Jump to content

Recommended Posts

League One / Jalkapallo Englanti

Crewe - Wimbledon

Crewe @ 1.79 Marathonbet

Alkaa 17:00

Crewe(7.) voitti viisi viimeisestä kuudesta kotimatsistaan. Wimbledon(21.) tarpoo tällä hetkellä syvissä hangissa  sillä joukkue on viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa. Joukkue onnistui tekemään noissa viidessä ottelussa ainoastaan kaksi maalia kun taas omissa soi kolmetoista kertaa. Crewe kukisti juuri ennen joulua Wimbledonin vieraissa lukemin 1-2. Crewe tulee voittamaan ottelun maalein 2-1.

1-1

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Nyrkkeily

Rolando Romero - Justin Pauldo

Kestääkö ottelu loppuun asti, Ei, betway, @2.25

Klo: 03:00

 

Romeron tyyli perustuu pitkälti vastustajan tyrmäämiseen ja lyöntivoimaa häneltä ehdottomasti löytyy. Tosin heti jos vastassa on hiukankin teknisempi kaveri niin ongelmissa ollaan kuten hänelle kävi viime ottelussaan Jackson Marinezia vastaan. Marinez sai Romeron näyttämään välillä aivan kädettömältä ja useimpien mielestä voitti ottelun selvästi, mutta pistetuomarit saivat ottelun kuitenkin Romeron voitoksi. Pauldo ei ole Marinezin tasoinen ja hänet on myös kerrän tyrmätty alkuerissä kun Austin Dulay päihitti hänet noin puolitoista vuotta sitten kolmannen erän tyrmäyksellä. Pauldolta muutenkin puuttuu näytöt tältä tasolta ja koska kyseessä on vielä 12-eräinen ottelu niin näillä kertoimilla on kelpo valuet ottelun päättymiselle ennen täyttä aikaa.

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Etiopia

Sidama Coffee - Sebeta kina. 

 

Valinta, Sidama Coffee ja maaleja yli 1.5 

Kertoimella 3.3 Unibet.

Alkamisaika: 09. 00

 

Veto on puhtaasti tilasto pohjalta ja en häpeä sitä.

 

Sidama Coffee jää todella harvoin kotona maaleitta ja Näen Sidaman tekevän tässä maalin 68% todennäköisyydellä. Sidaman on todella luotettava kotijoukkue maalien suhteen kotona ja Sidama O1.5 lähtee karkealla kertoimella lapulle.

 

Sidama Coffee ja O 1.5 kertoimella 3.3

Vihje tuli aluksi. Väärään päivään. 

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO  03.00

 

St.Louis Blues -  Los Angeles Kings 

 

Valinta :  St.Louis Blues ML 

Kerroin :  1,52 ( NordicBet ) 

 

Blues kotonaan voittanut keskinäiset 8/13 kerrasta.   Kotijoukkue pelasi heikon ottelun viimeksi Sharks vastaan,  mutta silti jatkoille pääsi.   Tuossa ottelussa Blues istui erittäin paljon jäähyllä,  mikä kertoi huonosta latautumisesta.   Kotijoukkue sai ylivoimalla tehtyä väärän vaihdon,  sitten annettiin kaverille 5 vs 3 ylivoimaa,  mutta Binnington piti joukkueen pystyssä.    Tänään vastus helpottuu,  kun Kings saapuu vastaan.  Vieraat voitti viime ottelun Colorado vastaan,  kun ylivoima toimi ja Avalanche maalissa oli debyytin tehnyt Miska, joka ei oikeastaan kunnon gamesavereita saanut yhtään.   Vieraiden kolmen ottelun tappioputki meni poikki, jolloin taas voi hävitä.   Kotijoukkue jäi viimeksi vajaaksi.  Tänään sisuuntunut kotijoukkue kävelee vieraiden yli.   Normaali voitto yli 1,75 kelpaa peleihin hyvin mainiosti.   Itse otan ML tyylillä, kun pidän normivoitto vihjeet nyt tauolla yhden havainnon  tekemiseen.   Tällä hetkellä joka yö pelataan suunnilleen 2 kpl tasureita yössä,  joten  on turvallista ottaa pikku kerroin ML muotona ehkä muutenkin. 

 

Kunhan St.Louis Blues voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jalkapallo  : Australia A-liiga     23.1

Adelaide U-Melbourne V    klo 10.40

Merkki : Alle 2,5 maalia

Kerroin : 2,25   Coolbet

Keskinäiset ottelut ollut enemmälti alle 3 maalin otteluita. Molemmat kaipaavat kovasti alkukauteen pisteitä ja sillä seurauksella pelistä tulee varovaista . Maalit tulevat siis jäämään vähiin tänään. Kerroin 2,25 on pienoinen ylikerroin ja siksi on mahdoton jättää pelaamatta !

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko  : Liiga   23.1

Sport-Ilves    klo 17.00

Merkki 2   -1,5 maalin tasoituksella

Kerroin : 3,50    Coolbet  

Sport kyntänyt syvälle viimeiset 4 peliä. Loppuvuoden vahvistukset  toivat aluksi pientä toivoa peliin , mutta ei sen enempää. Ilves on myös vähän yskähdelly vuoden vaihteen menetysten jälkeen. Nyt on kumminkin oiva tilaisuus ja heikohko vastus täyden pistepotin viemiseen. Syksyn 2 peliä päättyivät vieraille selvin lukemin , 6-1 ja 6-0. Nyt ei tod. näk. noille luvuille ihan mennä, mutta uskon  Ilveksen selkeään väh. 2 maalin voittoon !!! Kerroin 3,50 riittää mainiosti pelattavaksi !

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, miesten viesti

Italia - Ukraina

Valinta: Ukraina, Unibet, @2.20

Klo: 16:05

 

Italia lähtee viestiin ilman ylivoimaista ykköstykkiään Lukas Hoferia ja hänet korvaa 20-vuotias Didier Bionaz. Ukrainalla on kasassa normaali joukkueensa, joka oli viime viikon viestissä hienosti kuudes ja ankkuri Dudchenko otti eilisellä normaalimatkalla jopa vitossijan. Myös Pidruchnyi ja Pryma ovat viime kisoissa osoittaneet hyviä otteita. Ammunnan suhteen Ukrainalla on myös hyvä tilanne, sillä yhtään selkeästi heikkoa lenkkiä ei ole vaan kaikki ovat tällä kaudella ampuneet yli 80 % tarkkuudella, kun Italian joukkueesta ainoastaan Bormolinia voidaan pitää hyvänä ampujana. 

 

 

 

 

 

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Lentopallo, Mestaruusliiga

ETTA - VaLePa

Vihje: VaLePa -2.5 erää

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Kerroin: 1.85

Alkamisaika: 15:30

- Mestaruusliigaa päästään pelaamaan jälleen ja on sitä jo muutama ottelu pelattukkin sitten marraskuun, Etta ja Valepa kohtaavat iltapäivän ottelussa ja Valepa jättiluokan suosikkina ansaitusti otteluun lähteekin. Etta ja Valepa aivan eri tason joukkueita niin materiaaliltaan kuin peliltäänkin ja 14.1 jo nähtiin kun Valepa voitti selvästi 3-0 luvuin Etta:n (25-19, 25-20, 25-20). Valepa jokaisella osa-alueella selvästi kovempi nippu ja tulee tänäänkin homman hoitamaan suoraan 3-0 ja yllättävän kovaa kerrointa tarjotaan kyllä, ajattelin että about 1.60 pinnassa olisi kuten viime kohtaamisessakin mutta toki se oli Valepan kotona. Otetaan nyt tilastojakin muutama, Valepa on viimeiset 5 peliään Mestaruusliigan puolella voittanut kaikki 3-0, vastassa oli myös kova Savo mutta 4 näistä otteluista tosiaan pelattu marraskuussa. Valepa viimeksi voittanut suoraan 3-0 Etta:n kotona 11.2.17 joten eiköhän ole aika laittaa se tilasto nyt uusiksi sitten kun Valepa hoitaa tänään ottelun 3-0 luvuin.

0-3 (15-25, 25-27, 23-25)

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | BLAST Premier

17:30

eaa22ff9d26856620115093c35ff3312.png Astralis - Vitality ae661478c7083745deda0cd2710cad15.png

Astralis | 2.00 | bet365

 

  • Astralis (Xyp9x, dupreeh, gla1ve, device, Magisk, Bubzkji) on aloittanut tämän turnauksen kahdella rutiinisuorituksella. Sekä Evil Geniuses että G2 kaatuivat tanskalaisjoukkueen käsittelyssä lukemin 2-1. Kummassakaan ottelussa Astralis ei ollut aivan parhaimmillaan ja etenkin G2-ottelussa voiton nappaaminen vaati kovan ponnistuksen. Aivan terävin osaaminen on siis vielä loistanut poissaolollaan, mutta tunnetusti Astralis pystyy tekemään tasonnoston kun tosipelit alkavat.
  • Vitality (shox, RpK, apEX, ZywOo, misutaaa, Nivera) on pelannut turnauksessa kaksi ottelua ja voittanut ne molemmat lukemin 2-0. Complexity oli täysi vastaantulija avausottelussa, mutta toinen ottelu Liquidia vastaan oli huomattavasti tasaisempi matsi, mikä olisi voinut päättyä toisiinkin lukemiin, vaikka Vitality kyseisen ottelun klaarasi suoraan kahdessa kartassa. Ei ole väärin sanoa, että tähän asti Vitality on ollut turnauksen paras joukkue ja sen otteissa on edelleen sama meininki kuin viime vuoden loppupuolella. Pientä parranpärinää ennen ottelua on Vitalityn osalta aiheuttanut se, että joukkue on tutkinnan alla mahdollisesti "stream snipingista", joka on periaatteessa kiellettyä, mutta tulkinnanvaraista. Tämä tuskin kuitenkaan merkittävästi vaikuttaa tämän päivän otteluun.
  • Karttavetossa Vitality poistaa Trainin ja Astralis bannaa Miragen. Vitality valinnee kartakseen todennäköisesti Dust2:n ja Astralis ottanee karttavalinnallaan Vertigon tai Overpassin. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee Inferno/Vertigo/Overpass. Karttavalintojen merkitys on tässä ottelussa erittäin pieni, sillä molemmilla joukkueilla on todella vahvat karttavalikoimat.
  • Keskinäisiä otteluita tuli näiden joukkueiden välille viime vuonna 10 kappaletta, joista voitot ovat Astraliksen hyväksi lukemin 6-4. Toki kokoonpanot vaihtelivat molemmilla joukkueilla, joten suurta painoarvoa ei voida tälle tilastolle antaa. Sen sijaan viimeisimmät neljä keskinäistä ottelua antavat paremman kuvan siitä kuinka tasaisesta otteluparista on kyse. Näistä neljästä ottelusta voitot ovat tasan 2-2 ja myös karttavoitot tasan 6-6.

 

YHTEENVETO

  • Astralis on aloittanut tämän vuoden varsin maltilliseen tapaan, mutta tehnyt kuitenkin tarvittavan päästäkseen taistelemaan tämän turnauksen voitosta. Vitality on ollut tässä turnauksessa erittäin vahvassa vireessä ja edennyt voitosta voittoon häviämättä karttaakaan. Karttaveto lienee kohtalaisen selkeä, mutta karttavalintojen merkitys on todella vähäinen. Keskinäisten otteluiden historia on hyvin tasainen. Astralis ja Vitality edustaa maailman ensimmäikseksi ja toiseksi rankattuja joukkueita, mikä tekee tästä ottelusta erittäin korkeatasoisen. Ennakkoon asetelmat ovat jälleen todella tasaiset eikä merkittävää etulyöntiasemaa voida kummallekaan joukkueelle antaa. Jos haluaa tämän turnauksen tuloksia katsoa, niin kenties aivan hiuksenhienon ennakkosuosikin aseman voi Vitalitylle antaa. Kerroinasetelma peilaa tasaista asetelmaa, mutta Astralis saa kuitenkin aavistuksen parempaa kerrointa. Tälläinen ottelu on niin lähellä kolikonheittoasetelmaa kuin voi vain olla, johon Astraliksen tasan kakkosen kerroin kelpaakin juuri sopivasti jännärivedoksi. Kohde menee oikein, kun Astralis voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-1

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

NHL.

Vancouver Canucks - Montreal Canadiens

valinta, Montreal Canadiens

kertoimella 2.02 PAF

alkamisaika: 02.00

 

Vancouver puolustuspelaamien on karua ja tänään joukkueilla on maalissa Vancouver Holtby, joka ei ole enää samalla tasolla kuin aikoinaan ja Montrealilla Price joka lukeutuu sarjan parhaimpiin maalivahteihin.

 

Pelionnea! 

 

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • LIIGA Kärpät - Jukurit Kärpät/ 2.25 NordicBet Klo 18:30   Kärpät johtaa sarjaa 3-1, joten Jukurit pelaa taas selkä seinää vasten. Tiistaina tosiaan Jukurit onnistui kaatamaan Kärpät Ikioma areenalla lopulta lukemin 5-2. Jukurit saa kiittää kyllä myös kiekkojumalia sillä juuri toinen ja kolmas maali olivat niin sanottuja pomppumaaleja etenkin kolmas jolla Jukurit karkasi kahden maalin etumatkalle josta Kärpät eivät sitten enää noussut vaikka maalin päähän vielä nousikin, mutta tyhjiin tuli lopulta se viimeinen tikki. Jukurit oli toki pirteä ja hallitsi melkeinpä kahta ensimmäistä erää niin kai se oli osittain ansaittuakin ne pomput. Tänään on kummiskin taas uusi peli Oulussa ja Kärpät ei varmastikkaan tule olemaan niin purjeissa mitä se välillä Mikkelissä oli tiistaina. Kärpät on voittanut kaksi aikaisempaa kotiotteluaan suht selvästi 4-1 ja 5-2. Kärppien ylivoima on myös se ase jolla se pelin voi kääntää edukseen, Jukureilla ei tosiaan ole varaa boksissa istua, mutta eiköhän sieltä nyt muutama yv mahdollisuus Kärpille tänäänkin tule ja Koivunen-Turunen akseli ratkaisee pelin sitä kautta Kärpille.
    • Kovasti pitää loppukuusta osua että plussalle pääsisi keiju nousemaan
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Tappara - TPS 1.erä 1x2: 1 2.45 (Bet365)   Sarja on tilanteessa 2-2, ja tähän asti kaikki ottelut ovat päättyneet kotivoittoihin. Ensimmäisen erän jälkeen Tappara on johtanut 3 kertaa, ja molemmissa kotiotteluissa näin on tapahtunut. Tästäkin kohteesta lapulle löytää tiensä Tapparan ensimmäisen erän voitto.
    • Jääkiekko Liiga klo 18.30 Kärpät - Jukurit 1.erä 1x2: 1 2.68 (Veikkaus)   Game 5 ja tänään Kärpillä toinen ottelupallo. Enää ei haluta matkustaa Mikkeliin vaan muutaman päivän huili kiinnostaa ennen välieriä, joten tänään voitto ja sarja poikki. Kohteeksi valikoitui kuitenkin Kärppien ensimmäisen erän voitto, joka on toteutunut 3 ensimmäisessä ottelussa, ja viimeksi neljännessä pelissä vieraissa oltiin tasatilanteessa eka erän jälkeen. Molemmissa aiemmissa kotipeleissä johdettiin siis eka erän jälkeen enkä näe syytä miksei se voisi onnistua myöskin tänään.
    • Tilanne 27.3 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Nagamori30 24 15 1 8 112,46 % 34,53 €   2. ▲ Henksteri 21 13 1 7 109,75 % 24,08 € ▲ 3. ▼ VLA 43 19 1 23 102,87 % 10,88 € ▼ 4.   vormulafani 15 8 0 7 105,20 % 7,91 €   5.   Moisku 21 10 0 11 95,69 % -9,01 € ▼ 6. ▲ JapBet 44 14 1 29 89,36 % -34,68 € ▼ 7. ▼ vptonniketju 52 19 0 33 90,57 % -39,56 € ▼ 8.   Oksanen94 32 3 0 29 53,17 % -52,85 € ▼ 9. ▲ Pasanen67 20 8 0 12 74,67 % -54,29 €   10. ▼ Blokki 15 3 0 12 50,10 % -59,77 € ▼ 11.   Kemmu 35 12 0 23 70,25 % -101,62 € ▲ Yhteensä 322 vihjettä (124 - 4 - 194) netto -274,38 € ▼ palautus 90,20 % ▼
×
×
  • Create New...