Jump to content

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Vastaukset 55
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

F1 2021 YHTEENVETO Ennätyspitkä F1-kausi 2021 tuli päätökseensä ja tässä yhteenvedossa tarkoituksena on kirjoittaa omia ajatuksia kauden kuumimmista puheenaiheista ja muista yleisistä asioista se

FORMULA 1 2021   Maaliskuun loppu häämöttää, mikä tarkoittaa vain yhtä asiaa - Formula 1 -kausi 2021 on pikkuhiljaa valmiina alkamaan ja samalla toivotan kaikki lukijat tervetulleiksi Vormul

F1 2021 KAUSIVEDOT   On aika laittaa kausivedot menemään. Viime kaudella kausivedot jäivät lähes kokonaan laittamatta koronaan liittyvien epävarmuusteköijöiden takia. Tämä kausi vaikuttaisi

Saudi-Arabian GP

VP: Esteban Ocon - Carlos Sainz | Carlos Sainz | 1.80 (Coolbet)

 

PK: Top 6 Sijoitus - Ei | Pierre Gasly | 1.72 (Coolbet)

 

PK: Top 10 Sijoitus - Ei | Yuki Tsunoda | 1.90 (bet365)

 

PK: Daniel Ricciardo - Fernando Alonso | Daniel Ricciardo | 2.07 (Coolbet)

Link to post
Share on other sites

Valitettavasti tänä viikonloppuna ei ole kiireiden vuoksi kerennyt formuloita tarpeeksi tarkasti seuraamaan, mutta ehkä tähän yhteen kohteeseen on parasta lopettaa kausi. 

 

Abu Dhabin GP

VP: Lewis Hamilton - Max Verstappen | Max Verstappen | 2.10 (bet365)

Link to post
Share on other sites

No semmoinen loppuratkaisu sieltä, huh huh! Verstappen ansaitsee mielestäni mestaruuden koko kauden mittakaavalla, mutta kyllähän Abu Dhabissa ja Saudi-Arabiassa tuomaristolta meni sormi suuhun monella tapaa ja siitä ei hyvä jälkimaku jäänyt. Kiitos kuitenkin Kimille komeasta F1-urasta!

 

Kausi on nyt paketissa ja tuttuun tapaan kirjoittelen tänne vielä jonkinnäköiset yhteenvedot koko kaudesta ja katsotaan, miten kausi meni vedonlyönnin näkökulmasta. 

Link to post
Share on other sites

F1 2021 YHTEENVETO

Ennätyspitkä F1-kausi 2021 tuli päätökseensä ja tässä yhteenvedossa tarkoituksena on kirjoittaa omia ajatuksia kauden kuumimmista puheenaiheista ja muista yleisistä asioista sekä tuoda esille tilastoja kauden aikana tehdyistä vedoista. Vetotilastojen osalta käytän viime vuonna käyttämääni formaattia, jossa lajittelen tilastoja eri taulukoihin. Lisäksi avaan tilastoja sanallisesti.

 

F1 2021 - YLEISIÄ MIETTEITÄ JA PUHEENAIHEITA

Formula 1 -kausi vuosimallia 2021 jää historiaan erittäin mieleenpainuvana kautena. Max Verstappenin ja Lewis Hamiltonin käsittämättömän tapahtumarikas MM-taistelu on ehkä kaikkien aikojen mestaruustaistelu. Keskikastissa muun muassa Ferrarin ja McLarenin välinen kamppailu ja yleinen tasaisuus antoi hyvää taustatukea kärjen taisteluille. Palkintopallilla nähtiin raikas määrä eri kuljettajia ja puhtaan mielenkiinnon kannalta valtaosa osakilpailuista olivat nettopositiivisia. Perässäköröttelyä nähtiin mielestäni tällä kaudella harvinaisen vähän. Kaiken kaikkiaan tästä kaudesta jäi itselleni ja varmasti monille faneille hyvä mieli.

Vaikka mestaruustaistelu ratkesi lopulta hyvin kyseenalaisilla tuomaristoratkaisuilla, Max Verstappen ansaitsi omilla otteillaan ensimmäisen MM-tittelinsä. Hänen tasaisuus, nopeus, virheettömyys ja rohkeus osoittivat, että hänen saadessaan kilpailukykyisen auton alleen, Verstappen on valmis mestaruustaisteluun. Lewis Hamiltonin alkukausi oli ehkä hänen standardeilleen vaisuhko, mutta hän lämpeni kauden edetessä tuttuun vauhtiin ja antoi Verstappenille kivenkovan haasteen. Kilvanajo meni välillä näiden kahden välillä erittäin härskiksi, mikä loi F1-sarjalle ennennäkemöntä draamaa, mutta toisaalta pakotti tuomariston todella tukalaan paikkaan moneen otteeseen. Kauden viimeisissä kilpailuissa kävi selväksi, että tuomaristo teki kaikkensa saadakseen mahdollisimman tasaisen loppuratkaisun mestaruustaistelussa ja näinhän siinä lopulta kävi, tapahtui se sitten sääntöjen puitteissa tai ei. Itse kuitenkin toivon, että vastaavanlaista dramatisointia ei tulevaisuudessa nähdä, sillä F1 tulee ensisijaisesti säilyttää urheilusarjana, eikä viihdesirkuksena. 

Suomalaiskuskien kausi oli vaikea. Valtteri Bottaksen haaveet mestaruudesta kariutuivat tällä kaudella kohtalaisen nopeasti jo alkukaudesta omiin epäonnistumisiin ja epäonnisiin tapahtumiin. Jonkinlainen henkinen lukko Bottaksella oli varmasti päällä, sillä tallinvaihdon varmistuessa Belgian GP:n yhteydessä hän ajoi loppukaudesta erittäin hyvin ja auttoi Mercedes-tallinsa jälleen valmistajien mestaruuteen. Bottas aloittaa uuden aikakauden Alfa Romeon ratissa ensi kaudesta lähtien ja luultavasti maisemanvaihdos tekee hänelle hyvää, vaikka mestaruutta suomalainen tuskin tulee enää saavuttamaan.

Kimi Räikkösen kausi lähti jo alusta asti väärille raiteille, kun Alfa Romeon vauhti oli heikkoa eikä Jäämies pystynyt taistelemaan säännöllisesti pistesijoituksista. Kenties tämän, ja ensi kaudella tulevien F1-autojen uudistusten seurauksena Räikkönen päätti viimein lopettaa pitkän F1-uransa tähän kauteen. Kyseessä on omalta osaltani yksi kaikkien aikojen suomalaisurheilijoista, jonka merkitys omaan F1-fanitukseen on ollut valtava. Aivan ehdoton legenda, jota tullaan varmasti kaipaamaan.

Vielä lopuksi mainittakoon muutamia yksittäisiä onnistujia ja epäonnistujia tällä kaudella. Suurin onnistuja tällä kaudella täytyy olla mestari-Verstappen, sitä ei voida oikeastaan kiistää. Carlos Sainz ajoi ensimmäisellä Ferrari-kaudella erinomaisesti ja lopulta kiristi pistesijoituksissa keskikastin parhaaksi kuljettajaksi, mukaanlukien arvostetun tallikaverinsa Charles Leclercin ohi. George Russell jatkoi tällä kaudella upeita otteitaan erityisesti aika-ajoissa ja kantoi lähes yksinään Williams-talliaan Alfa Romeota ja Haasia vastaan. Lando Norris ajoi mahtavan alkukauden ja hieman nihkeästä loppukaudestaan huolimatta Norris voi olla tyytyväinen kauteensa. Pierre Gasly sai Alpha Tauristaan lähes poikkeuksetta parhaan suorituskyvyn irti ja kerrytti pistesaldoaan hienosti kauden aikana. Fernando Alonson paluu F1-sarjaan toi takaisin värikkään persoonan, mutta myös edelleen todella hyvän kuljettajan. 

Selviä epäonnistujia ei ainakaan koko kauden mittarilla ole montaa. Haas tallina oli tietenkin täysi floppi surkean autonsa myötä, eikä Nikita Mazepin juuri vakuuttanut F1-auton ratissa. Samoin Aston Martin oli tallina selvä epäonnistuja koko kauden mittakaavassa. Kuljettajista Yuki Tsunodan ja Daniel Ricciardon kaudet voitaneen laskea miinusmerkkisiksi, vaikka heillä on ajoittain hyvät hetkensä. Lopulta kuljettajien taso oli kuitenkin tällä kaudella hyvä ja radalla nähtiin usein hyviä taisteluita.

 

 

F1 2021 - VETOTILASTOT JA TILASTOANALYYSIÄ

Viime kauden tapaan seurantaan merkatut vedot on eritelty muutamiin eri taulukoihin. Tilastojen pitäisi toki olla helposti luettavissa, mutta avaan muutamia asioita erikseen johtopäätösten yhteydessä. 
 

KAIKKI VEDOT YHTEENSÄ

f4b40b1aea91e7457f117f1214c4992b.png
 

  • Kaikki vedot yhteensä (mukaanlukien kausivedot) toivat tälle F1-kaudelle positiivisen tuloksen! Palautus jäi tasapanoksin löytynä 5,93 yksikköä plussan puolelle, mikä prosentuaalisesti tarkoittaa 105,07% palautusta. Tulos on oikein hyvä siihen nähden, että kohteita tuli löytyä ennätysmäärä eli 117 kappaletta, mikä tarkoittaa noin 5,3 vedettyä vetoa/kisaviikonloppu. Loppupeleissä näillä tilastolla on tässä bisneksessä suurin merkitys ja hieman vaikean viime kauden jälkeen on mukavaa saavuttaa tällainen tulos tältä vuodelta. 

 

AIKA-AJOT, KILPAILUT JA KAUSIVEDOT

10510ec5168c83ef93bb78d82b3c52d4.png
 

52cb8c5c9d428fea9f2f13f200dae658.png

 

9f27c3ab7cb18b83e63a5cb57744a452.png

 

  • Aika-ajojen osalta kauden aikana lyötiin 32 vetoa, joiden yhteispalautus oli 101,41%. Aika-ajoihin laskettiin tämän kauden osalta myös sprinttikilpailut, koska niitä oli vain kolme kappaletta ja niitä tällä kaudella virallisesti vielä aika-ajoiksi kutsuttiin. Aika-ajoissa napsittiin enimmäkseen ennakkosuosikkeja H2H-kohteisiin ja tämä strategia riitti juuri ja juuri positiivisen tuloksen saavuttamiseksi. Kritiikkiä itselleni ehkä siitä, että aika-ajoissa tuli useita huteja sen perusteella, että harjoitusten perusteella nähtyihin tuloksiin tuli uskottua välillä vähän liikaa.
  • Kilpailuihin tuli tälläkin kaudella selvä valtaosa vedetyistä kohteista ja palautus ylsi ihan hyvään lukemaan. Vetotyypeittäin kisavetoja tuli lyötyä monipuolisesti ja käytännössä jokaiseen kilpailuun löytyi jotain betsejä lyötäväksi. Muutamista kaaoskilpailuista huolimatta pahimmat sudenkuopat pystyttiin tällä kaudella välttämään ja erityisesti vahva alkukausi riitti lopulta plussatulokseen.
  • Kausivetoja oli tällä kaudella viisi kappaletta, joista neljä meni oikein ja yksi väärin. Palautus jäi näin ollen luonnollisesti positiiviseksi. Lopulta kausivedoista jokainen osuma oli selkeä eikä niitä tarvinnut jännittää kovin pitkälle kautta. Väärin mennyt kausiveto, eli McLarenin parempi sijoitus MM-pisteissä Ferrariin verrattuna oli pitkään tasaisissa asetelmisaa, mutta loppukaudesta Ferrarin tuoma päivitys teki tarvittavan eron. Kausivedoista täytyy kuitenkin olla erittäin tyytyväinen.

 

VEDOT VETOTYYPEITTÄIN JA VIHJESIVUSTOITTAIN

1fa5714026c74d7cd8a36f5253e0e9a6.png
 

c8f1e0cd2bdd8ae48b93e1d61c067655.png

 

  • Vetotyyppien selitteet:
    • Kausiveto
      • Koko kautta koskeva veto.
    • H2H
      • Veto, jossa vastakkain kaksi kuljettajaa (esim. Vettel vs. Stroll).
    • Talli H2H
      • Veto, jossa vastakkain kaksi tallia (esim. Alfa Romeo vs. Williams).
    • Sijoitus
      • Veto, jossa veikataan yksittäisen kuljettajan sijoitusta (esim. Ocon Top 10 Sijoitus)
    • Erikoisveto
      • Veto, jotka eivät kuulu ylläoleviin kategorioihin (esim. kilpailussa sijoittuneiden kuljettajien lukumäärä).
  • Kuten edellisinä kausina, H2H-vedot loivat selvästi suurimman pohjan F1-vedonlyönnille. Hieman yllättävää on tosin se, että juuri näillä vetotyypeillä tuli selvästi heikoin, ainoa negatiiviseksi jäänyt palautus. Toisaalta kaikkien muiden vetotyyppien osalta palautus on positiivinen ja erityisesti sijoitusvetojen osalta kausi sujui hienosti.
  • Vihjeet julkaistiin tälläkin kaudella Vihjeparatiisin ja Pivekunkun sivustoille. Vihjeparatiisiin kirjoittelin käytännössä yhden kisavedon per kilpailu ja loput vedot listasin Pivekunkkuun. Sinäänsä kohteiden valikoinnilla ei ollut suurta merkitystä sille, kummalle alustalle vihjeen julkaisin, mutta yleensä kisavetojen osalta pyrin Vihjeparatiisiin julkaisemaan enimmäkseen helposti lyötäviä H2H-vetoja. Tällä kaudella kuitenkin molemmilla sivustoilla tulos on positiivinen, mikä on tietysti hyvä juttu.

 

TUURI-INDEKSI

a14206f5d0966a2d12635dd6ea13850c.png
 

  • Tuuri-indeksin tarkoitus ja selitys:
    • Tuuri-indeksillä mittaan jokaisen vedetyn kohteen osalta tuurin osuutta kohteen osumiseen tai hutiin. F1 on laji, jossa ulkopuolisilla, ennakkoon tietämättömillä tekijöillä voi olla vaikutus lopputuloksiin. Esimerkiksi auton tekniikan pettäminen tai tuomariston subjektiivinen rangaistuspolitiikka ovat tekijöitä, joita on mahdoton etukäteen tietää. Tuuri-indeksi avulla pyrin saavuttamaan paremman kuvan siitä, oliko kohde osunut tai mennyt väärin normaaleissa olosuhteissa vai oliko ulkopuolisilla tekijöillä vaikutusta positiivisessa tai negatiivisessa valossa. Tuuri-indeksi on joka tapauksessa täysin omaan näkemykseeni perustuva tilasto, joten mahdollisimman reilusta, objektiivisesta näkökulmasta tutkittuna tätä ei voida missään nimessä pitää yleispätevänä.
    • Jokaisella vedetyllä kohteella on oma arvonsa tuuri-indeksissä asteikolla. Kohteella voi olla indeksilukema -2, -1, 0, +1 tai +2. Miinusmerkkiset kohteet ovat aina väärin menneitä kohteita, plusmerkkiset kohteet aina oikein menneitä kohteita. Valtaosa vedoista saavuttaa 0-lukeman, joka tarkoittaa sitä, että tuurilla ei ollut osuutta kohteen lopputulokseen. -1 ja -2 -lukeman voivat saada sellaiset kohteet, joissa tuuri on lievästi tai vahvasti vaikuttanut negatiivisesti lopputulokseen. +1 ja +2 -lukeman voivat saada sellaiset kohteet, joissa tuuri on lievästi tai vahvasti vaikuttanut positiivisesti lopputulokseen.
    • Alkukaudesta onni hymyili hieman lyömissäni kohteissa, mutta kauden puolivälissä tuli jakso, jossa useana kisaviikonloppuna tuurit saattoivat hieman lyödä näpeille. Ennen Qatarin kisaviikonloppua tuurien osalta näytettiin olevan hieman epäonnisia tällä kaudella, mutta kyseinen viikonloppu sekä Abu Dhabin loppuhuipennus toivat sen verran onnekkaita osumia, että tuuri-indeksi lopulta asettui koko kauden osalta nollalukemaan.

 

F1 2021 - LOPPUSANAT

F1-kausi 2021 oli kokonaisuudessaan aikamoinen vuoristorata ja urheilullisesta näkökulmasta kausi jää varmasti muistiin pitkäksi aikaa. Vedonlyönnillisesti kyseessä oli myös tähän asti paras kausi, vaikka F1-vedoissa otanta jää sarjan luonteen takia edelleen väkisinkin vähäiseksi. Tilastot eivät kuitenkaan valehtele ja ehdottomasti onnistunut kausi tästä saatiin aikaiseksi.

F1-sarja siirtyy jälleen talven ajaksi tauolle. Ensi kaudella sarjassa alkaa uusi aikakausi ja radalla nähdään uudennäköiset F1-tykit, jotka toivottavasti parantavat kilvanajoa entisestään. Positiivisiin mielin lähdetään siis uutta kautta odottamaan ja maaliskuussa moottoriurheilun kuninkuusluokka lähtee taas käyntiin.

Kiitokset kaikille blogia seuranneille lukijoille!

  • Tykkäys 2
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt

  • Uusimmat viestit

    • Nyt kun enempi ajatuksen kanssa käyty pelejä läpi, niin seuraavanlaisen triplan niistä jo pyöräytin: Brecel -1.5 (Bet365 1.83) Gary Wilson -1.5 (Bet365 1.80) Mark Williams -2.5 (Bet365 2.00)   Näillä pitäs saada saldoa kasvateltua.
    • Inter Turku - Kups 18:00 Inter hakee avausvoittoaan, kun taas KuPS ei ole liigassa vielä hävinnyt vielä. Omissa papereissa Inter on top4 joukkue kun taas KuPS ei surkean hyökkäyksensä takia mahtuisi edes top6. Da Graca ja Saku Savolainen myös suurehkoja poissaoloja savolaisjoukkueelta. Inter tasapeli ei vetoa @1,90 @unibet
    • Pieni ennakko huomenna alkavista otteluista. Ensimmäiset alkavat jo klo 12.00. Anda Zhang - Jones Jak  Vastakkain rankingin sijat 11 ja 44. Anda pääsi suoraan kilpailuun ja Jones on jo pari karsintamatsia hanskannut ja voittanut ne lukemin 10-4 ja 10-6. Kyllä Anda tästä parista voittajaksi selviytyy mutta pelikohteeksi valitsen O16.5 tähän pariin. Luca Brecel (4.) - David Gilbert (31.) Brecel suoraan mukaan ja Gilbert parin karsintamatsin kautta mukaan. Pelivalinta tähän kohteeseen Brecel -1.5. Ali Carter (9.) - Stephen Maguire (28.) Carter suoraan mukaan ja parin karsintamatsin kautta Maguire myös. Pelivalinta kohteeseen O16.5 Judd Trump (2.) - Hossein Vafaei (19.) Trump suoraan mukaan ja Vafaei muutaman karsintamatsin jo klaarannut. Vafaei pelasi karsinnoissa hyvin ja voitti matsinsa lukemin 10-5 ja 10-4. Trump menee jatkoon, mutta O16.5 tarjoaa yli kahden kerrointa, joten overit pelikohteeksi. Tom Ford (14.) - Ricky Walden (32.) Ford suoraan kisaan ja Walden karsintojen kautta. Waldenin karsintamatsit menivät overeiksi, ja uskon hänen tässä myös hyvin kampoihin laittavan välillä epävarmasti pelaavaa Fordia vastaan. Lapulle over 16.5 Mark Selby (5.) - Joe O'Connor (30.) Selby suoraan turneeseen ja O'Connor parin karsintamatsin kautta. Uskon Selbyn voittoon -3.5 tasoituksella. Shaun Murphy (8.) - Lyu Haotian (26.) Murphy suoraan mukaan ja Haotian jo pari overimatsia karsinnoissa vetelikin. Pelivalinta tähän otteluun siis O16.5 Gary Wilson (10.) - Stuart Bingham (29.) Wilson suoraan turneeseen ja menee myös jatkoon tästä parista. Bingham joutui täyden päivätyön tekemään karsinnoissa lukemin 10-8 ja 10-9, joten putoaminenkin oli välillä tosi lähellä. Kohteeksi Wilson -1.5. Mark Williams (6.) - Si Jiahui (23.) Omissa papereissani Williams on suurin suosikki voittamaan tämän turnauksen, ja pieni betsi on myös tehtynä 15.00 kertoimella hänen voitolleen. Todella mahtavaa peliä pelasi viime turnauksessa Ronnieta vastaan, vieden esim iltapelit puhtaasati 7-0. Aamupäivän pelien jälkeen tilanne oli 3-5, ja tosiaan Williams voitti finaalin 10-5 Ronnieta vastaan. Myös välierä Allenia vastaan oli mahtava esitys, Williams johti jo 9-0, mutta Allen sai hengen päälle ja ottelu päättyi 10-5 lukemiin. Williams lapulle -2.5 tasoituksella. Robert Milkins (16.) - Pang Junxu (27.) Tämän ottelun voittajaa en uskalla veikata, joten kohteeksi valikoituu O16.5. Junhui Ding (7.) - Jack Lisowski (17.) Lisowski olikin rankingin perusteella ensimmäinen, joka ei päässyt suoraan turnaukseen ja on siis jo pari karsintamatsia pelannutkin. Lisowski voitti ne lukemin 10-3 ja 10-4 esittäen todella vakuuttavaa peliä. Ding on myös kohtalaisen hyvin esiintynyt viime aikoina, mutta jokin ns. viimeinen puristus on otteista puuttunut. Tämä matsi menee overiksi, joten O16.5 lapulle Kyren Wilson (12.) - Dominic Dale (40.) WIlson suoraan mukaan ja Dale karsintojen kautta. Dalen otteet eivät vakuuttaneet, mutta onneksi tässä kohteessa on rajana 15.5 joten otetaan siitä overit lapulle. Mark Allen (3.) - Robin Williams (45.) Uskon Allenin menevän jatkoon, mutta kyllä Robin Williams tulee aina välillä freimejä voittamaan.Rajana tässä 15.5 ja overina napataan lapulle mukaan Barry Hawkins (15.) - Ryan Day (18.) Day johti viimeistä karsintapeliään aamujakson jälkeen 7-2, mutta joutui kuitenkin vimoseen freimiin asti pelaileen ja voitti lopulta 10-9 vastustajansa. Tämä pari on ennakkoon kaikista tasaisin, jatkoon voi mennä kumpi vaan. Ryan Day saa tasoitusta +2.5 freimiä, joten hypätään Ryanin kelkkaan mukaan. Ronnie O'Sullivan (1.) - Jackson Page (43.) Ronnie suursuosikki menemään jatkoon tästä parista, ja kun tasoitus "vaan" -4.5 niin Ronnien kelkassa ollaan. John Higgins (13.) - Jamie Jones (41.) Jones pudotti todellisessa trillerimatsissa Neil Robertsonin, joten Australian blondia ei tänä vuonna pääkisassa näy. Jamie Jones saa tasoitusta +3.5 freimiä, ja itse vakuutuin hänen otteistaan niin paljon, että tällä tasoituksella otan omalle kupongilleni hänet. Yhteiskerrointa näille tulee +21k, joten jos Veikkauksen sivuille tulee juttua että joku voitti snookerkohteilla yli 100k, niin tiedätte sen olleen minä
    • Tilanne 18.4 vihjeiden jälkeen:       Vihjemäärä Oikein Void Väärin Palautus-% netto   1.   Blokki 15 8 1 6 136,46 % 45,93 €   2. ▲ Kemmu 19 10 0 9 106,16 % 11,60 € ▲ 3. ▲ Moisku 13 7 0 6 106,41 % 8,43 €   4. ▼ Nagamori30 7 4 0 3 101,36 % 1,07 € ▼ 5. ▲ Pasanen67 13 7 0 6 98,27 % -2,47 € ▲ 6. ▼ Oksanen94 14 2 0 12 88,58 % -5,16 €   7. ▲ Henksteri 17 8 2 7 93,57 % -12,84 € ▲ 8. ▼ JapBet 15 3 0 12 76,25 % -18,69 €   9.   vormulafani 5 1 0 4 41,93 % -27,70 €   10.   vptonnikeiju 30 9 0 21 77,93 % -50,98 € ▼ 11.   VLA 30 5 0 25 56,89 % -75,78 € ▼ Yhteensä 178 vihjettä (64 - 3 - 111) netto -126,56 € ▼ palautus 91,24 % ▼
    • 3. Bundesliga / Jalkapallo Saksa SV Sandhausen - Arminia Bielefeld SV Sandhausen AH 0 @ 1.83 Pinnacle Alkaa 20:00 Sandhausen(6.) voitti viisi viimeisestä kuudesta kotiottelustaan yhden noista päättyessä pistejakoon. Arminia Bielefeld(15.) voitti ainoastaan kaksi viimeisestä kahdeksasta vieraskamppailustaan häviten noista neljä matsia. Kotonaan neljän ottelun voittoputkessa oleva Sandhausen voittaa ottelun maalein 2-0.
×
×
  • Create New...