Jump to content

Recommended Posts

ääkiekko 

NHL 

KLO 19.00

 

Washington Capitals -  Boston Bruins 

 

Valinta :  ALLE 5,5 Maalia -  Varsinainen peliaika 

Kerroin :  2,03 ( Veikkaus ) 

 

Sijoitusottelu.   Peli jossa ei ole varsinaista panosta. Pelataan kuplassa ilman yleisöä.  Pelipaikkana Toronnon kotihalli. 

 

Joo hieman huijasin.  Ottelun voittaja saa vastaansa Ny Islanders, kun tappiolla vastaan tulee erittäin hyvin pelannut Carolina Hurricanes.  Eli penkkiurheilijan näkökulmasta ottelussa on iso panos, sillä voitolla saat hieman "helpomman" vastustajan.   Tappiolla taas tulee kusiset paikat omaan puolustuspelaamiseen.    Ammattilaiset kuitenkin sanovat,  että pelataan itsemme valmiiksi poffeja varten ja kaikki on voitettava, tulee kuka vain vastaa. 

Boston omaa jo selvät sävelet tähän peliin.  Tuukka Rask aloittaa maalissa.  Jos tuntuu hyvältä,  niin pelaa koko pelin.  Jos ahdistaa,  niin lopettaa kesken.  Kunhan herra on itsensä kanssa valmis oikeisiin poffeihin.   Puolustus on sama tuttu.   Hyökkäyksessä ykkönen jatkaa ennallaan.  Kakkosketjussa Ondrej Kase tekee debyytin karhujen paidassa.  Entinen ankka saa toisen tsekin vierelleen,  kun David Krecji toimii herran sentterinä sekä DeBrusk on ketjun kolmas lenkki.   Mielenkiintoista nähdä miten tämän ketjun kemiat käy yhteen.  Muuten ei mitään ihmeellistä ole kerrottavaa kokoonpanoista.                                                                              Washington puolestaan ei ole virallisesti vielä kertonut mitään.   Toki Lars Eller sai vauvan,  joten herra ehkä palaa kuplaan oikeisiin poffeihin.   Tähän otteluun ei tule kuitenkaan.  Carlson tuskin pelaa tänään.   Eiköhän ketjut ole samat kuin viimeksi.  Eiköhän myös Holtby jatka maalissa,  niin tuntuma tulee hyväksi ja hänkin saa paremman pelin alleen,  kun ei tuo edellinen Philly ottelu ei ihan hyvin mennyt koko joukkueelta.

 

Kyseessä on aamupäivän ottelu,  kun alkaa näin aikaisin.  Se yleensä hieman vähentää maaliarvoja.   Myös ottelu on viimeinen ennen tosipelejä,  joten isoja loukkeja varmaan vältetään.   Kumpikaan ei oikeasti ala pelaa tulevaa,  eli tahallista tappiota tuskin nähdään.  Tuukka Rask maalissa,  niin luo itselleni uskoa vähämaalisen ottelun toivoon.  Holtby kun aloittaa toisessa päässä,  niin voinkin jo mainita, että kakkosen kerroin tähän paikkaan onkin hyvä meille vedonlyöjille.    Capitals ylivoima ei ole vielä toiminut,  mikä huomattavasti näkyy tämän joukkueen maalimäärässä.   Bruins on parantanut peliään joka ottelussa ja ei peräpää vuoda niin pahasti enään.    Mielestäni tässä on hyvä kohde alkuillan otteluun,  sillä ei voi ennustaa yhtään  miltä peli näyttää,  mutta kuitenkin tuskin maalirikasta peliä tullaan näkemään,  kun on hyvät molarit.  Pelituntumassa ja viisikkopelissä hakemista molemmilla.  Ei  varsinaista panosta sekä peli aikaisin paikallista aikaa,  niin odotan alle 5,5 maalin ottelua. 

 

Kunhan ottelussa nähdään Alle 5,5 Maalia varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo - Suomi - Veikkausliiga

KuPS - HJK
kello 18:30

Nyt on tarjolla veijolta herkkua.

Valinta: Ilmari Niskanen tekee maalin @ 4.50 Veikkaus

Viime pelissä HJKta vastaan Niskanen laittoi sisään 2 maalia ja muutenkin ollut erittäin hyvissä maalien suhteen.
Veijo tarjoilee erittäin korkeaa kerrointa, muualla kerroin on sitä 3.00 tasoa. 

Link to post
Share on other sites

Formula 1 | 70th Anniversary GP

16:10

0b9e890a947ccfcbeb585e43c2ca80ec.png  Esteban Ocon - Sebastian Vettel dec873b53690ad32599b439a8147c229.png

Esteban Ocon | 1.75 | Coolbet

 

  • F1-kauden viides osakilpailu ajetaan toistamiseen Iso-Britanniassa. Olosuhteet ovat lämpimämmät ja rengasseokset astetta pehmeämmät, mutta suurimmalta osin voimasuhteet pysyvät samoina. Ensimmäiseksi taistelupariksi otetaan Renault-kuljettaja Esteban Ocon ja Ferrari-kuski Sebastian Vettel. Ocon lähtee kilpailuun 14. lähtöruudusta, Vettel 11. lähtöruudusta.
    • Ocon palasi F1-auton rattiin täksi kaudeksi yhden välivuoden jälkeen ja nihkeän alun jälkeen vauhti ja tasaisuus on pikkuhiljaa alkanut löytymään. Ranskalaiskuski ajoi viime viikonlopun Iso-Britannian GP:ssä tähän asti parhaan kilpailunsa ja hyötyi kanssakilpailijoiden epäonnesta sijoittuen lopulta 6:nneksi. Eilinen aika-ajo oli Oconin osalta pienoinen pettymys ottaen huomioon Renaultin parantuneen vauhdin ja Ocon jäi niukasti ulos kolmannesta aika-ajo-osiosta. Jobinpostia tuli myös aika-ajon jälkeen, kun Oconille lätkäistiin kolmen lähtöruudun rangaistus Williams-kuski George Russellin blokkaamisesta. Näistä takaiskuista huolimatta Oconilla on mahdollisuudet tehdä nousua sunnuntain kilpailussa.
    • Vettelin viikonloppu on ollut lähes yhtä murheellinen kuin viime viikonloppuna. Nelinkertainen mestarikuski ei syystä tai toisesta saa autostaan irti läheskään yhtä paljon suorituskykyä kuin tallikaveri Charles Leclerc. Ferrarilta lähtevä saksalaiskuski on myös haastatteluissa ollut täysin ymmällään siitä, minkä vuoksi hän on erittäin hidas ja mitään merkkejä tilanteen paranemisesta ei ole ollut näkyvissä. Viime viikonlopun kilpailussa Vettel pääsi niukasti kymmenen parhaan joukkoon muiden kuljettajien epäonnen myötä, mutta kisavauhti oli surkeaa ja muun muassa Pierre Gaslyn Alpha Taurikin meni heittämällä ohi. Kun sama meno on jatkunut tänä viikonloppuna, kisasta voi tulla Vettelin kohdalta varsin murheellinen.
    • Renault oli jo viime viikonloppuna todella hyvässä iskussa ja tämän viikonlopun olosuhteet näyttäisivät parantaneen auton suhteellista suorituskykyä entisestään. Ferrari on koko kauden ollut todella vaisu ja etenkin Vettelin osalta auto on ollut täydellinen susi sekä aika-ajo- että kisaolosuhteissa. Kisavauhdissa etu on varmasti tänään Oconilla ja mikäli ja ennakkoon odotettu kahden pysähdyksen taktiikka auttanee Oconia Vettelin ohittamiseen jossain vaiheessa kilpailua, jos ohittaminen radalla ei onnistu.

 

YHTEENVETO

  • Oconin lähtökohdat kilpailua ajatellen vaikeutui vaisun aika-ajon ja lähtöruuturangaistuksen myötä, mutta Renaultin vauhti on sen verran hyvää kisaolosuhteissa, että hän voi tehdä hyvää nousua kilpailussa. Vettelin vauhdin puute on ollut iso mysteeri eikä eilisen tuloksen perusteella vastauksia ole löytynyt. Oconin Renault on kiistatta paremmassa vauhdissa kuin Vettelin Ferrari ja kisaolosuhteissa tilanne lienee sama. Kahden pysähdyksen taktiikalla kisavauhdin ja renkaiden säästämisen merkitys nousee isoon arvoon, joten välttämättä ohituksen ei tarvitse tapahtua radalla. Lähtöruuduissa ei ole suurta eroa ja eiköhän kilpailun pysyessä puhtaana ja tekniikan kestäessä Ocon tule ohittamaan Vettelin kilpailun aikana ja viemään tämän taisteluparin nimiinsä. Kohde menee oikein, kun Esteban Ocon sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Sebastian Vettel. 

 

TULOS: OCON 8., VETTEL 12.

Link to post
Share on other sites

Formula 1 | 70th Anniversary GP

16:10

885020015ee69c584040fdee0c4c4888.png  Daniel Ricciardo - Nico Hülkenberg 4c29da8e1a056671ff3fc79e90d01084.png

Daniel Ricciardo | 1.88 | Unibet

 

  • Toisessa taisteluparissa estradille astuvat Renaultin Daniel Ricciardo ja Racing Pointin Nico Hülkenberg, joilla on molemmilla korkeat sijoitukset mielessään. Ricciardo lähtee kilpailuun 5. lähtöruudusta, Hülkenberg 3. lähtöruudusta.
    • Ricciardo on ollut yksi alkukauden parhaimmista kuskeista. Itävallan avauskilpailun keskeytyksen jälkeen australaiskuski on ollut pisteillä jokaisessa kilpailussa ja viime viikonloppuna Ricciardo sai Renault-aikakautensa parhaimman sijoituksen olemalla kilpailussa peräti 4:s. Loistavat otteet ovat jatkuneet myös tänä viikonloppuna ja aika-ajon onnistuminen antaa Ricciardolle erinomaiset edellytykset kerätä iso pistepotti myös tämän päivän kilpailusta.
    • Hülkenberg ajoi eilisessä aika-ajossa sensaatiomaisesti kolmanteen lähtöruutuun, mikä on hänen lyhyen tuurausurakkaan nähden loistava suoritus, etenkin kun tallikaveri Lance Stroll jäi kuudenteen lähtöruutuun. Selvästi viikon aikana vietetyt päivät simulaattorissa ovat auttaneet saksalaiskuskia pääsemään hyvään vauhtin ainakin yhdellä kierroksella. Viime viikonloppuna Hülkenberg ei kuitenkaan päässyt lähtemään kilpailuun mukaan, mikä tarkoittaa sitä, että tämän päivän kilpailu on Hülkenbergille hänen ensimmäinen sitten viime vuoden joulukuun. Kisaolosuhteissa on kuitenkin huolehdittava muistakin asioista kuin pelkästään vauhdista ja pitäisin pienenä ihmeenä, jos Hülkenberg pystyisi täydellä tankillakin pitämään vakiokuskit takanaan.
    • Renaultin vauhti, kuten ylläolevassa vihjeessä mainittiin, on ollut erittäin hyvää Silverstonen nopeavauhtisella radalla. Racing Point oli viime viikonloppuna vaisu, mutta tämän viikonlopun olosuhteet ja mahdolliset säätömuutokset ovat tuoneet auton suorituskyvyn takaisin keskikastin kärkisijoille. Kuitenkin ero oli viime viikonloppuna sen verran selvä Renaultin eduksi, että tuskin Racing Point millään muotoa Renaultia nopeampi auto on tänään. Niin upeasti kuin Hülkenberg eilen ajoi, hän ei välttämättä pysty ottamaan autostaan täyttä potentiaalia irti. Ricciardo puolestaan on viikonlopusta toiseen osoittanut saavansa itsestään ja autostaan parhaan suorituskyvyn irti, mikä lienee avaintekijä näiden kuljettajien välisessä kamppailussa.

 

YHTEENVETO

  • Ricciardon alkukausi on lähtenyt hyvin liikkeelle ja auton suorituskyvyn ollessa nousujohteinen, "Honey Badger" on päässyt käyttämään taitojaan hyödykseen ja lähtöasetelmat tähän kilpailuun ovat erinomaiset. Hülkenberg oli eilisen tuhkimotarina ja hänen suoritustaan ei voida missään nimessä vähätellä, mutta hän ei ole vielä päässyt täyttä kisamittaa ajamaan, mikä tullee näkymään joissakin aspekteissa. Renaultin ja Racing Pointin suorituskyvyssä ei tänä viikonloppuna ole ollut suurta eroa, mutta kisaolosuhteissa Renaultilla saattaa olla vielä pienehkö etu. F1-romantikon suurin toive on tietysti Hülkenbergin palkintopallisijoitus, jota herralta ei vielä löydy, mutta uskon realiteettien iskevän vastaan itse kilpailussa, jossa uskon vähintään Ricciardon lyömään luun kurkkuun Hülkenbergia vastaan. Kohde menee oikein, kun Daniel Ricciardo sijoittuu kilpailussa paremmin kuin Nico Hülkenberg. 

 

TULOS: RICCIARDO 14., HÜLKENBERG 7.

Link to post
Share on other sites

Superpesis klo 17:00

Siilinjärvi - Imatra

Eniten lyötyjä juoksuja Juho Toivola - Tommi Piirainen (2way)

Pelivalinta: Juho Toivola

Kerroin: 1,60 Coolbet

Imatra lähtee vierasmatsiin pienenä ennakkosuosikkina. Imatran peli ollut vaisua viime matseissa ja puolestaan Siilinjärvi on pelannut hyvää pesistä. Odotan ottelusta hyvin tasaista kamppailua. Jos Siilinjärvi pelaa yhtä hyvin kuin parissa viimeisessä ottelussa niin voittoonkin on hyvät mahdollisuudet. 

Imatran materiaali melko suppea, mutta ykköskärjessä on kovia pelimiehiä ja eiköhän ykköskärki saa paljon tilannetta aikaan. Toivola palaa tähän otteluun jokeripaitaan ja uskon Toivolan lyövän useita juoksuja ottelussa. 

Siilinjärvi pelannut kohtuu hyvin viime peleissä. Kotiuttaminen ollut ajoittain heikkoa Siilinjärvellä ja sille osa-alueelle vaaditaan parannusta. Kotiuttajajokeri Piiraisen alkukausi ollut vaikea ja pidän Toivolaa tästä parivaljakosta parempana kotiuttajana. 

Kohde menee oikein kun Toivola lyö enemmän juoksuja ottelussa kuin Piirainen. Yhtä monta lyötyä juoksua = VOID

Link to post
Share on other sites

NHL / Jääkiekko

Toronto Maple Leafs - Columbus Blue Jackets

Cam Atkinson tekee vähintään yhden pisteen (sis. ja.): Kyllä  @ 2.00 Unibet

Alkaa 03:00

Ykkösketjun oikeassa laidassa viilettävä Atkinson teki vähintään yhden pisteen kolmessa viimeisestä neljästä ottelustaan(2+3). Änärin nopeimpiin luistelijoihin lukeutuva Atkinson saa paljon vastuuta myös joukkueen ykkösylivoimassa. Columbus tulee tekemään ensi yönä vähintään kolme maalia joista Atkinson tulee poimimaan omat marjansa koriin. Vertailuna Nordicbet tarjoaa Atkinsonin pisteelle kerrointa 1.50.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • cs2, cct Havu - Eyeballers Vihje ; 1. kartta Eyeballers -3,5 kierrosta 1,95@ PAF 20:30 Eka kartta on Eyeballersin valinta ja kartta suosii heitä aika paljon. Havun pakka edelleen aika sekaisin ja Eyeballers on voittanut ihan hyviä vastustajia tässä mapissa, kun taas HAVU hävinnyt selvästi Eyeballersia huonommille. 
    • Championship  / Jalkapallo Skotlanti Partick - Ayr Partick AH 0 @ 1.55 bet365 Alkaa 17:00 Kauden kolmanneksi paras kotijoukkue Partick(3.) on tällä hetkellä sarjassa kuuden ottelun tappiottomassa putkessa voittaen noista neljä kamppailua, Joukkue piti kahdessa edellisessä ottelussaan oman maalinsa puhtaana. Kauden kolmanneksi huonoin vierasjoukkue Ayr(7.) hävisi kaksi edellistä vierasmatsiaan. Partick voittaa ottelun maalein 2-1.
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30   Pelicans  - Tappara    Valinta :  Pelicans ML  Kerroin :  1,93 ( Veikkaus )    GAME  4.   Tappara johtaa sarjaa voitoin 2-1. Kemmun sarja vihjaus :  1/3    MTV3 NÄYTTÄÄ SUORANA !!!   SARJAVEDOT HYVIKSI TÄNÄÄN, kun kotijoukkue voittaa,  niin sarjavedot kiittää,  kun silloin pelataan se 6-7 peliä.    Myös olen vastarannan kiiski ja en halua viime vuoden uusintaa nähdä.    2023  G1 tapsu,  G2  Tapsu, G3 pelsu. . Kaksi vuotta putkeen.   Eli kaavio on sitten niin, että Tappara voittaa nyt kaksi seuraavaa.   Haen tätä vastaan ja tänään kotijoukkue lapulle ja sarja uuteen uskoon sekä sarjavedot taas hyville apajille.      Kunhan Pelicans voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • ESL Pro League VP: G2 - TheMongolz | TheMongolz +1.5 | 1.83 (Unibet)   PK: Vitality - BetBoom | Vitality -1.5 | 1.91 (Coolbet)   PK: Virtus.pro - FaZe | Virtus.pro | 2.27 (Coolbet)
    • Esports | CS2 | ESL Pro League 14:30   G2 - TheMongolz  TheMongolz +1.5 | 1.83 | Unibet   G2 voitti avausottelussaan TYLOO:n lukemin 2-0. Viime aikoina melko hyvässä vireessä ollut joukkue löi kyseisessä ottelussa alkutahdit ja vaikka toisessa kartassa G2 joutui ehkä hieman haluttua tiukemmille, ottelun voitosta ei jäänyt lopulta epäselvyyttä. G2 on edellisissä turnauksissaan sementoinut asemaansa varmana pudotuspelijoukkueena, mutta lopullinen menestys on jäänyt saavuttamatta. TheMongolz päihitti omassa avausottelussaan Falconsin lukemin 2-1. Mongolian ylpeys sai ottelulle hurjan alun, mikä siivitti joukkueen helppoon karttavoittoon. Toisessa kartassa TheMongolz jäi vastustajansa jalkoihin, mutta kolmannessa kartassa joukkue rutisti ottelun voittoon kovalla loppurypistyksellä. TheMongolz on jo jonkun aikaa päässyt näyttämään taitojaan kansainvälisen tason turnauksissa ja mielestäni joukkuetta voidaan pitää tällä hetkellä ihan pesunkestävänä laatujoukkueena. Karttavetossa TheMongolz bannaa Vertigon ja G2 poistaa Miragen. TheMongolzin karttavalinta osunee Ancientiin tai Infernoon. G2 valinnee omalla karttavalinnallaan Nuken tai Anubisin.   YHTEENVETO G2 lähtee tähän otteluun selvähkönä ennakkosuosikkina. Joukkue on saanut viime aikoina nostettua perustasoaan ja alkusarjapeleissä G2 on yleensä melko varma hevonen. TheMongolz on tietyllä tapaa vieläkin kirjoittamaton kortti, koska joukkue on edelleen jokseenkin kokematon jengi tämän tason turnauksissa, mutta hiljalleen TheMongolz on osoittanut, että se kuuluu tälle tasolle. G2 kyllä ennakkosuosikin asemansa ansaitsee, mutta tasoero ei ole valtava ja TheMongolz on yllätysvalmis joukkue, jolla paukut saattaa riittää ainakin yhden karttavoiton nappaamiseen. Kohde menee oikein, kun TheMongolz voittaa ottelussa vähintään yhden kartan.
×
×
  • Create New...