mikä varmasti myös näkyy kerroinasettelussa. Reading voittaa ottelun maalein 1-0. Coolbetiltä markkinatoppi.

1-2

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Pesäpallo klo 18:00

Hyvinkää - Kitee

Eniten lyötyjä juoksuja Teemu Nikkanen - Valentin Ikonen 2way

Pelivalinta: Valentin Ikonen

Kerroin: 1,90 Coolbet

Teemu Nikkanen pelaa Hyvinkään numerolla 4. Kotiutuspaikat ovat useissa matseissa jääneet vähiin, mikäli kärki ei ole onnistunut pääsemään kentälle. Vaihtotilanteissa Nikkanen on hyvä. Nikkanen on hyvä lyöjä ja jos saa riittävästi paikkoja niin varmasti juoksujakin syntyy. Hyvinkään jokeri Juha Korhosella päävastuu kotiutustilanteissa ja Korhonen pääsee todennäköisesti ennen Nikkasta lyömään tärkeissä tilanteissa. 

Valentin Ikonen pelaa Kiteen numerolla 5, joten Ikoselle usein syntyy enemmän kotiutustilanteita pelin aikana. Ikonen on ollut alkukaudella hyvässä vireessä kuten koko Kiteen joukkue. Uskon Kiteen jatkavan hyvää pesistä ja Ikonen todennäköisesti lyö ainakin pari juoksua. 

Jos molemmat lyövät yhtä monta juoksua = VOID

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...