Jump to content

Recommended Posts

French Open 2020 (massa)

Casper Ruud - Dominic Thiem

Alkamisaika: 12:00

Pelivalinta: Ruud +2.5 sets

Kerroin: @1.82 (Betsafe)

Jatketaan tennisten kanssa ja selvästi kiinnostavimpaan matsiin, jossa kohtaa huimassa nosteessa oleva norjalainen Casper Ruud ja itävaltalainen dominaattori Dominic Thiem. Ruud on näiden kahden viimeisen vuoden aikana noussut tenniskansan tietoisuuteen, kun otteet ovat parantuneet huimasti ja alkuvuodesta Ruud nappasi ensimmäisen ATP tittelinsä. Norjalaisella on kulkenut loppuvuodestakin oikein hienosti, voittoja on tullut isoista nimistä, kuten Cilic, Fognini ja Berrettini. Sitten itävaltalainen Thiem, joka on tällä hetkellä yksi parhaita tennispelaajia. Thiem voitti US Openin juuri äskettäin, jossa hän päihitti Alexander Zverevin. Thiem on asetettu tässä suureksi suosikiksi kuten pitääkin, mutta Ruud tulee olemaan todella kova vastus ja puhdasta 0-3 voittoa ei tulla näkemään. Ruud on näyttänyt hyvyytensä tänä vuonna ja hänellä on hyvät mahdollisuudet Thiemiä vastaan, vaikka ei välttämättä voitakkaan, mutta yhden setin voittaminen on odottettavissa ainakin omalta osalta.

Tämä kohde menee oikein kun Ruud voittaa vähintään yhden setin. Alkoi lupaavasti, mutta ei sitten riittänytkään ruudilla.

PELIONNEA! :kaljaa: 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Liiga 

Klo: 18.30

Jyp - HIFK

Valinta: HIFK yli 3.5 maalia

Kerroin: 3.10(bet365)

Tänään liiga todenteolla vauhtiin kun luvassa 6 ottelun kierros. Tässä mielestäni päivän ykkös kohde. HIFK lähtee omissa papereissani otteluun selkeänä suosikkina. Materiaaliltaan HIFK paljon jypiä edellä. Etenkin vieraiden hyökkäyskalusto on kovaa valuuttaa ja maaleja siltä on lupa odottaa. Jypin kokoonpano ei itseäni kovinkaan vakuuta. Ainoa plussa toki löytyy maalinsuulta kun sitä vartioi lainasopparilla liigaan tullut Veini Vehviläinen. Hifkin voitolle saa myös erittäin pelattavaa kerrointa vielä. Mutta itse tartun tähän Hifkin vähintään 4 maaliin, koska uskon maalirikkaaseen peliin ja hyvää kerrointa tarjotaan niin napataan pois. 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

Liiga 

Klo:18.30

Ässät - TPS

Valinta: TPS 

Kerroin: 3.15(coolbet)

En ymmärrä tämän ottelun kerroin asettelua. Ässät on mielestäni laitettu aivan liian suureksi suosikiksi. Sitä se ei kuitenkaan ole. TPS teki kesän aikana paljon hankintoja, jotka suurin osa on toki suuria kysymysmerkkejä. Mutta jo harjoituspeleissä näki että muutama hyvä hankinta joukkoon mahtuu esim Ruslan Ishakov ja Josh Kestner. Ässilläkin muutama hyvä hankinta, joista nimeikkäin muutaman änäripelinkin pelannut Nick Merkley. Mutta missään nimessä en ässiä tässä nää suosikkina ja siitä syystä tuo TPS kerroin on posketon johon ei voi olla tarttumatta. 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League Europe

22:00

3adc6073c408339de7b3186ec59493fe.png  NaVi - Heroic adf26ec45319bd21b17cf498b64de4a9.png

Heroic | 1.86 | Coolbet

 

  • NaVi (flamie, s1mple, electronic, Boombl4, Perfecto) on edennyt koko turnauksessa voitosta voittoon ja ainoa tappio tähän asti tuli ENCE:ä vastaan alkusarjassa. Kahdessa ensimmäisessä pudotuspelissä NaVi onnistui kaatamaan Mousesportsin keskinkertaisella esityksellä, mutta eilen Complexitya vastaan joukkue oli selvästi parempi. NaVi vaikuttaa olevan valmis haastamaan toden teolla turnausvoitosta myös online-ympäristössä, johon joukkueella on pitkään ollut vaikeuksia sopeutua. 
  • Heroic (cadiaN, b0RUP, niko, stavn, TeSeS) pelasi alkusarjassa korkeintaan keskinkertaisesti, mutta pudotuspeleihin Heroic on tullut rytinällä. Ensiksi kaatui Astralis väkevällä esityksellä, jonka jälkeen BIG joutui niin ikään toteamaan Heroicin hurjan vireen. Molemmissa otteluissa Heroic jätti vastustajansa molemmissa kartoissa alle 10 kierrosvoiton, mikä on lähes ennenkuulumatonta tämäntasoisia vastustajia vastaan. Heroicin menestysnälkä ei selvästikään ole kadonnut mihinkään ESL One Cologne -turnauksen voiton jäljiltä ja mikäli sama tahti jatkuu, joukkue voi edetä päätyyn asti.
  • Karttavetossa Heroic bannaa Dust2:n ja NaVi poistaa Vertigon. Heroic valinnee kartakseen Nuken, mikä on ollut joukkueen vahvin kartta todella pitkään. NaVi puolestaan valinnee kartakseen Trainin, mikä on viime aikoina noussut kenties NaVin parhaimmaksi kartaksi. Ratkaisevaksi kartaksi todennäköisin vaihtoehto lienee Inferno tai Mirage.

 

YHTEENVETO

  • NaVi on pelannut pitkästä aikaa ehjää turnausta ja sillä on tietenkin käytössään yksi hurjimmista kokoonpanoista tulivoiman osalta. Heroic ei aivan parhaimmillaan ollut alkusarjassa, mutta pudotuspeleissä meno on äitynyt todella hurjaksi ja joukkueella on selvästi hurmostila päällä. Karttaveton pitäisi olla molemmin puolin selkeä. Loistava ja tasokas ottelu on varmasti luvassa. NaVi:n riveissä on maailman paras pelaaja ja valtava määrä yksilötaitoa, kun taas Heroicin joukkuepeli ja taktinen osaaminen on tällä hetkellä ehkä maailman parasta. On oletettavaa, että ennakkoon näin tasaisessa ottelussa edetään kolmanteen karttaan, jossa Heroic saattaa pienen karttaedun saada. Vaikka NaVi voi parhaana päivänä tämän ottelun voittaa, Heroicin kaksi edellistä ottelua ovat olleet niin käsittämättömiä esityksiä, että tanskalaisjoukkueen kelkassa jatketaan myös tähän otteluun. Kohde menee oikein, kun Heroic voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-0

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko Liiga Kausiveto

SaiPa 

Selviytyy pudotuspeleihin (TOP 10) @2.25 Veikkaus

KLO: 18.27

On tässä ilmaa aivan selvästi tässä kertoimessa. Mistään loistavista viime kausista ei voi SaiPan kohdalla puhua, mutta mutta..

Lehterä on saanut toimia Lappeenrannassa yllättävän hyvän luottamuksen alla ja tällä kaudella on lupa odottaa tuloksia. SaiPa on rakennettu tälle kaudelle erittäin viisaasti. Työnteko on edelleen joukkueen motto ja sen lisäksi mielestäni SaiPa pystyy tekemään peliä hyökkäyspäässä paremmin kuin ennen. Harjoitusottelut ovat sujuneet hyvin ja joukkue on valmis tähän kauteen. Koskiranta nostaa koko joukkueen profiilia ja Zaborsky on erittäin tärkeä palanen. 

SaiPa tulee olemaan ongelmissa mikäli kärkimiehet loukkaantuu yhtä aikaa. Maalivahdit hieman kysymysmerkki, mutta näin se on ollut sitten Markkasen jälkeen. 

Kokonaisuus kuitenkin SaiPassa tänä vuonna riittää tuonne TOP 10 joukkoon joten otetaan tämä jännäriksi kaudelle. 

Ylpeästi keltamusta.

Kohde menee oikein kun SaiPa sijoittuu kauden 20-21 runkosarjassa TOP 10 joukkoon

 

  • Tykkäys 3
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko

Liiga

KLO 18.30

 

Lukko -  Tappara

 

Valinta:  1.erä ajassa 00.00-09.59 EI TULE MAALIA

Kerroin :  1.95 ( PAF)

 

Avauspeli.  Tuskin kumpikaa saa räjähtävää startia, kun molemmat on hyviä paperilla.  Tasainen peli tiedossa ja siksi odotus on ettei maslia nähdä alussa.  Haroviina kuitenki vierailla on hyvä mokke.  Jotenkin tästä tuli hyvä fiilis niin otetaa.

 

Kunhan 00.00-09.59  EI TULE maalia, niin tämä kohde menee oikein

Link to post
Share on other sites

Koripallo NBA

klo 04:00

Lakers - Heat

valinta: Heat ML @ 4.98 coolbet

viime ottelussa sattui ja tapahtui, kaksi hyvää pelaajaa loukkaantui ja myös Butlerinkin sai omansa, astui nilkallensa ns. Kaikesta huolimatta Miami pystyi tekemään vikassa erässä 31 pistettä. Vaikka tästä pelistä tulee puuttumaan yksi hyökkääjä ja puolustaja Miamilta niin en usko että lakers tulee sen parempana tähän kuin aikaisemmin. Miami on kuitenkin kova vastustaja ja Butler sekä Herro ei tule päästämään Lakersia helpolla. 

Link to post
Share on other sites

Baseball, MLB

San Diego Padres - St.Louis Cardinals

Vihje: Yli 9.5 juoksua

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Kerroin: 2.25

Alkamisaika: 02:08

- Padres ja Cardinals jatkavat playoffsarjaansa ja sarja ratkeaa tässä Game 3:ssa. Overiksi menneet kaksi aikaisempaa tämän sarjan ottelua ja uskon että menee jälleen overiksi, aloittavat syöttäjät Stammen ja Flaherty eivät ole vakuuttaneet viime aikoina ja kuten ollaan nähty niin molemmilla joukkueilla löytyy paljon tulivoimaa ja lyöntikalustot ovat olleet todella kovassa vireessä ottelusarjassa ja uskon että viimeisessäkin tämän sarjan kohtaamisessa paukkuu kunnolla juoksuja jälleen.

Link to post
Share on other sites

Pöytätennis, Liga Pro Venäjä

Suntsov - Novikov

Vihje: 1. Erä Novikov -2.5 pistettä

Vedonlyöntitoimisto: Bet365

Kerroin: 2.37

Alkamisaika: 03:15

- Suntsov ja Novikov kohtaavat Liga Pro:n puolella. Novikov lähtee otteluun jonkunlaisena suosikkina ja voisi isompanakin lähteä. Novikov jokaisella osa-alueella parempi ja varmempi pelaaja ja viime aikoina pelannut myös paremmassa vireessä kuin Suntsov joka on takkuillut pelinsä kanssa ja voittanut 3 viimeisestä 10 pelistään. Keskinäiset kohtaamiset menneet todella hyvällä prosentilla Novikovin nimiin ja etenkin avauserät jotka Novikov on aina aloittanut terävästi ja saanut ottelun alkuun 'ilmaisen erän'. Uskon jälleen Novikovin aloittavan ottelun avauserän terävästi ja voittavan sen Suntsovia vastaan vähintään 8-11 luvuin.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...