Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko NHL

03:00

Dallas Stars - Tampa bay lightning

valinta: Dallas Stars (1x2)@ 3.45 coolbet

Nähtäväksi jää kuinka hyvin Dallas Stars otti opikseen viime pelistä. Starseilla on yhä kaikki tarvittava taito jolla pääsisivät tasoittamaan peliä Lightningiä vastaan. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites
  • Vastaukset 25
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Jääkiekko  KHL  KLO 18.30   Jokerit -  Sibir Novosibirsk    Valinta :  Jokerit voittaa oltuaan maalin tappiolla - Varsinainen peliaika  Kerroin :  5,60 ( PAF ) 

Lokomotiv-neftehimik 2 6,50 guts. Muualla kohde jo kiinni,gutsilla vielä auki. lokomotivilla tiistaina todettu 30 koronatartuntaa. Jos peli pelataan ja loko lähtee junnuilla pelaamaan,niin melko

Jääkiekko Liiga Harjoitusottelu Pelicans - HIFK Yli 5,5 maalia @2.20 William Hill KLO: 18.30 Hetken aikaa tulee siitä kun näinkin laadukkaita vahvistuksia nähdään liigajäillä. Tänä

Baseball, MLB

Washington Nationals - New York Mets

Vihje: Max Scherzer saa ottelusta voiton (Washington Nationals) (Pitcher to record a win)

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 2.10

Alkamisaika: 01:05

- Nationals ja Mets kohtaavat MLB puolella. Molemmilta kausi jo 'ohi' kun playoffeihin ei asiaa. Max Scherzerillä kuitenkin on pelattavaa ja tottakai molemmat joukkueet kunniasta pelaavat, Scherzer on viimeiset 10 kautta MLB:ssä kauden jälkeen omannut voitollisen rekordin ja on tekemässä sitä jälleen jos tästä voiton saa tililleen kun tällä kaudella Scherzerin rekordi on 4-4 ja tämä on Scherzerin viimeinen peli tälle kaudelle. Nationals kotonaan haluaa varmasti päättää kautensa tässä ottelusarjassa voitokkaasti vaikkei faneja olekaan ja joukkue haluaa pelata Scherzerille voiton tästä. Porcello on viime otteluissaan syöttänyt hyvin Metsillä ja tulee tänään aloittamaan vierailta mutta kyllä Nationalsilla henkinen motivaatio etu on ainakin että Scherzerille, Nationalsin ässäsyöttäjälle voitto tästä saataisiin etenkin kun Nationals hävisi tässä ottelusarjassa Metsille jo yhden ottelun. 

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Turabekov - Zhurba

Vihje: Zhurba

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 1.72

Alkamisaika: 23:30

- Turabekov ja Zhurba kohtaavat Liga Pro:n puolella. Zhurba lähtee otteluun pienoisena suosikkina mutta voisi lähteä suurempanakin suosikkina otteluun, Zhurba pelannut viime aikoina parempaa peliä ja napsinut enemmän eriä ja voittoja kuin Turabekov, Zhurba myös hallinnut keskinäisiä otteluita viime kuukausina joten vaikeaa nähdä Zhurban häviävän tätä ottelua Turabekoville joka on viime otteluissaan pelannut todella heikosti.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Suntsov - Tarasenkov

Vihje: Tarasenkov -1.5 erää

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 1.83

Alkamisaika: 23:45

- Suntsov ja Tarasenkov kohtaavat Liga Pro:n puolella. Tarasenkov lähtee otteluun ansaitusti isona suosikkina ja uskonkin vahvasti Tarasenkov voittavan ottelun 3-0/3-1 luvuin. Tarasenkov viime otteluissaan pelannut todella hurjassa vireessä voittaen viimeisestä 10 pelistään peräti 9, Tarasenkov voittanut myös 5 viimeisestä keskinäisestä ottelusta näiden pelaajien välillä 4 ja on muutenkin oikeastaan jokaisella osa-alueella parempi pelaaja kuin Suntsov ja myös selvästi paremmassa vireessä kuin Suntsov joten odotan Tarasenkovin selvää voittoa ottelusta.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Novikov - Churin

Vihje: 1. Erä Novikov -2.5 pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 1.90

Alkamisaika: 00:15

- Novikov ja Churin kohtaavat Liga Pro:n puolella, Novikov lähtee otteluun jättiluokan suosikkina kuten kuuluukin, pelaajat aivan eri leveleillä ja Novikov selvästi parempi pelaaja jokaisella osa-alueella,  Pelaajat ovat 5 kertaa kohdanneet vastakkain ja Novikov voittanut nuo kaikki ottelut, 4 viimeisintä keskinäistä mennyt kaikki 3-0 luvuin Novikoville selvästi. Novikov selvästi kovempi pelaaja ja näyttänyt sen jokaisessa keskinäisessä kohtaamisessa Churinille heti avauserässä voittamalla sen vähintään 3 pisteen erolla ja näin uskon jälleen käyvä, Novikov dominoi avasuerästä lähtien ja voittaa helposti avasuerän ja ottelunl.

Link to post
Share on other sites

Serie B

Botafogo SP - CRB

valinta, ensimmäinen puoliaika X

kertoimella 1.84 PAF alkamisaika: 1.15

 

Brasilian toiseksi korkein taso jalkapallossa.

Kotijoukkue Botafogo SP on kymmenessä pelissä tehnyt ainoastaan kuusi maali ja päästänyt 10

Sen kymmenestä pelistä ensimmäinen puoliaika on päättynyt kuusi kertaa tasan on hyvä syy olettaa, että myös tänä yönä ensimmäinen puoliaika on vähä maalinen ja hyvin lähellä tasatilannetta ja hieman riskittömämmin kokeillaan ensimmäisen puoliajan tasapeliä 0-0 tuloksen sijasta.

 

Pelionnea!

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Pöytätennis, Setka Cup Reznychenko - Chepurnyi Reznychenko 3-0 Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 4.50 Alkamisaika: 07:25 - Setka Cupin puolella kohtaavat Reznychenko sekä Chepurnyi. Kertoimet on asetettu tähän otteluun 1.50 - 2.50 Reznychenkon hyväksi mutta itse en näe tässä ottelussa pöydällä kuin yhden pelaajan ja se on Reznychenko joka on jokaisella osa-alueella näistä pelaajista parempi, Rezhychenko on näiden pelaajien keskinäisiä kohtaamisia dominoinut miten on tahtonut ja usein voittanut suoraan 3-0 luvuin. Reznychenko tulee tähän otteluun huippuvireessä ja uskon sen tässä jatkuvan suoralla 3-0 voitolla Chepurnyista.
    • Pöytätennis, Setka Cup Khandetskyi - Hrynenko Hrynenko Voittaa 1. Erän & Ottelun Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 2.10 Alkamisaika: 06:05 - Setka Cupin puolella kohtaavat Khandetskyi sekä Hrynenko. Hrynenko lähtee tähän otteluun pienoisena suosikkina 1.53 kertoimella mutta varaa olisi lähteä vielä suurempanakin suosikkina, näen Hrynenkon näistä kahdesta pelaajasta selvästi parempana ja laadukkaampana jokaisella osa-alueella ja uskon tässä ottelussa Hrynenkon kyllä heti avauserästä lähtien hallitsevan, Khandetskyi ei ole viime otteluissaan ihmeitä esittänyt enkä näe sen tässä ottelussa Hrynenkoa vastaan muuttuvan. Hrynenko on voittanut kaksi viimeisintä keskinäistä kohtaamista suoraan 3-0 luvuin ja tässä on hyvät saumat vastaavaan.
    • Jalkapallo, La Liga Athletic Bilbao - Granada Molemmat Joukkueet Tekevät Maalin Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle Kerroin: 2.28 Alkamisaika: 22:00 - La Ligan puolella kohtaavat Athletic Bilbao sekä Granada. Athletic Bilbao lähtee tähän otteluun todella suurena suosikkina ja onhan joukkueiden välillä tasoeroa niin pelillisesti kuin myös materiaaliltaan, Granada on kuitenkin pystynyt viime aikoina pelaamaan yllättävänkin hyvää futista ja pistänyt La Ligan puolella ihan kärkijengejäkin ahtaalle niin en yllättyisi kyllä vaikka tässä ottelussa verkko heiluisi molempien joukkueiden puolesta.
    • Pöytätennis, Setka Cup Chadima - Coubal Chadima Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 1.83 Alkamisaika: 21:45 - Chadima sekä Coubal kohtaavat Setka Cupin puolella, kertoimet on asetettu tähän otteluun tasabookiksi 1.83 - 1.83 mutta Chadima saisi kyllä lähteä tähän otteluun jonkunlaisena suosikkina, näen Chadiman näistä kahdesta pelaajasta parempana lähes jokaisella osa-alueella ja Coubal tulee tähän otteluun todella heikossa vireessä voittaen vain yhden viimeisestä 10 pelistään, uskon Chadiman tästä ottelusta poistuvan voittajana.
    • Snooker klo 16.30 Mark Williams - Si Jiahui Williams -2.5 2.00 (Bet365)   Williams voittaa vähintään 3 freimillä, jos on vähänkään sama vire yllä jolla esiintyi edellisessä turnauksessa jonka hän voittikin. Tuskin kovin moni pelaaja voittaa Ronnieta vastaan 7 freimiä putkeen, tai Allenia vastaan 9 freimiä putkeen? Williams -2.5 lapulle.
×
×
  • Create New...