Jump to content

Recommended Posts

Jääkiekko 

KHL 

KLO 16.00

 

Lokomotiv Yaroslavl -  CSKA Moskova 

 

Valinta :  CSKA Moskova ML 

Kerroin :  1,78 ( Coolbet ) 

 

GAME 3.  Sarja on tasan 1-1

 

CSKA tuli toiseen peliin rytinällä ja otti voiton.   Itse pidän heitä jatkoonmenijänä tässä parissa.   Toinen näistä vieraspeleistä joukkue tulee voittamaan,  niin sitä kautta lähden itse vieraiden kelkkaan.    Lokomotiv puolustaa hyvin ja vähämaaliseen peliin uskon,  mutta itse veikkaan,  että vieraat voittaa.     Ei mikään varma kohde,  mutta itselläni on semmoinen kutina,  että kyllä Moskova tämän voittaa.  Vaikea tuon ihmeellisemmin perustella,  kun sarja on tasan ja tiukkoja vähämaalisia otteluita tiedossa.   Eka peli oli tasainen ja toinen oli CSKA hyvä näytös.  Katsotaan miten sarja etenee. 

 

Kunhan CSKA Moskova voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  

 

(  niin ja jotkut on varmasti huomanneet jo, mutta sanotaan vielä että olen myös nykyään pivekunkku puolella.   Jos nimimerkki on sieltä löytynyt,  niin joo sama heppu.   Päätin sinnekin sitten  lopulta eksyä )

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, naisten yhteislähtö

Knotten - Zdouc

Valinta: Zdouc, Unibet, @2.10

Klo: 16:30

 

Knotten väläytteli alkukaudella muutamalla sijoituksella top-vitoseen, mutta sen jälkeen tulokset ovat aika lailla romahtaneet ja meno on ollut takkuista kauden viimeisissäkin kisoissa. Erityisesti ladulla on ollut tahmeaa, mutta myös hänen ammuntatarkkuutensa on pudonnut alas, vaikka koko kauden lukema on jopa 90%. Zdouc on myöskin loistava ampuja ja koko kauden osalta samaa tasoa Knottenin kanssa, mutta hän on paremmin onnistunut säilyttämään tasonsa kauden loppuun. Koska ladullakin Zdouc on lähtökohtaisesti nopeampi niin hän on mielestäni suosikki tässä hedarissa ja myös Pinnacle tarjoaa hänelle tällä hetkellä @1.78 kerrointa.

Link to post
Share on other sites

Eredivisie / Jalkapallo Hollanti

PEC Zwolle - VVV Venlo

Yli 2.5 maalia @ 1.73 Coolbet

Alkaa 13:15

Näiden joukkueiden kolmessa viimeisessä keskinäisessä kohtaamisessa tehtiin vähintään kolme maalia (ka. 4,33). Joukkueet kohtasivat toisensa viimeksi marraskuussa Venlon kotikentällä ottelun päättyessä tasatulokseen 2-2. Kuudessa Venlon viimeisestä seitsemästä sarjaottelusta nähtiin Overi. Noissa kamppailuissa tehtiin todella runsaasti maaleja (ka.4.83). Hollannin pääsarjan otteluissa on totuttu näkemään paljon maaleja ja tämäkään ottelu ei tee tuohon poikkeusta kotijoukkueen napatessa pisteet kotiin maalein 3-2.

2-1

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

Esports | CS:GO | ESL Pro League

13:00

33af85d8b97e9f0c6b598ee684dc3ebe.png NaVi - Gambit 46cd42787cc5c5bb0fb98a1b9c6ddd34.png

NaVi | 2.05 | Betway

 

  • NaVi (flamie, s1mple, electronic, Boombl4, Perfecto) on aloittanut EPL-urakkansa yhdellä voitolla ja yhdellä tappiolla. 2-1 -voitto Cloud9:sta oli odotettu tulos, mutta eilisessä ottelussa NaVi hävisi FURIA:a vastaan lukemin 0-2 siitä huolimatta, että se johti ensimmäistä ja toista karttaa lukemin 10-2 ja 13-5. Terroristipuolen pelaaminen sakkasi eilen NaVi:lla rajusti, mikä johti sulamisiin kummassakin kartassa. Avausotteluiden perusteella NaVi ei ole parhaassa vireessään, mitä siltä ei toki vaadita näihin alkusarjapeleihin, mutta kuitenkin lohkovoiton osalta tämä ottelu on todella tärkeä. 
  • Gambit (Hobbit, interz, Ax1Le, sh1ro, nafany) on ottanut kahdesta EPL-ottelustaan voitot lukemin 2-1 MIBR:iä ja Cloud9:a vastaan. IEM Katowice -turnauksen voittanut joukkue on pystynyt tähän asti lunastamaan odotukset tasaisilla otteillaan ja karttatappioista huolimatta Gambit oli ansaittu voittaja kummassakin ottelussa. Joukkue on siis hyvissä asemissa jatkopaikan suhteen ja mikäli lohkovoitto mahtaa kiinnostaa, tämä ottelu olisi voitettava.
  • Karttavetossa Gambit poistaa Nuken ja NaVi bannaa Vertigon. Karttavalintoja on jokseenkin vaikea hahmottaa. Gambitin karttavalintaa on vaikea povailla, sillä sen viimeaikaiset vaikeudet Overpassissa saattavat horjuttaa joukkueen itseluottamusta kyseisessä kartassa. NaVi saattaa valita kartakseen Dust2:n mikäli se on toipunut tappiostaan kartassa Cloud9:a vastaan. Karttavalintojen merkitys on kuitenkin todella vähäinen, sillä karttabannien jälkeen molempien joukkueiden karttavalikoimat ovat hyvin samankaltaisia.
  • Keskinäisiä otteluita näiden joukkueiden välille on kertynyt neljä kappaletta, josta voitot ovat tasan 2-2. Viimeisin otatus nähtiin IEM Katowice -turnauksesa, jolloin Gambit pelasi hurmostilassa ja kukisti NaVi:n selkein lukemin 2-0. Tämä lisännee ainakin NaVi:n osalta motivaatiota tähän peliin, sillä sen asema maanosansa kärkijoukkueena on nyt ensimmäistä kertaa vakavasti uhattuna Gambitin, Virtus Pron ja Spiritin toimesta.

 

YHTEENVETO

  • NaVi on ollut alkusarjan peleissä tähän asti ailahteleva, mikä on kuitenkin joukkueelle tyypillistä. Gambit on suorittanut tähän asti hyvin ja tasaisesti, vaikka aivan puhtaaseen pelin se ei ole yltänyt. Karttaveto on jokseenkin arvaamaton tapaus eikä karttavalinnat tuota sen suurempia etuja kummallekaan joukkueelle. Keskinäiset ottelut ovat olleet usein tasaisia, mutta viimeisimmän ottelun vei Gambit selvin lukemin. Tämän päivän ottelusta tullee jälleen tasainen vääntö, kun panoksena on maanosan herruus ja asetelmat lohkovoiton kannalta. NaVi luultavasti tulee eilisestä tappiosta ja edellisestä keskinäisestä ottelusta sisuuntuneena tähän otteluun, minkä luulisi siivittävän joukkueen tähän asti parhaaseen suoritukseensa. Gambit on toki vahva joukkue, jolla ei suuria heikkouksia ole, mutta sillä voi olla vaikeuksia pysäyttää NaVi, jos se ei tänään pysty parhaimpaansa. NaVi usein ryhdistäytyy tosipeleihin ja vaikka tämä ottelu ei joukkueen kohtalo täysin ratkaisekaan, uskon NaVi:n ottavan tänään revanssin Gambitista. Kohde menee oikein, kun NaVi voittaa ottelun. 

 

TULOS: 1-2

Edited by vormulafani
Link to post
Share on other sites

KHL, jääkiekko

Lokomotiv Jaroslavl vs. CSKA Moskova (G3) klo. 16.00

Lokomotiv -1,5 ja alle 4,5 maalia/7,50 PAF

Ottelusarja on alkanut odotetun tiukalla tahdilla. Lokomotiv nollasi ensimmäisessä ottelussa TsSKA:n ja toisessa pelissä TsSKA pääsi kuin varkain 2-0 -johtoon avauserässä, ja sen myötä kotijoukkue marssi selvään 4-1 -voittoon.

Sarja siirtyy nyt Jaroslavliin ja kotietu on vierasvoiton jälkeen Lokomotivin hallussa. Andrei Skabelka on varmasti painottanut entistäkin tiiviimpää puolustuspeliä joukkueensa osalta, jotta edellisen ottelun kaltaista nukahdusta ei enää tapahdu.

Tasaväkiset joukkueet. Maaleja ei varmasti tulla näkemään kovinkaan paljoa, mutta 3-1 saa kotijoukkue tähän voittaa ihan helposti. Pasqualen nollapelikään ei yllättäisi.

Link to post
Share on other sites

Ampumahiihto, miesten yhteislähtö

Eduard Latypov - Michal Krcmar

Valinta: Krcmar, betsson, @2.00

Klo: 18:00

 

Latypovilla on ollut ammunnan kanssa paljon vaikeuksia ja neljän ammunnan kisoissa sakkoja on tullut yleensä reilusti. MM-kisoissa venäläinen väläytti hyvillä sijoituksilla, mutta niiden jälkeen hän on on aika lailla palautunut omalle tasolleen. Krcmar on todella hyvä ampuja ja hän on nyt loppukaudella ollut parhaimmassa vireessään. Ladulla Latypov on ollut parempi, mutta sielläkin kaksikon välinen ero on tasoittunut ja juurikaan Krcmaria edellä hän ei enää ole.

Link to post
Share on other sites

NHL, jääkiekko

Tampa Bay Lightning vs. Florida Panthers klo. 22.00

Lightning-1,5 ja alle 5,5 maalia/7,50 PAF

Molemmat joukkueet pelasivat eilen alkuillassa. Tampa antoi Chicagolle kyytiä 4-1 -lukemin ja Florida pisti kotijäällään pesukoneen Nashvillea vastaan pystyyn, mutta voitti ottelun vain 2-0 -lukemin Aleksander Barkovin iskemällä voittomaalilla.

Kaksi Keskisen divisioonan huippujengiä kohtaa ja kummassakin päässä on laatu maalivahdit, kun Sergei Bobrovski aloittanee tänään Panthersin maalilla. Tiukka taisto oletettavissa, joten pienimaalinen kotivoitto ei yllättäisi.

Tampa klaaraa pelin lopulta 4-1 -lukemin.

Link to post
Share on other sites

Esports, LCS

Cloud9 - 100 Thieves

Vihje: Cloud9 3-0

Vedonlyöntitoimisto: Unibet

Kerroin: 3.30

Alkamisaika: 22:00

- LCS Playoffeissa kohtaavat Cloud9 sekä 100 Thieves. Vuosi sitten samaisen spring splitin playoffeissa nämä joukkueet kohtasivat ja Cloud9 vei sillon 3-0, tuota vihjasin silloin ja nyt vaikka rosterit ovatkin muuttuneet niin lähden tismalleen samaa hakemaan, Cloud9 ei ole tässä splitissä vielä parastaan esittänyt mutta playoffeissa on lupa tältä joukkueelta lupa odottaa dominointia kun tosi on kyseessä, joukkueen kokemus ja pelaaminen playoffeissa on aivan eri tasolla kun 100 Thievesillä ja overall Cloud9 on selvästi parempi joukkue näistä kahdesta ja voitti myös runkosarjan molemmat kohtaamiset. Cloud9 rosterissa todella paljon playoffkokemusta mm. Midlaner Perkzin kuin myös ADC Zvenin osalta jotka molemmat ovat todella kauan pelanneet ja osaavat playoffeissa johtaa joukkuettaan, nimenomaan molemmat näistä pelaajista vielä pelaavat tärkeimmillä pelipaikoilla eli carry roolissa joten etenkin heiltä on lupa odottaa kovaa tulosta tässä koko ottelussa. Myös Jungle Blaber sekä Support Vulcan ovat kokeneita ja hyviä pelaajia ja molemmilta löytyy playoffkokemusta mutta kyllä Perkz ja Zven aivan eri levelillä vielä näistä kahdesta, Toplaner Fudge on varsin kokematon vielä ja vasta 18-vuotias mutta Cloud9 on todella vahvoilla jo tässä että 4 pelaajaa parempia kuin 100 Thievesillä ja Top lane ei niin merkittävä rooli ole kuitenkaan kun esim. mid ja adc, Fudge kuitenkin osoittanut olevansa ihan hyvä toplaner joka osaa adaptoitua C9 pelitapaan joten vaikka 100 Thievesin Top laner Ssumday onkin parempi niin näen että Cloud9 jälleen todella lähellä voittaa tämän kyllä 3-0, uskon vahvaa 2-0 starttia ainakin ja pakan pitämistä kasassa. 3-0/3-1 tämä tulee menemään mutta tällä kertoimella ja se miten itse näen tämän ottelun niin 3-0 on selvästi todennäköisempi omaan silmään. Jos runkosarjan tasolla molemma pelaavat niin voi mennä vaikka 5 otteluun mutta näen Cloud9 playofftason niin paljon korkeammalla ja uskon että onnistuvat nimenomaan playoffeissa tämän splitin pelaamistaan vielä parantamaan niin menee 2-0 alun jälkeen suoraan 3-0

3-0

  • Tykkäys 1
Link to post
Share on other sites

NHL  / Jääkiekko

Tampa Bay Lightning - Florida Panthers

Carter Verhaeghe pisteet yli 0.5( sis. ja) : Kyllä  @ 2.15 Coolbet

Alkaa 22:00

Floridan ykköskentässä pelaava Verhaeghe on tehnyt kauden  kolmessakymmenessä pelaamassaan ottelussa tehot 11+12. Mies teki vähintään yhden pisteen viidessä viimeisestä kuudesta ottelustaan. Nordicbet antaa Verhaeghenin pisteelle kerrointa ainoastaan 1.55.  Coolbetin puolelta löytyvä 2.15 vaikuttaa hienoiselta lapsukselta. Kohde menee oikein kun Verhaeghe tekee vähintään yhden pisteen

1+0

  • Kiitos 1
Link to post
Share on other sites

Tee tili osallistuaksesi keskusteluun

Sinun täytyy olla jäsen jos haluat kommentoida

Tee tili

Rekisteröi uusi tili. Se on helppoa!

Tee tili

Kirjaudu

Onko sinulla jo tili? Kirjaudu tästä.

Kirjaudu nyt
  • Uusimmat viestit

    • Jääkiekko  Mestis  KLO 17.00   Hermes  -  IPK    Valinta :  Hermes ML  Kerroin :  2,10 ( PAF )   Game 2.  Hermes johtaa sarjaa voitoin 0-1.   Hermes joukkueen playoff-peli  vihjeet 4/5.  Siinä on ollut kevään joukkue, jota ollaan pystytty arvioimaan kuinka käy.   Ja kauneinta melkein, että vieläkin Hermes aliarvioidaan kertoimissa.    Hermes haki 0-3 puhtaan vierasvoiton Iisalmesta.   Ottelussa ei vihelletty yhtään jäähyä,  mikäli lopun IPK tuthautuneisuutta ei lasketa.   Eli tuo sana turhautuminen.   IPK hakkasi päätään samaan seinään kuin narrit.   Kotiyleisön edessä Hermes on aina vaikea vastus.  Vieraat tulee päälle,  mutta pitää kestää ja iskeä napakasti vastaan,  jolloin jälleen ollaan tutun jutun ääressä.   On toi Kokkola vaikea vastus.   Toki pitää muistaa, että IPK on hakenut sieltä monta voittoa.   Kuitenkin nyt on paineita enemmän nappaa se.   Mikäli kotijoukkue kestää alussa, niin uskon, että se kääntyy kotijoukkueen eduksi.  Lähdetään rohkeasti koittamaan Hermes voittoa, sillä ovat jo todistaneet paikkansa vetokupongilla.    Kunhan Hermes voittaa vaikka sitten jatkoajalla,  niin tämä kohde menee oikein. 
    • Jääkiekko  Liiga  KLO 18.30 ( MTV3 näyttää suorana )    Ilves -  KalPa    Valinta :  X2 ( Tasapeli tai KalPa ) Kerroin :  1,85 ( PAF )    Game 5. KalPa johtaa sarjaa voitoin 1-3.   Tasainen sarja ollut.  Kolme jatkoaikaa.   Tänään voidaan hyvin nähdä lisää.  Ilves tulee lujaa päälle ja antaa kaikkensa.   Suomi Liiga/mestis yksikään sarja ei ole mennyt ensimmäisestä kerrasta poikki.   mikä ollut siis 3-1/3--0.  tulisiko tästä?   Itse kuitenkin toivon kuopioo enemmän,  joten X2 testiin,  sekä Ilves kotonaan ollut kauden aikana heikko,  joten en ylläty, jos putoisivat nyt kotiyleisön edessä.     Kunhan KalPa EI HÄVIÄ varsinaisella peliajalla,  niin tämä kohde menee oikein.  
    • Pöytätennis, Setka Cup Hainovskyi - Loboda Hainovskyi & Yli 76.5 Pistettä Vedonlyöntitoimisto: Bet365 Kerroin: 3.50 Alkamisaika: 20:55 - Setka Cupin puolella kohtaavat Hainovskyi sekä Loboda, kertoimet on asetettu tähän otteluun todella tasaisesti 1.80 - 1.90 Hainovskyi:n hyväksi ja näen tämän kaksikon myös todella tasaisena ja ratkaiseva 5. eräkään näiden pelaajien kohdatessa ei varmasti kaukana tule olemaan tälläkään kertaa. Hainovskyi on kuitenkin pelaajista pelannut huomattavasti paremmassa vireessä viime otteluissaan ja näen Hainovskyin tämän ottelun voittavan, mitään puistokävely voittoa tosin en tästä näe tulevan vaan pitkiä ja tasaisia eriä tässä tullaan näkemään ja pisteissä tullaan menemään yli, mahdollisesti ratkaiseva 5. eräkin pelataan jälleen näiden pelaajien kohdatessa toisensa.
    • Molemmat leaguet niin American kuin National saatiin pakettiin juuri ja juuri ennen kauden alkua ja sitten laitetaan seuranta virallisesti käyntiin vetojen osalta kun Opening Day on tänään. Kausi on todella pitkä ja otteluita paljon niin katsotaan mihin aika ja rahkeet riittävät. ⚾ 28.3 21:05 ⏰ Baltimore Orioles - Los Angeles Angels: Alle 7.5 Juoksua 2.07 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ Kansas City Royals - Minnesota Twins: Minnesota Twins 1.84 Pinnacle  ⚾ 28.3 22:10 ⏰ San Diego Padres - San Francisco Giants: Alle 7.5 Juoksua 1.85 Pinnacle  ⚾ 29.3 01:35 ⏰ Texas Rangers - Chicago Cubs: Chicago Cubs 2.06 Pinnacle
    • National League saatiin pakettiin ja tähän vielä sitten lyhyesti yhteenveto joukkueista ja kenen uskon pääsevän playoffeihin, runkosarjan 6 parasta joukkuetta mukaan taistelemaan World Seriesin voitosta. Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) Atlanta Braves Philadelphia Phillies Chicago Cubs Los Angeles Dodgers Mahdollisesti Playoffeihin: (Joukkueet eivät järjestyksessä) New York Mets St. Louis Cardinals Cincinnati Reds Arizona Diamondbacks San Francisco Giants Ei Playoffeihin (Joukkueet eivät järjestyksessä) Miami Marlins Washington Nationals Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates San Diego Padres Colorado Rockies
×
×
  • Create New...