Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

NHL 

KLO 22.00

 

Tampa Bay Lightning -  Columbus Blue Jackets 

 

Valinta :  Tampa Bay Lightning 

Kerroin :  1,98 ( Veikkaus )

 

GAME 2.   Tampa johtaa sarjaa voitoin 1-0.

 

Tampa Bay voitti maratooniottelun jatkoilla 3-2.  Kotijoukkue sai loppuakohden jalkoja liikkeelle ja oli kuskin paikalla.   Lopulta ihan oikea joukkue voitti.  Joonas Korpisalo oli vieraiden paras pelaaja.  Columbus uhrautuvuus on huikeaa ja saa kaikki kannustamaan heitä.   Kuitenkin he ovat nyt pelannut suhteellisen paljon, että joko jo alkaa hieman näkymään otteissa tuo jatkuva pelaaminen.   Myöskin Korpisalo ollut nyt taas pari peliä iha supertähden tasolla,  niin tuleeko hän kohta taas maanpinnalle.   Ei ole huono molari missään nimessä,  mutta on se nyt hieman ylisuorittanut viime aikoina.   Toki Columbus puolustaa tiiviisti ja uhrautuvuus on heidän juttu,  niin on helppo loistaa,  mutta jotenkin tuntuu,  että tässä päivän kamppailussa tullaan näkemään kotivoitto rutiinilla.   Tampa alkaa pääsee poffi-moodiin,  (mikä ei heillä ole kovin hyvä ollut 2015 jälkeen ) että uskon heidän tänään voittavan.   Kotijoukkue tulee hallitsemaan ottelua ja veikkaan,  että vierailla alkaa kyllä bensa loppua tällä kertaa. 

Tampa, kun johtaa sarjaa 1-0 voitoin, niin he ovat voittaneet Game 2 ottelun 7/9 kerrasta.   Myöskin Tampa saldo Game 2 otteluista yksittäisinä on 15 voittoa ja tappiota.    Myöskin joukkue on voittanut edellisistä 11  G2 ottelustaan 8 Kpl,  mikä on kova suoritus.   Toki nyt joukkue on hävinnyt pari vuotta putkeen yksittäisen Game 2 ottelunsa.   Joko kurssi taas kääntyy. 

Tampa Bay on paperilla suosikki tässä parissa.   Joukkue hävisi viime vuonna puhtaasti 0-4 vieraiden käsittelyssä,  jonka johdosta moni on vieraiden fanikelkassa.   Itsekin olen, kun Korpisalo on loistanut.   Kuitenkin nyt kotijoukkue sai sen henkisen voiton otettua, mikä on iso juttu.   Pitkä ottelu ja voitto, niin varmasti Tampa Bay on saanut luottoa heidän mahdollisuuksiin Blue Jackets vastaan.  Tämä varmasti sai koneet käyntiin kotijoukkueen puolelta ja historia on kova isännillä tähän peliin lähdettäessä.   Vieraat ovat jo monta kovaa peliä pelannut ja Korpisalo loistanut, joten hieman haisee,  että vieraat ei tänään pelaa ihan parasta peliään ja otetaan herpaantuu.   Tämä avaa keskustan kotijoukkueelle ja tuo isäntien hyökkäys tekee tuhoja.    Veikkaus antaa vielä hyvää kerrointa,  niin tartutaan tähän nyt.

 

Kunhan Tampa Bay Lightning  voittaa varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

Boston Bruins -  Carolina Hurricanes 

 

Valinta :  Boston Bruins ML 

Kerroin :  1,72 ( Coolbet ) 

 

GAME 2.  Boston johtaa sarjaa voitoin 1-0.

 

Boston voitti jatkoilla tuon avauspelin 4-3, mutta olisi voittanut varsinaisella peliajalla jo, mikäli Jake DeBrusk olisi kahdesta paikastaan tehnyt maalin.   Toisen ampui tolppaan ja toinen ihan tyhjästä maalista yli.   Ehkä tänään maistuu?    Tämä avauspeli on aika ikävää katsottavaa Canes näkökulmasta.   Vieraat hävisi maalinedustan ihan pystyy.   Joukkue ei päässyt vaarallisiin paikkoihin oikeastaan yhtään,  kun taas Bruins oli jatkuvasti Mrazek nenänedessä vapaana ja tuli 2/3 vs 1 hyökkäyksiä.   Vierailla ykkönen loisti, mutta niin teki Bergeron ketjukin ja varsinkin Kase - Krecji - DeBrusk oli raikkaalla jalalla.  Bruins omaa kaksi loistavaa ketjua,  kun vierailla on yksi.   Myös puolustuspelaaminen on ihan  eri tasoilla.  Boston voittaa molareissa ja pitää pakkansa tiiviinä.    Oikeastaan viime vuoden 4-0 voi hyvin uusiutua tässä sarjassa.    Hurricanes on kiva joukkue ja pelaa viihdyttävästi,  mutta poffeissa tuo kiekko ei toimi yhtään.   Jatkuvasti ovat omassa päässään kusessa.   Miettikää vielä, että Tuukka Rask ei edes pelannut tasoonsa nähden hyvin ja silti kokopelin katsoneena voin sanoa,  että ei vieraat olleet lähelläkään voittaa,  sillä kotijoukkue voittaa poffikiekossa 100-0.  Boston omaa kaksi hyvää ketjua ylöspäin.   Joukkue on myös kova maalinedustoilla ja pitää kaverit poissa Raskin edestä.   Carolina omaa yhden hiton kovan ketjun.   Sitten puolustus nukkuu ja molari on ihan ok tasoa.   Joukkue jatkuvasti kusessa omassa päädyssä.   Näitä kun vihjaa,  niin pitää luottaa peliin, mitä on nähnyt ja siksi Boston lähtee lapulle.    Boston on vain astetta kovempi ja se ei muutu vaikka kuinka toivoisi tänä vuonna,  että Hurricanes pärjäisi. 

 

Kunhan Boston Bruins voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Klavdenkov - Kirilenko

Vihje: Klavdenkov 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 3.40

Alkamisaika: 00:45

- Klavdenkov ja Kirilenko kohtaavat Liga Pro:n puolella. Klavdenkov pelannut todella fantastisessa vireessä viime aikoina voitettuaan kaikki viimeiset 10 otteluaan, Kirilenko puolestaan pelannut vaisummin ja voittanut vain 4 viimeisestä 10 pelistään. Klavdenkov on pelaajista varmempi sekä parempi ja myös pelannut selvästi huomattavasti kovemmassa vireessä, ja viime otteluissaan myös voittanut Kirilenkoa kovempia pelaajia 3-0 luvuin joten uskon että Klavdenkov hoitaa tämän ottelun 3-0 luvuin himaan.

Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

Chicago Cubs - Milwaukee Brewers

Vihje: Alle 8.5 juoksua

Vedonlyöntitoimisto: 1.95

Kerroin: Marathonbet

Alkamisaika: 02:15

- Cubs isännöi Brewers MLB puolella. Lähdetään hakemaan ottelusta underia sillä näyttäisi olevan syöttäjien kaksintaistelu tulossa kun Cubsilta aloittaa Darvish ja Brewersiltä aloittaa Anderson. Andersonin kausi on lähtenyt vähän heikosti liikkeelle mutta paremmasta on ollut merkkejä, Darvish puolestaan tällä kaudella syöttänyt todella vakuuttavasti kummulla. Molemmilta joukkueilta löytyy hyvä lyöntikalusto josta löytyy tulivoimaa mutta uskon että tässä ottelussa tullaan näkemään vähän juoksuja ja kova kaksintaistelu kummun herruudesta Darvishin ja Andersonin välillä.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • LIIGA Kärpät - Jukurit Kärpät/ 2.25 NordicBet Klo 18:30   Kärpät johtaa sarjaa 3-1, joten Jukurit pelaa taas selkä seinää vasten. Tiistaina tosiaan Jukurit onnistui kaatamaan Kärpät Ikioma areenalla lopulta lukemin 5-2. Jukurit saa kiittää kyllä myös kiekkojumalia sillä juuri toinen ja kolmas maali olivat niin sanottuja pomppumaaleja etenkin kolmas jolla Jukurit karkasi kahden maalin etumatkalle josta Kärpät eivät sitten enää noussut vaikka maalin päähän vielä nousikin, mutta tyhjiin tuli lopulta se viimeinen tikki. Jukurit oli toki pirteä ja hallitsi melkeinpä kahta ensimmäistä erää niin kai se oli osittain ansaittuakin ne pomput. Tänään on kummiskin taas uusi peli Oulussa ja Kärpät ei varmastikkaan tule olemaan niin purjeissa mitä se välillä Mikkelissä oli tiistaina. Kärpät on voittanut kaksi aikaisempaa kotiotteluaan suht selvästi 4-1 ja 5-2. Kärppien ylivoima on myös se ase jolla se pelin voi kääntää edukseen, Jukureilla ei tosiaan ole varaa boksissa istua, mutta eiköhän sieltä nyt muutama yv mahdollisuus Kärpille tänäänkin tule ja Koivunen-Turunen akseli ratkaisee pelin sitä kautta Kärpille.
    • Kovasti pitää loppukuusta osua että plussalle pääsisi keiju nousemaan
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Tappara - TPS 1.erä 1x2: 1 2.45 (Bet365)   Sarja on tilanteessa 2-2, ja tähän asti kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoihin. Ensimmäisen erän jälkeen Tappara on johtanut 3 kertaa, ja molemmissa kotiotteluissa näin on tapahtunut. Tästäkin kohteesta lapulle löytää tiensä Tapparan ensimmäisen erän voitto.
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Kärpät - Jukurit 1.erä 1x2: 1 2.68 (Veikkaus)   Game 5 ja tänään Kärpillä toinen ottelupallo. Enää ei haluta matkustaa Mikkeliin vaan muutaman päivän huili kiinnostaa ennen välieriä, joten tänään voitto ja sarja poikki. Kohteeksi valikoitui kuitenkin Kärppien ensimmäisen erän voitto, joka on toteutunut 3 ensimmäisessä ottelussa, ja viimeksi neljännessä pelissä vieraissa oltiin tasatilanteessa eka erän jälkeen. Molemmissa aiemmissa kotipeleissä johdettiin siis eka erän jälkeen enkä näe syytä miksei se voisi onnistua myöskin tänään.
    • Tilanne 27.3 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Nagamori30 24 15 1 8 112,46 % 34,53 €   2. ▲ Henksteri 21 13 1 7 109,75 % 24,08 € ▲ 3. ▼ VLA 43 19 1 23 102,87 % 10,88 € ▼ 4.   vormulafani 15 8 0 7 105,20 % 7,91 €   5.   Moisku 21 10 0 11 95,69 % -9,01 € ▼ 6. ▲ JapBet 44 14 1 29 89,36 % -34,68 € ▼ 7. ▼ vptonniketju 52 19 0 33 90,57 % -39,56 € ▼ 8.   Oksanen94 32 3 0 29 53,17 % -52,85 € ▼ 9. ▲ Pasanen67 20 8 0 12 74,67 % -54,29 €   10. ▼ Blokki 15 3 0 12 50,10 % -59,77 € ▼ 11.   Kemmu 35 12 0 23 70,25 % -101,62 € ▲ Yhteensä 322 vihjettä (124 - 4 - 194) netto -274,38 € ▼ palautus 90,20 % ▼
×
×
  • Create New...