Jump to content

Recommended Posts

Nyrkkeily

Daniele Scardina - Cesar Nunez

Valinta: Scardina by KO, TKO or DQ, Unibet, @2.00

Klo: 20:30

 

Tappioton Scardina on Italian ykkösnimi ylemmässä keskisarjassa. Vielä pari vuotta sitten häntä pidettiin normaalia kovalyöntisempänä, mutta viimeiset kolme matsiaan ovat menneet pisteille. Nuo kolme vastustajaa (Ilias Achergui, Alessandro Goddi, Henri Kekäläinen) olivat kuitenkin myös normaalia kestävämpiä. Achergui ja Goddi ovat otelleet pisteille hyvätasoisia ukkoja vastaan, ja vaikka Kekäläinen oli testaamattomampi niin hän otti Scardinaa vastaan hyvällä sisukkaalla esityksellä. Vaikka tyrmäystä ei tullut niin Scardina satutti Acherguita ja Kekäläistä jo alkuerissä. Nunez ei tule olemaan mikään varsinainen tason nosto ja hänet on viime otteluissaan tyrmätty pariinkin kertaan ja kun huominen ottelu on vielä 12-eräinen niin näen Scardinan tyrmäysmahdollisuudet aika hyvinä.

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 02.00

 

Ny Rangers -  Boston Bruins 

 

Valinta :  Boston Bruins ML 

Kerroin :  1,60 ( PAF ) 

 

Bruins hävisi eilen 7-2 tylysti Islanders joukkueelle ja päätöserässä numeroin 5-0, mikä varmasti tulee tänään olemaan vieraiden ase.   Rask pelaa tänään suurella todennäköisyydellä ja hän on hyvin pärjännyt Rangers vastaan.   Myöskin keskinäisissä otteluissa on Bruins ollut erittäin usein parempi.    Nämä joukkueet kohtaavat viikonloppuna päiväpelissä ja uskon, että silloin Rangers nappaa voiton, mutta tänään on varmasti eilisen jäljiltä vihainen karhu,  että Boston Bruins tulee tänään kovaa päälle ja Pastrnak,  DeBrusk,  Marchand,  Bergeron,  Rask tulevat tänään väkisin vääntämään tämän pelin vieraille.    Itse uskon tähän. 

 

Kunhan Boston Bruins voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Jääkiekko 

NHL 

KLO 03.00

 

Minnesota Wild -  Los Angeles Kings 

 

Valinta :  Minnesota Wild ML 

Kerroin :  1,57 ( PAF ) 

 

Minnesota elää tällä hetkellä hurmoksessa.   Joukkue saa luotua maalipaikkoja ja tekee hyvältä prosentilla maaleja.  Neljän ottelun voittoputkessa on kiva liitää.   Joukkueessa on tulivoimaa Fiala,  Kaprizov,  Zuccarello,  Parise,  jotka on loistavia ollut viime aikoina.   Tänään vastassa on myös kuuden ottelun voittoputkessa liitävä Kings,   joka on myös löytänyt jyvän.   Uskonkin, että molemmat joukkueet luultavasti voittavat toisensa.  En tiedä tarkkaan kummin päin nämä menee.   Tavallaan vieraskiertueen jälkeen yleensä on vaikea ensimmäinen kotipeli,  joten tämä puoltaisi tänään Kings joukkuetta enemmän.   Kuitenkin Wild elää nyt hurmoksessa,  niin vaikea on lyödä vieraita.   Uskonkin, että tänään kotijoukkueella on fiilis katossa ja ottavat voiton.   Viikonloppuna toisessa kohtaamisessa sitten voisi olla Kings vuoro.   No ehkä menee nyt väärinpäin tämä,  mutta itselle menee kotijoukkue peleihin,  niin lähdetään nyt hyvin pelannutta Wild joukkuetta kannustamaan.   Keskinäisissä otteluissa on Minnesota Wild pärjännyt hyvin varsinkin kotihallissaan.   Vähän tuo ensimmäinen kotipeli vieraskiertueen jälkeen pelottaa,  mutta annetaan nyt mennä kuitenkin.   Kotivoitto rohkeasti lapulle.   Wild on kuuma tällä hetkellä kuitenkin. 

 

Kunhan Minnesota Wild voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports, LEC

MAD Lions - SK Gaming 

Vihje: Yli 26.5 Tappoa 

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 1.85

Alkamisaika: 19:00

MAD Lions sekä SK Gaming kohtaavat LEC:in puolella. Lähdetään hakemaan tästä erittäin tapporikasta ja viihdyttävää peliä, Molempien joukkueiden otteluissa ollaan nähty paljon tapahtumia ja tappoja tässä splitissä joten overiin on kova luotto näiden joukkueiden kohdatessa. MAD Lions sekä SK Gaming ovat joukkueita jotka molemmat pystyvät ja yrittävät olemaan aktiivisia kartalla tehden pelejä eivätkä juurikaan tykkää vain odottaa pelkkiä objektiiveja farmaten. Etenkin MAD Lions on ollut tässä splitissä yksi proaktiivisimmista joukkueista. MAD Lionsin viimeiseen 5 otteluun on tullut tappoja seuraavanlaisesti: 18, 23, 35, 35, 32. Etenkin viime viikkoina Mad Lions on pelannut erinomaisesti ja dominoinut otteluitaan ja sitä odotan myös tältä peliltä kun vastassa on itseeän heikompi SK Gaming joka on vähän kyllä koko LEC:in musta hevonen josta on paha ottaa selvää ja voivat hyvinkin sneakata sisään playoffeihin vaikka paha on kovaa menestystä heiltä odottaakaan, SK Gamingin viimeiseen 5 otteluun on tullut tappoja seuraavanlaisesti: 20, 19, 32, 26, 37. Molemmilla joukkueilla ollut hyvinkin tapporikkaita otteluita viime viikkoina ja etenkin MAD Lions pelannut viimeisissä otteluissaan hyvin, molemmilla tappotrendi menossa ylöspäin ja uskon tästä tulevan todella vauhdikas ja viihdyttävä verilöyly ottelu jossa molemmat joukkueet tulevat kyllä tappoja saamaan, MAD Lions todennäköisesti voittaa ottelun mutta SK Gaming on tässä splitissä ollut erinomainen siinä että he ovat onnistuneet pitkittämään otteluita vaikka ovatkin olleet tappiolla ja taistelleet vastaan joka johtaa pitempään otteluun, useampiin tappeluihin ja sitä kautta useampiin tappoihin, arvioisin että about 30 tappoa tulee tässä ottelussa ja tällä linjalla 26.5 kelpaa peleille, Bet365 vastaava linja 27.5. SK Gaming myös voitti tämän splitin aikaisemman kohtaamisen tässä splitissä joten MAD Lionsilla on varmasti hampaankolossa tuosta.

Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | IEM Katowice

19:30

9bd2807da4daaa2986404f75d0e6ca5c.png Virtus Pro - Astralis b6a383a3c5704a6ccce3b09ac25a7e0c.png

Virtus Pro | 2.62 | bet365

 

  • Virtus Pro (SANJI, buster, qikert, Jame, YEKINDAR) on saanut tälle vuodelle lentävän alun, mikä siivitti joukkueen myös IEM Katowice -turnauksen pudotuspeleihin. Turnaus lähti käyntiin 0-2 -tappiolla NaVi:a vastaan, mutta kyseistä tappiota on seurannut kolme peräkkäistä 2-0 -voittoa NiP:iä, Vitalitya ja FURIA:a vastaan. Jo aikaisemmin tammikuun puolella cs_summit -turnauksen voittanut Virtus Pro ei välttämättä jokaisessa kartassa ole ollut parhaimmillaan, mutta joukkueen perustaso on tällä hetkellä todella korkealla, että se on aidosti noussut taistelemaan otteluvoitoista jopa maailman parhaita joukkueita vastaan. Virtus Pro:n yksilöt ovat oivassa vireessä ja erityisesti Jame ja YEKINDAR ovat olleet avainroolissa joukkueen menestyksen suhteen.
  • Astralis (Xyp9x, dupreeh, gla1ve, device, Magisk) on jälleen mukana turnausvoittojahdissa siitä huolimatta, että aivan parhaassa lyönnissä joukkue ei ole ollut. Astralis voitti turnauksen kaksi ensimmäistä otteluaan Mousesportsia ja Evil Geniusesia vastaan puhtaasti lukemin 2-0, mutta viimeisin ottelu Spiritiä vastaan päättyi 1-2 -tappioon. Tappiolukemia yllättävämpää oli tapa, millä Astralis hävisi ratkaisevan kolmannen kartan rumasti lukemin 1-16. Joukkueen yksilöistä device on pelannut hyvällä tasolla, mutta etenkin Magisk on ollut tässä turnauksessa vaikeuksissa ja häneltä tarvitaan iso tasonnosto. On mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon menestykseen tottunut Astralis pystyy nostamaan tasoaan pudotuspeleissä.
  • Karttavetossa Virtus Pro bannaa Nuken ja Astralis poistaa Miragen. Virtus Pro tulee todennäköisesti valitsemaan kartakseen joko Dust2:n tai Infernon. Astralis puolestaan ottanee joko Vertigon tai Trainin. Ratkaisevaksi kartaksi jäänee Dust2/Inferno/Overpass. On jokseenkin hämmästyttävää sanoa, että Virtus Pro:lla on karttaveton puolesta pieni etu puolellaan, mikä ei toki ratkaise ottelua, mutta auttaa VP:ta haastamaan vastustajansa jokaisessa kartassa.
  • Joukkueiden viimeisimmästä keskinäisestä ottelusta on aikaa jo puoltoista vuotta ja vaikka Astralis on aina Virtus Pro-ydinkokoonpanon onnistunut voittamaan, joukkueiden tilanteet ovat muuttuneet reilussa vuodessa todella paljon eikä välttämättä keskinäisistä otteluista voida vetää mitään johtopäätöksiä.

 

YHTEENVETO

  • Virtus Pro on jatkanut tässä turnauksessa hyviä otteitaan ja se on osoittanut viime aikoina, että joukkue pystyy haastamaan hyvänä päivänä kenet tahansa. Astralis ei ole sama pelote kuin parhaina aikoinaan, mutta joukkueen historia on sellainen, että pudotuspeli-Astralis on äärimmäisen vaikeasti päihitettävissä ja se on edelleen yksi turnauksen suurimmista ennakkosuosikeista. Karttavetossa on liikkumavaraa molemmilla joukkueilla, mutta meni karttavalinnat miten tahansa, karttaveto saattaa itse asiassa suosia hieman Virtus Pro:ta, jolla on tällä hetkellä vahva karttavalikoima. Astralis on tietenkin asetettu ottelun ennakkosuosikiksi, mihin vaikuttaa joukkueen uskomaton menestys ja uskomus siitä, että joukkue nostaa tasoaan pudotuspeleihin. Mutta jos katsotaan pelkästään joukkueiden viimeaikaista virettä, Virtus Pro ei anna lainkaan tasoitusta. Lisäksi karttaveto ja joukkueen yksilöiden parempi vire tarjoaa joukkueelle aidon mahdollisuuden ottaa tästä ottelusta voiton nimiinsä. Kerrointa Virtus Pro:n otteluvoitolle saa enemmän kuin tarpeeksi yllätyksen toteutumiselle. Kohde menee oikein, kun Virtus Pro voittaa ottelun. 

 

TULOS: 2-1

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports, LEC

Misfits - Excel Esports

Vihje: Excel Esports

Vedonlyöntitoimisto: Pinnacle

Kerroin: 1.93

Alkamisaika: 20:00

- Misfits sekä Excel Esports kohtaavat LEC:in puolella. Lähdetään hakemaan tähän otteluun Excel Esportsin voittoa. Pinnaclella jostain syystä Misfits suosikkina minimaalisesti kun kaikkialla muualla on Excel Esports minimaalisena suosikkina tai ottelu tasabookkina. Misfits pelannut tässä splitissä 3-8 rekordilla mutta tuo ei ole koko totuus, vähintään 2 peliä Misfits on hävinnyt jo lähes varmasta voitosta pelaamalla ylimielisesti ja koittanut ratkoa ottelua liian nopeasti ja siitä sitten hävinnyt molemmat ottelut isoilla throweilla. Excel Esports puolestaan pelannut 5-6 rekordilla, Excel Esports voitti tuossa 4 ottelua peräkkäin mutta nyt hävinnyt viimeiset 2 otteluaan, ensin tulikuumalle Mad Lionsille ja sitten puolestaan heikolle Astralikselle joka oli todella heikko ja häpeällinen ottelu Excel Esportsilta, Astralis suorastaan tuhosi Excelin tuossa ottelussa ja nappasi vasta splitin kolmannen voittonsa. Uskon että Excel pystyy unohtamaan tuon heikon viime viikon jossa se hävisi molemmat ottelunsa ja tulemaan tähän tärkeään viikkoon hyvällä hengellä jossa se kohtaa Misfitsin sekä SK Gaminging, molemmat ottelut ovat todella tärkeitä playoffejen kannalta kun about saman rekordin joukkueita vastakkain niin saisi eroa tehtyä muihin. Näen yksinkertaisesti Excel Esportsin kokonaisvaltaisempana ja tasaisempana joukkueena joka on tässä splitissä ja viime aikoina suorittanut paremmin jos viime ottelua Astralista vastaan ei oteta huomioon. Onko Excel Esports maailmankaataja joukkue? Ei. Onko Misfits voitettavissa? Kyllä. Tämä on yksinkertaisesti melkein jo tässä kohtaa splittiä näitä tilanteita että näistä otteluista kun vastustaja on itseään heikompi niin täytyy Excelin vain pystyä nappaamaan voittoja jos playoffeihin haluavat. Excel Esportsin pelikirja ja joukkuepelaaminen on ollut korkeammalla selvästi kuin Misfitsillä vaikka Misfitsillä itse pelaajakohtainen macro onkin korkeammalla monissa pelipaikoissa. Pitkä ja tasainen ottelu tästä hyvin luultavasti tulee ja juuri siksi luotan Excel Esportsiin huomattavasti enemmän tässä ottelussa sillä joukkue on uskottavasti pystynyt voittamaan otteluita 30 minuutin jälkeen pelaamalla järkevästi ja hyvin koordinoidusti siinä missä Misfits heittänyt jo lähes 100% voitettuja otteluita kaivosta alas. Näillä eväillä Excel Esportsin voittoa hakemaan tästä ottelusta joka ei kyllä viihdearvoltaan pahemmin tarjoa mitään kun hidasta ja tasaista pelaamista keskivaiheiden joukkueiden välillä mutta sijoitusten kannalta tärkeä ja mielenkiintoinen ottelu.

Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Baseball MLB klo 20.10 TB Rays - LAA 1x2: 1 1.62 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 3-7, 7-6, 4-5. Vuoroin vieraissa eli tänään TB voittaa.
    • Baseball MLB klo 20.10 Detroit - Texas 1x2:1 1.91 (Veikkaus)   Aiemmat 3 keskinäistä: 0-1, 4-2, 4-5. Vuoroin vieraissa, eli tänään Detroit voittaa.  
    • Baseball KBO klo 12.30 SSG Landers - KIA Tigers KIA -1.5 2.05 (Bet365)   Vastakkain ykkösenä oleva KIA ja nelosena oleva SSG. KIA hävisi eka ottelun 6-4, ja voitti toisen 3-11. Tänään SSGn syöttäjän statsit ovat 0V 3T, ja KIAn 2V 0T, joten vierasvoitto odotettavissa. Rohkeasti lapulle -1.5, koska kun KIA voittaa, niin se voittaa yleensä aina useammalla kuin yhdellä juoksulla.  
    • Baseball KBO klo 12.30 Kiwoom Heroes - KT Wiz Suwon 1x2: 1 1.90 (Bet365)   Vastakkain sijalla 3 oleva Kiwoom, sekä sijalla 9 oleva KT Wiz. Kolmas keskinäinen, ja Kiwoom voitti ekan 6-3, sekä hävisi toisen 4-6. Tänään kolmas kohtaaminen ja Kiwoomin syöttäjän statsit ovat 3V 1T, ja vieraidan vastaavat 1V 1T. Sarjataulukon ja syöttäjäedun vuoksi kotijoukkuetta lapulle
    • Jääkiekko  Mestis  KLO 18.30   Ketterä  -  IPK    Valinta :  IPK ML  Kerroin :  2,45 ( PAF )   Game 6,  IPK johtaa sarjaa voitoin 3-2 Kemmun sarja vihjaus:  4/5     Iisalmessa oli rekvisiitat jo valmiina juhlimiseen.  Kotiyleisö odotti.  Ketterä fanit olivat jo luovuttaneet.   Peli alkoi tasaisesti,  kunnes se repesi ja 0-6 ryöstö oli lopulta.   Nyt kelkka on kääntynyt.   Ketterä fanit on innoissaan ja peli luistaa.  IPK fanit jo odottaa lauantaina alkavaa G7 peliä.  Myös vedonlyönnillisesti kertoimet pitää kotivoittoa erittäin todennäköisenä.   No kuitenkin 3-1 sarjajohto on semmonen 70% juttu, että se johtaja etenee jatkoon.   Tässä tapauksessa voittaa mestaruuden.   Eihän toi sinällään ole muuttunut mihinkään.   Ensimmäinen katkaisuottelu on aina Vaikein.  Varsinkin kotonaan Finaaleissa ensikertalaiselle.  Sitähän se oli ja rumasti selkään kotiyleisön edessä.   Toinen katkaisuottelu vieraissa on henkisesti helpompi.  Yksi takana.  Tiedetään,  että ilmaiseksi se ei tule.  Kotiyleisön edessä kotijoukkueella on paineet.    PIKKU KNOPPEJA  -Ketterä voittanut tällä kaudella otteluja 6-1, 9-3, 8-2, 8-3, 9-0, 6-0,5-0,7-3 tyylisesti ja näistä 5/10 on päättynyt seuraava ottelu myös Ketterä voittoon  - IPK on kerran hävinnyt nollille ja 1/1 kerrasta voittanut seuraavan heti sekä 2/3 kerrasta voittanut +4 maalilla hävinneen pelin jälkeen seuraavan  - Ketterä poffeissa 2024 on 2/3 kerrasta voittanut seuraavan ottelun,  kun alla on komea +4 maalin voitto  - IPK poffeissa 2024 on 3/3 kerrasta pelattu niin, että murskatappion jälkeen tulee hävinneelle voitto  - IPK Saldo G6 ottelusta on 2/2 voittoa ( RoKi vastaan tärkeä poikkasu,   Hermes vastaan tärkeä voitto ja sarja tasoihin 3-3)   MESTIS JUHLINTA  2012-2015:  Kotona...  2016-2018  vieraissa..   2019-2022  kotona,,,   2023 vieraissa  Jatkuuko kaava,  niin vieraissa voitetaan uudestaan. Vuorottelua ei suomessa kauheasti tunneta.      Eli tänään IPK vahvoilla,  mutta lauantaina taas Ketterä vahvoilla.     YHTEENVETO Ketterä otti tyylikkään voiton ja on ansaitusti ennakkosuosikki yksittäisessä ottelussa.  Kuitenkin sanonta "Murskatappion jälkeen voitto " nostaa katsetta.   Tuo on tällä kertaa aika 50/50%.   Kotijoukkue on pystynyt voittamaan uudestaan heti ison voiton, mutta myös IPK sarjoissa se on vaihtunut päälaelleen.  Kyllähän vieraat parantaa tänään.   IPK on ollut vahva G6 ottelussa sekä hieman haiskahtaa tuo, että tänä vuonna nähdään vieraskaukalossa vieraiden juhlat.   Harvemmin noustaan 3-1 tilanteesta sarjan voittoon.    Ylivoimalla IPK on vaarallinen sekä muutenkin.   2019 eteenpäin Imatralla on nähty voitonjuhlat.   Ekat kolme kotijoukkueen kanssa.   Viime vuonna Espoo juhli.  Eiköhän putki jatku,  niin IPK juhlii sitten tänään.    Itse rohkeasti lähden hakemaan vieraiden voittoa,  mikä ei sinällään lopulta olisi mikään yllätys.  Imatralla juhlitaan taas> murskatappion jälkeen voitto >  3-1 johto usein RIITTÄÄ etenee jatkoon > 2,katkaisu mahdollisuus on aina henkisesti hieman helpompaa,,, IPK VOITTAA  TÄMÄN JUURI TÄNÄÄN      Kunhan IPK voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
×
×
  • Create New...