Jump to content

Recommended Posts

Esports, LCK

DRX - Afreeca Freecs

Vihje: DRX -1.5 karttaa

Kerroin: 1.77

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Alkamisaika: 14:00

- LCK puolella kohtaavat DRX sekä Afreeca Freecs. DRX lähtee otteluun ansaitusti suurena suosikkina ja uskon vahvasti että DRX tämän ottelun tulee 2-0 voittamaan. Afreeca Freecs on viime splitistä heikentynyt ja on tässä splitissä keskikastin joukkue. Afreeca Freecs on voittanut itseään selvästi heikommat joukkueet mutta kovia kärkipään joukkueita vastaan ei ole ollut mitään asiaa. DRX lukeutuu noihin kärkipään koviin joukkueisiin ja johtaa splittiä 11-2 rekordilla. Tasoero joukkueiden välillä on varsin iso. Joukkueet kohtasivat tässä splitissä jo aikaisemmin 28.6 ja DRX voitti tuon ottelun leikitellen 2-0 ja kun mikään ei ole tuosta muuttunut niin uskon DRX voittavan jälleen 2-0 luvuin.

2-0

Link to post
Share on other sites

Aussifutis, AFL

St. Kilda Saints - Sydney Swans

Vihje: St. Kilda Saints -17.5

Kerroin: 2.00

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Alkamisaika: 10:10

- Aussifutiksen AFL puolella kohtaavat St. Kilda Saints sekä Sydney Swans. St. Kilda Saints kotonaan lähtee suht isona suosikkina otteluun mutta saisi olla vielä isompikin suosikki kuten omissa papereissani näen tämän ottelun. St. Kilda Saints on viime otteluissan pelannut erinomaisesti hyökkäyksen ja puolustuksen välillä ja kaikki ovat viime viikkoina toimineet erinomaisesti ja jälki on ollut kaunista, AFL yksi kuumimmista joukkueista tällä hetkellä, viimeksi voitti vieraissakin liigaa johtavan Port Adelaide Powersin todella dominoivasti 44-73 luvuin. Sydney Swans puolestaan selkeästi heikompi joukkue ja pelannut heikosti, myös itseään heikompiakin joukkueita vastaan. Keskinäiset vuosien varrella menneet selvästi aina Sydney Swansille mutta nyt on aivan eri joukkueet kentällä ja St. Kilda Saints tulee ottelun selvästi hoitamaan nimiinsä viime viikkojen dominoivilla otteilla.

101-48

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 22.00

 

Edmonton Oilers -  Chicago Blackhawks 

 

Valinta :  Edmonton Oilers ML 

KERROIN :  1,70 ( Coolbet ) 

 

GAME 1.

Rogers Place Edmonton,  on paikka missä pelataan ottelu.   Eli lähtökohtaisesti voidaan puhua Edmonton Oilers kotiottelusta.   Toki peli pelataan ilman yleisöä ja pelaajat on eristetty kuplaan,  mikä tarkoittaa sitä, että pelaajat liikkuu hotellista halliin ja hallista hotelliin.   Kaikki on ylellistä,  mutta tietyin kupla säännöin.   Eli kyseessä ei ole iso kotietu kuitenkaan.   Joten sitä kautta ei voi rakentaa kotivoittoa.   Sarja pelataan paras 5:destä systeemillä. 

 

Draisaitil,  McDavid VS  Toews,  Kane siinä on lähtökohtaisesti sarjan ydin.   Oilers omaa kaksi erittäin kovaa pelaajaa, jotka ovat sarjan eliittiä.   Pisteitä on tullut huimalla tahdilla.  Blackhawks puolustuksen pitää kestää nopeajalkaisen McDavid oivallukset.  Siinä on yksi ratkaiseva tekijä koko sarjassa.  Miten hieman surkea puolustuksen omaava Chicago pystyy estämään näiden herrojen taidot.   Luisteluvoittoisessa pelissä Oilers tekee jauhelihamureketta Chicagosta.  Tiivis viisikkopuolustus voi estää kotijoukkueen voiton, mutta onko se niin tiivis tällä kertaa,  kun ei ole kunnon tuntumaa kellään ja puolustuspelaaminen tiiviydessä puhuttaessa tarvii toistoa, toistoa, toistoa,  jotta peli ei hajoa kesken ottelun.    Vieraiden onni on Craword,  joka aloittaneen maalissa.  Siinä on herra, joka pystyy pysäyttää yksinäänkin McDavid yritykset.   Sitä kautta vieraat lähtee rakentamaan anturaansa.  Sitten on Toews, Kane,  Keith, jotka pystyy ratkomaan pelejä ja tietävät miten poffeissa pärjätään, mitä taas ei oikein Oilers puolelta tiedetä.   Puolestaan Smith / Koskinen maalivahtikaksikko on iso epävarmuus kotijoukkueella.   Jos halutaan numeroita,  niin tämä sarjahan on tämmöinen

Hyökkäys   65 - 35 %  Edmontonille 

Puolustus :   50-50 %  , koska molemmat ovat olleet vaikeuksissa omassa päädyssä.   Kumpikaan ei omaa kivikovaa puolustusta ylöspäin eikä alaspäin. 

Maalivahdit :   40-60 %  Chicagolle 

 

Tuossa on oikeastaan lähtökohtaisesti tämä sarja.   Sarja tullaan ratkaisemaan sillä kumpi osaa puolustaa tasaisemmin koko viisikolla.   Sitten yksilöittäin.   Miten vieraat pystyy pysäyttää McDavid,  Draisaitil kaksikon. Pystyykö Toews,  Kane vastaamaan siihen.  Sitten Craword voi yksinään voittaa ottelun, mutta miten kotijoukkueella.  Onko Smith / Koskinen valmiita pitää joukkuetta pystyssä.    Kaikki on ihan auki ja yhdet treeni ottelut eivät kerro mitään vielä mistään.    Erikoistilannepelaaminen saattaa olla isossa roolissa,  sillä molemmat saa taitoa kentälle,  mutta itse pidän kotijoukkueen ylivoimaa vaarallisempana ja uskon sen ratkovan ainakin yhden pelin tässä sarjassa.     Mistään en mitään tiedä ennen peliä nähneenä,  joten  sokkona kotijoukkueen puolesta lyön vetoa.   Ajatuksena, että McDavid,  Draisaitil ei saada kuriin ja he viimestään jatkoilla voiton ratkaisevat. 

 

Kunhan Edmonton Oilers voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.   

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 23.00

 

NY Islanders -  Florida Panthers 

 

Valinta :  Alle 5,5 maalia-  Varsinainen peliaika 

Kerroin :  1,93 (  Veikkaus ) 

 

Game 1.

 

Scotiabank Arena  Toronto. Siellä pelataan Idän puolella näitä otteluita ilman yleisöä jne.   Paras 5:destä systeemillä. 

Islanders voitti treeneissä 2-1 Rangers joukkueen ja 0-5 turpaan Tampalta saanut Florida tulee vastaan.    Ne oli harkkoja,  mutta kuitenkin itse pidän tätä paria tiukkana ja vähä maalisena.   Toki puolustuspelaaminen ei ole terävimmillään,  mutta kuitenkin näen tässä vähämaalisen pelin.    Jos mietitään,  niin viimeisestä 15 kohtaamisesta on peräti 12/15 ollut alle 5,5 maalin peliä.  Eli hirveästi se ei nosta omia odotuksia,  että verkko heiluu.    Kuitenkin molemmat saavat Varlamov /  Bobrovsky molarit kentälle,  niin mielestäni on lupa odottaa vähämaalista ottelua.   Islanders muutenkin Trotz alaisuudessa pitää olla tiiviinä ja herran tapa on saada puolustus aina kuntoon.  Herra aikoinaan ei tykännyt vapaamatkustajista ( Ovechkin ), ja kun tämä alkoikin puolustaa, niin oli Stanley Cup pytty käsissä.    Florida ei hyvin esiintynyt Tampa ottelussa,  mutta nyt joukkue saa vastaansa vähän himmeemmän hyökkäyksen,  niin tuskin oma pää vuotaa niin pahasti.      Vaikea ennustaa tulevaa,  mutta kyllä tällaisella kertoimella voi hyvin kokeilla under vaihtoehtoa, kun harkat olleet vähämaalisia ja keskinäiset myös olleet tiukan vähämaalista peliä.    Voihan se olla, että 3-3 päättyy,  mutta itse näen tässä pelattavaa 1,90 kertoimilla. 

 

Kunhan ottelussa nähdään Alle 5,5 Maalia varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo / Suomi / Veikkausliiga
17:00

HJK - KuPS

Valinta: KuPS (DnB) @ 3.25 coolbet

HJK ei ole enään entisensä, jotain on muuttunut. KuPSilla ollut vahvaa nostetta ja ovat tällä hetkellä liigan ykkösinä. Kupsin pelaaja sekä valmentaja on valittu liigan pelaajien toimesta kuukauden tähdiksi. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo / Suomi / Veikkausliiga
17:00

Ilves - HIFK

Valinta: Ilves (1x2) @ 2.05 coolbet

Kotipuolessa Ilves on pelannut erittäin hyvin. Mutta kuitenkin HIFK tulee tähän paremmassa kunnossa vierasjoukkueena. Nyt on Ilveksellä näytönpaikka ja joukkue tarvitsee pisteitä. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Joseph George - Marcos Escudero

Valinta: Will Fight Go the Distance, No, bet365, @4.33

Klo: 00:30

 

Kaksikko kohtasi ensimmäinen kerran viime vuoden marraskuussa, jolloin George otti niukan pistevoiton. Todellisuudessa Escudero voitti ottelun melkoisen selvästi, mutta argentiinalainen ei ollut tuomareiden suosiossa. Ottelu oli varsin vauhdikas ja lyöntimäärät selvästi keskivertoa korkeammat ja vaikkei luvunlaskuja ollut niin kumpikin otti paikoin pahoja osumia vastaan. Escuderolta kuitenkin sen verran dominantti esitys, että uusinnalla mielestäni hyvä mahdollisuus loppua ennen aikojaan. Betillä selkeä toppi sillä muualla tarjotaan 3.5 tuntumassa olevaa kerrointa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Formula 1 | Iso-Britannian GP Aika-ajot

16:00

3bdf61b9c5e68528c7e6ce353b06ef8a.png Kimi Räikkönen - Daniil Kvyat f717b8f608029437c3a2db759221d833.png

Daniil Kvyat | 1.60 | Coolbet

 

  • F1-kauden neljännes osakilpailu ajetaan Iso-Britanniassa Silverstonen radalla ja lauantain aika-ajoissa on taas kerran lähtöpaikat pelissä. Aika-ajoissa voimasuhteet ovat kauden mittaan selkeentyneet ja tämän tiedon perusteella laietaan Alfa Romeon Kimi Räikkösen ja Alpha Taurin Daniil Kvyatin aika-ajokierrokset tutkintaan.
    • Räikkönen on yksi harvoista kuljettajista, jolla on vielä pistetili avaamatta. Suomalaisveteraani ei mitenkään huonosti ole ajanut, mutta hänen Alfa Romeo on osoittautunut heikoksi autoksi etenkin aika-ajopäivinä. VIime osakilpailussa Räikkönen jäi ensimmäistä kertaa urallaan koko joukon hännille eikä harjoitusten perusteella kovin paljon parempaa voida odottaa Iso-Britannian viikonlopusta, vaikka Räikkönen itse on historiallisesti ollut hyvässä iskussa Silverstonessa. Kolmansissa harjoituksissa Räikkönen jäi 19. sijalle.
    • Kvyat on saanut kaudelleen vaisun alun ja jäänyt tallikaveri Pierre Gaslyn jalkoihin. Venäläiskuskilla on erityisesti autojen säätöjensä kanssa ollut hieman vaikeuksissa, mutta toistaiseksi harjoitussessioissa vauhti on ollut kohdillaan ja hänen ohjastamana Alpha Tauri oli kolmansissa harjoituksissa mukavasti 11. . Kvyatin harmiksi hänelle jouduttiin vaihtamaan vaihdelaatikko, mikä tarkoitta viiden lähtöruudun rangaistusta. Tätä silmällä pitäen Kvyatin pitää onnistua tämän päivän aika-ajossa saadakseen mahdollisimman hyvän lähtöpaikan.

 

YHTEENVETO

  • Kimi Räikkösen menestysmahdollisuudet ovat varsin ohuet, sillä hänen Alfa Romeo on todettu todella heikoksi autoksi etenkin aika-ajotilanteissa. Daniil Kvyat ei ole missään nimessä onnistunut alkukauden kilpailuissa, mutta hän on saanut auton säätönsä kuntoon tähän viikonloppuun ja lähtöruuturangaituksesta huolimatta Alpha Taurin vauhti on huomattavasti parempaa kuin Alfa Romeon. Silverstonen rata on kaikille kuljettajille tuttu ja kuljettajan on vaikea tehdä suuria eroja pelkällä hanskalla, jolloin autojen suorituskyky nousee isoon arvoon. Näin ollen Räikkösen pitäisi tehdä suuri ihme, mikäli hän haluaa päihittää Kvyatin aika-ajoissa - sen verran merkittävä on Alpha Taurin vauhtietu. Kohde menee oikein, kun Daniil Kvyat sijoittuu aika-ajoissa paremmin kuin Kimi Räikkönen.

 

TULOS: RÄIKKÖNEN 18., KVYAT 14.

Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Angelo Leo - Tramaine Williams

Valinta: Leo, Pinnacle, @2.42

Klo: 03:00

 

Leon alkuperäinen ottelu Stephen Fultonia vastaan peruuntui Fultonin testattua koronapositiiviseksi. Samassa illassa otellut Williams vaihdettiin vastustajaksi ja samalla Leon tuleva koitos helpottui. Leo on kertoimissa kääntynyt pikkuhiljaa altavastaajaksi, mutta mielestäni hän on suosikki tässä ottelussa. Williams ei ole aivan samalla tavalla vakuuttanut toistaiseksi tappiottomalla urallaan. Leo kuuluu lisäksi Mayweather Promotionsiin, joka on yksi otteluillan järjestäjistä, joten tuomaripisteet todennäköisimmin kääntyvät hänen puoleensa.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...